Γιατί ΔΕΝ ψηφίζω Νέα Δημοκρατία
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Γιατί ΔΕΝ ψηφίζω Νέα Δημοκρατία
#mavro.sto.mitsotaki
σκληρό τρόλλινγκ.Μπίστης έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 12:02Έψησα την πεθερά μου να ψηφίσει Λεβέντη, γιατί υπερασπίστηκε την Μακεδονία, σε αντίθεση με τους πουλημένους της ΝΔ που ήθελαν σύνθετη με γεωγραφικό. Που να μην βρούν έδρανο γιά την κωλάρα τους !!
Επίσης δεν ψηφίζω ΝΔ γιατί μας φόρτωσαν το μούλικο της Ντόρας Μητσοτάκη στην Αθήνα. Ας παρέμενε κοινοτάρχης αν ήθελε να προσφέρει.
Θα ψηφίζεις τον Μπαρουφάκη;sys3x έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 04:27Σήμερα έκανα παρέα με κάτι παιδιά που με είπαν ότι θα ψηφίσουν συριζα αύριο, οκ κάνουμε γενικά παρέα όχι μόνο σήμερα, οκ έχω μερικούς φίλους ζαίους πάμε παρακάτω.
Είπα στον ένα "καλά ρε μαλάκα εβροεκλογές είναι σύριζα θα ψηφίσεις (;) ρίχτο στο βαρουφάκερ που είναι και ροκ σταρ και αναγνωρίσιμος και απ όλα εγώ σε αυτόν θα το ρίξω", τον έπεισα. Οπότε ρωτάω εγώ.
Πονάτε;SpoilerShowθα ψηφίσει το Κατερινάκι όμως, δεν επέμεινα, τουλάχιστον αυτό έχει πραγματικά προσόντα.

Πες χαιρετίσματα στο Πορσικό από τη Σύρο να μην πουλάει μούρη έχοντας μπλοκαρισμένους του μισούς λογαριασμούς στο twitter.
Νομίζει πως έτσι φαίνεται ότι δεν υπάρχει αντίλογος στις βλακείες που γράφει, αλλά κάνει λάθος η μαντάμ. Τρώει χοντρό δούλεμα, αλλά θα το δει μόνον αν βγάλει το κεφάλι της από το χώμα.
Και μόνον που κουοτάρεις αυτό το νούμερο, δείχνει πόσο απελπισμένοι είστε. Πραγματική κατάντια!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 26 Μάιος 2019, 12:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μόνον έναν σωραίο ξέρω, προσπάθησα να τον βοηθήσω αλλά τίποτα (κρίμα πάντως γιατί είναι καλό παιδί, οκ όχι ιδιαίτερα έξυπνος προφανώς αλλά είναι καλόψυχος), αντιθέτως έχω βοηθήσει μερικά αυγά και μερικούς ζαίους πρόσφατα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Όχι και θα, τελειώσανε τα θα προ πολλού.Juno έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 12:24Θα ψηφίζεις τον Μπαρουφάκη;sys3x έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 04:27Σήμερα έκανα παρέα με κάτι παιδιά που με είπαν ότι θα ψηφίσουν συριζα αύριο, οκ κάνουμε γενικά παρέα όχι μόνο σήμερα, οκ έχω μερικούς φίλους ζαίους πάμε παρακάτω.
Είπα στον ένα "καλά ρε μαλάκα εβροεκλογές είναι σύριζα θα ψηφίσεις (;) ρίχτο στο βαρουφάκερ που είναι και ροκ σταρ και αναγνωρίσιμος και απ όλα εγώ σε αυτόν θα το ρίξω", τον έπεισα. Οπότε ρωτάω εγώ.
Πονάτε;SpoilerShowθα ψηφίσει το Κατερινάκι όμως, δεν επέμεινα, τουλάχιστον αυτό έχει πραγματικά προσόντα.

.
.
Μάλλον δεν το διάβασες ολόκληρο ε.

Κάθε μέρα (σχεδόν δλδ γιατί δεν γίνεται έχουμε και δουλειές) ρε, ο ένας κύκλος μου είναι αναρχοκομμούνια κυρίως, τελευταία το έχουν γυρίσει σε σύριζα, βοηθάω όσο μπορώ όμως.
.
.
ο άλλος κύκλος σου είμαστε εμείς; τα πχορουμάκια;sys3x έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 17:36Μάλλον δεν το διάβασες ολόκληρο ε.
Κάθε μέρα (σχεδόν δλδ γιατί δεν γίνεται έχουμε και δουλειές) ρε, ο ένας κύκλος μου είναι αναρχοκομμούνια κυρίως, τελευταία το έχουν γυρίσει σε σύριζα, βοηθάω όσο μπορώ όμως.

Όχι, είναι απλά λίγο πιο συντηρητικοί-ισορροπημένοι καλλιτέχνες πάλι όμως.the comet the course the tail έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 17:42ο άλλος κύκλος σου είμαστε εμείς; τα πχορουμάκια;
.
.
sys3x έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 17:31Όχι και θα, τελειώσανε τα θα προ πολλού.Juno έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 12:24Θα ψηφίζεις τον Μπαρουφάκη;sys3x έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 04:27Σήμερα έκανα παρέα με κάτι παιδιά που με είπαν ότι θα ψηφίσουν συριζα αύριο, οκ κάνουμε γενικά παρέα όχι μόνο σήμερα, οκ έχω μερικούς φίλους ζαίους πάμε παρακάτω.

Δηλαδή σε εμπνέει αυτό το βλήμα μετά από αυτά που έκανε το 2015;
Κάνεις κακές παρέες, μάλλον γι΄αυτό ψήφισες Μπαρουφάκη.
δύο αλλά απλοί γνωστοί
1. φίλος της μάνας μου, πρώην ΚΚΕ

(τον βρίζει και του κλείνει το τηλ. γιατί τον στηρίζει ακόμα, εγώ δεν είμαι τόσο σκληρός - και δέχομαι τα πάντα)
2. μια παλιά εργαζόμενη στον ίδιο χώρο με μένα - κατέβηκε υποψήφια με ΕΛΣΥ - δεν της το χα
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
ναι όντως ισχύει, από κει που δεν το περιμένεις σου σκάνε.Γαληνός έγραψε: ↑26 Μάιος 2019, 19:53δύο αλλά απλοί γνωστοί
1. φίλος της μάνας μου, πρώην ΚΚΕ
(τον βρίζει και του κλείνει το τηλ. γιατί τον στηρίζει ακόμα, εγώ δεν είμαι τόσο σκληρός - και δέχομαι τα πάντα)
2. μια παλιά εργαζόμενη στον ίδιο χώρο με μένα - κατέβηκε υποψήφια με ΕΛΣΥ - δεν της το χα
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ψηφίζω Νέα Δημοκρατία
από άγνωστος γνωστός » 20 Μάιος 2023, 22:06 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 331 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από άγνωστος γνωστός
22 Μάιος 2023, 01:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ψηφίζω Καρανικόλα δαγκωτό
από Μαδουραίος » 08 Ιουν 2024, 09:00 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 88 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος