Η παρότρυνση σε ένοπλη βία, με την οποία έχει συνδεθεί το όνομα του, σαφώς είναι hate speech.
Ποιά παρότρυνση σ' ένοπλη βία?
Και πώς το πλήθος των δολοφονιών Ελλήνων μειονοτικών από Αλβανούς στη Βόρεια Ήπειρο, με ποινές-χάδι (όταν επιβάλλονται, και όταν δεν κάνει τις δολοφονίες το κράτος) δεν είναι ρατσιστική βία?
Πως έγινε γνωστός; Επειδή είχε όπλο και το χρησιμοποίησε εναντίον των κρατικών αρχών.
Το δεύτερο μπορεί να είναι ρατσιστική βία (δεν μπορώ να μιλήσω για όλες τις περιπτώσεις μαζί), αλλά πως σχετίζεται;
Η παρότρυνση σε ένοπλη βία, με την οποία έχει συνδεθεί το όνομα του, σαφώς είναι hate speech.
Ποιά παρότρυνση σ' ένοπλη βία?
Και πώς το πλήθος των δολοφονιών Ελλήνων μειονοτικών από Αλβανούς στη Βόρεια Ήπειρο, με ποινές-χάδι (όταν επιβάλλονται, και όταν δεν κάνει τις δολοφονίες το κράτος) δεν είναι ρατσιστική βία?
Πως έγινε γνωστός; Επειδή είχε όπλο και το χρησιμοποίησε εναντίον των κρατικών αρχών.
Το δεύτερο μπορεί να είναι ρατσιστική βία (δεν μπορώ να μιλήσω για όλες τις περιπτώσεις μαζί), αλλά πως σχετίζεται;
N-ναι, αυτό είπαν οι αλβανικές αρχές. Οι ίδιες αρχές που για αρκετό καιρό δεν επέτρεπαν καν την αυτοψία από μη αλβανούς ιατροδικαστές.
Όσο για το οτι "το χρησιμοποίησε", θα μου επιτρέπεις να μη μπορώ να διακρίνω οτι στο βίντεο που παραθέτουν οι Αλβανοί το πρόσωπο του Κατσίφα (δε φαίνεται καν καθαρά το πρόσωπό του, για να μη πώ οτι αυτός που φαίνεται στο βίντεο ως Κατσίφας δεν του πολυμοιάζει σε σωματότυπο μου φαίνεται πιο αδύνατος). Επιπλέον στο βίντεο ακούγονται πυροβολισμοί, αλλά βλέπουμε στο 0:20, και ενώ έχουν πέσει πυροβολισμού (υποτίθεται), μια μητέρα με τα παιδιά της να συνεχίζουν να περπατάνε αμέριμνοι, ενώ υποτίθεται οτι πυροβολισμοί έπεσαν λίγα μέτρα μακριά τους. Δε νομίζω οτι είναι και πολύ νορμάλ αντίδραση.
Ο Κατσίφας είναι ο νεώτερος ήρωας και μάρτυρας του ελληνικού Έθνους. Κανονικά θα πρέπει να έχει κάποιο στρατόπεδο ή/και πλατεία στ' όνομά του.
Ωστόσο, τα δυο κόμματα εξουσίας, που συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ποσοστό ψηφοφόρων, τον χλευάζουν. Αυτή είναι η Ελλάδα του παρτακισμού.
Αρκέσου σε κανένα χαρακτήρα στο DnD Online με τ' όνομα του, και αν δεν φας μπαν για hate speech να είσαι υπερευχαριστημένος.
εγω τον ειπα οτι παιζει WoW και μου κανε ριπορτ
τεσπα, στο θεμα μας, οι εθνικισμοι γεμιζουν νεκροταφεια οπως λεει το συνθημα
κατσιφας, φουντουνης, καπελονης ...
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.