"Ψηφισα ΝΔ για να φυγει ο Τσιπρας, τελικα μου έφυγε η σύνταξη"

Φιλοσοφία πολιτικής
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Re: "Ψηφισα ΝΔ για να φυγει ο Τσιπρας, τελικα μου έφυγε η σύνταξη"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer » 28 Μάιος 2019, 13:31

μίστερ μαξ έγραψε:
28 Μάιος 2019, 13:29
Philip Mortimer έγραψε:
28 Μάιος 2019, 13:27
Το 2015 βρέθηκε σε τραγική θέση γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε ότι θέλει να μας κάνει Βενεζουέλα
Μηπως εχεις ακουσει τιποτα για την κ-λοκυθα που εβαλαν στον π0πο της Ελλάδας οι ΓΑΠ-ΣΑΜΑΡΑΣ (ΠΑΣΟΚ ΝουΔου);

Εικόνα
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το ΠΑΣΟΚ
Στην περίοδο εξουσίας της ΝΔ βλέπω ότι έχει μειωθεί σημαντικοτατα

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 28 Μάιος 2019, 13:36

μίστερ μαξ έγραψε:
28 Μάιος 2019, 13:24
ΓΑΛΗ έγραψε:
28 Μάιος 2019, 13:20

Αποδεικνύει το ότι τόσο ο σύριζα όσο και ο μπαξεβάνης σας δουλεύουν άγρια. Το να πείθεις ηλίθιους είναι πολύ πιο εύκολο από την ανατροπή του καπιταλισμού. Αυτό μπορούν, αυτό κάνουν. Πολύ επιτυχημένα, δε λέω.
Δεν βλέπω κανενα να πιστευει οτι ο Τσιπρας προσπαθει να ανατρέψει τον καπιταλισμο. Να κανει διαχειριση προσπαθει.

Το οτι το φαρμακο ειναι 204 λιρες στην αγγλικα και 1 λιρα στην ελλάδα, ειναι fact, δεν ειναι αποψη της DM.
Oπότε, αυτό που μένει είναι μια σύγκριση των ποσοστών του 2015 με τα σημερινά ποσοστά, σε όλα τα πεδία. Τόσο στους τζίρους των εταιριών τότε (με τα αντίστοιχα κέρδη) όσο και στις τιμές των φαρμάκων μεταξύ Ελλάδας και Αγγλίας.

Από αυτό θα προκύψει η επιτυχής ή μη διαχείριση του Τσίπρα και όχι από αποσπασματικά στοιχεία του στοκουμέντου.

Άντε να σας δω καμάρια μου, που την είδατε ψαγμένοι. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 28 Μάιος 2019, 13:40

Philip Mortimer έγραψε:
28 Μάιος 2019, 13:31
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το ΠΑΣΟΚ
Στην περίοδο εξουσίας της ΝΔ βλέπω ότι έχει μειωθεί σημαντικοτατα
Ok, καλά, ό,τι να 'ναι.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 28 Μάιος 2019, 13:41

ΓΑΛΗ έγραψε:
28 Μάιος 2019, 13:36
μίστερ μαξ έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
28 Μάιος 2019, 13:20

Αποδεικνύει το ότι τόσο ο σύριζα όσο και ο μπαξεβάνης σας δουλεύουν άγρια. Το να πείθεις ηλίθιους είναι πολύ πιο εύκολο από την ανατροπή του καπιταλισμού. Αυτό μπορούν, αυτό κάνουν. Πολύ επιτυχημένα, δε λέω.
Δεν βλέπω κανενα να πιστευει οτι ο Τσιπρας προσπαθει να ανατρέψει τον καπιταλισμο. Να κανει διαχειριση προσπαθει.

Το οτι το φαρμακο ειναι 204 λιρες στην αγγλικα και 1 λιρα στην ελλάδα, ειναι fact, δεν ειναι αποψη της DM.
Oπότε, αυτό που μένει είναι μια σύγκριση των ποσοστών του 2015 με τα σημερινά ποσοστά, σε όλα τα πεδία. Τόσο στους τζίρους των εταιριών τότε (με τα αντίστοιχα κέρδη) όσο και στις τιμές των φαρμάκων μεταξύ Ελλάδας και Αγγλίας.

Από αυτό θα προκύψει η επιτυχής ή μη διαχείριση του Τσίπρα και όχι από αποσπασματικά στοιχεία του στοκουμέντου.

Αυτό που μένει είναι η προσβασιμοτητα του λαου στο φάρμακο. Εκει να σε δω να νιαουρίζεις.

Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 » 28 Μάιος 2019, 14:06

μίστερ μαξ έγραψε:
27 Μάιος 2019, 22:23
Ψαχνει φαι στον καδο ανακυκλωσης ε?

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 28 Μάιος 2019, 14:13

Philip Mortimer έγραψε:
28 Μάιος 2019, 13:10
μίστερ μαξ έγραψε:
28 Μάιος 2019, 13:07
ΓΑΛΗ έγραψε:
28 Μάιος 2019, 13:00

Προς το παρόν πάντως η Νοβάρτις παίζει ως γκόλντεν ή απλός χορηγός σε αρκετά ιατρικά συνέδρια με κυβέρνηση Τσίπρα.

Εσείς, να προσέχετε μη σας φύγει κάποιος τόνος από το στοκουμέντο. :lol:
Εσυ για προσεξε οτι η πηγή δεν εινια το στοκουμέντο, αλλά μια συντηριτική εφημερίδα της Αγγλίας.

Το οτι η νοβαρτις ειναι χορηγος σε συνέδρια, αποδεικνύει τι δλδ; οτι ο Τσιπρας δεν ανατρεψε τον καπιταλισμό; Οκ, το ξέρουμε.
Philip Mortimer έγραψε:
28 Μάιος 2019, 13:02

Η άνοδος της ΝΔ στην εξουσία και η κατάρρευση του υπερλαικιστικου ΣΥΡΙΖΑ θα είναι θετική για την οικονομία και θα φέρει σταθερότητα.Ηδη το χρηματιστήριο εκτοξεύθηκε με τη νίκη της στις ευρωεκλογές. Ο ΣΥΡΙΖΑ με την ασυνάρτητη και ασταθή πολιτική του ταυτότητα και γραμμή φέρνει αναταραχή προκαλεί πισωγυρισματα και φέρνει σε δυσμενεστερη θέση όλους τους κατοίκους της χώρας
Τα να ζήσουμε να τους θυμόμαστε τους συνταξιούχους και τους ανέργους είναι χυδαίος λαϊκισμός που απευθύνεται σε κοινωνικά στρώματα που δεν έχουν υν αναπτυγμενη την ικανότητα της κριτικής σκέψης. Και τελικά αυτός εφερε τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία ο οποιος κόντεψε να διαλύσει την χώρα το 2015 με τις ιδεοληψίες του
Ειναι αστείο το να βλέπει κανεις τις ωριαίες διακυμανσεις του Χρ. Αθηνων και να προσπαθει να βγάλει συμπέρασμα. Δειχνει οτι ειναι Στοκος και στα χρηματοοικονομικά, στα οποια καμωνεται οτι ειναι το δυνατο του σημείο. Οσο για τους συνταξιουχους, τους ανεργους, τους λούμπεν, αυτους που μείνανε πίσω, δεν ειναι λαϊκισμος να τους προσφέρεις οσα περισσοτερα γίνεται ωστε να εχουν οσο πιο δυνατο ανθρώπινη συνταξη και ορους διαβίωσης. Είναι ανθρωπισμός. Και η σύνταξη τους ειναι ο πραγματικά σημαντικός δείκτης της οικονομίας, όχι πόσο κερδος εβγαλε ο κάθε ναρκέμπορας.
Είναι ένδειξη ότι η εκλογή Μητσοτάκη θα επηρεάσει θετικά την οικονομία και θα δημιουργήσει κλίμα εμπιστοσύνης για τους πολυποθητους επενδυτές
Τους συνταξιούχους και τους ανέργους να τους έβλεπα αμα εφαρμοζόταν η "ανθρωπιστική" πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και όχι η μνημονιακη
Πού να δεις πόσο έπεσαν τα σπρεντ διεθνώς μέσα σε μια μέρα. Το δεκαετές έφτασε χαμηλότερα κι από το 2005!

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 28 Μάιος 2019, 14:45

μίστερ μαξ έγραψε:
28 Μάιος 2019, 13:41
ΓΑΛΗ έγραψε:
28 Μάιος 2019, 13:36
μίστερ μαξ έγραψε:

Αυτό που μένει είναι η προσβασιμοτητα του λαου στο φάρμακο. Εκει να σε δω να νιαουρίζεις.
Την προσβασιμότητα του κράτους στο φάρμακο, εννοείς. Για τον λαό είναι ελεύθερα. Όλοι έχουν ελεύθερη πρόσβαση στα φαρμακεία. Το θέμα είναι τι μπορεί να διαθέσει το κράτος δωρεάν ή με μειωμένο κόστος.

Οπότε, άσε τις αόριστες παραρλίπες των στοκουμεντίστας, ψάξε βρες όλους τους αντίστοιχους πίνακες και να μας γράψεις τι ακριβώς κατάφερε η διαχείριση του Τσίπρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall » 28 Μάιος 2019, 14:47

Σωστό ! Αν το 1 προς 204 ισχυε και επι Σαμαρα τότε για ποιο λόγο καταλογίζεται στο Αλ6 ?
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 28 Μάιος 2019, 15:01

ΓΑΛΗ έγραψε:
28 Μάιος 2019, 14:45
Οπότε, άσε τις αόριστες παραρλίπες των στοκουμεντίστας, ψάξε βρες όλους τους αντίστοιχους πίνακες και να μας γράψεις τι ακριβώς κατάφερε η διαχείριση του Τσίπρα.
Εφερα ενα στοιχείο. Φερε και συ να δουμε.

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 28 Μάιος 2019, 15:41

panos291 έγραψε:
28 Μάιος 2019, 14:06
μίστερ μαξ έγραψε:
27 Μάιος 2019, 22:23

Ψαχνει φαι στον καδο ανακυκλωσης ε?
Μπορεί να τρώει αλουμίνιο. :D

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 28 Μάιος 2019, 15:46

Και ξαφνικά, μπαράζ καλών ειδήσεων! :smt005::smt005::smt005:

Ο Στουρνάρας ζητά εμπλοκή ιδιωτών σε υγεία και συντάξεις

Ο Στουρνάρας ζητά εμπλοκή ιδιωτών σε υγεία και συντάξεις
Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, δήλωσε ότι οι παροχές υπηρεσιών υγείας θα πρέπει να κατευθυνθούν στον ιδιωτικό τομέα, ενώ τόνισε ότι σε αυτή την κατεύθυνση πρέπει να κατευθυνθούν και οι συντάξεις καθώς «τα περιθώρια χρηματοδότησης των συντάξεων μόνο μέσα από τον κρατικό προϋπολογισμό είναι πλέον στενά». Ζήτησε ακόμα την «παράταση του εργασιακού βίου» και την «αύξηση της απασχολησιμότητας των εργαζομένων μεγαλύτερης ηλικίας». Το Μέγαρο Μαξίμου απάντησε με ανακοίνωση, τονίζοντας πως οι προτάσεις αυτές εντάσσονται στο ασφαλιστικό Πινοσέτ που σκοπεύει να φέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι συνοδοιπόροι του.

Μιλώντας στο 12th Insurance Conference σχετικά με τις προκλήσεις της γήρανσης του πληθυσμού για την ελληνική οικονομία, δήλωσε ότι υπάρχει ο φόβος για τη μη πιστή εφαρμογή των μνημονιακών μεταρρυθμίσεων και το ενδεχόμενο να κριθούν από το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) αντισυνταγματικές οι περικοπές στις συντάξεις.....

https://www.thepressproject.gr/article/ ... suntakseis

:smt005::smt005::smt005:

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΧΡΑΠ!

ΝΔΟΥΤΣΑ!

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 28 Μάιος 2019, 16:11

Εικόνα

Αυτή ειναι η ΝΔ παιδες.

Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot » 28 Μάιος 2019, 16:14

δεν υπαρχει μεγαλυτερη ξεφτιλα απο αυτο το γελοιο κομμα. πρωτη φορα τοσοι καραγκιοζηδες μαζι.
οταν πληρωνει πρεζεμπορας χαλαρωνουν τα ηθη

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 28 Μάιος 2019, 16:18

μίστερ μαξ έγραψε:
28 Μάιος 2019, 16:11
Εικόνα

Αυτή ειναι η ΝΔ παιδες.
Εικόνα

Εξαιρετικά αντανακλαστικά
Συριζαιικες νοοτροπίες δεν έχουν θέση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος talaipwros την 28 Μάιος 2019, 16:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Keyser Soze

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Keyser Soze » 28 Μάιος 2019, 16:23

Δεν ειναι Τσίπας με Πολακη !!!!

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Φιλοσοφία πολιτικής”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών