Ο Βασιλόπουλος έχει και ενδέχεται να βρεις στη λαχαναγορά που έχει τα πάντα! Σίγουρα εκεί έχουν καταψυγμένα.Belladonna έγραψε: ↑27 Μάιος 2019, 11:25Καλό είναι αυτό, αλλά εγώ ψαχνω και καμμια αγορα να τα προμηθεύομαι πιο συστηματικά
Μούρα
Re: Μούρα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
δεν έχω φάει. είναι ωραία;Μηχανικός έγραψε: ↑27 Μάιος 2019, 11:04the comet the course the tail έγραψε: ↑27 Μάιος 2019, 11:01αυτά από δέντρο τα μούρα-μούρα δεν αξίζουν. εγώ λέω για βατόμουρα.
Δεν έχεις φάει άσπρα μούρα.
μια μουριά με μαύρα έχω στον κήπο και αυτό γιατί με δούλεψε ο φυτωριούχος. του είπα θέλω από αυτές που δεν κάνουν μούρα, γιατί πέφτουν κάτω και γεμίζει ο τόπος. για σκιά την ήθελα μόνο.
Τα φέρνουν δυστυχώς από Σερβία και Ουκρανία, δεν βρίσκεις Ελληνικά μούρα εύκολα. Αυτά δεν τα εμπιστεύομαι.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τα βατόμουρα λέμε τώρα έτσι; Γιατί δεν τα εμπιστεύεσαι;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
γκούγκλαρέ το λίγο. την άνοιξη τα φυτεύεις και αντέχουν καμιά δεκαετία. αλλά θέλουν προσοχή μην σου ξεφύγουν γιατί αυτά αν βρουν έδαφος επεκτείνονται και γίνονται από τα χειρότερα ζιζάνια.Belladonna έγραψε: ↑27 Μάιος 2019, 11:08Εσύ λες τα bluberries;the comet the course the tail έγραψε: ↑27 Μάιος 2019, 10:58έχουμε φυτέψει στον κήπο. αν θες να σου στείλω ένα κλαράκι να το καρφώσεις- θα γίνει. θέλουν προσοχή μην σου ξεφύγει το φυτό και γίνει ζούγκλα, βατουρκλιά.
Για πες, είναι εύκολο το φυτό;
Πότε το φυτεύεις; Τί απαιτήσεις έχει;
Το φυτεύεις κάθε χρόνο (μονοετές) ;
Τόσο Τσερνόμπιλ φάγαν αυτοί εκεί πάνω και απεμπλουτισμένο ουράνιο από Αμερικάνους μια δεκαετία ολόκληρη. Όμως όλη η αγορά έχει πλημμυρίσει με βατόμουρα από αυτές τις περιοχές, διότι τα παράγουν σε μεγάλες ποσότητες με χαμηλό κόστος. Επίσης κάτι λιγότερο που με επηρεάζει αρνητικά, είναι ότι είναι χώρες εκτός ΕΕ και δεν ξέρω τι φυτοφάρμακα διακινούν.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
πες του να μου στείλει ένα μπουκάλι.Naida έγραψε: ↑27 Μάιος 2019, 11:28Τι λες! Και τα λευκά και τα μαύρα είναι φανταστικά.Τα μαύρα βάφουν πολύ όμως.the comet the course the tail έγραψε: ↑27 Μάιος 2019, 11:01αυτά από δέντρο τα μούρα-μούρα δεν αξίζουν. εγώ λέω για βατόμουρα.
Κι από τα λευκά ο πατέρας μου βγάζει το μούρο, κάτι σαν τσίπουρο αλλά πολύ πολύ ανώτερο του τσίπουρου.
Αγοραζω κατεψυγμενα απο μασουτη αλλα μου αρεσουν μονο παγωμενα.
Κατάλαβα.paul25 έγραψε: ↑27 Μάιος 2019, 11:44Τόσο Τσερνόμπιλ φάγαν αυτοί εκεί πάνω και απεμπλουτισμένο ουράνιο από Αμερικάνους μια δεκαετία ολόκληρη. Όμως όλη η αγορά έχει πλημμυρίσει με βατόμουρα από αυτές τις περιοχές, διότι τα παράγουν σε μεγάλες ποσότητες με χαμηλό κόστος. Επίσης κάτι λιγότερο που με επηρεάζει αρνητικά, είναι ότι είναι χώρες εκτός ΕΕ και δεν ξέρω τι φυτοφάρμακα διακινούν.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- mnimes_istorikes
- Phorum.gr user: mnimes_istorikes
Εχει και σε καλά μανάβικα ....αν θυμάμαι καλά και στον Βασιλόπουλο τον μεγάλο στο Ελληνικό...
Μνημόνια μεχρι να σβήσει ο ήλιος....
- Belladonna
- Phorum.gr user: Belladonna
Έχω βρει κατεψυγμένα ρασμπερις στον Βασιλόπουλο, φρέσκα δεν έχω βρει.Naida έγραψε: ↑27 Μάιος 2019, 11:31Ο Βασιλόπουλος έχει και ενδέχεται να βρεις στη λαχαναγορά που έχει τα πάντα! Σίγουρα εκεί έχουν καταψυγμένα.Belladonna έγραψε: ↑27 Μάιος 2019, 11:25Καλό είναι αυτό, αλλά εγώ ψαχνω και καμμια αγορα να τα προμηθεύομαι πιο συστηματικά
Θα παω και στη λαχαναγορά που λες να δω.
Δε θα βρεις. Κοιτα σε κυριλε μαναβικα. Αυτο στην Απολλωνος μπορει να εχει. Επισης στα βιολογικαδικα περξ της Ομονοιας.Belladonna έγραψε: ↑27 Μάιος 2019, 14:35Έχω βρει κατεψυγμένα ρασμπερις στον Βασιλόπουλο, φρέσκα δεν έχω βρει.Naida έγραψε: ↑27 Μάιος 2019, 11:31Ο Βασιλόπουλος έχει και ενδέχεται να βρεις στη λαχαναγορά που έχει τα πάντα! Σίγουρα εκεί έχουν καταψυγμένα.Belladonna έγραψε: ↑27 Μάιος 2019, 11:25
Καλό είναι αυτό, αλλά εγώ ψαχνω και καμμια αγορα να τα προμηθεύομαι πιο συστηματικά
Θα παω και στη λαχαναγορά που λες να δω.