Exit Polls
Re: Exit Polls
Για τρίτο κόμμα δεν ξέρω τι γίνεται όπως δεν ξέρουμε και τι γίνεται σε περιφερειακες και δημοτικές κάλπες
Υπεράνω όλων η πατρίς
Αυτό που λέω εγώ είναι ότι η διεξαγωγή τους είναι απολύτως αντιεπιστημονική καθώς δεν σταθμίζεται το δείγμα και η συμμετοχή είναι σε μεγάλο βαθμό εθελοντική. Αν οι δημοσκοπήσεις έχουν μια φορά θέμα, το e.p. έχει πολλά θέματα.
Ναι το λογικο ειναι ο συριζα να παρει λιγο πιο πανω απο αυτα που δινουν τα εξιτ πολλς οπως και η Χρυση Αυγη. Και μεχρι στιγμης το δειγμα ειναι μεχρι το μεσημερι (νομιζω μεχρι τις 13.00) που ψηφιζουν κατα κανονα οι μεγαλες ηλικιες οποτε ας περιμενουμε λιγο. Το 2015 επεσαν πολυ εξω στο ευρος της διαφορας. Εγω περιμενω τον συριζα πανω 26 προς 27. Η νδ θα εχει λιγο πιο κατω απο αυτα που τους δινουν τωρα λογικα.
'Οχι ακριβώς exit poll αλλά δίνει μια εικόνα.

Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Συμφωνώ. Επίσης δεν καταλαβαίνω και την τόση πρεμούρα του να έχουμε την εικόνα του αποτελέσματος μια μέρα πριν. Αφού αύριο θα ξέρουμε οριστικά και αναλυτικά τι έχει γίνει. Την μόνη χρησιμότητα που βλέπω είναι για την προετοιμασία των εκπροσώπων των κομμάτων που θα βγουν το βράδυ στο γυαλί. Για εντυπώσεις δηλαδή και damage control.
- wooded glade
Το πρώτο κύμα λέει μεγάλη διαφορά.
Από την Αγγλία στο messenger 11.48 am μου λένε "syriza shortening up", απο 22 πήγε 11. Να είναι 1.48 Ελληνική ώρα αυτό ; Δεν ξέρω πως τα βάζει το messenger.
Από την Αγγλία στο messenger 11.48 am μου λένε "syriza shortening up", απο 22 πήγε 11. Να είναι 1.48 Ελληνική ώρα αυτό ; Δεν ξέρω πως τα βάζει το messenger.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- metaxoskolikas
- metaxoskolikas
Στις εκλογές αυτές υπάρχει μια σημαντική ιδιαιτερότητα, να υπάρχει διαφορετικό ρεύμα στην Αττική και την υπόλοιπη Ελλάδα σε σχέση με τη Βόρεια Ελλάδα. Μπορεί δηλαδή να έχουμε μια εικόνα από Αθήνα και στο τέλος, πανελλαδικά, να προκύψει κάτι διαφοροποιημένο αν στη Μακεδονία τα πράγματα ξεφύγουν από το εύρος των συνηθισμένων διακυμάνσεων.
Και αυτό είναι ένας έξτρα παράγοντας δυσκολίας για τα e.p., ανάλογα αν υποτιμάται ή υπερτιμάται αυτή η εικαζόμενη διαφοροποίηση.
Και αυτό είναι ένας έξτρα παράγοντας δυσκολίας για τα e.p., ανάλογα αν υποτιμάται ή υπερτιμάται αυτή η εικαζόμενη διαφοροποίηση.
- wooded glade
Του είπα του Εγγλέζου εσείς έχετε bandit government τώρα και του άρεσε και γελάει.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Το ότι έχουν εξαφανιστεί οι 0,60€ σημαίνει κάτι;
Στις 21:30-22:00 θα έχουμε την εικόνα του ποιός είναι νικητής και με ποιά διαφορά περίπου. Ισως χρειαστεί μόνο να περιμένουμε λίγο περισσότερο για να μάθουμε ποιό είναι τρίτο κόμμα αν η διαφορά τρίτου και τέταρτου κόμματος είναι μικρή.ST48410 έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 17:19Συμφωνώ. Επίσης δεν καταλαβαίνω και την τόση πρεμούρα του να έχουμε την εικόνα του αποτελέσματος μια μέρα πριν. Αφού αύριο θα ξέρουμε οριστικά και αναλυτικά τι έχει γίνει. Την μόνη χρησιμότητα που βλέπω είναι για την προετοιμασία των εκπροσώπων των κομμάτων που θα βγουν το βράδυ στο γυαλί. Για εντυπώσεις δηλαδή και damage control.
Υπεράνω όλων η πατρίς
Παντως το φιλοχρυσαυγητικο banking news μιλαει για μαχη κκε και χα για την τεταρτη θεση με το πασοκ τριτο. Και μιλαει για Βαρουφακη και Βελοπουλο πανω απο 3%. Κουφο μου φαινεται για τον πρωτο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Διαρροές exit polls
από Νετο Γκουερινο » 21 Μάιος 2023, 15:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 582 Απαντήσεις
- 23437 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κλεομένης Γ
25 Ιουν 2023, 21:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι ψήφισα (exit poll phorum)
από Lugozzi » 21 Μάιος 2023, 09:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 222 Απαντήσεις
- 7784 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
23 Μάιος 2023, 17:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δημοσκοπηση φωτια της Real Polls
από southern » 08 Φεβ 2025, 12:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 32 Απαντήσεις
- 475 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ik_90
08 Φεβ 2025, 13:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κατανομή εδρών με βάση τα polls
από Dwarven Blacksmith » 16 Μάιος 2023, 19:42 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 265 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
16 Μάιος 2023, 19:42
-