Highlights της ημερας μας
Re: Highlights της ημερας μας
Τελικα μονο στα Εξαρχεια εχει πολλα γκομενακια συγκεντρωμενα. Μοναστηρακι και περιξ χανονται αναμεσα στο ετεροκλητο πληθος.
- Υπερκουλτουριάρης
Ήμουν προχθες στο νυχτερινό λεωφορείο αφηρημένος. Ακούω από το πίσω κάθισμα δυο ανθρώπους να φιλιούνται. Μετά από ένα λεπτό σταματάνε και ξεκινά μια κουλή αποστασιοποιήμενη κουβέντα για την επιστημονική διάσταση ... του φιλιού και η κοπελά λέει πως δεν έχει σύντροφο αλλά σε κάποιον πρώην άρεσε έτσι,ενω ο τύπος έχει αλλά η δικιά του το θέλει αλλιώς. Οι δυο άνθρωποι που φιλιόντουσαν ήταν απλά... φίλοι και έκαναν πείραμα(!) χάριν της συζήτησης,χωρίς ερωτικό υπόβαθρo 
Ψόφαγα να μπω στην κουβέντα τους, αλλά δεν το έκανα, σηκώθηκα όμως με τρόπο να κόψω φάτσες περιμένοντας να δω τίποτα σούπερ φευγάτους cool τύπος και αντ αυτού βλέπω δυο 20+ σαν παπαδοπαίδια,ασχημούληδες με σπυράκια και πολύ υπέρβαροι και οι δυο
Wtf, αλλάζει ο κόσμος ε;

Ψόφαγα να μπω στην κουβέντα τους, αλλά δεν το έκανα, σηκώθηκα όμως με τρόπο να κόψω φάτσες περιμένοντας να δω τίποτα σούπερ φευγάτους cool τύπος και αντ αυτού βλέπω δυο 20+ σαν παπαδοπαίδια,ασχημούληδες με σπυράκια και πολύ υπέρβαροι και οι δυο

Εχουν πεσει σε δημοφιλια τα rpg.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑17 Μάιος 2019, 21:44Ήμουν προχθες στο νυχτερινό λεωφορείο αφηρημένος. Ακούω από το πίσω κάθισμα δυο ανθρώπους να φιλιούνται. Μετά από ένα λεπτό σταματάνε και ξεκινά μια κουλή αποστασιοποιήμενη κουβέντα για την επιστημονική διάσταση ... του φιλιού και η κοπελά λέει πως δεν έχει σύντροφο αλλά σε κάποιον πρώην άρεσε έτσι,ενω ο τύπος έχει αλλά η δικιά του το θέλει αλλιώς. Οι δυο άνθρωποι που φιλιόντουσαν ήταν απλά... φίλοι και έκαναν πείραμα(!) χάριν της συζήτησης,χωρίς ερωτικό υπόβαθρo
Ψόφαγα να μπω στην κουβέντα τους, αλλά δεν το έκανα, σηκώθηκα όμως με τρόπο να κόψω φάτσες περιμένοντας να δω τίποτα σούπερ φευγάτους cool τύπος και αντ αυτού βλέπω δυο 20+ σαν παπαδοπαίδια,ασχημούληδες με σπυράκια και πολύ υπέρβαροι και οι δυοWtf, αλλάζει ο κόσμος ε;
Πρωί πρωί μένουμε με τον συνάδελφό με το αυτοκίνητο του στη μέση του πουθενά. Να σπρώξω του λεω, όχι τι λες μου λέει. Το ξεκινάει το σπρώχνει μόνος του. Καθόμουν τον κοίταζα. Να σπρώξω κι εγώ του ξαναλέω. Όχι σε παρακαλώ μου λέει μείνε στην άκρη. Παιδευοταν αυτός Έχει χάρη που είμαι καλό κορίτσι και πάω και έσπρωχνα κι εγώ κι ας μην με άφηνε. Αλλά δεν έπαιρνε μπρος. Ανοίγει καπό αρχίζει να τσεκάρει το ένα το άλλο. Σχολίαζα κι εγώ νερό έχει; Μπαταρία; Βενζίνη; 
Παίρνω τηλ. να ειδοποιήσω ότι θα καθυστερήσουμε. Μου λέει ο άλλος, πες του να μείνει να περιμένει την οδική, εσένα έρχομαι να σε πάρω. Και έρχεται με αυτοκίνητο απ' αυτά τα καλά. Όταν έφευγα και ο άλλος είχε μεινει πίσω και παιδεύοταν ένιωσα λίγο σαν να έπαιζα σε βιντεάκι gold digger.
Και είναι ακόμα πρωί

Παίρνω τηλ. να ειδοποιήσω ότι θα καθυστερήσουμε. Μου λέει ο άλλος, πες του να μείνει να περιμένει την οδική, εσένα έρχομαι να σε πάρω. Και έρχεται με αυτοκίνητο απ' αυτά τα καλά. Όταν έφευγα και ο άλλος είχε μεινει πίσω και παιδεύοταν ένιωσα λίγο σαν να έπαιζα σε βιντεάκι gold digger.
Και είναι ακόμα πρωί

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θέλω περιγραφή αυτού που σε πήρε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Με περνάει περιπου μια 20ετια.
Γερμανικό.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Φτου γμτ!
Δεν κάνει ε;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εσύ αποφασίζεις στην τελική.
Ισχύει, αν και όντως ο συγκεκριμένος είναι εκτός λόγω συνθηκών

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αυτό το ξέρεις καλύτερα απ' τους υπόλοιπους.
Παντρεμένος ή με προβλήματα καρδιάς;
Μια φορά πέθανε ένας παππούς την ώρα που το έκανε. Τον έκλαιγε η γκόμενα γιατί έχασε τη σύνταξη, τον έκλαιγε και η γυναίκα γιατί δεν πέθανε πάνω της.
Παντρεμένος και άντρας από τους λίγους.Gherschaagk έγραψε: ↑20 Μάιος 2019, 10:11Αυτό το ξέρεις καλύτερα απ' τους υπόλοιπους.
Μια φορά πέθανε ένας παππούς την ώρα που το έκανε. Τον έκλαιγε η γκόμενα γιατί έχασε τη σύνταξη, τον έκλαιγε και η γυναίκα γιατί δεν πέθανε πάνω της.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κάντο λιανό.Naida έγραψε: ↑20 Μάιος 2019, 10:15Παντρεμένος και άντρας από τους λίγους.Gherschaagk έγραψε: ↑20 Μάιος 2019, 10:11Αυτό το ξέρεις καλύτερα απ' τους υπόλοιπους.
Σαν άνθρωπος ψυχούλα και σαν άντρας πχ μπαίνεις σε στενό ασανσέρ μαζί του και σου γυρνάει πλάτη.Gherschaagk έγραψε: ↑20 Μάιος 2019, 10:16Κάντο λιανό.Naida έγραψε: ↑20 Μάιος 2019, 10:15Παντρεμένος και άντρας από τους λίγους.Gherschaagk έγραψε: ↑20 Μάιος 2019, 10:11
Αυτό το ξέρεις καλύτερα απ' τους υπόλοιπους.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση highlights του νέου κανονισμού αντιπυρικής προστασίας
από foscilis » 28 Μαρ 2024, 17:18 » σε Εσωτερική Πολιτική - 9 Απαντήσεις
- 787 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
05 Ιουν 2024, 13:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η μαλάκω της ημέρας
από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος » 23 Μάιος 2023, 12:47 » σε Κοινωνικά θέματα - 45 Απαντήσεις
- 3222 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
18 Φεβ 2025, 20:51
-
-
- 72 Απαντήσεις
- 5299 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
27 Νοέμ 2024, 15:22
-