Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Re: Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 23 Μάιος 2019, 17:56

Μεγάλη υπόθεση να ξέρεις από ελεύθερο κάμπινγκ πριν πας στο στρατό. Παλιά ειδικά που πηγαίναμε για δύο χρόνια.

Και αν είσαι στρατιωτικός και δεν σου αρέσει το κάμπινγκ, θα κακοπεράσεις.

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 23 Μάιος 2019, 18:01

Μάλλον θα είχα κάνει έστω μια φορά αν ήμουν σήμερα στα 20, γιατί παλιότερα δεν ήταν και τόσο διαδεδομένο και δεν το πρότεινε κανείς. Άκουγα από φίλους φίλων κάτι για Ικαρίες και Γαϊδουρονήσια. Αλλά δεν ψηνόμουνα, στην ουσία όμως δεν έτυχε. Μόνη μου να πήγαινα; Οι φίλοι μου όλοι είχαν σπίτια σε νησιά πατρογονικά... Μια χαρά περνούσαμε.

Τώρα πια δεν θα το έκανα γιατί και πάλι στη γενιά μου δεν υφίσταται ακριβώς, επίσης χρόνια τώρα κουβαλάω τα απολύτως απαραίτητα και δεν θέλω να κουβαλάω εξοπλισμό, νερά και τέτοια. Επίσης δεν αντέχω το αλάτι στο δέρμα για ώρα. Με τίποτα. Να περπατήσω οποιαδήποτε απόσταση κάτω από τον ήλιο με αλάτι. Ωστόσο βλέπω τη γοητεία, έχω κοιμηθεί κάτω από τα αστέρια μια νύχτα που είχα χάσει το πλοίο και δεν γινόταν αλλιώς γιατί το νησί ήταν φουλ και ήταν απίστευτα ωραία... Αλλά κάτω από τα αστέρια, όχι σε σκηνή. Και το μέρος ήταν ασφαλές. Παρόλα αυτά και πάλι δεν αισθανόμουν απόλυτα καλά και ψιλοξυπνούσα από ανασφάλεια ή το κρύο το ξημέρωμα. Σίγουρα δεν ήταν ο πιο ξεκούραστος ύπνος. Ειδικά το καλοκαίρι που η νύχτα είναι μικρή.

Στις μέρες μας αν είσαι πχ φοιτητής και δεν σε απασχολει να έχεις απόλυτη ανάγκη να ξεκουραστείς λίγες μέρες, δεν είναι καθόλου κακό. Ειδικά αν λόγω οικονομικών δεν μπορεί όλη η παρέα να πληρώσει ξενοδοχεία ή τα εξοχικά γονιών (κλασικά) είναι σε μέρη που δεν λένε πολλά και τέλος πάντων υπάρχουν οικονομικοί λόγοι.

Το θράσος που υπάρχει να καταστρέφεται φυσικό περιβάλλον ακολουθεί τις τάσεις των τελευταίων ετών, που κρίνεται κουλ να καταστρέφεις και να κακομοιριάζεις εκεί που ζεις. Πριν 3-4 χρόνια μόλις έβλεπα ΑΨΟΓΑ μέρη με πολλούς κατασκηνωτές. Αυτό είναι παρελθόν, δυστυχώς. Έχουμε επανέλθει και στην πόλη, αλλά όχι απόλυτα.

Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 » 23 Μάιος 2019, 18:10

Ίφιδα έγραψε:
23 Μάιος 2019, 17:42
Το κάμπινγκ θέλει σωστή οργάνωση, να αγαπάς τη φύση περισσότερο από απλή θέα, να χρειάζεσαι ησυχία και να μην έχεις συγγένεια με την μαντάμ Σουσού
Αν δεν πας οργανωμένος, αν δεν τρελαίνεσαι με τη φύση, αν θες να παρτάρεις ή είσαι λίγο ψωνισμένος μή μπαίνεις στον κόπο, δε θα περάσεις καλά.
:+1:
Yippie Kay Yay

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 23 Μάιος 2019, 18:16

Naida έγραψε:
23 Μάιος 2019, 07:30
Αλλά το μοναδικό που με φοβίζει είναι τα φίδια :-? Είναι δηλαδή ένας από τους λόγους που δε θα πήγαινα.
Ειναι ευκολο να διωξεις τα φιδια απο το μερος που θα κατασκηνωσεις: κανεις θορυβο, χτυπας δυνατα τα ποδια στο χωμα (νιωθουν τους κραδασμους στο εδαφος) και φευγουν μονα τους.
Σε φοβουνται περισσοτερο. Αποφευγουν τους ανθρωπους και τα μερη με κινηση και θορυβο. Υπαρχουν απωθητικα στην αγορα (ενα σχοινι που βαζεις περιμετρικα γυρω απο την σκηνη, μοιαζει και μυριζει σα φιδι, οποτε διωχνει τα αλλα) δεν τα εχω δοκιμασει ποτε.
Μια φορα ομως, μου προσγειωθηκε φιδι με αρουραιο στο στομα του μεσα στην αιωρα, την στιγμη που βυθιζομουν στον υπνο. Το φιδι ξεγλυστρισε και εφυγε και μου αφησε τον ψοφιο ποντικο δωρακι πανω στην κοιλια μου. Ειχε στησει ενεδρα στο κλαδι πανω απο την αιωρα μου, ο ποντικος του ηρθε κατευθειαν καταπανω του, αλλα εχασε την ισορροπια του και επεσαν πανω μου.
Απο τοτε προσθεσα μια τεντα πανω απο την αιωρα. Εχασα τη θεα με τ αστρα αλλα κοιμαμαι πιο ησυχος, και οπως διαπιστωσα και στη Σαμοθρακη, οπου οι καλοκαιρινες μπορες μοιαζουν με τροπικο μουσωνα, πιο στεγνος.

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 23 Μάιος 2019, 18:18

Airman68 έγραψε:
23 Μάιος 2019, 18:10
Ίφιδα έγραψε:
23 Μάιος 2019, 17:42
να χρειάζεσαι ησυχία
:+1:
Ε και αυτό σχετικό το λες. Όλα μαζί τα πουλάκια αποφασίζουν να σε ενημερώσουν ότι ΘΑ ξημερώσει! Αν έχεις συνηθίσει να ξυπνάς χωρίς ξυπνητήρια σπίτι σου και δεν είσαι σε μέρος με πολλά μηχανάκια πχ, άνετα δεν είναι πιο ήσυχα να κοιμάσαι έξω.

Παρταλι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παρταλι » 23 Μάιος 2019, 18:22

υπαρχουν και οι λατρεμενες αρκουδες
αλλα μαλλον το φορουμ ειναι της παραλιας

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 23 Μάιος 2019, 18:26

Naida έγραψε:
23 Μάιος 2019, 08:29

Οι αρουραίοι δεν με τρομάζουν. Πολύ. Του κάνεις ξξξ και φευγει.
Οι αρουραιοι ειναι μεγαλο προβλημα στο καμπινγκ γιατι κανουν επιδρομες στις προμηθειες τροφιμων.
Οι κατσικες το ιδιο.
Το χειροτερο ομως απ ολα που μπορεις να συναντησεις και σιγουρα θα συναντησεις, ειναι οι μυγες και τα κουνουπια- τα τελευταια εαν εισαι απροετοιμαστος.

Άβαταρ μέλους
Tarkovsky
Phorum.gr user: Harry Haller's Records

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tarkovsky » 23 Μάιος 2019, 18:30

the comet the course the tail έγραψε:
23 Μάιος 2019, 08:13
όλα αυτά για να μας πει ο Uppercut ότι έχει πλούσιο μπαμπά με εξοχικά σε νησιά και φράγκα για ξενοδοχεία.
:lol:

σωστός

μπήκα για να ψηφίσω σε ανύπαρκτο πολ
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 23 Μάιος 2019, 18:31

Μια απο τις αγαπημενες μου ασχολιες σε φρη

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 23 Μάιος 2019, 18:36

blackpaint έγραψε:
23 Μάιος 2019, 18:16
Μια φορα ομως, μου προσγειωθηκε φιδι με αρουραιο στο στομα του μεσα στην αιωρα, την στιγμη που βυθιζομουν στον υπνο. Το φιδι ξεγλυστρισε και εφυγε και μου αφησε τον ψοφιο ποντικο δωρακι πανω στην κοιλια μου. Ειχε στησει ενεδρα στο κλαδι πανω απο την αιωρα μου, ο ποντικος του ηρθε κατευθειαν καταπανω του, αλλα εχασε την ισορροπια του και επεσαν πανω μου.
Απο τοτε προσθεσα μια τεντα πανω απο την αιωρα. Εχασα τη θεα με τ αστρα αλλα κοιμαμαι πιο ησυχος, και οπως διαπιστωσα και στη Σαμοθρακη, οπου οι καλοκαιρινες μπορες μοιαζουν με τροπικο μουσωνα, πιο στεγνος.
Έχω 4 αιώρες, όλες με ενσωματωμένη σήτα για να μην με τρώνε τα κουνούπια.
Η τέντα χρειάζεται μόνο για την βροχή ή την πρωινή υγρασία όταν είσαι δίπλα στην θάλασσα.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 23 Μάιος 2019, 18:39

blackpaint έγραψε:
23 Μάιος 2019, 18:16
Naida έγραψε:
Αλλά το μοναδικό που με φοβίζει είναι τα φίδια :-? Είναι δηλαδή ένας από τους λόγους που δε θα πήγαινα.
Ειναι ευκολο να διωξεις τα φιδια απο το μερος που θα κατασκηνωσεις: κανεις θορυβο, χτυπας δυνατα τα ποδια στο χωμα (νιωθουν τους κραδασμους στο εδαφος) και φευγουν μονα τους.
Σε φοβουνται περισσοτερο. Αποφευγουν τους ανθρωπους και τα μερη με κινηση και θορυβο. Υπαρχουν απωθητικα στην αγορα (ενα σχοινι που βαζεις περιμετρικα γυρω απο την σκηνη, μοιαζει και μυριζει σα φιδι, οποτε διωχνει τα αλλα) δεν τα εχω δοκιμασει ποτε.
Έζησες τέτοιον εφιάλτη και δεν έφυγες τρέχοντας; και τι εννοείς κοιμόσουν σε αιώρα; Έξω; την νύχτα; :o
Αλλά όντως πρέπει να είχες την καλύτερη θέα για ύπνο.
blackpaint έγραψε:
23 Μάιος 2019, 18:26
Naida έγραψε:
23 Μάιος 2019, 08:29

Οι αρουραίοι δεν με τρομάζουν. Πολύ. Του κάνεις ξξξ και φευγει.
Οι αρουραιοι ειναι μεγαλο προβλημα στο καμπινγκ γιατι κανουν επιδρομες στις προμηθειες τροφιμων.
Οι κατσικες το ιδιο.
Το χειροτερο ομως απ ολα που μπορεις να συναντησεις και σιγουρα θα συναντησεις, ειναι οι μυγες και τα κουνουπια- τα τελευταια εαν εισαι απροετοιμαστος.
Όλα αυτά αντιμετωπίζονται πραγματικά. Ο μόνος φόβος μου είναι αυτός. Δύο λύσεις βλέπω. Ανάφη ή Αστυπάλαια που δεν έχουν φίδια.
Ή και Ιρλανδία :lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Παρταλι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παρταλι » 23 Μάιος 2019, 18:40

Naida έγραψε:
Υπέρ εννοείται. Άλλη αίσθηση. Κι άμα είσαι με την παρέα σου κι όχι μόνο πχ με γκόμενο ακόμα καλύτερα.
Δεν έχω κάνει πολλές φορές αλλά :romance-hearteyes: Αλλά το μοναδικό που με φοβίζει είναι τα φίδια :-? Είναι δηλαδή ένας από τους λόγους που δε θα πήγαινα.
τα φιδια ΠΟΤΕ δεν επιτιθεντε
περισσοτερο εμεις τα απειλουμε παρα αυτα ημας

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 23 Μάιος 2019, 18:42

Παρταλι έγραψε:
23 Μάιος 2019, 18:40
Naida έγραψε:
Υπέρ εννοείται. Άλλη αίσθηση. Κι άμα είσαι με την παρέα σου κι όχι μόνο πχ με γκόμενο ακόμα καλύτερα.
Δεν έχω κάνει πολλές φορές αλλά :romance-hearteyes: Αλλά το μοναδικό που με φοβίζει είναι τα φίδια :-? Είναι δηλαδή ένας από τους λόγους που δε θα πήγαινα.
τα φιδια ΠΟΤΕ δεν επιτιθεντε
περισσοτερο εμεις τα απειλουμε παρα αυτα ημας
Άσε καλέ, υπάρχει φίδι που σε κυνηγάει. Κι αν το στριμωξεις χωρίς να το καταλάβεις; Ή σου πεταχτεί από πουθενά; Ή πέσει πάνω σου από κανένα δέντρο όπως στον Bp? Ω πωπωπω
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 23 Μάιος 2019, 18:45

Μηχανικός έγραψε:
23 Μάιος 2019, 18:36
Έχω 4 αιώρες, όλες με ενσωματωμένη σήτα για να μην με τρώνε τα κουνούπια.
Η τέντα χρειάζεται μόνο για την βροχή ή την πρωινή υγρασία όταν είσαι δίπλα στην θάλασσα.
[/quote]
Εχω μια πλεκτη μεξικανικη των 5 ατομων. Ενταξει, δεν ειναι τοσο ανθεκτικη, ειναι ομως τοσο μεγαλη που μπορω να κοιμηθω ανετα στο πλατος της με χερια ποδια ανοιχτα ή με παρεα.

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 23 Μάιος 2019, 18:46

Naida έγραψε:
23 Μάιος 2019, 18:42
Αν ήμασταν κοντά θα σου έκανα καμιά πλάκα με φίδι σίγουρα. :D

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση