Η eurovision έχει χάσει το κύρος της και έχει καταντήσει γκέι πανηγυρακι.Αν δεν επιδείξεις αρκετή δόση "διαφορετικοτητας" βραβείο δεν παίρνεις.Συν ότι δεν ξέρουμε πόσο έντιμη είναι η βαθμολογία και κατά πόσον "μαγειρεύεται ". Εκτός αυτού δεν είναι καν ευρωπαϊκος διαγωνισμός.Συμμετεχιυνυ χώρες που μόνο στην Ευρώπη δεν ανήκουν (μέχρι και το Μαρόκο συμμετείχε παλιότερα).Ας την κάνουν globalvision έτσι κι αλλιώς προς τα εκεί πάει.Ίφιδα έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 12:46Ναι σωστά fake αντιρατσιστή μαξιμούλημίστερ μαξ έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 11:59women's power που μου θες και αγγλικούρες. Εκεί, μόνο βλάχικα θα μιλάς.Κι όμως αν διάβαζες τα σχόλια όλοι γούσταραν τη γλώσσα , κι εμένα μου άρεσε το περσινό, απ τα καλύτερα που έχουμε στείλει πιστεύω.
Όντως έχει ξεφτιλιστεί ο διαγωνισμός, η εκμετάλλευση της...διαφορετικότητας έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα τα τελευταία χρόνια κι ο πολιτικαλκορεκτισμος χτυπάει ταβάνι. Όσο πιο LGBT κατάσταση τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα να κερδίσει.
Φέτος παίζει να το κερδίσει μετανάστης
Η Ευροβίσιον θα έπρεπε να είναι ένας διαγωνισμός όπου ολοι θα τραγουδούσαν στην γλώσσα τους με υποτιτλους στην οθόνη έχοντας οπωσδήποτε έθνικ στοιχεία, ασχέτως αν θα συνδειαζόταν με πιο γιουνιβερσαλ ήδη μουσικής
Eurovision 2019
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Eurovision 2019
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
Λοιπον όσο το ακούω το τραγούδι μας, τόσο μου αρέσει, θα 'ναι η πλύση εγκεφάλου.
Η φωνή της είναι υπέροχη
Η φωνή της είναι υπέροχη
Ναι. Και επίσης η Τάμτα με τον Ταμτάκο.Jolly Roger έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 11:53Aυτή η Ντούσκα με τον Ντούσκο Μπάγεβιτς έχει καμιά συγγένεια;
- Sid Vicious
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Παίζει ημιτελικός σήμερα, διαγωνίζεται Ελλάδα και Κύπρος, ακούω προγνωστικά
Θα περάσουμε; Δε θα περάσουμε;Σε ποιά θέση;
Θα περάσουμε; Δε θα περάσουμε;Σε ποιά θέση;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Τί μαθαίνω, τα Ουγκρανά δεν κατέβασαν τραγούδι λόγω μπουκοτάζ στον ισραηλινό διαγωνισμό? Κι επίσημα στα πλήρη χνάρια του αντισημιτισμού,τα νάζουλα του Ποροσένκο? Το ιδιο διαβασα και για τη Βουλγαρία, αλλά αυτοί φαντάζομαι για άλλους λόγους. Τελικά όλα πολιτική ειναι, ακομα κι αυτος ο τρολοδιαγωνισμός.
Λογικα περναμε, εχει φωνη η κοπελια και σε σχεση με τις αηδιες που στελναμε εχουμε καλή συμμετοχη
δεν ακουσα τιποτα απο τα αλλα εφετος

Νήφε και μέμνησο απιστείν
- vantono
Δεν την εχω ακουσει καθόλου τη Ντούσαν πωςτηλένε σε λάιβ εκτέλεση, παιζει να εχει οντως πολυ ωραια φωνη, αλλα το τραγουδι ειναι αδιάφορο. Αν χαντακωθεί απο κατι πάντως, θα φταίει καθαρα και μονο το τραγούδι, όχι η ιδια.
υγ. Η Ιταλία με τον Ιταλοαιγύπτιο Κασιδιάρη θα το πάρει φέτος.
Βλέπω δεν πτοείσαι με τα προγνωστικάvantono έγραψε: ↑14 Μάιος 2019, 21:08Δεν την εχω ακουσει καθόλου τη Ντούσαν πωςτηλένε σε λάιβ εκτέλεση, παιζει να εχει οντως πολυ ωραια φωνη, αλλα το τραγουδι ειναι αδιάφορο. Αν χαντακωθεί απο κατι πάντως, θα φταίει καθαρα και μονο το τραγούδι, όχι η ιδια.
- vantono
ούτε που έχω κοιτάξει καν προγνωστικά. Λενε τιποτα ενδιαφέρον?Maspoli έγραψε: ↑14 Μάιος 2019, 21:12Βλέπω δεν πτοείσαι με τα προγνωστικάvantono έγραψε: ↑14 Μάιος 2019, 21:08Δεν την εχω ακουσει καθόλου τη Ντούσαν πωςτηλένε σε λάιβ εκτέλεση, παιζει να εχει οντως πολυ ωραια φωνη, αλλα το τραγουδι ειναι αδιάφορο. Αν χαντακωθεί απο κατι πάντως, θα φταίει καθαρα και μονο το τραγούδι, όχι η ιδια.
Θα περασουμε εννοειται.
Λοιπον,η παρουσια μου αρεσει,ειναι αξιοπρεπεστατο,περιεργο..εχει το κατιτης του.Εμενα ομως ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ η φωνη της μου ξινιζει ,δεν μου αρεσει για εναν και μονο λογο.Δεν μου φαινεται η πραγματικητης φωνη,ΑΛΛΑ ΦΤΙΑΧΤΗ.Δηλαδη την κανει ετσι επιτηδες και αυτο εμενα ΔΕΝ.Μου φαινεται καργα ψευτικη για εντυπωσιασμο.
Παρολα αυτα,θεωρω οτι ειναι απο τις πιο αξιολογες συμμετοχες μας.Οποτε στηριζουμε.
Για ενα πανηγυρακι βεβαια.
Λοιπον,η παρουσια μου αρεσει,ειναι αξιοπρεπεστατο,περιεργο..εχει το κατιτης του.Εμενα ομως ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ η φωνη της μου ξινιζει ,δεν μου αρεσει για εναν και μονο λογο.Δεν μου φαινεται η πραγματικητης φωνη,ΑΛΛΑ ΦΤΙΑΧΤΗ.Δηλαδη την κανει ετσι επιτηδες και αυτο εμενα ΔΕΝ.Μου φαινεται καργα ψευτικη για εντυπωσιασμο.

Παρολα αυτα,θεωρω οτι ειναι απο τις πιο αξιολογες συμμετοχες μας.Οποτε στηριζουμε.

Προγνωστικα εγω θα πω αφου δω και τα αλλα τραγουδια.Δεν τα εχω ακουσει.Η αδελφη μου μου ειπε οτι της αρεσε της Ισλανδιας,και πορτογαλιας.Δεν τα ακουσα ακομα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
12 Φεβ 2024, 07:37
-
- 3631 Απαντήσεις
- 69243 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
10 Μάιος 2025, 22:02
-
- 0 Απαντήσεις
- 272 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
10 Ιαν 2025, 15:11
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Ράμα στο Γαλάτσι.Οι ΝΔΑκρατες μονο για sms στην Eurovision.
από Μαδουραίος » 12 Μάιος 2024, 14:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 88 Απαντήσεις
- 3063 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
16 Μάιος 2024, 16:38
-