Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Juno

Re: Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 23 Μάιος 2019, 19:27

blackpaint έγραψε:
23 Μάιος 2019, 19:17
Juno έγραψε:
23 Μάιος 2019, 19:10

Δηλαδή να πηγαίνουμε με το αντίσκηνο στην μπίχλα για να μην πληγωθεί η ευαίσθητη ψυχούλα σου;
οχι ρε τζουνο, προς θεου, δεν σας θελουμε, ποιος θα ηθελε ν ακουει την γκρινια σου καθε πρωι.
Τέλεια! Ούτε εγώ θέλω, επιτέλους συμφωνούμε σε κάτι.

Αλλά δεν θα γκρίνιαζα, απλώς θα έφευγα. Μία φορά έμεινα σε οργανωμένο camping, σε νησί.
Έμεινα ένα βράδυ, δεν άντεξα, πήγα και έκλεισα σε ξενοδοχείο, περνούσα όλη τη μέρα στο camping με την παρέα μου αφού είχα πληρώσει, βγαίναμε μαζί και μετά στο κρεβατάκι μου. Έκαναν και μπάνιο ένας-ένας σε κανονικό μπάνιο και όχι με το λάστιχο έξω.

Μια άλλη φορά που επέμεναν ότι "δεν είναι δυνατόν να μην κάνεις camping, έλα μία φορά", έκανα έρευνα και βρήκα ξενοδοχείο στην Αυστραλία ή τη Νέα Ζηλανδία (δεν θυμάμαι) με σκηνές, αλλά όλες τις ανέσεις. Κοιμόσουν σε σκηνή που είχε οροφή με σίτα και έβλεπες ουρανό. Αλλά είχε τα πάντα: κρεβάτι-αιώρα, κανονικό κουζινάκι, μπάνιο-τουαλέτα με τρεχούμενο νερό, ηλεκτροφόρα σύρματα γιατί η πανίδα της περιοχής δεν είναι της πλάκας κλπ.
Τιμή: 1.000 δολάρια, η βραδιά. Μου είπαν ναι καλάαααα, φυσικά δεν πήγαμε ποτέ.
Μόνον εκεί θα πήγαινα, αν είχα τόσα λεφτά.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 23 Μάιος 2019, 19:28

ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΦΡΗ ΚΑΜΠΙΝΓΚ

Απο τ αγαπημενα μου γιδια του ελληνικου ΥΤ. Ακκαου χρυσωρυχειο, βορειοελλαδιτης πρεπερ/μπουσκραφτερ/"επιβιωτης" (σικ) αντινεοταξιτης αφυπνισμενος με αξαν παχυ σαν αγελαδα.

Αυτος και ο Different Situations.

Άβαταρ μέλους
Juno

Re: Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 23 Μάιος 2019, 19:29

Ασέβαστος έγραψε:
23 Μάιος 2019, 19:27
Juno έγραψε:
23 Μάιος 2019, 19:18

Συμφωνώ 1.000.000 με τον νηματοθέτη! Ωραία η φύση, αλλά υπάρχει λόγος που προτιμήσαμε τα σπίτια από τις σπηλιές.
επισης υπαρχει λογος που προτιμησατε τα αυτοκινητα απο τις μοτοσικλετες. ειναι πιο ανετα.

πολλοι ομως προτιμουν να ταξιδευουν με μοτο, κι ας εχουν αυτοκινητο. η να κανουν καμπινκ, κι ας εχουν σπιτι.
Η διαφορά είναι ότι εμείς δεν σας τα χώσαμε, όπως έκανε ο κομήτης στον Uppercut.
Leporello έγραψε:
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 23 Μάιος 2019, 19:32

Juno έγραψε:
23 Μάιος 2019, 19:29
Ασέβαστος έγραψε:
Juno έγραψε:

Συμφωνώ 1.000.000 με τον νηματοθέτη! Ωραία η φύση, αλλά υπάρχει λόγος που προτιμήσαμε τα σπίτια από τις σπηλιές.
επισης υπαρχει λογος που προτιμησατε τα αυτοκινητα απο τις μοτοσικλετες. ειναι πιο ανετα.

πολλοι ομως προτιμουν να ταξιδευουν με μοτο, κι ας εχουν αυτοκινητο. η να κανουν καμπινκ, κι ας εχουν σπιτι.
Η διαφορά είναι ότι εμείς δεν σας τα χώσαμε, όπως έκανε ο κομήτης στον Uppercut.
μεχ, δεν παρακολουθησα, ειναι συνηθες ομως σε τουτο το τοπικ που ανοιγει καθε χρονο :102: να μας λετε "ζαιους" που ειναι προσβολα βαρια, ε, και ειμαστε κομματακι αρπαγμενοι. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 23 Μάιος 2019, 19:34

Ασέβαστος έγραψε:
23 Μάιος 2019, 19:32
Juno έγραψε:
23 Μάιος 2019, 19:29
Ασέβαστος έγραψε:

μεχ, δεν παρακολουθησα, ειναι συνηθες ομως σε τουτο το τοπικ που ανοιγει καθε χρονο :102: να μας λετε "ζαιους" που ειναι προσβολα βαρια, ε, και ειμαστε κομματακι αρπαγμενοι. :102:
Δεν είπα κανέναν ζαίο.
Θεωρώ παράλογο το ελεύθερο camping, αλλά αν δεν με ενοχλούν, δεν με απασχολεί.
Leporello έγραψε:

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 23 Μάιος 2019, 19:38

Juno έγραψε:
blackpaint έγραψε:
Juno έγραψε:

Δηλαδή να πηγαίνουμε με το αντίσκηνο στην μπίχλα για να μην πληγωθεί η ευαίσθητη ψυχούλα σου;
οχι ρε τζουνο, προς θεου, δεν σας θελουμε, ποιος θα ηθελε ν ακουει την γκρινια σου καθε πρωι.

Αλλά δεν θα γκρίνιαζα, απλώς θα έφευγα. Μία φορά έμεινα σε οργανωμένο camping, σε νησί.
Έμεινα ένα βράδυ, δεν άντεξα, πήγα και έκλεισα σε ξενοδοχείο, περνούσα όλη τη μέρα στο camping με την παρέα μου αφού είχα πληρώσει, βγαίναμε μαζί και μετά στο κρεβατάκι μου. Έκαναν και μπάνιο ένας-ένας σε κανονικό μπάνιο και όχι με το λάστιχο έξω.

Μια άλλη φορά που επέμεναν ότι "δεν είναι δυνατόν να μην κάνεις camping, έλα μία φορά", έκανα έρευνα και βρήκα ξενοδοχείο στην Αυστραλία ή τη Νέα Ζηλανδία (δεν θυμάμαι) με σκηνές, αλλά όλες τις ανέσεις. Κοιμόσουν σε σκηνή που είχε οροφή με σίτα και έβλεπες ουρανό. Αλλά είχε τα πάντα: κρεβάτι-αιώρα, κανονικό κουζινάκι, μπάνιο-τουαλέτα με τρεχούμενο νερό, ηλεκτροφόρα σύρματα γιατί η πανίδα της περιοχής δεν είναι της πλάκας κλπ.
Τα οργανωμενα δε μ αρεσουν καθολου, εχουν φασαρια, πολυκοσμια, ουρες στις (βρωμικες) τουαλετες και ντους, πανακριβα μινιμαρκετ και χαλια φαι. Δεν παταω. Το ελευθερο απο την αλλη, για να πετυχει και να ειναι και ευχαριστο, θελει πολλες γνωσεις, σωστο εξοπλισμο και γνωση περιοχων. Αν αποτυχει μπορει να ειναι απο ταλαιπωρια, ως και μοιραιο. Δεν ειναι τελειως ακινδυνη δραστηριοτητα.

Μια φιλη μου ειχε παει στην αυστραλια, στο αουτμπακ, με οικογενεια αυστραλων φαρμερς. Ειχαν ολοι οπλα, γεματα και οπλισμενα και παραποδα ολη την ωρα. Ειχαν κλεισει την περιμετρο της κατασκηνωσης με τα ρειντζ ροβερ και εκαναν σκοπια τη νυχτα.

Αυτο ομως ειναι σαφαρι, οχι φρη καμπινγκ.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 23 Μάιος 2019, 19:40

Naida έγραψε:
23 Μάιος 2019, 19:37
τι έχεις πάθει παιδί μου πάλι; Η υπερωρία ε; :lol:

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 23 Μάιος 2019, 19:41

blackpaint έγραψε:
23 Μάιος 2019, 19:38
Juno έγραψε:
blackpaint έγραψε:

Τα οργανωμενα δε μ αρεσουν καθολου, εχουν φασαρια, πολυκοσμια, ουρες στις (βρωμικες) τουαλετες και ντους, πανακριβα μινιμαρκετ και χαλια φαι. Δεν παταω. Το ελευθερο απο την αλλη, για να πετυχει και να ειναι και ευχαριστο, θελει πολλες γνωσεις, σωστο εξοπλισμο και γνωση περιοχων. Αν αποτυχει μπορει να ειναι απο ταλαιπωρια, ως και μοιραιο. Δεν ειναι τελειως ακινδυνη δραστηριοτητα.
Δεν είναι όπως παλιά. Δεν ξέρεις ποιος αλλοδαπός θα πεταχτεί στο σκοτάδι.

blackpaint έγραψε:
23 Μάιος 2019, 19:38
Μια φιλη μου ειχε παει στην αυστραλια, στο αουτμπακ, με οικογενεια αυστραλων φαρμερς. Ειχαν ολοι οπλα, γεματα και οπλισμενα και παραποδα ολη την ωρα. Ειχαν κλεισει την περιμετρο της κατασκηνωσης με τα ρειντζ ροβερ και εκαναν σκοπια τη νυχτα.

Αυτο ομως ειναι σαφαρι, οχι φρη καμπινγκ.
Αν ήταν σε σπίτια και όχι σε σκηνές, το προτιμώ. Εκείνο που είχα δει, είχε καλές κριτικές ως προς την ασφάλεια.
Leporello έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 23 Μάιος 2019, 19:47

Juno έγραψε:
Ίφιδα έγραψε:
23 Μάιος 2019, 10:45
.....
Για μενα δεν υπάρχει καλύτερο, διακοπές είναι να κάθεσαι με την παρέα σου αραχτή στην παραλία, να ψήνεις τα κρεατικά, να πίνεις τα ποτά σου, να κοιμάσαι κάτω απ τ αστέρια, μακριά απο κινητά, τηλεοράσεις, πολύ κόσμο κλπ. Δε χρειάζεσαι αιρκοντίσιον δίπλα στη θάλασσα
.....
Όταν ήμασταν μικρά (όχι πολύ), το καλοκαίρι στη Χαλκιδική, κάναμε αυτό που λες, αλλά το λέγαμε beach party, αν και δεν χορεύαμε.
Στην παραλία, ακριβώς κάτω από το συγκρότημα εξοχικών κατοικιών, ψήναμε λουκάνικα, είχαμε μπύρες, πατατάκια κλπ, βάζαμε μουσική, φιλοσοφούσαμε (αμπελοφιλοσοφίες teenagers) κλπ.
Το πρωί μαζεύαμε τα σκουπίδια και τα καμμένα ξύλα, επιστρέφαμε στο σπίτι και πέφταμε για ύπνο. Στα κρεβάτια μας!

Επειδή έχω κάνει και κάποια καλοκαίρια σε συγκροτήματα εξοχικών κατοικιών, για μένα έχουν πολύ, πάρα πολύ φασαρία.
Γενικά δε μπορώ την φασαρία, είχα φασαρία στη δουλειά μου οπότε ήθελα οι 10μερες που θα πήγαινα διακοπές να έχουν ησυχία. Επίσης δεν μπορώ τους ποζεράδες-ποζερούδες, τους 5 τόνους λάδι πάνω στους σφίχτες, την πασαρέλα στις παραλίες, τα σπρέι για να μη χαλάσει το μαλλί και το μπάνιο σε ατυχημα της bp απ τα αντηλιακά. Γενικά, όσο πιο απλά, τόσο πιο καλά.

Παίζει ρόλο και πως έχεις περάσει όλο το χρόνο, αν δηλαδή είσαι σε μια σχετικά ήσυχη και ξεκούραστη δουλειά, είναι απολύτως φυσιολογικό να θες να ζωντανέψεις λίγο στις διακοπές, να παρτάρεις, να δεις κόσμο. Αν πάλι έχεις ψοφήσει στην κούραση και σου χουν πάρει το κεφάλι, θες ξεκούραση και ησυχία. 355 μέρες το χρόνο ζεις σε σπίτι με 4 τοίχους , δε θα πάθεις τίποτα αν μεινεις 10μερες στην ανοιχτωσιά, ίσα ίσα μπορεί να δεις έναν καινούργιο "κόσμο" και δεν εννοώ ανθρώπους, άλλο τρόπο ζωής. Έχει κάτι το απελευθερωτικό να μην κλείνεσαι σε 4 τοίχους, να μην ασχολείσαι με μαλλιά, γοβάκια, νύχια και τι θα βάλεις, να μένεις μακρυά από τηλεόραση και ίντερνετ για ένα δεκαήμερο. Επίσης έχω κάνει τους καλύτερους ύπνους πάνω στην άμμο ή σε στρώμα. Μιλάω πάντα για ελεύθερο κάμπινγκ γιατί τα οργανωμένα είναι όπως λέει ο Μπλάκι και κάνεις παρέα με Ηπατίτιδα.
Στο ελεύθερο η "κούρασή" σου είναι το μεσημεριανό που θα μαγειρεψεις και τα χιλιόμετρα που θα κολυμπήσεις. Επίσης έχει άλλη γεύση το ψαράκι, το χταποδάκι που έβγαλες ο ίδιος, απ αυτό που σου φέρανε στο πρωτοκλασάτο μαγαζι

Καταρχήν συνειδητοποιείς ότι έχεις ανάγκη πολύ λιγότερα πράγματα απ όσα νόμιζες και πως μπορείς να είσαι ευτυχισμένος με ελάχιστα. Βασικό συστατικό όπως πάντα ή καλή παρέα, με κακή ούτε σε 5στερο ή το γιοτ του σαουδάραβα

Υ.γ. ε οχι και δε τα χώσανε, τί "άπλυτους" τί "ζαίους", τί "παρακμή" κλπ κλπ

Γούστα είν αυτα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ίφιδα την 23 Μάιος 2019, 19:54, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 23 Μάιος 2019, 19:48

Juno έγραψε:
the comet the course the tail έγραψε:
23 Μάιος 2019, 08:13
όλα αυτά για να μας πει ο Uppercut ότι έχει πλούσιο μπαμπά με εξοχικά σε νησιά και φράγκα για ξενοδοχεία.
στην κοσμάρα του! νομίζει ότι όλοι μπορούν να διαθέσουν λεφτά για διανυκτερεύσεις σε ενοικιαζόμενα δωμάτια. έλεος!
όχι φίλε και γι' αυτό θα δεις κόσμο σε ελεύθερα κάμπινγκ. όταν ήμασταν νεότεροι, με όρεξη, αλλά άφραγκοι, που νομίζεις ότι την βγάζαμε;
Αυτοί που λες ότι κάνουν ελεύθερο camping, επειδή δεν μπορούν να διαθέσουν χρήματα ούτε για ξενοδοχείο, δεν είναι μάγκες. Απλώς δεν μπορούν να επιλέξουν κάτι άλλο. Φταίει ο Uppercut που μπορεί και επιλέγει;
ρε Juno την παλεύεις καθόλου; :xena: είπα ότι είναι μάγκες; από ανάγκη το κάνουν. σε παρακαλώ. μίλα καλύτερα.

φέτος θα πας πουθενά;
αν ενδιαφέρεσαι ή όποιος ενδιαφέρεται για διακοπές δίπλα στην θάλασσα εκτός Ιούλη και Αυγούστου, διαθέτω χώρο. πληροφορίες με π.μ. :goodpost:

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 23 Μάιος 2019, 19:51

Juno έγραψε:
23 Μάιος 2019, 19:41

Εσυ και οι φοβιες σου. Τι δουλεια εχει ο αλλοδαπος μεσα στις ερημιες που θα πας; Ο αλλοδαπος παει στα μερη που εχει κοσμο. Να κοιμηθεις στην παραλια σε τουριστικα μερη ειναι επικινδυνο, εισαι εκτεθειμενος σε πολλα.

Οι ντοπιοι καμια φορα ειναι μεγαλυτερο προβλημα. Εχω ακουσει ιστοριες για μεθυσμενους κρητικους που θελανε να κανουν επιδρομη σε κατασκηνωτες με οπλα για ν αρπαξουν γυναικες.
Η ενας ντοπιος παπας πιο παλια που ξεσηκωσε τους χωριατες και πηγαν και λιθοβολησαν μια κατασκηνωση επειδη εκαναν γυμνισμο και καποιος ειδε δυο κοπελες να φιλιουνται.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 23 Μάιος 2019, 19:53

Ίφιδα έγραψε:
23 Μάιος 2019, 19:47
Juno έγραψε:
Ίφιδα έγραψε:
23 Μάιος 2019, 10:45
.....
Για μενα δεν υπάρχει καλύτερο, διακοπές είναι να κάθεσαι με την παρέα σου αραχτή στην παραλία, να ψήνεις τα κρεατικά, να πίνεις τα ποτά σου, να κοιμάσαι κάτω απ τ αστέρια, μακριά απο κινητά, τηλεοράσεις, πολύ κόσμο κλπ. Δε χρειάζεσαι αιρκοντίσιον δίπλα στη θάλασσα
.....
Όταν ήμασταν μικρά (όχι πολύ), το καλοκαίρι στη Χαλκιδική, κάναμε αυτό που λες, αλλά το λέγαμε beach party, αν και δεν χορεύαμε.
Στην παραλία, ακριβώς κάτω από το συγκρότημα εξοχικών κατοικιών, ψήναμε λουκάνικα, είχαμε μπύρες, πατατάκια κλπ, βάζαμε μουσική, φιλοσοφούσαμε (αμπελοφιλοσοφίες teenagers) κλπ.
Το πρωί μαζεύαμε τα σκουπίδια και τα καμμένα ξύλα, επιστρέφαμε στο σπίτι και πέφταμε για ύπνο. Στα κρεβάτια μας!

Επειδή έχω κάνει και κάποια καλοκαίρια σε συγκροτήματα εξοχικών κατοικιών, για μένα έχουν πολύ, πάρα πολύ φασαρία.
Γενικά δε μπορώ την φασαρία, είχα φασαρία στη δουλειά μου οπότε ήθελα οι 10μερες που θα πήγαινα διακοπές να έχουν ησυχία. Επίσης δεν μπορώ τους ποζεράδες-ποζερούδες, τους 5 τόνους λάδι πάνω στους σφίχτες, την πασαρέλα στις παραλίες, τα σπρέι για να μη χαλάσει το μαλλί και το μπάνιο σε ατυχημα της bp απ τα αντηλιακά. Γενικά, όσο πιο απλά, τόσο πιο καλά.

Παίζει ρόλο και πως έχεις περάσει όλο το χρόνο, αν δηλαδή είσαι σε μια σχετικά ήσυχη και ξεκούραστη δουλειά, είναι απολύτως φυσιολογικό να θες να ζωντανέψεις λίγο στις διακοπές, να παρτάρεις, να δεις κόσμο. Αν πάλι έχεις ψοφήσει στην κούραση και σου χουν πάρει το κεφάλι, θες ξεκούραση και ησυχία. 355 μέρες το χρόνο ζεις σε σπίτι με 4 τοίχους , δε θα πάθεις τίποτα αν μεινεις 10μερες στην ανοιχτωσιά, ίσα ίσα μπορεί να δεις έναν καινούργιο "κόσμο" και δεν εννοώ ανθρώπους, άλλος τρόπο ζωής. Έχει κάτι το απελευθερωτικό να μην κλείνεσαι σε 4 τοίχους, να μην ασχολείσαι με μαλλιά, γοβάκια, τρίχες και τι θα βάλεις, να μένεις μακρυά από τηλεόραση και ίντερνετ για ένα δεκαήμερο. Επίσης έχω κάνει τους καλύτερους ύπνους πάνω στην άμμο ή σε στρώμα

Καταρχήν συνειδητοποιείς ότι έχεις ανάγκη πολύ λιγότερα πράγματα απ όσα νόμιζες και πως μπορείς να είσαι ευτυχισμένος με ελάχιστα. Βασικό συστατικό όπως πάντα ή καλή παρέα, με κακή ούτε σε 5στερο ή το γιοτ του σαουδάραβα

Υ.γ. ε οχι και δε τα χώσανε, τί "άπλυτους" τί "ζαίους", τί "παρακμή" κλπ κλπ

Γούστα είν αυτα
Δεν υπάρχει περίπτωση να κοιμηθώ σε άμμο ή σε στρώμα.
Χωρίς τέσσερις τοίχους, ταβάνι και πόρτα με κλειδί.
Θα φοβάμαι ποιος θα περάσει την ώρα που κοιμάμαι και τι μπορεί να γίνει.

Εικόνα

Δέκα μέρες παίρνεις άδεια;
Leporello έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 23 Μάιος 2019, 19:56

blackpaint έγραψε:
23 Μάιος 2019, 19:51
Juno έγραψε:
23 Μάιος 2019, 19:41

Εσυ και οι φοβιες σου. Τι δουλεια εχει ο αλλοδαπος μεσα στις ερημιες που θα πας; Ο αλλοδαπος παει στα μερη που εχει κοσμο. Να κοιμηθεις στην παραλια σε τουριστικα μερη ειναι επικινδυνο, εισαι εκτεθειμενος σε πολλα.

Οι ντοπιοι καμια φορα ειναι μεγαλυτερο προβλημα. Εχω ακουσει ιστοριες για μεθυσμενους κρητικους που θελανε να κανουν επιδρομη σε κατασκηνωτες με οπλα για ν αρπαξουν γυναικες.
Η ενας ντοπιος παπας πιο παλια που ξεσηκωσε τους χωριατες και πηγαν και λιθοβολησαν μια κατασκηνωση επειδη εκαναν γυμνισμο και καποιος ειδε δυο κοπελες να φιλιουνται.
Όμορφα! Να κοιμάσαι και να δεις τον ντόπιο ή αλλοδαπό από πάνω σου! Μούρλια!
Αν σε εντοπίσει ο αλλοδαπός στην ερημιά, είσαι πιο ευάλωτο θύμα από ό,τι στα μέρη που έχουν κόσμο, εκεί άντε να κλέψει κανένα κινητό.
Leporello έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 23 Μάιος 2019, 19:57

enaon έγραψε:
23 Μάιος 2019, 19:40
Naida έγραψε:
23 Μάιος 2019, 19:37
τι έχεις πάθει παιδί μου πάλι; Η υπερωρία ε; :lol:
Γιατί τι έκανα πάλι; :xena:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 23 Μάιος 2019, 20:01

Παρταλι έγραψε:
23 Μάιος 2019, 19:47

Όχι μωρέ, σιγά τα σαυράκια. Εντάξει θα τρομάξω αν το δω ξαφνικά ή αν πέσει πάνω μου αλλά είναι διαχειρίσιμο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών