"Ψηφισα ΝΔ για να φυγει ο Τσιπρας, τελικα μου έφυγε η σύνταξη"

Φιλοσοφία πολιτικής
Άβαταρ μέλους
under

Re: "Ψηφισα ΝΔ για να φυγει ο Τσιπρας, τελικα μου έφυγε η σύνταξη"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 27 Μάιος 2019, 21:25

Cavaliere έγραψε:
27 Μάιος 2019, 20:12
under έγραψε:
27 Μάιος 2019, 19:23
Απατεωνες ζαιοι,ακομα δεν καταλαβατε οτι τις πιπες σας δεν τις πιστευει κανεις ;
Τώρα που μπαίνεις στα πράγματα, μη με ξεχάσεις.
Τον δικο μου ανθρωπο θα ξεχασω ; ειναι δυνατον ;
Πες μου τι θεση θελεις.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 27 Μάιος 2019, 22:20

Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 27 Μάιος 2019, 22:23

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 27 Μάιος 2019, 22:38

pikey25 έγραψε:
27 Μάιος 2019, 19:43

με μπλε ειναι του ΓΓ
Δεν ειναι το ιδιο να βρεις τα χρηματα απο εισφορες εργαζομενων-εργοδοτων, με το να περικοψεις συνταξεις
Ο ΣΥΡΙΖΑ διαλεξε το 1ο, με λιγα μαθηματικα κατρουγκαλου και ιστοριες, καθαρα για να μην πει την αληθεια και εχει το πολιτικο κοστος των ΠΑΣΟΚΩΝ και ΝΔ ΠΑΣΟΚΩΝ
Ο Κατορυγκαλος
1.Μετετρεψε σε φορο εισοδηματος τις ασφαλιστικες εισφορες
2.Πηρε τις εισφορες αυτων που πληρωνουν πολλα για να τις μεταφερει στους χαμηλοσυνταξιουχους ωστε να τους δελεασει δινοντας πισω ενα μερος απο αυτα που τους εκοψε
3.Θεσπισε προσωπικη διαφορα υπερ αυτων που παιρνουν συνταξη χρηματοδοτοντας την με κοψιμο στις νεες συνταξεις.Καποιο που θα παρει τωρα κουτσουρεμενη συνταξη δεν διαμαρτυρεται εντονα για περικοπες εξ αρχης κουτσουρεμενη πηρε
4.Δεν εδωσε την προβλεπομενη στην πλειοψηφια των συνταξεων ωστε να δωσει κατι που ονομασαν 13η συνταξη

Οι αθεοφοβοι εφτασαν να πανυγηριζουν για πλεονασματικο ΕΦΚΑ ενω ο ΕΦΚΑ
Πλεονασματικος ενω παιρνει μποναμα το 16% του ΑΕΠ και επιδοτειται με πολλα δις

Οι τυποι διαστρεβλωσαν καθε ιχνος αληθειας
Δεν εχει ξαναδει η χωρα ποτε τετοια φαινομενα
Και εχει δει πολλα

Το τελικο ταμειο λεει πως κανουν τις περικοπες για τις οποιες δεσμευτηκαν αλλα με εναν αθλιο τροπο ωστε να πουλησουν τον ανο πως αντι για περικοπες δινουν αυξησεις
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 27 Μάιος 2019, 22:42

OANNHSEA έγραψε:
27 Μάιος 2019, 17:37
Είσαι ένας αισχρός απατεώνας!!!
Κουβέντα δεν κάνεις για τις υπογραφές που έχουν πέσει μέσω των μνημονίων (και δη του αριστερού τελευταίου μνημονίου) για το ποσοστό του ΑΕΠ που πρέπει να δίνει το κράτος σε συντάξεις και στην υγεία!!!
Και ήδη αυτό το ποσοστό εγια την Ελλάδα είναι μεγαλύτερο από τις νόρμες που υπογράφηκαν και πρέπει να περικοπεί και στους δύο τομείς!!!

Αλλά τι είναι μία υπογραφή ενός κράτους για έναν αριστερό ε;;;
.
Όταν είναι για την συμφωνία των Πρεσπών, η υπογραφή είναι ιερή.

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 27 Μάιος 2019, 22:46

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
27 Μάιος 2019, 17:42
Aν καταλαβαινω καλα το νεο ψεκασμενο αφηγημα ειναι οτι ο Μητσοτακης θα κοψει τις συνταξεις ενω ο Τσιπρας θα τις αυξανε;
Με Μητσοτάκη θα χάσουν την 13η σύνταξη. :D

Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication » 27 Μάιος 2019, 22:51

Cavaliere έγραψε:
27 Μάιος 2019, 18:09
Αν ζούσα στην Ελλάδα κι έβγαινε ο Κούλης, θα έμπαινα σε βάρκα να πάω πρόσφυγας στη Συρία. Πιο πολλές πιθανότητες επιβίωσης θα είχα.
αν ο λαός θέλει Κούλη, θα έχει Κούλη, αυτή είναι η άγρια ομορφιά της δημοκρατίας

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 28 Μάιος 2019, 11:08

Χαχαχαχαχα!

"Ψηφισα ΝΔ για να φυγει ο Τσιπρας, τελικά εφυγε το λεωφορείο!"

Την κατάργηση της δωρεάν μετακίνησης των ανέργων στα λεωφορεία ζητά ο Ν. Ταχιάος

http://alterthess.gr/content/tin-katarg ... -n-tahiaos

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 28 Μάιος 2019, 11:10

μίστερ μαξ έγραψε:
28 Μάιος 2019, 11:08
Χαχαχαχαχα!

"Ψηφισα ΝΔ για να φυγει ο Τσιπρας, τελικά εφυγε το λεωφορείο!"

Την κατάργηση της δωρεάν μετακίνησης των ανέργων στα λεωφορεία ζητά ο Ν. Ταχιάος

http://alterthess.gr/content/tin-katarg ... -n-tahiaos
Ξεκίνησαν το κλάμα τα τρωκτικά του Δημοσίου. Πολύ καλά νέα

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall » 28 Μάιος 2019, 11:14

μίστερ μαξ έγραψε:
27 Μάιος 2019, 17:32
Αφου διεγράφει ενα soon-to-be ΕΠΙΚΟ νήμα, ανοίγω νεο για να παρατηρούμε το γσι που θα φάει η εργατική τάξη απο τους νεοφιλελέρες που ΈΡΧΟΝΤΑΙ.

Ετοιμαστείτε.

Μην πείτε οτι δεν σας προειδοποίησαν.

Σας τα έχουνε πει όλα.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Διαβάζοντας αυτά που λέει η Ξαφά συμπεραίνουμε πως ο συριζομαξ υπερασπίζεται λυσσαλέα τους υψηλοσυνταξιούχους και τους προωρους συνταξιουχους δεκοτζηδες, δικηγορους, δημοσιογραφους κλπ και θεωρεί πως όσο νωρίτερα συνταξιοδοτείται κάποιος, τόσο μεγαλύτερη σύνταξη πρέπει να λαμβάνει !

Δεν μπορεί να είναι αυτό η αριστερά (και ομιλώ ως αντι-αριστερός), απλά ο μαξ είναι τόσο βλαξ που δεν κάνει ούτε καν για αμοιβόμενο μποτ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 28 Μάιος 2019, 11:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 28 Μάιος 2019, 11:19

nik_killthemall έγραψε:
28 Μάιος 2019, 11:14

Διαβάζοντας αυτά που λέει η Ξαφά συμπεραίνουμε πως ο συριζομαξ υπερασπίζεται λυσσαλέα τους υψηλοσυνταξιούχους και τους προωρους συνταξιουχους δεκοτζηδες, δικηγορους, δημοσιογραφους κλπ και θεωρεί πως όσο νωρίτερα συνταξιοδοτείται κάποιος, τόσο μεγαλύτερη σύνταξη πρέπει να λαμβάνει !

Δεν μπορεί να είναι αυτό η αριστερά (και ομιλώ ως αντι-αριστερός), απλά ο μαξ είναι τόσο βλαξ που δεν κάνει ούτε καν για αμοιβόμενο μποτ.
Ναι φιλε, ειναι γνωστό άλλωστε πως οι υψηλοσυνταξιουχοι, μεγαλογιατροι και δικηγοροι ειναι ολοι ΣΥΡΙΖΑ. Οι χαμηλόσυνταξιουχοι περιμένουν πως και πως να κοπουν οι συντάξεις τους για να βρουν κινητρο για να γινουν εντερπρενερ. :smt023

Το οτι εισαι στοκος το ξέρουμε.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall » 28 Μάιος 2019, 11:31

μίστερ μαξ έγραψε:
28 Μάιος 2019, 11:19
nik_killthemall έγραψε:

Ναι φιλε, ειναι γνωστό άλλωστε πως οι υψηλοσυνταξιουχοι, μεγαλογιατροι και δικηγοροι ειναι ολοι ΣΥΡΙΖΑ. Οι χαμηλόσυνταξιουχοι περιμένουν πως και πως να κοπουν οι συντάξεις τους για να βρουν κινητρο για να γινουν εντερπρενερ. :smt023

Γιατί είπα εγώ πως είναι σύριζα όλοι αυτοί ? ήσουνα που ήσουνα διανόηση καρανικα, σε ζάλισε έξτρα και η σφαλιάρα που μόλις έφαγες και δεν ξέρεις τι λες ... ΠΟΥ κολλάει το τι κόμμα είναι όλοι αυτοί, σε αυτό που σου έγραψα ? ΠΟΥΘΕΝΑ !

Για λύπηση είσαι καημένε ... τουλάχιστον οι άλλοι παίρνουν ενα 0,60 εσύ ξεφτιλίζεσαι τσάμπα ...
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 28 Μάιος 2019, 11:36

nik_killthemall έγραψε:
28 Μάιος 2019, 11:31
μίστερ μαξ έγραψε:
nik_killthemall έγραψε:

Γιατί είπα εγώ πως είναι σύριζα όλοι αυτοί ? ήσουνα που ήσουνα διανόηση καρανικα, σε ζάλισε έξτρα και η σφαλιάρα που μόλις έφαγες και δεν ξέρεις τι λες ... ΠΟΥ κολλάει το τι κόμμα είναι όλοι αυτοί, σε αυτό που σου έγραψα ? ΠΟΥΘΕΝΑ !

Για λύπηση είσαι καημένε ... τουλάχιστον οι άλλοι παίρνουν ενα 0,60 εσύ ξεφτιλίζεσαι τσάμπα ...
Είπα οτι είπες; Αυτό ομως είναι το συμπέρασμα απο τα λεγόμενα σου, οτι η ΝΔ και η Ξαφα υπερασπίζεται τους μιρκοσυνταξιουχους, ενω ο Συριζα τους μεγαλοσυνταξιουχους. Φυσικα μπορει να μην ειχες κατανοησει καν τι λες, κατι που ειναι πιθανον δεδομένου των εγκεφαλικων που εχεις περάσει. Τεσπα. όπως ειπε η ΜΙΡΑΝΤΑ ΞΑΦΑ: ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΧΡΑΠ!

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall » 28 Μάιος 2019, 11:40

μίστερ μαξ έγραψε:
28 Μάιος 2019, 11:36
nik_killthemall έγραψε:
28 Μάιος 2019, 11:31
μίστερ μαξ έγραψε:

Είπα οτι είπες; Αυτό ομως είναι το συμπέρασμα απο τα λεγόμενα σου, οτι η ΝΔ και η Ξαφα υπερασπίζεται τους μιρκοσυνταξιουχους, ενω ο Συριζα τους μεγαλοσυνταξιουχους. Φυσικα μπορει να μην ειχες κατανοησει καν τι λες, κατι που ειναι πιθανον δεδομένου των εγκεφαλικων που εχεις περάσει. Τεσπα. όπως ειπε η ΜΙΡΑΝΤΑ ΞΑΦΑ: ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΧΡΑΠ!

Αποδέξου οτι είσαι βλαξ, θα γλιτώσουμε και οι δύο χρόνο : ΔΕΝ ειπα ΠΟΥΘΕΝΑ οτι υποστηρίζεις λυσσαλέα τους υψηλοσυνταξιούχους επειδή αυτοι είναι σύριζα, είπα ξεκάθαρα πως υπερασπίζεσαι λυσσαλέα τους υψηλοσυνταξιούχους και το όσο μικρότερος συνταξιοδοτείσαι τόσο μεγαλύτερη σύνταξη να παίρνεις, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΞ !

Πόσο πιο ξεκάθαρα να το πω ?

Ιδού κιόλας το γραψα απτη πρώτη στιγμη :

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 28 Μάιος 2019, 11:48

nik_killthemall έγραψε:
28 Μάιος 2019, 11:40
...
Αποδεχομαι οτι εισαι βλαξ.

Απάντηση