Αυτό.
Επίσης, εάν σήμερα δεν τους πάει καλά, υπάρχει και το ενδεχόμενο αυξημένων διαρροών προς τα αριστερά σχήματα.
Κομματικός έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 18:28Τελική εκτίμηση Exit Poll: ΝΔ 34%- ΣΥΡΙΖΑ 27%
Φίμωτρο
Aνετα γυρνάει στις εθνικές.
Κομματικός έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 18:28Τελική εκτίμηση Exit Poll: ΝΔ 34%- ΣΥΡΙΖΑ 27%
Φίμωτρο
Aνετα γυρνάει στις εθνικές.
Το ΚΙΕΦ το 2014 πήρε 0,7%.Τώρα μάλλον θα πάρει λιγότερο και εκτός αυτού ο ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη θα έχει σκληρό ανταγωνισμό από τον Ιλχάν Αχμέτ του ΠΑΣΟΚ.Οσον αφορά το Μέρα 25 του Βαρουφακη δεν νομίζω να πάρει πάνω από 2% και το πιο πιθανό είναι να μη βγάλει ευρωβουλευτη.kameron έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 18:28Αυτό.
Επίσης, εάν σήμερα δεν τους πάει καλά, υπάρχει και το ενδεχόμενο αυξημένων διαρροών προς τα αριστερά σχήματα.
Γύρω στο 2,5 θα ναι το ΜεΡΑ μπορεί και 3.Apergos8 έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 18:30Το ΚΙΕΦ το 2014 πήρε 0,7%.Τώρα μάλλον θα πάρει λιγότερο και εκτός αυτού ο ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη θα έχει σκληρό ανταγωνισμό από τον Ιλχάν Αχμέτ του ΠΑΣΟΚ.Οσον αφορά το Μέρα 25 του Βαρουφακη δεν νομίζω να πάρει πάνω από 2% και το πιο πιθανό είναι να μη βγάλει ευρωβουλευτη.
Δε θελουμε αυτοδυναμια κουλη χορτασαμεArisvilla έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 18:314% ο Βαρουφάκης και ο Βελόπουλος? 34% ο Κούλης. Και 6% η Χρυσή Αυτή χμ. Δηλαδή αν έχουμε εκλογές σε ένα μήνα (λέω εγώ) και μπουν στη βουλή ο Κούλης αν δεν παρει αυτοδυναμία θα πρέπει να συγκυβερνήσει με Κινάλ ή Βελόπουλο? Χμ. Με επτά κόμματα για να παρει αυτοδυναμία θα πρέπει να πάρει γύρω στο 38 με 40%.
Στηρίζω άμεσο κλείσιμο και απολύσεις της πλεμπας που έχει μαζευτεί εκεί.
Το 4 νομίζω είναι υπερβολικόArisvilla έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 18:314% ο Βαρουφάκης και ο Βελόπουλος? 34% ο Κούλης. Και 6% η Χρυσή Αυτή χμ. Δηλαδή αν έχουμε εκλογές σε ένα μήνα (λέω εγώ) και μπουν στη βουλή ο Κούλης αν δεν παρει αυτοδυναμία θα πρέπει να συγκυβερνήσει με Κινάλ ή Βελόπουλο? Χμ. Με επτά κόμματα για να παρει αυτοδυναμία θα πρέπει να πάρει γύρω στο 38 με 40%.
Με ΚΙΝΑΛ θα συγκυβερνησει αν χρειαστεί, το ξέρουν και οι πέτρες.Arisvilla έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 18:314% ο Βαρουφάκης και ο Βελόπουλος? 34% ο Κούλης. Και 6% η Χρυσή Αυτή χμ. Δηλαδή αν έχουμε εκλογές σε ένα μήνα (λέω εγώ) και μπουν στη βουλή ο Κούλης αν δεν παρει αυτοδυναμία θα πρέπει να συγκυβερνήσει με Κινάλ ή Βελόπουλο? Χμ. Με επτά κόμματα για να παρει αυτοδυναμία θα πρέπει να πάρει γύρω στο 38 με 40%.
σου λειψανε τα βυσματα του κεδικογλου?Φρούραρχος έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 18:32Στηρίζω άμεσο κλείσιμο και απολύσεις της πλεμπας που έχει μαζευτεί εκεί.
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Στις εθνικές εκλογές δεν θα υπάρξει χαλαρή ψήφος σε μικρά κόμματαArisvilla έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 18:314% ο Βαρουφάκης και ο Βελόπουλος? 34% ο Κούλης. Και 6% η Χρυσή Αυτή χμ. Δηλαδή αν έχουμε εκλογές σε ένα μήνα (λέω εγώ) και μπουν στη βουλή ο Κούλης αν δεν παρει αυτοδυναμία θα πρέπει να συγκυβερνήσει με Κινάλ ή Βελόπουλο? Χμ. Με επτά κόμματα για να παρει αυτοδυναμία θα πρέπει να πάρει γύρω στο 38 με 40%.