Μούρα
- Belladonna
- Phorum.gr user: Belladonna
Μούρα
Τρώτε;
Πού τα βρίσκετε;
Πού τα βρίσκετε;
Re: Μούρα
Εσύ λες για τα βατόμουρα, αλλά υπάρχουν και τα μούρα της μουριάς.the comet the course the tail έγραψε: ↑27 Μάιος 2019, 10:58έχουμε φυτέψει στον κήπο. αν θες να σου στείλω ένα κλαράκι να το καρφώσεις- θα γίνει. θέλουν προσοχή μην σου ξεφύγει το φυτό και γίνει ζούγκλα, βατουρκλιά.
Έχεις μια μουριά στην αυλή σου, από αυτές που κάνουν άσπρα μεγάλα μούρα, τα μαζεύεις τινάζοντας τα κλαριά κρατώντας από κάτω τεντωμένο ένα δίχτυ ή ένα σεντόνι όπως παλιά κάναμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 27 Μάιος 2019, 11:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Belladonna
Εσύ λες τα bluberries;the comet the course the tail έγραψε: ↑27 Μάιος 2019, 10:58έχουμε φυτέψει στον κήπο. αν θες να σου στείλω ένα κλαράκι να το καρφώσεις- θα γίνει. θέλουν προσοχή μην σου ξεφύγει το φυτό και γίνει ζούγκλα, βατουρκλιά.
Για πες, είναι εύκολο το φυτό;
Πότε το φυτεύεις; Τί απαιτήσεις έχει;
Το φυτεύεις κάθε χρόνο (μονοετές) ;
- Belladonna
Πολύ ωραία είναι τα raspberriesΜηχανικός έγραψε: ↑27 Μάιος 2019, 11:04the comet the course the tail έγραψε: ↑27 Μάιος 2019, 11:01αυτά από δέντρο τα μούρα-μούρα δεν αξίζουν. εγώ λέω για βατόμουρα.
Δεν έχεις φάει άσπρα μούρα.
-
Στο διπλανο οικοπεδο απο το πατρικο μου εχει 3 μουριες.
Και ασπρα αλλα και μαυρα μουρα.
Πολυ ωραια ειναι αλλα επειδη ειναι στην ακρη του δρομου,ο δρομος γινεται χαλια.
Ασε που μεσω των πουλιων γινεται χαλια και ολο το εξωτερικο μερος του σπιτιου.
Αυλη,βεραντες βρωμιζουν αβερτα και θελουν συνεχεια καθαρισμα.
Και ασπρα αλλα και μαυρα μουρα.
Πολυ ωραια ειναι αλλα επειδη ειναι στην ακρη του δρομου,ο δρομος γινεται χαλια.
Ασε που μεσω των πουλιων γινεται χαλια και ολο το εξωτερικο μερος του σπιτιου.
Αυλη,βεραντες βρωμιζουν αβερτα και θελουν συνεχεια καθαρισμα.
-
Καλα τα βατομουρα ειναι κορυφη.the comet the course the tail έγραψε: ↑27 Μάιος 2019, 11:01αυτά από δέντρο τα μούρα-μούρα δεν αξίζουν. εγώ λέω για βατόμουρα.
Ειναι ζιζανιο ομως και αν εχει κανεις διπλα στο σπιτι του δυσκολα ξεμπερδευει μαζι του.
Εξαπλωνεται γρηγορα και δεν κοβεται καθολου ευκολα λογω των αγκαθιων.
- Belladonna
Τι λες! Και τα λευκά και τα μαύρα είναι φανταστικά.Τα μαύρα βάφουν πολύ όμως.the comet the course the tail έγραψε: ↑27 Μάιος 2019, 11:01αυτά από δέντρο τα μούρα-μούρα δεν αξίζουν. εγώ λέω για βατόμουρα.
Κι από τα λευκά ο πατέρας μου βγάζει το μούρο, κάτι σαν τσίπουρο αλλά πολύ πολύ ανώτερο του τσίπουρου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Στην αγορά τις Καλαμάτας υπάρχουν κατά περιόδους κάποιοι που μαζεύουν βατόμουρα από το βουνό και τα πουλάνε σε κεσεδάκια.Belladonna έγραψε: ↑27 Μάιος 2019, 11:25Καλό είναι αυτό, αλλά εγώ ψαχνω και καμμια αγορα να τα προμηθεύομαι πιο συστηματικά
Δεν ξέρω πόσο τα πουλάνε.