"Ψηφισα ΝΔ για να φυγει ο Τσιπρας, τελικα μου έφυγε η σύνταξη"
- Philip Mortimer
Re: "Ψηφισα ΝΔ για να φυγει ο Τσιπρας, τελικα μου έφυγε η σύνταξη"
Πολύ (δε) θα ήθελα να δω τι θα γινόταν με τους συνταξιούχους, τους ανέργους και τους ασθενείς (αλλά ακόμη και τους μισθωτούς) αν ακολουθούνταν η πολιτική ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τέλους... Δηλαδή αν δεν έκανε την τελευταία στιγμή κωλοτουμπα ο τσιπρας.Τοτε πράγματι έπρεπε να πούμε "να ζήσουμε να τους θυμόμαστε"
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Εσυ για προσεξε οτι η πηγή δεν εινια το στοκουμέντο, αλλά μια συντηριτική εφημερίδα της Αγγλίας.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑28 Μάιος 2019, 13:00Προς το παρόν πάντως η Νοβάρτις παίζει ως γκόλντεν ή απλός χορηγός σε αρκετά ιατρικά συνέδρια με κυβέρνηση Τσίπρα.μίστερ μαξ έγραψε: ↑28 Μάιος 2019, 12:53ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΛΕΜΠΑΙΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ; ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ
Εσείς, να προσέχετε μη σας φύγει κάποιος τόνος από το στοκουμέντο.
Το οτι η νοβαρτις ειναι χορηγος σε συνέδρια, αποδεικνύει τι δλδ; οτι ο Τσιπρας δεν ανατρεψε τον καπιταλισμό; Οκ, το ξέρουμε.
Ειναι αστείο το να βλέπει κανεις τις ωριαίες διακυμανσεις του Χρ. Αθηνων και να προσπαθει να βγάλει συμπέρασμα. Δειχνει οτι ειναι Στοκος και στα χρηματοοικονομικά, στα οποια καμωνεται οτι ειναι το δυνατο του σημείο. Οσο για τους συνταξιουχους, τους ανεργους, τους λούμπεν, αυτους που μείνανε πίσω, δεν ειναι λαϊκισμος να τους προσφέρεις οσα περισσοτερα γίνεται ωστε να εχουν οσο πιο δυνατο ανθρώπινη συνταξη και ορους διαβίωσης. Είναι ανθρωπισμός. Και η σύνταξη τους ειναι ο πραγματικά σημαντικός δείκτης της οικονομίας, όχι πόσο κερδος εβγαλε ο κάθε ναρκέμπορας.Philip Mortimer έγραψε: ↑28 Μάιος 2019, 13:02
Η άνοδος της ΝΔ στην εξουσία και η κατάρρευση του υπερλαικιστικου ΣΥΡΙΖΑ θα είναι θετική για την οικονομία και θα φέρει σταθερότητα.Ηδη το χρηματιστήριο εκτοξεύθηκε με τη νίκη της στις ευρωεκλογές. Ο ΣΥΡΙΖΑ με την ασυνάρτητη και ασταθή πολιτική του ταυτότητα και γραμμή φέρνει αναταραχή προκαλεί πισωγυρισματα και φέρνει σε δυσμενεστερη θέση όλους τους κατοίκους της χώρας
Τα να ζήσουμε να τους θυμόμαστε τους συνταξιούχους και τους ανέργους είναι χυδαίος λαϊκισμός που απευθύνεται σε κοινωνικά στρώματα που δεν έχουν υν αναπτυγμενη την ικανότητα της κριτικής σκέψης. Και τελικά αυτός εφερε τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία ο οποιος κόντεψε να διαλύσει την χώρα το 2015 με τις ιδεοληψίες του
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Ναι, το βρήκες. Το αρθρο ειναι του 2019, δλδ με 4 χρονια ΠΟΛΑΚΗ στο ΥΠ ΥΓΕΙΑΣ.talaipwros έγραψε: ↑28 Μάιος 2019, 13:04Να είναι καλά ο Άδωνης που έριξε τις τιμέςμίστερ μαξ έγραψε: ↑28 Μάιος 2019, 12:53ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΛΕΜΠΑΙΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ; ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ
In Greece, a life-transforming thyroid pill costs just £1 a month, but in Britain it’s £204 - so how can firms justify the drug daylight robbery?
By RACHEL ELLIS FOR THE DAILY MAIL
PUBLISHED: 00:16 BST, 28 May 2019 | UPDATED: 08:18 BST, 28 May 2019
https://www.dailymail.co.uk/health/arti ... bbery.html
ΕΛΛΑΔΑ 1 ΛΙΡΑ
ΑΓΓΛΙΑ 204 ΛΙΡΕΣ
ΙΔΙΟ ΦΑΡΜΑΚΟ.
ολοι μαζι μιζες τρωγανε, γι αυτο λυσσανε να επιστρεψουν. να γλιτωσετε και τη φυλακη απατεωνες..talaipwros έγραψε: ↑28 Μάιος 2019, 13:04Να είναι καλά ο Άδωνης που έριξε τις τιμέςμίστερ μαξ έγραψε: ↑28 Μάιος 2019, 12:53ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΛΕΜΠΑΙΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ; ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ
In Greece, a life-transforming thyroid pill costs just £1 a month, but in Britain it’s £204 - so how can firms justify the drug daylight robbery?
By RACHEL ELLIS FOR THE DAILY MAIL
PUBLISHED: 00:16 BST, 28 May 2019 | UPDATED: 08:18 BST, 28 May 2019
https://www.dailymail.co.uk/health/arti ... bbery.html
ΕΛΛΑΔΑ 1 ΛΙΡΑ
ΑΓΓΛΙΑ 204 ΛΙΡΕΣ
ΙΔΙΟ ΦΑΡΜΑΚΟ.
- Philip Mortimer
Είναι ένδειξη ότι η εκλογή Μητσοτάκη θα επηρεάσει θετικά την οικονομία και θα δημιουργήσει κλίμα εμπιστοσύνης για τους πολυποθητους επενδυτέςμίστερ μαξ έγραψε: ↑28 Μάιος 2019, 13:07Εσυ για προσεξε οτι η πηγή δεν εινια το στοκουμέντο, αλλά μια συντηριτική εφημερίδα της Αγγλίας.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑28 Μάιος 2019, 13:00Προς το παρόν πάντως η Νοβάρτις παίζει ως γκόλντεν ή απλός χορηγός σε αρκετά ιατρικά συνέδρια με κυβέρνηση Τσίπρα.μίστερ μαξ έγραψε: ↑28 Μάιος 2019, 12:53ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΛΕΜΠΑΙΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ; ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ
Το οτι η νοβαρτις ειναι χορηγος σε συνέδρια, αποδεικνύει τι δλδ; οτι ο Τσιπρας δεν ανατρεψε τον καπιταλισμό; Οκ, το ξέρουμε.Ειναι αστείο το να βλέπει κανεις τις ωριαίες διακυμανσεις του Χρ. Αθηνων και να προσπαθει να βγάλει συμπέρασμα. Δειχνει οτι ειναι Στοκος και στα χρηματοοικονομικά, στα οποια καμωνεται οτι ειναι το δυνατο του σημείο. Οσο για τους συνταξιουχους, τους ανεργους, τους λούμπεν, αυτους που μείνανε πίσω, δεν ειναι λαϊκισμος να τους προσφέρεις οσα περισσοτερα γίνεται ωστε να εχουν οσο πιο δυνατο ανθρώπινη συνταξη και ορους διαβίωσης. Είναι ανθρωπισμός. Και η σύνταξη τους ειναι ο πραγματικά σημαντικός δείκτης της οικονομίας, όχι πόσο κερδος εβγαλε ο κάθε ναρκέμπορας.Philip Mortimer έγραψε: ↑28 Μάιος 2019, 13:02
Η άνοδος της ΝΔ στην εξουσία και η κατάρρευση του υπερλαικιστικου ΣΥΡΙΖΑ θα είναι θετική για την οικονομία και θα φέρει σταθερότητα.Ηδη το χρηματιστήριο εκτοξεύθηκε με τη νίκη της στις ευρωεκλογές. Ο ΣΥΡΙΖΑ με την ασυνάρτητη και ασταθή πολιτική του ταυτότητα και γραμμή φέρνει αναταραχή προκαλεί πισωγυρισματα και φέρνει σε δυσμενεστερη θέση όλους τους κατοίκους της χώρας
Τα να ζήσουμε να τους θυμόμαστε τους συνταξιούχους και τους ανέργους είναι χυδαίος λαϊκισμός που απευθύνεται σε κοινωνικά στρώματα που δεν έχουν υν αναπτυγμενη την ικανότητα της κριτικής σκέψης. Και τελικά αυτός εφερε τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία ο οποιος κόντεψε να διαλύσει την χώρα το 2015 με τις ιδεοληψίες του
Τους συνταξιούχους και τους ανέργους να τους έβλεπα αμα εφαρμοζόταν η "ανθρωπιστική" πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και όχι η μνημονιακη
Μπα, πάλι θα σού έλεγαν ότι έφταιγε το νδπασοκ που έφερε αυτά τα χάλια, ο καπιταλισμός, η άτιμη ζωή...Philip Mortimer έγραψε: ↑28 Μάιος 2019, 13:06Πολύ (δε) θα ήθελα να δω τι θα γινόταν με τους συνταξιούχους, τους ανέργους και τους ασθενείς (αλλά ακόμη και τους μισθωτούς) αν ακολουθούνταν η πολιτική ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τέλους... Δηλαδή αν δεν έκανε την τελευταία στιγμή κωλοτουμπα ο τσιπρας.Τοτε πράγματι έπρεπε να πούμε "να ζήσουμε να τους θυμόμαστε"

Δεν βγάζεις άκρη, είναι αρρώστια.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ την ειδαμε αυτα τα 4 χρονια. Τωρα θα δουν και την πολιτική της ΝΔ.Philip Mortimer έγραψε: ↑28 Μάιος 2019, 13:10Είναι ένδειξη ότι η εκλογή Μητσοτάκη θα επηρεάσει θετικά την οικονομία και θα δημιουργήσει κλίμα εμπιστοσύνης για τους πολυποθητους επενδυτές
Τους συνταξιούχους και τους ανέργους να τους έβλεπα αμα εφαρμοζόταν η "ανθρωπιστική" πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και όχι η μνημονιακη
- Philip Mortimer
Αυτά τα 3,5 χρόνια είδαμε μνημονιακη πολιτική η οποία διαμορφώθηκε βασικά από τους Ευρωπαίους εταίρους και η οποία έσωσε τη χώρα από την τριτοκοσμικοποιηση στην οποία θα την οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια η "ανθρωπιστική"πολιτική του ΣΥΡΙΖΑμίστερ μαξ έγραψε: ↑28 Μάιος 2019, 13:15Την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ την ειδαμε αυτα τα 4 χρονια. Τωρα θα δουν και την πολιτική της ΝΔ.Philip Mortimer έγραψε: ↑28 Μάιος 2019, 13:10Είναι ένδειξη ότι η εκλογή Μητσοτάκη θα επηρεάσει θετικά την οικονομία και θα δημιουργήσει κλίμα εμπιστοσύνης για τους πολυποθητους επενδυτές
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Την πολιτική των εταιρων την είδαμε επι ΓΑΠ-Σαμαρα. Με Συριζα υπήρξε διαφορετική πολιτική με αμοιβαίους συμβιβασμους εκατέρωθεν.Philip Mortimer έγραψε: ↑28 Μάιος 2019, 13:18Αυτά τα 3,5 χρόνια είδαμε μνημονιακη πολιτική η οποία διαμορφώθηκε βασικά από τους Ευρωπαίους εταίρους και η οποία έσωσε τη χώρα από την τριτοκοσμικοποιηση στην οποία θα την οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια η "ανθρωπιστική"πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ
Φυσικά και το πρόσεξα. Η συντηρητική εφημερίδα της Αγγλίας που χρησιμοποιείς ως επιχείρημα είναι μια ξενόγλωση εσπρέσο.μίστερ μαξ έγραψε: ↑28 Μάιος 2019, 13:07Εσυ για προσεξε οτι η πηγή δεν εινια το στοκουμέντο, αλλά μια συντηριτική εφημερίδα της Αγγλίας.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑28 Μάιος 2019, 13:00Προς το παρόν πάντως η Νοβάρτις παίζει ως γκόλντεν ή απλός χορηγός σε αρκετά ιατρικά συνέδρια με κυβέρνηση Τσίπρα.μίστερ μαξ έγραψε: ↑28 Μάιος 2019, 12:53ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΛΕΜΠΑΙΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ; ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ
Αποδεικνύει το ότι τόσο ο σύριζα όσο και ο μπαξεβάνης σας δουλεύουν άγρια. Το να πείθεις ηλίθιους είναι πολύ πιο εύκολο από την ανατροπή του καπιταλισμού. Αυτό μπορούν, αυτό κάνουν. Πολύ επιτυχημένα, δε λέω.μίστερ μαξ έγραψε: ↑28 Μάιος 2019, 13:07Το οτι η νοβαρτις ειναι χορηγος σε συνέδρια, αποδεικνύει τι δλδ; οτι ο Τσιπρας δεν ανατρεψε τον καπιταλισμό; Οκ, το ξέρουμε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Philip Mortimer
Μνημονιακη πολιτική ήταν καθορισμένη από τους εταίρους και ορθοτατη. Η χώρα γλίτωσεμίστερ μαξ έγραψε: ↑28 Μάιος 2019, 13:20Την πολιτική των εταιρων την είδαμε επι ΓΑΠ-Σαμαρα. Με Συριζα υπήρξε διαφορετική πολιτική με αμοιβαίους συμβιβασμους εκατέρωθεν.Philip Mortimer έγραψε: ↑28 Μάιος 2019, 13:18Αυτά τα 3,5 χρόνια είδαμε μνημονιακη πολιτική η οποία διαμορφώθηκε βασικά από τους Ευρωπαίους εταίρους και η οποία έσωσε τη χώρα από την τριτοκοσμικοποιηση στην οποία θα την οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια η "ανθρωπιστική"πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ
Αν δεν το έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα ολοι,η χώρα τον Ιούλιο του 2015 βρέθηκε εξαιτίας της "ανθρωπιστικής" πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ στη χειρότερη και πιο επικίνδυνη θέση της τελευταίας εβδομηκονταετιας
Εγώ όταν ανακοινώθηκε το δημοψήφισμα,έκλεισαν οι τράπεζες κλπ ήμουν έτοιμος να φύγω στο εξωτερικό με την οικογένειά μου γιατί ήμουν βέβαιος ότι θα γινόταν κόλαση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Philip Mortimer την 28 Μάιος 2019, 13:23, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αρχισα να μπερδευομαι
Δεν επιβιωναν οι φαρμακοβιομηχανοι στην Ελλαδα και τα φαρμακα ηταν φτηνα με χρι τωρα;
What the novartisfuck is going on here?
Tρομερες αποκαλυψεις απο τον πρηζον μποτ εεεε απο τον μιστερ φσσσσσστ
Δεν επιβιωναν οι φαρμακοβιομηχανοι στην Ελλαδα και τα φαρμακα ηταν φτηνα με χρι τωρα;
What the novartisfuck is going on here?
Tρομερες αποκαλυψεις απο τον πρηζον μποτ εεεε απο τον μιστερ φσσσσσστ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 28 Μάιος 2019, 13:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεν βλέπω κανενα να πιστευει οτι ο Τσιπρας προσπαθει να ανατρέψει τον καπιταλισμο. Να κανει διαχειριση προσπαθει.
Το οτι το φαρμακο ειναι 204 λιρες στην αγγλικα και 1 λιρα στην ελλάδα, ειναι fact, δεν ειναι αποψη της DM.
Δεν ηταν καθορισμένη απο τους εταίρους, αλλά οκ, εισαι σε denial mode. Το 2015 βρεθηκε σε ασχημη θεση λόγω των 40 χρονων ΠΑΣΟΚΟ-ΝουΔου-Σταν, οπου τρωγατε με χρυσα κουτάλια και στο τέλος, φάγατε και τα κουτάλια.Philip Mortimer έγραψε: ↑28 Μάιος 2019, 13:22
Μνημονιακη πολιτική ήταν καθορισμένη από τους εταίρους και ορθοστάτη. Η χώρα γλίτωσε
Αν δεν το έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα ολοι,η χώρα τον Ιούλιο του 2015 βρέθηκε στη χειρότερη και πιο επικίνδυνη θέση της τελευταίας εβδομηκονταετιας
- Philip Mortimer
Το 2015 βρέθηκε σε τραγική θέση γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε ότι θέλει να μας κάνει Βενεζουέλαμίστερ μαξ έγραψε: ↑28 Μάιος 2019, 13:24Δεν βλέπω κανενα να πιστευει οτι ο Τσιπρας προσπαθει να ανατρέψει τον καπιταλισμο. Να κανει διαχειριση προσπαθει.
Το οτι το φαρμακο ειναι 204 λιρες στην αγγλικα και 1 λιρα στην ελλάδα, ειναι fact, δεν ειναι αποψη της DM.Δεν ηταν καθορισμένη απο τους εταίρους, αλλά οκ, εισαι σε denial mode. Το 2015 βρεθηκε σε ασχημη θεση λόγω των 40 χρονων ΠΑΣΟΚΟ-ΝουΔου-Σταν, οπου τρωγατε με χρυσα κουτάλια και στο τέλος, φάγατε και τα κουτάλια.Philip Mortimer έγραψε: ↑28 Μάιος 2019, 13:22
Μνημονιακη πολιτική ήταν καθορισμένη από τους εταίρους και ορθοστάτη. Η χώρα γλίτωσε
Αν δεν το έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα ολοι,η χώρα τον Ιούλιο του 2015 βρέθηκε στη χειρότερη και πιο επικίνδυνη θέση της τελευταίας εβδομηκονταετιας
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Μηπως εχεις ακουσει τιποτα για την κ-λοκυθα που εβαλαν στον π0πο της Ελλάδας οι ΓΑΠ-ΣΑΜΑΡΑΣ (ΠΑΣΟΚ ΝουΔου);Philip Mortimer έγραψε: ↑28 Μάιος 2019, 13:27Το 2015 βρέθηκε σε τραγική θέση γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε ότι θέλει να μας κάνει Βενεζουέλα

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Το νέο Αμερικάνικο όνειρο - Όπου φύγει φύγει
από nikos p 2020 » 09 Μάιος 2024, 01:06 » σε Διεθνής πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 362 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nikos p 2020
09 Μάιος 2024, 13:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι ψήφισα (exit poll phorum)
από Lugozzi » 21 Μάιος 2023, 09:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 222 Απαντήσεις
- 7787 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
23 Μάιος 2023, 17:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Όλιβερ Στόουν: «Έκανα λάθος που ψήφισα τον Τζο Μπάιντεν – Μας οδηγεί σε έναν Γ’ ΠΠ»
από Αρίστος » 04 Αύγ 2023, 13:48 » σε Διεθνής πολιτική - 44 Απαντήσεις
- 1602 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
05 Αύγ 2023, 15:12
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 389 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
21 Μάιος 2023, 01:55