Δύσκολα να παει δεύτερο γύρο ο Κασιδιάρης,παρατηρείται συσπείρωση τελευταίας στιγμής γύρω από τον Γερουλάνο.metaxoskolikas έγραψε: ↑24 Μάιος 2019, 20:21και η χα είχε δημοσιεύσει τις φωτογραφίες με τον πλεύρη στο σάιτ της με θετικά σχόλια μάλιστα γι αυτόν.Uppercut έγραψε: ↑24 Μάιος 2019, 20:19Ε, δεν τα βρήκαν ακριβώς. Μετά απ' αυτό είχε βγει ο Πλεύρης στις εκπομπές που κάνει με τον Συμιγδάλα και άφηναν να εννοηθεί ότι πάνε για συμπόρευση, αλλά μετά ο Μιχαλολάκος σε ερώτηση δημοσιογράφου το ξέκοψε.metaxoskolikas έγραψε: ↑24 Μάιος 2019, 20:17
προσφάτως τα είχαν βρει, είχαν πάει μαζί στην συγκέντρωση ενάντια στο τζαμί και σε κάτι βιβλιοπαρουσιάσεις κλπ
για να το κάνει αυτό, προφανώς και αυτή ετοίμαζε συμπόρευση, αλλά κάπου διαφώνησαν.
υποθέτω ότι μπορεί να επέμενε ο πλεύρης να βάλει αυτός υποψηφιότητα για δήμαρχος και όχι ο κασιδιάρης ή κάτι παρόμοιο.
πάντως το φιλικό κλίμα μάλλον παραμένει.
Δήμος Αθηναίων. Μπακογιάννης και Κασιδιάρης στο Β΄Γύρο
Re: Δήμος Αθηναίων. Μπακογιάννης και Κασιδιάρης στο Β΄Γύρο
- metaxoskolikas
το ξέρω.Giorgos έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 17:50Δύσκολα να παει δεύτερο γύρο ο Κασιδιάρης,παρατηρείται συσπείρωση τελευταίας στιγμής γύρω από τον Γερουλάνο.metaxoskolikas έγραψε: ↑24 Μάιος 2019, 20:21και η χα είχε δημοσιεύσει τις φωτογραφίες με τον πλεύρη στο σάιτ της με θετικά σχόλια μάλιστα γι αυτόν.
για να το κάνει αυτό, προφανώς και αυτή ετοίμαζε συμπόρευση, αλλά κάπου διαφώνησαν.
υποθέτω ότι μπορεί να επέμενε ο πλεύρης να βάλει αυτός υποψηφιότητα για δήμαρχος και όχι ο κασιδιάρης ή κάτι παρόμοιο.
πάντως το φιλικό κλίμα μάλλον παραμένει.
- Υπερκουλτουριάρης
Μακαρι να ειναι ο Γερουλανος στον β.
Θα τον παρει τον δημο!
Θα τον παρει τον δημο!
- Highlander
Εγώ τον ψήφισα γιατί ακούω πολλά περίεργα κινδυνολογικά για τον Κασιδιάρη και θέλησα να εξασφαλίσω ότι δεν θα είναι στο β γύρο. Πες μία στο εκατομμύριο ότι ισχύουν, να μην το έχω βάρος στη συνείδηση μου.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 17:52Μακαρι να ειναι ο Γερουλανος στον β.
Θα τον παρει τον δημο!
Βέβαια τα περισσότερα είναι ράδιο αρβύλα, ο Κασιδιάρης θα είναι χαμηλά. Πολύ μακριά και από την τρίτη θέση,
Highlander έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 17:54Εγώ τον ψήφισα γιατί ακούω πολλά περίεργα κινδυνολογικά για τον Κασιδιάρη και θέλησα να εξασφαλίσω ότι δεν θα είναι στο β γύρο. Πες μία στο εκατομμύριο ότι ισχύουν, να μην το έχω βάρος στη συνείδηση μου.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 17:52Μακαρι να ειναι ο Γερουλανος στον β.
Θα τον παρει τον δημο!
Βέβαια τα περισσότερα είναι ράδιο αρβύλα, ο Κασιδιάρης θα είναι χαμηλά. Πολύ μακριά και από την τρίτη θέση,

Πώς να αυτοανερεισαι σε 2 προτάσεις

FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Highlander
Δεν αυτοαναιρούμαιLugozzi έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 17:59Highlander έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 17:54Εγώ τον ψήφισα γιατί ακούω πολλά περίεργα κινδυνολογικά για τον Κασιδιάρη και θέλησα να εξασφαλίσω ότι δεν θα είναι στο β γύρο. Πες μία στο εκατομμύριο ότι ισχύουν, να μην το έχω βάρος στη συνείδηση μου.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 17:52Μακαρι να ειναι ο Γερουλανος στον β.
Θα τον παρει τον δημο!
Λέω πως πιστεύω ότι ο Κασιδιάρης θα είναι τέταρτος και μάλιστα πολύ μακριά από την τρίτη θέση. Αυτό δείχνουν όλες οι μετρήσεις. Και το 37αρι του Μπακογιάννη δεν δικαιλογείται χωρίς εισροή ψήφων από την ακροδεξιά. (ξέρω αρκετούς ακροδεξιούς που θα ψηφίσουν μπακογιάννη).
Ακούγονται όμως ευρέως διάφορα αόριστα. Και μία στο εκατομμύριο να ισχύουν, αποφάσισα να ψηφίσω με βάση αυτά.
- Υπερκουλτουριάρης
Και εγώ Αθήνα Πόλ θα ψήφιζα με το ίδιο σκεπτικό ,αν και ξέρω πως η Χ.Α. είναι δυνατή.Highlander έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 17:54Εγώ τον ψήφισα γιατί ακούω πολλά περίεργα κινδυνολογικά για τον Κασιδιάρη και θέλησα να εξασφαλίσω ότι δεν θα είναι στο β γύρο. Πες μία στο εκατομμύριο ότι ισχύουν, να μην το έχω βάρος στη συνείδηση μου.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 17:52Μακαρι να ειναι ο Γερουλανος στον β.
Θα τον παρει τον δημο!
Ίσως τσιμπίσει και εδώ. Τώρα μιλούσα με ένα φίλο, που μισεί τον Μητσοτάκη γιατί είναι φτώχεια καταραμένη και μου λέει ψήφισα Χρυσή Αυγή, αλλά στις εθνικές θα ρίξω ΣΥΡΙΖΑ. Περιφερειάρχη όμως έριξα του Τσίπρα, κάτι με Αυγή έλεγε

Είναι οι πιο ότι να ναι εκλογές, αργά το βράδυ θα ξέρουμε.
Η Νοτοπούλου θα το παλέψει πάντως.
- metaxoskolikas
πολύ καλά έπραξεΥπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 18:04Και εγώ Αθήνα Πόλ θα ψήφιζα με το ίδιο σκεπτικό ,αν και ξέρω πως η Χ.Α. είναι δυνατή.Highlander έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 17:54Εγώ τον ψήφισα γιατί ακούω πολλά περίεργα κινδυνολογικά για τον Κασιδιάρη και θέλησα να εξασφαλίσω ότι δεν θα είναι στο β γύρο. Πες μία στο εκατομμύριο ότι ισχύουν, να μην το έχω βάρος στη συνείδηση μου.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 17:52Μακαρι να ειναι ο Γερουλανος στον β.
Θα τον παρει τον δημο!
Ίσως τσιμπίσει και εδώ. Τώρα μιλούσα με ένα φίλο, που μισεί τον Μητσοτάκη γιατί είναι φτώχεια καταραμένη και μου λέει ψήφισα Χρυσή Αυγή, αλλά στις εθνικές θα ρίξω ΣΥΡΙΖΑ. Περιφερειάρχη όμως έριξα του Τσίπρα, κάτι με Αυγή έλεγεΡε μλκ του απαντάω, πάλι Χ.Α. έριξες
Είναι οι πιο ότι να ναι εκλογές, αργά το βράδυ θα ξέρουμε.
Η Νοτοπούλου θα το παλέψει πάντως.

παρεμπιπτόντως πάντως η αδερφή μου που είναι αρκετά μεγάλη ηλικία, έριξε στις δημοτικές το ψηφοδέλτιο του ηλιόπουλου, γιατί νόμιζε ότι είναι ο ηλιόπουλος της χα.

Τόσο δυνατή υποψηφιότητα κατεβάσατε στον δήμο της Αθήνας που όλοι ψηφίζετε τον πασοκο;Highlander έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 17:54Εγώ τον ψήφισα γιατί ακούω πολλά περίεργα κινδυνολογικά για τον Κασιδιάρη και θέλησα να εξασφαλίσω ότι δεν θα είναι στο β γύρο. Πες μία στο εκατομμύριο ότι ισχύουν, να μην το έχω βάρος στη συνείδηση μου.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 17:52Μακαρι να ειναι ο Γερουλανος στον β.
Θα τον παρει τον δημο!
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Εύγε, ειλικρινά, σε τιμάει αυτή η στάσηHighlander έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 17:54
Εγώ τον ψήφισα γιατί ακούω πολλά περίεργα κινδυνολογικά για τον Κασιδιάρη και θέλησα να εξασφαλίσω ότι δεν θα είναι στο β γύρο. Πες μία στο εκατομμύριο ότι ισχύουν, να μην το έχω βάρος στη συνείδηση μου.

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
το σκατό στην κάλτσα δηλαδηHighlander έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 18:03Δεν αυτοαναιρούμαιLugozzi έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 17:59Highlander έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 17:54
Εγώ τον ψήφισα γιατί ακούω πολλά περίεργα κινδυνολογικά για τον Κασιδιάρη και θέλησα να εξασφαλίσω ότι δεν θα είναι στο β γύρο. Πες μία στο εκατομμύριο ότι ισχύουν, να μην το έχω βάρος στη συνείδηση μου.
Λέω πως πιστεύω ότι ο Κασιδιάρης θα είναι τέταρτος και μάλιστα πολύ μακριά από την τρίτη θέση. Αυτό δείχνουν όλες οι μετρήσεις. Και το 37αρι του Μπακογιάννη δεν δικαιλογείται χωρίς εισροή ψήφων από την ακροδεξιά. (ξέρω αρκετούς ακροδεξιούς που θα ψηφίσουν μπακογιάννη).
Ακούγονται όμως ευρέως διάφορα αόριστα. Και μία στο εκατομμύριο να ισχύουν, αποφάσισα να ψηφίσω με βάση αυτά.

FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
τι δλδ δεν θα ειναι ο μπακογιαννης νεροβραστη αντιπολιτευση ? 

πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- ΜπλεΜπουμπυς

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Eν τω μεταξύ, ο Ναζιδιάρης δε βγήκε μέχρι τώρα καν να κάνει μία δήλωση και να ευχαριστήσει όσους τον ψήφισαν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θα πάει ο Κασιδιάρης στον δεύτερο γύρο;
από Νετο Γκουερινο » 04 Οκτ 2023, 18:00 » σε Εσωτερική Πολιτική - 62 Απαντήσεις
- 2520 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
21 Οκτ 2023, 20:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δήμος Αθηναίων, Δουκομπακογιάννηδες σαν 2 σταγόνες νερό
από Ληστοσυμμορίτης » 20 Ιουν 2024, 18:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 290 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
13 Φεβ 2025, 23:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θύμα Ρώσων φαρσέρ έπεσε ο δήμαρχος Αθηναίων ΝΔ Κώστας Μπακογιάννης
από Frappezitis » 04 Ιουν 2023, 06:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 343 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
04 Ιουν 2023, 08:56
-
-
- 6 Απαντήσεις
- 351 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
29 Φεβ 2024, 17:19