Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Ορέστης 35

Re: Ελεύθερο κάμπινγκ υπέρ ή κατά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 24 Μάιος 2019, 00:47

blackpaint έγραψε:
23 Μάιος 2019, 20:06
Juno έγραψε:
23 Μάιος 2019, 19:56

Όμορφα! Να κοιμάσαι και να δεις τον ντόπιο ή αλλοδαπό από πάνω σου! Μούρλια!
Αν σε εντοπίσει ο αλλοδαπός στην ερημιά, είσαι πιο ευάλωτο θύμα από ό,τι στα μέρη που έχουν κόσμο, εκεί άντε να κλέψει κανένα κινητό.
Πανω απο δεκα χρονια, σε μια ντουζινα μερη, δεν μου συνεβη ποτε, ουτε σε αλλους.
Γιατι ξερω να διαλεγω τα μερη που κατασκηνωνω.
Eχεις κατασκηνωσει εντος Αθηνων;

Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα » 24 Μάιος 2019, 00:53

Ορέστης 35 έγραψε:
24 Μάιος 2019, 00:47
blackpaint έγραψε:
Juno έγραψε:
23 Μάιος 2019, 19:56

Όμορφα! Να κοιμάσαι και να δεις τον ντόπιο ή αλλοδαπό από πάνω σου! Μούρλια!
Αν σε εντοπίσει ο αλλοδαπός στην ερημιά, είσαι πιο ευάλωτο θύμα από ό,τι στα μέρη που έχουν κόσμο, εκεί άντε να κλέψει κανένα κινητό.
Πανω απο δεκα χρονια, σε μια ντουζινα μερη, δεν μου συνεβη ποτε, ουτε σε αλλους.
:smt005:
Fluffy έγραψε:
25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 24 Μάιος 2019, 00:55

Λίνο Βεντούρα έγραψε:
24 Μάιος 2019, 00:53
Ορέστης 35 έγραψε:
blackpaint έγραψε:

Eιναι σοβαρη η ερωτηση.

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 24 Μάιος 2019, 00:56

Λίνο Βεντούρα έγραψε:
24 Μάιος 2019, 00:53
Ορέστης 35 έγραψε:
Γίνεται, να κατασκηνώσεις σε ταράτσα πολυκατοικίας.
Μια περίπτωση όταν κάποιος φιλοξενεί πολύ κόσμο που δεν χωράει στο σπίτι του. :D
Το έχω κάνει στην ταράτσα μου στην Καλαμάτα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 24 Μάιος 2019, 00:59

Μηχανικός έγραψε:
24 Μάιος 2019, 00:38
Υπάρχουν πολλά μέρη που μένεις μόνο με σκηνή, δεν υπάρχει τέτοιο ξενοδοχείο. :D
.
Σκύρος.jpg
Για να είμαι ειλικρινής, δεν θα μου άρεσε καθόλου να κατασκηνώσω εκεί για δύο λόγους.

Πρώτον δεν έχει σκιά και δεύτερον δεν θέλω η σκηνή μου να καταστρέφει την εικόνα. Προτιμώ τις πιο διακριτικές φάσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 24 Μάιος 2019, 01:02

ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Μάιος 2019, 00:59
Για να είμαι ειλικρινής, δεν θα μου άρεσε καθόλου να κατασκηνώσω εκεί για δύο λόγους.

Πρώτον δεν έχει σκιά και δεύτερον δεν θέλω η σκηνή μου να καταστρέφει την εικόνα. Προτιμώ τις πιο διακριτικές φάσεις.
Για μια μέρα μένω, την άλλα μέρα είμαι πάντα σε άλλο μέρος.

(Η σκιά είναι δίπλα στο αυτοκίνητο)

Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα » 24 Μάιος 2019, 01:05

Ωραία είναι η ελεύθερη κατασκήνωση, όταν την κανείς μόνον εσυ (και η παρέα σου). Είναι εκ των πραγμάτων αριστοκρατικό «άθλημα», όπως η οδήγηση, ας πούμε. Όταν είχαν λίγοι αυτοκίνητο ήταν ωραία να οδηγάς, τώρα είναι κόλαση.
Οι ορδές ελεύθερων κατασκηνωτών καταστρέφουν ό,τι βρουν μπροστά τους με κωλόχαρτα, σκουπίδια, οχλαγωγία, νταμπαντουμπα, πυρκαγιές. Το πιο εξοργιστικό είναι η θρασύτατη καταπάτηση που κάνουν οι παλιές σειρές στήνοντας τσαντιροπάλατα που πιάνουν όλην την παραλία αποτρέποντας τους υπόλοιπους λουόμενους να πλησιάσουν.
Fluffy έγραψε:
25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 24 Μάιος 2019, 01:06

Χειμώνα με ομίχλη (το βράδυ χιόνισε) στο νησάκι που είναι μέσα στην λίμνη Δόξα Κορινθίας.
Δεν υπήρχε ψυχή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 24 Μάιος 2019, 02:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 24 Μάιος 2019, 01:14

Μηχανικός έγραψε:
24 Μάιος 2019, 01:02
ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Μάιος 2019, 00:59

Για μια μέρα μένω, την άλλα μέρα είμαι πάντα σε άλλο μέρος.

(Η σκιά είναι δίπλα στο αυτοκίνητο)
Εμένα μ' αρέσει η φυσική σκιά. Από δέντρο ή κάθετο βράχο. Και αν είσαι σε παραλία με μαλακή άμμο, ύπνο έξω. Γενικώς, μ' αρέσουν τα μέρη όπου η σκηνή δεν λειτουργεί ως σπίτι αλλά ως αποθήκη. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat » 24 Μάιος 2019, 01:27

Λίνο Βεντούρα έγραψε:
24 Μάιος 2019, 01:05
Ωραία είναι η ελεύθερη κατασκήνωση, όταν την κανείς μόνον εσυ (και η παρέα σου). Είναι εκ των πραγμάτων αριστοκρατικό «άθλημα», όπως η οδήγηση, ας πούμε. Όταν είχαν λίγοι αυτοκίνητο ήταν ωραία να οδηγάς, τώρα είναι κόλαση.
Οι ορδές ελεύθερων κατασκηνωτών καταστρέφουν ό,τι βρουν μπροστά τους με κωλόχαρτα, σκουπίδια, οχλαγωγία, νταμπαντουμπα, πυρκαγιές. Το πιο εξοργιστικό είναι η θρασύτατη καταπάτηση που κάνουν οι παλιές σειρές στήνοντας τσαντιροπάλατα που πιάνουν όλην την παραλία αποτρέποντας τους υπόλοιπους λουόμενους να πλησιάσουν.
:+1:
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 24 Μάιος 2019, 01:28

ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Μάιος 2019, 01:14
Εμένα μ' αρέσει η φυσική σκιά. Από δέντρο ή κάθετο βράχο. Και αν είσαι σε παραλία με μαλακή άμμο, ύπνο έξω. Γενικώς, μ' αρέσουν τα μέρη όπου η σκηνή δεν λειτουργεί ως σπίτι αλλά ως αποθήκη. :lol:
Ορίστε και σε σκιά, μέσα σε κέδρους στην παραλία της Ελαφονήσου, όταν ακόμη επιτρεπόταν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 24 Μάιος 2019, 02:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 24 Μάιος 2019, 01:39

Λίνο Βεντούρα έγραψε:
24 Μάιος 2019, 01:05
Το πιο εξοργιστικό είναι η θρασύτατη καταπάτηση που κάνουν οι παλιές σειρές στήνοντας τσαντιροπάλατα που πιάνουν όλην την παραλία αποτρέποντας τους υπόλοιπους λουόμενους να πλησιάσουν.
Δυστυχώς, αυτό έγινε πλέον ο κανών. Κάθε παραλία που γίνεται σιγά-σιγά γνωστή (είτε λόγω δρόμου που άνοιξε είτε για άλλον λόγο) είχε τον κόσμο της. Παλιότερα έβλεπες μικρές (πάντα) σκηνές, στις γωνιές της και μια στοιχειώδη προσπάθεια από όλους να ισχύουν κάποιοι κώδικες αναφορικά με τη διαφύλαξη του φυσικού στοιχείου του χώρου. Και κάποια στιγμή έσκαγε οικογένεια με σκηνή-διαμέρισμα, ξαπλώστρες, ομπρέλες, γεννήτριες, τραπεζοκάρεκλα κλπ που έστηνε το τσαντιροπάλατο στη μέση της παραλίας, δύο μέτρα από το κύμα και περιφερόντουσαν όλη την μέρα με το περήφανο χαμόγελο του σεϊχη που διδάσκει πολιτισμό στους ημιάγριους βεδουϊνους. Και ήταν θέμα χρόνου, να βρει μιμητές...
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 24 Μάιος 2019, 01:40

Μηχανικός έγραψε:
24 Μάιος 2019, 01:28
ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Μάιος 2019, 01:14
Ορίστε και σε σκιά, μέσα σε κέδρους στην παραλία της Ελαφονήσου, όταν ακόμη επιτρεπόταν.
.

Ελαφόνησος.jpg
Αυτό. :smt023
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 24 Μάιος 2019, 01:45

Εμένα μου αρέσουν τα εκκλησάκια στις κορυφές των λόφων και των βουνών, για ένα βράδυ πάντα.
Είσαι μόνος και αγναντεύεις την περιοχή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 24 Μάιος 2019, 02:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro » 24 Μάιος 2019, 01:52

Υπέρ φυσικά.

Πρωτη φορα εκανα φουλ φρι(γυμνισμο) στην Γαυδο. Μεσα Σεπτεμβρη με τελη,απλα το απολαυσα,ησυχασε η ψυχη μου.

Ειχαμε παει σε μια παραλια που οι τυποι ειχαν φτιαξει ενα πηγαδι κ πιναμε νερο (οντως καθαρο),επισης μπορουσες με ενα σαπουνακι και την βοηθεια καποιου να πλυθεις.Η πλησιεστερη ταβερνα,οπου διπλα ειχε κ ενα μινι μαρκετ ηταν 30 λεπτα περπατημα και χρειαστηκε να παω μοναχα μια φορα,ωστε να πιω μια κρυα μπιρα κ να φορτισω το κινητο.

Ηταν πολυ υπεροχη εμπειρια,ειχα στησει την σκηνη αναμεσα σε δυο τρεις κεδρους,οποτε ειχα σκια,ενιοτε κοιμομουν στην αιωρα. Η σκηνη παρεπιπτοντως,ηταν λιγο μακρια απο την παραλια αλλα δεν με ενοχλησε καθολου.Εκεινη την περιοδο ειλικρινα το μονο που χρειαζοταν η ψυχη κ το σωμα μου ηταν αυτο το μερος. Μακρια απο ολους κ ολα.

Θυμαμαι ενα βραδυ ειχαμε μαζευτει σε ενα τυπακι (50 φευγα αυτος) και την ειχαμε «πεσει» καμια 10αρια ατομα,καθως ημουν ξαπλωμενος με θεα την Κρητη ξαφνικα βλεπω απο ανατολας να εμφανιζεται ενα σκουρο μπορντο φεγγαρι ..εκεινη την στιγμη σκεφτηκα πως ισως δεν υπηρχε περιπτωση να μπορεσω να ζησω κατι αντιστοιχο σε ενα ξενοδοχειο.

Τελος,αυτο ππου εχω να πω ειναι πως,ολα εχουν τα θετικα κ τα αρνητικα τους,αλλα αν παει κανεις με καλη παρεα κ οργανωμενος σε παραλια για καμπιγκ θεωρω πως το απολαμβανει καλυτερα απο ξενοδοχεια,με κλπαμ,καφε,εστιατορια κλπ. Βεβαια ειναι κ τι ζητα ο οργανισμος.
Golden Age έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”