ΠΑΝΘΗΡΕΣ respect

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Re: ΠΑΝΘΗΡΕΣ respect

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella » 15 Μάιος 2018, 15:13

perseus έγραψε:
15 Μάιος 2018, 07:11
την γλυτωσαν τα γατακαι την Β εθνικη ,κριμα.
Περσέα, ντροπής πράματα!!!!!! :011::e040:

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 15 Μάιος 2018, 16:12

stella έγραψε:
15 Μάιος 2018, 15:12
Golden Age έγραψε:
15 Μάιος 2018, 07:05
stella έγραψε:
08 Μάιος 2018, 10:52

Χαχα ρε συ λίγο ντροπή. "Η αποδοχή από τους κατοίκους ήταν αποθεωτική" και ζήτημα να βλέπω 3-4 άτομα στο τραμ να αδιαφορούν για τον "εθνικιστικό σεισμό". Ε ναι, η αλήθεια είναι πως οι Πάνθηρες δεν το πήραν χαμπάρι το τσουνάμι. :blm:
Μοτοπορεία ήτανε, τί φωτογραφίες περίμενες να δεις; Οι ανταποκρίσεις ήταν στιμγιαίες απο κόσμο που περνούσε ή ήταν στα σπίτια του. Δεν υπήρχε επαφή όπως σε διανομές ώστε να πάρχουν ανάλογες φωτογραφίες.
Περίμενα να δικαιολογείται έστω και 1% το επίθετο "αποθεωτική" που χρησιμοποιήθηκε. Ποια αποδοχή; Ζήτημα να τους πήρε χαμπάρι κάποιος στην Πλατεία.

Έκαναν μοτοπορεία, φώναξαν συνθήματα, μοίρασαν προκυρήξεις,τους είδαν στο τραμ, τους είδαν στις καφετέριες αλλά..."είναι ζήτημα να τους πήρε χαμπάρι κανείς". Τα "επιχειρήματα" με τα οποία στηρίζει τον Τσίπρα ο Βαξεβάνης, φαντάζουν πι "ορθολογικά" απο την θεωρία ότι "δεν πήρε κανείς χαμπάρι" μια τέτοια οργανωμένη μοτοπορεία. :lol:

Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella » 15 Μάιος 2018, 16:16

Golden Age έγραψε:
15 Μάιος 2018, 16:12
stella έγραψε:
Golden Age έγραψε:
15 Μάιος 2018, 07:05

Μοτοπορεία ήτανε, τί φωτογραφίες περίμενες να δεις; Οι ανταποκρίσεις ήταν στιμγιαίες απο κόσμο που περνούσε ή ήταν στα σπίτια του. Δεν υπήρχε επαφή όπως σε διανομές ώστε να πάρχουν ανάλογες φωτογραφίες.
Περίμενα να δικαιολογείται έστω και 1% το επίθετο "αποθεωτική" που χρησιμοποιήθηκε. Ποια αποδοχή; Ζήτημα να τους πήρε χαμπάρι κάποιος στην Πλατεία.

Έκαναν μοτοπορεία, φώναξαν συνθήματα, μοίρασαν προκυρήξεις, αλλά είναι "ζήτημα να τους πήρε χαμπάρι" κανείς. Τα "επιχειρήματα" με τα οποία στηρίζει τον Τσίπρα ο Βαξεβάνης, φαντάζουν πι "ορθολογικά" απο την θεωρία ότι "δεν πήρε κανείς χαμπάρι μια τέτοια οργανωμένη μοτοπορεία". :lol:
Φίλε μου, μη μου βγάζεις την ψυχή ότι δεν καταλαβαίνεις. Όταν γράφεται κάτι, καλό είναι να ισχύει. Πού είναι το "αποθεωτική"; Αποθεωτική ήταν η υποδοχή που κάναμε στον Ρεκόμπα. Αν σου δείξω φωτογραφίες, θα καταλάβεις τι εννοώ αν δε θυμάσαι. Αποθεωτική δεν ήταν μια μοτοπορεία, στην οποία οι μόνες φωτογραφίες δείχνουν έλλειψη ανθρώπων τριγύρω ή αδιαφορία από 3-4 περαστικούς που δεν έδειξαν κανένα ίχνος ενδιαφέροντος. :wave:

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 15 Μάιος 2018, 16:18

stella έγραψε:
15 Μάιος 2018, 16:16
Golden Age έγραψε:
stella έγραψε:

Έκαναν μοτοπορεία, φώναξαν συνθήματα, μοίρασαν προκυρήξεις, αλλά είναι "ζήτημα να τους πήρε χαμπάρι" κανείς. Τα "επιχειρήματα" με τα οποία στηρίζει τον Τσίπρα ο Βαξεβάνης, φαντάζουν πι "ορθολογικά" απο την θεωρία ότι "δεν πήρε κανείς χαμπάρι μια τέτοια οργανωμένη μοτοπορεία". :lol:
Φίλε μου, μη μου βγάζεις την ψυχή ότι δεν καταλαβαίνεις. Όταν γράφεται κάτι, καλό είναι να ισχύει. Πού είναι το "αποθεωτική"; Αποθεωτική ήταν η υποδοχή που κάναμε στον Ρεκόμπα. Αν σου δείξω φωτογραφίες, θα καταλάβεις τι εννοώ αν δε θυμάσαι. Αποθεωτική δεν ήταν μια μοτοπορεία, στην οποία οι μόνες φωτογραφίες δείχνουν έλλειψη ανθρώπων τριγύρω ή αδιαφορία από 3-4 περαστικούς που δεν έδειξαν κανένα ίχνος ενδιαφέροντος. :wave:
Και οι οποίοι μόλις άκουσαν ότι μαζεύονται οι Πάνθηρες εξαφανίστηκαν σαν λαγοί :smt005:
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 15 Μάιος 2018, 16:26

Beria έγραψε:
15 Μάιος 2018, 16:18
stella έγραψε:
15 Μάιος 2018, 16:16
Golden Age έγραψε:

Και οι οποίοι μόλις άκουσαν ότι μαζεύονται οι Πάνθηρες εξαφανίστηκαν σαν λαγοί :smt005:
Ναι, γιατί δεν έχει ξανπάει η ΧΑ Νέα Ιωνία και "φοβήθηκε η μοτοπορεία" τους Πάνθηρες. :lol:

Εαν θέλετε να παρηγορείστε με αρλουμπορίες που βγάζετε απο το μυαλό σας, παρηγορηθείτε. Η Χρυσή Αυγή έκανε κανονική μοτοπορεία μέσα στην Νέα Ιωνία. Εαν φοβόταν τους Πάνθηρες και όποιον άλλον δεν θα περνούσε απο αυτούς τους δρόμμους και δεν θα διένειμε προκυρήξεις.

Εικόνα

Εικόνα
(Ο κόσμος όχι δεν δείχνει αδιάφορος, αλλά είναι ενθουσιασμένος stella)

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Η μία λέει ότι "δεν τους πήρε χαμπάρι κανείς", ο άλλος βγάζει απο το κεφάλι του μια θεωρία ότι δήθεν "εφυγαν μόλις έμαθαν ότι πάνε οι Πάνθηρες, λες και δεν ήξεραν ότι υπάρχουν οι Πάνθηρες εκεί όταν περνούσαν", εγώ ένα έχω να πω... Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη... :lol:

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 15 Μάιος 2018, 16:30

Golden Age έγραψε:
15 Μάιος 2018, 16:26

Ναι, γιατί δεν έχει ξανπάει η ΧΑ Νέα Ιωνία και "φοβήθηκε η μοτοπορεία" τους Πάνθηρες. :lol:
Αν εξαιρέσεις ότι επρόκειτο για τη Νέα Σμύρνη δείχνεις να ξέρεις καλά τα γεγονότα :smt005::smt005::smt005:
gassim έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 15 Μάιος 2018, 16:32

Beria έγραψε:
15 Μάιος 2018, 16:30
Golden Age έγραψε:

Αν εξαιρέσεις ότι επρόκειτο για τη Νέα Σμύρνη δείχνεις να ξέρεις καλά τα γεγονότα :smt005::smt005::smt005:
Εντάξυ, έκαν λάθος στο όνομα. Η ουσία εν αλλάζει. Έχουμε μια μοτοπορεία μέσα στην περιοχή και μια δική σου θεωρία.

Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella » 15 Μάιος 2018, 16:35

Ρε σεις, στις φωτογραφίες ΠΟΥ φαίνεται ότι είναι ενθουσιασμένος καλέ μου άνθρωπε;;; Εκτός αν εννοείς αυτούς που οδηγούν τα μοτοσακά, οπότε πάσο!!!

Τέλος πάντων, πάντα τέτοια εύχομαι στις πορείες σας. Τόσο ενθουσιασμένος να είναι ο κόσμος πάντα!!! :003::003::003:

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 15 Μάιος 2018, 16:43

stella έγραψε:
15 Μάιος 2018, 16:35
Ρε σεις, στις φωτογραφίες ΠΟΥ φαίνεται ότι είναι ενθουσιασμένος καλέ μου άνθρωπε;;; Εκτός αν εννοείς αυτούς που οδηγούν τα μοτοσακά, οπότε πάσο!!!

Τέλος πάντων, πάντα τέτοια εύχομαι στις πορείες σας. Τόσο ενθουσιασμένος να είναι ο κόσμος πάντα!!! :003::003::003:
Golden Age έγραψε:

Εικόνα

Τί καλυτερο απο το να χαμογελά ο κόσμος όταν βλέπει μοτοπορείες σου; Κατα τα άλλα, "κανείς δεν πήρε χαμπάρι τίποτα". :lol:

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 15 Μάιος 2018, 16:53

Golden Age έγραψε:
15 Μάιος 2018, 16:43
stella έγραψε:

Golden Age έγραψε:

Εικόνα

Τί καλυτερο απο το να χαμογελά ο κόσμος όταν βλέπει μοτοπορείες σου; Κατα τα άλλα, "κανείς δεν πήρε χαμπάρι τίποτα". :lol:
Αν εξαιρέσεις -και πάλι- ότι η φωτογραφία είναι από τον Ν. Κόσμο και όχι από την Ν. Σμύρνη και ότι δείχνει 3 (τρείς) κυρίες με το παιδάκι τους
Πάλι δίκιο έχεις :smt005:
gassim έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 15 Μάιος 2018, 16:59

Beria έγραψε:
15 Μάιος 2018, 16:53
Golden Age έγραψε:
stella έγραψε:

Golden Age έγραψε:

Εικόνα

Αν εξαιρέσεις -και πάλι- ότι η φωτογραφία είναι από τον Ν. Κόσμο και όχι από την Ν. Σμύρνη και ότι δείχνει 3 (τρείς) κυρίες με το παιδάκι τους

Κι ένα ζευγάρι πιο μπροστά το οποίο δεν το βλέπεις.

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 15 Μάιος 2018, 17:00

Golden Age έγραψε:
15 Μάιος 2018, 16:59
Beria έγραψε:
Golden Age έγραψε:

Ε εντάξει τότε
Λαοθάλασσα σας υποδέχτηκε
gassim έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 15 Μάιος 2018, 17:02

Beria έγραψε:
15 Μάιος 2018, 17:00
Golden Age έγραψε:
15 Μάιος 2018, 16:59
Beria έγραψε:

Ε εντάξει τότε

Δεν πήγαν για υποδοχή. Περαστικοί ήταν κι ενθουσιάστηκαν. Επίσης,δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επισημαίνεις τον Νέο Κόσμο αντί για την Νέα Σμύρνη. Η μοτοπορεία έγινε στους δρόμμους της Αθήνας και του Πειραιά γενικότερα:

Άβαταρ μέλους
Alexander the Great

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Alexander the Great » 16 Μάιος 2018, 00:12

Beria έγραψε:
15 Μάιος 2018, 17:00

Ε εντάξει τότε

Οχι μονο δεν τους υποδεχτηκε κανεις αλλα οι δυο αιμοσταγεις πανθηρες που γρυλιζαν στη πορεια την αναγκασαν να φυγει αρον αρον :D

Πιθανοτατα ηταν οι ιδιοι που καποτε ανεβηκαν στο πεταλο του ΟΑΚΑ,εδειραν οποιον ΑΕΚτζη βρηκαν μπροστα τους,πηραν πισω ενα πανι που τους ειχαμε παρει και επεστρεψαν κυριοι στην κερκιδα τους :D

Άβαταρ μέλους
Alexander the Great

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Alexander the Great » 16 Μάιος 2018, 00:33

Απίστευτο on camera ξέσπασμα Αλευρογιάννη: «Να το χωνέψετε όλοι! Σας έκανα περήφανους!»

Φοβερό ήταν το ξέσπασμα του Σταύρου Αλευρογιάννη στην κάμερα της ΕΡΤ μετά την παραμονή του Πανιωνίου στην κατηγορία, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι λοιδορήθηκε εκ των έσω όσο κανείς άλλος πρόεδρος μεταπολεμικά.

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου ναι μεν ήταν χαρούμενος για τη παραμονή της ομάδας του στην Basket League, ωστόσο ξέσπασμα κατά εκείνων που -όπως είπε- τον λοιδορούσαν εκ των έσω.

«Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλους τους παίκτες που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό φέτος. Περάσαμε πάρα πολλά. Ξεκινήσαμε με μία πάρα πολύ βαριά ήττα, κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Δεν είχα ποτέ τη σκέψη να γίνω παράγοντας, πάντα λέω ότι ειμαι γιατρός»

Και συνέχισε: «Σήμερα πήρα μία απέραντη χαρά. Ο Πανιώνιος κυνηγήθηκε τόσο απ' έξω αλλά κυρίως από μέσα. Είμαι ο μόνος παράγοντας μεταπολεμικά που έχω λοιδορηθεί τόσο από τους ίδιους τους Πανιώνιους για τις επιλογές μου και τις αποφάσεις μου. Θέλω να σας πω ότι σας έκανα περήφανους για ακόμη μία φορά και πρέπει να το χωνέψετε καλά αυτό. Ήμουν εδώ για τον Πανιώνιο».

Τα κοπροσκυλα τον κυνηγανε επειδη πηγε να φερει τον Στηβ...επρεπε να πεσουν

Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών