Ώπα! Τι έχουμε εδώ; Παρακαλώ πολύ λεπτομέριες - βίντεο - υπερσυνδέσμους ! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την διασκέδαση!Ορέστης 35 έγραψε: ↑16 Μάιος 2019, 00:21Εχετε συζητησει την παραγωγη ενεργειας εφαρμοζοντας το φαινομενο του ντομινο;
Οι πολιτικοί μηχανικοί ξέχασαν να βιδώσουν τις κατασκευές στο έδαφος!
Re: Οι πολιτικοί μηχανικοί ξέχασαν να βιδώσουν τις κατασκευές στο έδαφος!
https://www.reddit.com/r/NotKenM/commen ... _turbines/AreSMareS έγραψε: ↑16 Μάιος 2019, 00:23Ώπα! Τι έχουμε εδώ; Παρακαλώ πολύ λεπτομέριες - βίντεο - υπερσυνδέσμους ! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την διασκέδαση!Ορέστης 35 έγραψε: ↑16 Μάιος 2019, 00:21Εχετε συζητησει την παραγωγη ενεργειας εφαρμοζοντας το φαινομενο του ντομινο;
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Στο θρεντ του Διομηδη ειχα ριξει την ιδεα.DIOMEDESGRAreSMareS έγραψε: ↑16 Μάιος 2019, 00:23Ώπα! Τι έχουμε εδώ; Παρακαλώ πολύ λεπτομέριες - βίντεο - υπερσυνδέσμους ! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την διασκέδαση!Ορέστης 35 έγραψε: ↑16 Μάιος 2019, 00:21Εχετε συζητησει την παραγωγη ενεργειας εφαρμοζοντας το φαινομενο του ντομινο;
Οσο για την ιδεα του σεισμικ νομιζω οτι απλα χρειαζεται καποιες βελτιωσεις στο μηχανισμο αποσβεσης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ορέστης 35 την 16 Μάιος 2019, 00:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ποια ιδέα ακριβώς; Ότι επειδή ο κύβος από μπετό 1χ1χ1 αντέχει 5g τότε το σπίτι 20χ20χ20 θα αντέχει 5χ20=100g;Ορέστης 35 έγραψε: ↑16 Μάιος 2019, 00:34Οσο για την ιδεα του σεισμικ νομιζω οτι απλα χρειαζεται καποιες βελτιωσεις στο μηχανισμο αποσβεσης.
Γιατί αυτό λέει.
Η ιδεα ειναι η αποσβεση να μη γινεται τοσο απο το κτιριο οσο απο υδραυλικους αποσβεστηρες.Δηλαδη να βαλουμε αναρτησεις στα κτιρια, οπως βαλαμε στα ποδηλατα. Εγω ετσι το καταλαβαινω.Archmage έγραψε: ↑16 Μάιος 2019, 00:36Ποια ιδέα ακριβώς; Ότι επειδή ο κύβος από μπετό 1χ1χ1 αντέχει 5g τότε το σπίτι 20χ20χ20 θα αντέχει 5χ20=100g;Ορέστης 35 έγραψε: ↑16 Μάιος 2019, 00:34Οσο για την ιδεα του σεισμικ νομιζω οτι απλα χρειαζεται καποιες βελτιωσεις στο μηχανισμο αποσβεσης.
Γιατί αυτό λέει.
Όχι δεν είναι αυτή η ιδέα... Κάθισα τις τελευταίες δυο ημέρες και διάβασα ( θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει στο διαδίκτυο ) για την εφεύρεση του κυρίου seismic. Οι αναρτήσεις είναι ελαστικές για αυτό κάνουν απόσβεση. Ο κύριος seismic θέλει να κάνει άκαμπτη ( κάτι σαν να λέμε να σκληρύνει την ανάρτηση ) την κατασκευή!Ορέστης 35 έγραψε: ↑16 Μάιος 2019, 00:41Η ιδεα ειναι η αποσβεση να μη γινεται τοσο απο το κτιριο οσο απο υδραυλικους αποσβεστηρες.Δηλαδη να βαλουμε αναρτησεις στα κτιρια, οπως βαλαμε στα ποδηλατα. Εγω ετσι το καταλαβαινω.
Αν εξαιρέσουμε ότι:
- Δεν έχει τηρήσει καμία απολύτως επιστημονική μεθοδολογία
- Δεν συμπεριέλαβε στα πειράματα την ...εφεύρεση του! ( Απίστευτο; Κι όμως αληθινό! )
- Δεν κατανοεί βασικές έννοιες της φυσικής
- Θέλει να πιστεύει ( αν και παραδέχτηκε ότι δεν ισχύει αυτό... ) πώς η απόκτηση ενός διπλώματος ευρεσιτεχνίας αποδίδει αυτόματα επιστημονικό κύρος στην εφεύρεση του
- Είναι αλαζονικός και υπερόπτης
Θέλω παρακαλώ περισσότερες πληροφορίες για το ...φαινόμενο ντόμινο!!! Εϊναι πρακτικά αδύνατο και απίστευτα χρονοβόρο να ψάξω μέσα στις ...4000+ αναρτήσεις του DIOMEDESGR !
Κάποια συγκεκριμένη ανάρτηση παρακαλώ;
Κάποια συγκεκριμένη ανάρτηση παρακαλώ;
Εχει ομως και ενα δικαιο παραπονο. Οτι ολοι του επιτιθενται. Ισως αν υπηρχε κλιμα συνεργασιας να ειχε διορθωσει τα λαθη του.AreSMareS έγραψε: ↑16 Μάιος 2019, 00:52Όχι δεν είναι αυτή η ιδέα... Κάθισα τις τελευταίες δυο ημέρες και διάβασα ( θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει στο διαδίκτυο ) για την εφεύρεση του κυρίου seismic. Οι αναρτήσεις είναι ελαστικές για αυτό κάνουν απόσβεση. Ο κύριος seismic θέλει να κάνει άκαμπτη ( κάτι σαν να λέμε να σκληρύνει την ανάρτηση ) την κατασκευή!Ορέστης 35 έγραψε: ↑16 Μάιος 2019, 00:41Η ιδεα ειναι η αποσβεση να μη γινεται τοσο απο το κτιριο οσο απο υδραυλικους αποσβεστηρες.Δηλαδη να βαλουμε αναρτησεις στα κτιρια, οπως βαλαμε στα ποδηλατα. Εγω ετσι το καταλαβαινω.
Αν εξαιρέσουμε ότι:κατά τα άλλα μου είναι ...συμπαθής!
- Δεν έχει τηρήσει καμία απολύτως επιστημονική μεθοδολογία
- Δεν συμπεριέλαβε στα πειράματα την ...εφεύρεση του! ( Απίστευτο; Κι όμως αληθινό! )
- Δεν κατανοεί βασικές έννοιες της φυσικής
- Θέλει να πιστεύει ( αν και παραδέχτηκε ότι δεν ισχύει αυτό... ) πώς η απόκτηση ενός διπλώματος ευρεσιτεχνίας αποδίδει αυτόματα επιστημονικό κύρος στην εφεύρεση του
- Είναι αλαζονικός και υπερόπτης
Του επιτέθηκα; Το να έχεις διαφορετική άποψη και να την στηρίζεις με κόσμιο τρόπο σημαίνει ότι επιτίθεσε; Δείξε μου - υπόδειξέ μου που τον έβρισα ή έγραψα κάτι άσχημο, χαρακτηρισμοί υπήρξαν ναι αλλά ήταν απόρρεια της υπεροψίας και της αλαζονείας που τον διακρίνει. Να διαβάζω για ...γατάκια και "έλα να σε διδάξω γιατί μόνο εγώ ξέρω το σωστό" και να κάνω ότι δεν τρέχει τίποτα;Ορέστης 35 έγραψε: ↑16 Μάιος 2019, 00:58Εχει ομως και ενα δικαιο παραπονο. Οτι ολοι του επιτιθενται. Ισως αν υπηρχε κλιμα συνεργασιας να ειχε διορθωσει τα λαθη του.
Να κοιτάξει να διορθώσει αυτά, να μάθει βασικές αρχές φυσικής, να μάθει τι είναι επιστημονική μέθοδος και πώς γίνονται επιστημονικά πειράματα και ας έρθει να συζητήσουμε ξανά και ξανά... Το να υποτιμά όμως την νοημοσύνη μου γράφοντας "Δεν εξέτασα τον μηχανισμό αλλά τα βίντεο αποδεικνύουν ότι ...λειτουργεί" είναι ...προκλητικότατο!
ενταξει ησουν κι εσυ λιγο εριστικος. Πιστευω και ο σεισμικ μπορουσε να ειναι πιο διαλλακτικος μαζι σου αλλα πρεπει να καταλαβεις οτι χρονια τωρα εχει αντιμετωπισει τη χλευη των πτυχιουχων που δεν δεχονται οτι μπιρει να εχει αποψη ενας μη ειδικος.AreSMareS έγραψε: ↑16 Μάιος 2019, 01:06Του επιτέθηκα; Το να έχεις διαφορετική άποψη και να την στηρίζεις με κόσμιο τρόπο σημαίνει ότι επιτίθεσε; Δείξε μου - υπόδειξέ μου που τον έβρισα ή έγραψα κάτι άσχημο, χαρακτηρισμοί υπήρξαν ναι αλλά ήταν απόρρεια της υπεροψίας και της αλαζονείας που τον διακρίνει. Να διαβάζω για ...γατάκια και "έλα να σε διδάξω γιατί μόνο εγώ ξέρω το σωστό" και να κάνω ότι δεν τρέχει τίποτα;Ορέστης 35 έγραψε: ↑16 Μάιος 2019, 00:58Εχει ομως και ενα δικαιο παραπονο. Οτι ολοι του επιτιθενται. Ισως αν υπηρχε κλιμα συνεργασιας να ειχε διορθωσει τα λαθη του.
Να κοιτάξει να διορθώσει αυτά, να μάθει βασικές αρχές φυσικής, να μάθει τι είναι επιστημονική μέθοδος και πώς γίνονται επιστημονικά πειράματα και ας έρθει να συζητήσουμε ξανά και ξανά... Το να υποτιμά όμως την νοημοσύνη μου γράφοντας "Δεν εξέτασα τον μηχανισμό αλλά τα βίντεο αποδεικνύουν ότι ...λειτουργεί" είναι ...προκλητικότατο!
Η φασαρία εδώ και τόσα χρόνια είναι επειδή φαντασιώνεται ότι έχει την καλύτερη μέθοδο που έχει υπάρξει στην ιστορία και ότι όλοι οι άλλο δεν ξέρουν τι τους γίνεται επειδή με τη μέθοδό του τα σπίτια θα αντέχουν (λέει) 100-200g.Ορέστης 35 έγραψε: ↑16 Μάιος 2019, 00:41Η ιδεα ειναι η αποσβεση να μη γινεται τοσο απο το κτιριο οσο απο υδραυλικους αποσβεστηρες.Δηλαδη να βαλουμε αναρτησεις στα κτιρια, οπως βαλαμε στα ποδηλατα. Εγω ετσι το καταλαβαινω.Archmage έγραψε: ↑16 Μάιος 2019, 00:36Ποια ιδέα ακριβώς; Ότι επειδή ο κύβος από μπετό 1χ1χ1 αντέχει 5g τότε το σπίτι 20χ20χ20 θα αντέχει 5χ20=100g; Γιατί αυτό λέει.Ορέστης 35 έγραψε: ↑16 Μάιος 2019, 00:34Οσο για την ιδεα του σεισμικ νομιζω οτι απλα χρειαζεται καποιες βελτιωσεις στο μηχανισμο αποσβεσης.
Μιλάμε για τύπο που δεν ξέρει τη διαφορά μεταξύ δύναμης και ενέργειας ή ταχύτητας και επιτάχυνσης. Στο παλιό του εξηγούσαν βηματάκι βηματάκι τη σαχλαμάρα του (σχολικές πράξεις δηλαδή) και κοιτούσε σα χάνος.
Ο τύπος κάνει «έρευνα» χωρίς βιβλιογραφία, χωρίς μέθοδο, χωρίς μετρήσεις, χωρίς μοντέλα, χωρίς προσομοιώσεις, χωρίς πειράματα - απλά επειδή κουνάει ένα κύβο από μπετό και τον δουλεύουν ψιλό γαζί τα predatory για να του φάνε κι άλλα φράγκα.
Έχεις χάσει επεισόδια. Του τα έχουν εξηγήσει ΟΛΑ αναλυτικά και συνεχίζει τα ίδια ανούσια και στομφώδη copy paste. Με τα ίδια λάθη που του έχουν επισημάνει πριν χρόνια.Ορέστης 35 έγραψε: ↑16 Μάιος 2019, 00:41Εχει ομως και ενα δικαιο παραπονο. Οτι ολοι του επιτιθενται. Ισως αν υπηρχε κλιμα συνεργασιας να ειχε διορθωσει τα λαθη του.
Γιατί; Επειδή είναι «εφευρέτης» και δεν καταδέχεται να ξεστραβωθεί μπας και μάθει τι σημαίνουν οι λέξεις που χρησιμοποιεί.
Αν ειναι ετσι οπως τα λες τοτε το αδικο το εχει αυτος.Archmage έγραψε: ↑16 Μάιος 2019, 01:11Η φασαρία εδώ και τόσα χρόνια είναι επειδή φαντασιώνεται ότι έχει την καλύτερη μέθοδο που έχει υπάρξει στην ιστορία και ότι όλοι οι άλλο δεν ξέρουν τι τους γίνεται επειδή με τη μέθοδό του τα σπίτια θα αντέχουν (λέει) 100-200g.Ορέστης 35 έγραψε: ↑16 Μάιος 2019, 00:41Η ιδεα ειναι η αποσβεση να μη γινεται τοσο απο το κτιριο οσο απο υδραυλικους αποσβεστηρες.Δηλαδη να βαλουμε αναρτησεις στα κτιρια, οπως βαλαμε στα ποδηλατα. Εγω ετσι το καταλαβαινω.
Μιλάμε για τύπο που δεν ξέρει τη διαφορά μεταξύ δύναμης και ενέργειας ή ταχύτητας και επιτάχυνσης. Στο παλιό του εξηγούσαν βηματάκι βηματάκι τη σαχλαμάρα του (σχολικές πράξεις δηλαδή) και κοιτούσε σα χάνος.
Ο τύπος κάνει «έρευνα» χωρίς βιβλιογραφία, χωρίς μέθοδο, χωρίς μετρήσεις, χωρίς μοντέλα, χωρίς προσομοιώσεις, χωρίς πειράματα - απλά επειδή κουνάει ένα κύβο από μπετό και τον δουλεύουν ψιλό γαζί τα predatory για να του φάνε κι άλλα φράγκα.Έχεις χάσει επεισόδια. Του τα έχουν εξηγήσει ΟΛΑ αναλυτικά και συνεχίζει τα ίδια ανούσια και στομφώδη copy paste. Με τα ίδια λάθη που του έχουν επισημάνει πριν χρόνια.Ορέστης 35 έγραψε: ↑16 Μάιος 2019, 00:41Εχει ομως και ενα δικαιο παραπονο. Οτι ολοι του επιτιθενται. Ισως αν υπηρχε κλιμα συνεργασιας να ειχε διορθωσει τα λαθη του.
Γιατί; Επειδή είναι «εφευρέτης» και δεν καταδέχεται να ξεστραβωθεί μπας και μάθει τι σημαίνουν οι λέξεις που χρησιμοποιεί.
Αρκεί ένα google για την πατέντα του seismic για να δει οποιοσδήποτε τι φρούτο είναι.
«Πρέπει να θυμόμαστε ότι είναι απίστευτα επικίνδυνο και καταστροφικό να μην δίνουμε σημασία στην ψευδοεπιστήμη. Θα πρέπει να έχουμε μηδενική ανοχή για αυτού του είδους τα πράγματα»Ορέστης 35 έγραψε: ↑16 Μάιος 2019, 01:10ενταξει ησουν κι εσυ λιγο εριστικος. Πιστευω και ο σεισμικ μπορουσε να ειναι πιο διαλλακτικος μαζι σου αλλα πρεπει να καταλαβεις οτι χρονια τωρα εχει αντιμετωπισει τη χλευη των πτυχιουχων που δεν δεχονται οτι μπιρει να εχει αποψη ενας μη ειδικος.
[ https://www.tovima.gr/2018/10/09/scienc ... oepistimi/ ]
Εριστικός; Ναι μπορεί... Είναι η μη ανοχή ξέρεις...