Οι πολιτικοί μηχανικοί ξέχασαν να βιδώσουν τις κατασκευές στο έδαφος!
Re: Οι πολιτικοί μηχανικοί ξέχασαν να βιδώσουν τις κατασκευές στο έδαφος!
Σταματώ το θέμα εδώ γιατί είσαστε βαλτοί. Δεν θέλετε να βοηθήσετε αλλά να σαρκάζεστε θεωρώντας τον εαυτό σας εξυπνότερο από εμένα.
Αν σας ικανοποιεί αυτό δεν κάνετε για την παρέα μου. Εγώ θέλω ανθρώπους της έρευνας να κάνω παρέα. Άντε γεια.
Αν σας ικανοποιεί αυτό δεν κάνετε για την παρέα μου. Εγώ θέλω ανθρώπους της έρευνας να κάνω παρέα. Άντε γεια.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Καλή τύχη στα μπαράκια του νησιού με τους ανθρώπους της έρευνας.
Γειααα

Γειά σας κύριε seismic! Άβε μεγάλε διδάσκαλε οι βαλτοί σε χαιρετούν!
Εσείς όμως προσπαθήσατε να κάνετε τον ...εξυπνότερο! Με τα "γατάκια" και "εγώ ξέρω το σωστό" και "ελάτε να σας διδάξω"! Τι έγινε τώρα; Σας έπιασε το παράπονο; Γίναμε ...βαλτοί; Του κακού ...επιστημονικού κατεστημένου; Επειδή δεν μπορείτε εσείς να απαντήσετε ...γίναμε βαλτοί όταν εσείς γράφατε ( στην αρχή με πλήρη ...αυτοπεποίθηση και αλαζονεία):
Είστε απίστευτος και απόλυτα διασκεδαστικός κύριε seismic! Εγώ προσωπικά και 27 μαθητές στεναχωριόμαστε αφάνταστα που μας αφήνετε!seismic έγραψε: ↑04 Μάιος 2019, 22:23Δεσμέύομαι δημοσίως να πάω σε ψυχίατρο αν μπορέσεις να βρεις λάθος σε αυτά που γράφω.stergiosbik έγραψε: ↑04 Μάιος 2019, 22:17Δεσμευομαι δημοσιως να καλυψω τα εξοδα σου αν επισκεφτεις ψυχιατρο.
Αλλά δεν μπορείς. Θα σου πω και τον λόγο.
... ... ...
Για τον λόγο αυτόν δεν μπορούν οι πολιτικοί μηχανικοί να με βοηθήσουν. Απλά μπορώ εγώ να τους διδάξω αυτά που έχω βρει από την έρευνα που κάνω. Κανένας δεν ξέρει την έρευνα αυτής της επιστήμης καλύτερα από εμένα.
Υ.Γ.
Μην πάτε σε ψυχίατρο... Δεν φταίει σε τίποτα ο καημένος...
Μια και ...έφυγε ( κρίμα! ) ο κύριος seismic λέω να την ...κάνω κι εγώ με ελαφρά πηδηματάκια! Είθε οι θεοί του ιντερνέ να μας φέρουν πάλι κοντά! Αν ο πραγματικός κόσμος είναι μικρός ο κόσμος του διαδικτύου είναι απίστευτα μικρότερος!
Σας χαιρετώ! Να είστε και να περνάτε πάντα καλά!
Κώστας
Υ.Γ.
Πάω ...αλλού τώρα! Κάπου θα τον ξαναβρώ τον κύριο seismic
Χώρια που τώρα έχω και τις δικές σας ( ευχαριστώ! ) πληροφορίες γύρω από το θέμα!
Υ.Γ. -2-
Ναι δεν θα τον αφήσω στην ησυχία του...
Κώστας
Υ.Γ.
Πάω ...αλλού τώρα! Κάπου θα τον ξαναβρώ τον κύριο seismic

Υ.Γ. -2-
Θα μου κλάσεις τα @@κιAreSMareS έγραψε: ↑18 Μάιος 2019, 17:54Μια και ...έφυγε ( κρίμα! ) ο κύριος seismic λέω να την ...κάνω κι εγώ με ελαφρά πηδηματάκια! Είθε οι θεοί του ιντερνέ να μας φέρουν πάλι κοντά! Αν ο πραγματικός κόσμος είναι μικρός ο κόσμος του διαδικτύου είναι απίστευτα μικρότερος!
Κώστας
Υ.Γ.
Πάω ...αλλού τώρα! Κάπου θα τον ξαναβρώ τον κύριο seismicΧώρια που τώρα έχω και τις δικές σας ( ευχαριστώ! ) πληροφορίες γύρω από το θέμα!
Υ.Γ. -2-

Σου είπα πετώντας μαλ@κιες δεν γίνεσαι πιλότος.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Πες στα αφεντικά σου τώρα με τσάντισαν.
https://www.minedu.gov.gr/ypoyrgos-hges ... -gavroglou
Γιατί δεν του το λέτε εσείς κύριε seismic μόνος σας; Παρεπιπτόντως την ώρα που θα του λέτε πόσο σας έκανε να θυμώσετε δεν του δείχνετε και την εφέυρεσή σας; Ποτέ δεν ξέρετε!
Καμάκι του εβδομήντα ογδόντα αθεράπευτα Καμμένο.
Αναρωτιεμαι αν μπορουμε να δονησουμε ενα κτιριο με κυματομορφη αντιστροφης φασης απο αυτη του σεισμου.
πτου πτου πτου πτου έξω από δω ... Με αυτούς κάνεις παρέα?AreSMareS έγραψε: ↑18 Μάιος 2019, 18:36https://www.minedu.gov.gr/ypoyrgos-hges ... -gavroglou
Γιατί δεν του το λέτε εσείς κύριε seismic μόνος σας; Παρεπιπτόντως την ώρα που θα του λέτε πόσο σας έκανε να θυμώσετε δεν του δείχνετε και την εφέυρεσή σας; Ποτέ δεν ξέρετε!
- nikos_hellas
Εγώ βρίσκω ενδιαφέρουσα την έρευνα σου.
Πάντα αναρωτιόμουν πως είναι δυνατόν με τέτοια εξέλιξη της τεχνολογίας να μην έχει βρεθεί κάποιος τρόπος αντιμετώπισης των σεισμών και αποκλεισμού της περίπτωσης ύπαρξης θυμάτων.
Δυστυχώς τίποτα δεν είναι τυχαίο, όλα είναι καθοδηγούμενα ΑΝΩΘΕΝ από τα γνωστά κυκλώματα.
Και αυτός ο πόλεμος δεν μπορεί σίγουρα να είναι τυχαίος
Άμα είναι έτσι γιατί δεν ακούνε και την άλλη άποψη; Μήπως δε θέλουν να την ακούσουν...
Στο σχέδιο είναι λιμοί καταποντισμοί και όλα τα συναφή, άμα εφαρμόσουν τη γνώση για το καλό του κόσμου δε θα μπορούν να τον απειλούν...
Πάντα αναρωτιόμουν πως είναι δυνατόν με τέτοια εξέλιξη της τεχνολογίας να μην έχει βρεθεί κάποιος τρόπος αντιμετώπισης των σεισμών και αποκλεισμού της περίπτωσης ύπαρξης θυμάτων.
Δυστυχώς τίποτα δεν είναι τυχαίο, όλα είναι καθοδηγούμενα ΑΝΩΘΕΝ από τα γνωστά κυκλώματα.
Και αυτός ο πόλεμος δεν μπορεί σίγουρα να είναι τυχαίος
Άμα είναι έτσι γιατί δεν ακούνε και την άλλη άποψη; Μήπως δε θέλουν να την ακούσουν...
Στο σχέδιο είναι λιμοί καταποντισμοί και όλα τα συναφή, άμα εφαρμόσουν τη γνώση για το καλό του κόσμου δε θα μπορούν να τον απειλούν...
Ενάντια στη νέα τάξη πραγμάτων.
Against the new world order.
Against the new world order.
Καταλαβαίνεις βέβαια ότι για να γίνει αυτό χρειάζεσαι απίστευτα ποσά ενέργειας ( στην πράξη ενέργεια ισοδύναμη με την ενέργεια του σεισμού! )! Θα μείνω σε αυτό μόνο αν και υπάρχουν και άλλα πολλά που δεν το επιτρέπουν!Ορέστης 35 έγραψε: ↑18 Μάιος 2019, 18:45Αναρωτιεμαι αν μπορουμε να δονησουμε ενα κτιριο με κυματομορφη αντιστροφης φασης απο αυτη του σεισμου.
Υ.Γ.
Μην δίνεις ιδέες στον κύριο seismic και δούμε την επόμενη "απόλυτη αντισεισμ..." συγγνώμη "πλήρη αντισεισμική μέθοδο" να έχει να κάνει με ...συντονισμό! Λες να του δίδαξε τίποτα ο απατεωνίσκος που διασπά νερό με 350mW και ...συντονισμό;
...καθοδηγούμενα; Μα ο ίδιος ο κύρις seismic παραδέχτηκε ότι δεν έχει στοιχεία για πραγματικά κτήρια! Είναι ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ καθοδηγούμενος;nikos_hellas έγραψε: ↑18 Μάιος 2019, 18:51Δυστυχώς τίποτα δεν είναι τυχαίο, όλα είναι καθοδηγούμενα ΑΝΩΘΕΝ από τα γνωστά κυκλώματα.
Ο καλύτερος δάσκαλος είναι η εμπειρία τίποτα δεν την σταματά.