Γιατί ο Μητσοτάκης διέγραψε τον Στεφανίδη;
-
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Re: Γιατί ο Μητσοτάκης διέγραψε τον Στεφανίδη;
Ένα καλό έκανε ο Κούλης και κράζετε, κίσσες.
- Highlander
Δεν το θεωρούμε εμείς μειωτικό. Αυτός που έκανε την ανάρτηση το θεωρεί.Γάταρος έγραψε: ↑28 Μάιος 2019, 21:47Το ίδιο συμβαίνει και με την περίπτωση της ανάρτησης του Στεφανίδη. Σου λέει για να λένε οι άλλοι ότι είναι έτσι ας το πω κι εγώ. Όταν τους προκαλώ να εξηγήσουν τι το σεξιστικό ή τι το ρατσιστικό έχει η ανάρτηση ξεκινούν να κάνουν ρατσιστικές επιθέσεις.Highlander έγραψε: ↑28 Μάιος 2019, 21:40Κατά τ' άλλα απ' ό,τι καταλαβαίνω ούτε εσύ είσαι σε θέση να μου πεις με ποιον ακριβώς τρόπο είναι ρατσιστική η ανάρτηση του Πολάκη. Το επιχείρημα σου είναι "μα αφού το λένε και άλλοι ότι είναι ρατσιστική γιατί χρειάζεται να σου εξηγήσω γιατί είναι"; Παράνοια.
Το πρόβλημα εντοπίζεται στο ότι θεωρείτε μειωτικό το επάγγελμα της καθαρίστριας. Αν ήταν αρχιτέκτονας κι έλεγε ότι την ήθελε για να του χτίσει το σπίτι δεν θα λέγατε τίποτα. Η γυναίκα όμως είναι καθαρίστρια, φασίνα θα κάνει και δεν υπάρχει τίποτα το κακό σε αυτό.
ΑΥΤΟ!!!!!Γάταρος έγραψε: ↑28 Μάιος 2019, 21:47Το πρόβλημα εντοπίζεται στο ότι θεωρείτε μειωτικό το επάγγελμα της καθαρίστριας. Αν ήταν αρχιτέκτονας κι έλεγε ότι την ήθελε για να του χτίσει το σπίτι δεν θα λέγατε τίποτα. Η γυναίκα όμως είναι καθαρίστρια, φασίνα θα κάνει και δεν υπάρχει τίποτα το κακό σε αυτό.
Juno έγραψε: ↑28 Μάιος 2019, 21:38Γυφτοτί; Ρατσιστικό σχόλιο.
Και η αφαίρεση της ιθαγένειας από Έλληνα γεννημένο από Έλληνες γονείς, επειδή δεν σου ταιριάζει ιδεολογικά, είναι φασιστικό σχόλιο.
Κατά τα άλλα, μπορεί το κίνημα των Social Justice Warriors να πνέει τα λοίσθια στις ΗΠΑ, αλλά έχει βρει άξιους συνεχιστές στην Ψωροκώσταινα.
Η ανάρτησή του ήταν άκυρη, αλλά όχι ρατσιστική. Εκτός αν είναι προσβλητικό το επάγγελμα της καθαρίστριας.
Μπορείς να χαρακτηρίσεις τα σχόλια μου ακόμα και ως προφιτερόλ, το ίδιο μου κάνει.
Κι αυτό που γράφω, ρατσιστικό είναι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Υπάρχει λόγος που εξηγείς, αναλυτικά μάλιστα, γιατί 1+1=2 ενώ 1x1=1;Yochanan έγραψε: ↑28 Μάιος 2019, 21:44Μα ειναι φανερο οτι το λεει μειωτικα. Και ναι μεν αυτο ειναι κατι που μπορει καποιος να το πει στον προσωπικα του περιγυρο σημερα (φτανει αυτος να μην περιλαμβανει καθαριστριες) χωρις να κινδυνευει να χαρακτηριστει εξαιρετικα αρνητικα (απο λιγο εως καθολου, εξαρταται απο το μπακραου) αλλα στο δημοσιο βημα (που εκει θα σε ακουσουν και καθαριστριες κλπ) δεν μπορει να το πει αυτο. 1ον Γιατι ψηφιζουν και αυτες στη δημοκρατια και 2ον γιατι δινει λαβη στους πολιτικους αντιπαλους νδ να το εκμεταλευτουν πολιτικα. Από τακτικης μεριας καλα εκανε η νδ και τον διεγραψε. Απο ηθικης ο πολακης και τα αλλα αριστερα σκουπιδια εχουν πει πολυ χειροτερα αλλα αυτοι εχουν ηθικο πλεονεχτημα και δικιολογουνται.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Το αποτέλεσμα μετράει. Η Κουνεβα έχει μαζέψει χρήματα και δεν χρειάζεται να δουλέψει , ευρωβουλευτικος μισθός γαρ, ενώ το κομματοσκυλο πρέπει να ψάξει αλλού για κατουρημενες ποδιές.
Αυτό κομπλεξάρει κάποιους, και γενικά είναι καλό.
Αυτό κομπλεξάρει κάποιους, και γενικά είναι καλό.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Να αλλάξει η λέξη καθαρίστρια. 
Όπως άλλαξε ο μαύρος σε έγχρωμο, ο γύφτος σε ρομά, ο λαθρομετανάστης σε άτυπο μετανάστη.

Όπως άλλαξε ο μαύρος σε έγχρωμο, ο γύφτος σε ρομά, ο λαθρομετανάστης σε άτυπο μετανάστη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 28 Μάιος 2019, 21:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επιτέθηκε και πρόσβαλε έναν συνάνθρωπο του και τον διάλεξε για να του επιτεθεί καθώς τον θεώρησε εύκολο στόχο ως ΑΜΕΑ.Να τι έκανε ο Πολάκης. Συνεχίστε να μην ακούτε τον κόσμο και τα σοβαρά(όχι τόσο πολλά πιά) στελέχη που έχετε εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ.Οταν θα ηττηθείτε με διψήφια διαφορά στις βουλευτικές μη λέτε πως δεν σας προειδοποίουσαμε.Highlander έγραψε: ↑28 Μάιος 2019, 21:40Το τι μας έχουν "απαντήσει" δε μου λέει τίποτα. Ο κόσμος επηρεάζεται και παπαγαλίζει αυτό που λένε και οι υπόλοιποι. Σε ορισμένες περιπτώσεις συμβάλλει σε αυτό και το προσωπικό ή κομματικό συμφέρον.Patriot έγραψε: ↑28 Μάιος 2019, 21:38Σας έχουν απαντήσει οι ψηφοφόροι, τα ίδια σας τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά εσείς (κυρίως η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και κάποιοι φανατικοί υποστηρικτές της) εξακολουθείτε να μην μαθενετε.Highlander έγραψε: ↑28 Μάιος 2019, 21:32
Όλα ξεκίνησαν από στρέβλωση των λεγομένων του από τα αντικυβερνητικά ΜΜΕ.
Κανείς δεν έχει καταφέρει να μου απαντήσει ξεκάθαρα στο τι ρατσιστικό είχε η ανάρτηση του Πολάκη προς τον Κυμπουρόπουλο όταν σε αυτήν υπερασπιζόταν τα δικαιώματα των ΑΜΕΑ ενάντια στον νεοφιλελευθερισμό.
Κατά τ' άλλα απ' ό,τι καταλαβαίνω ούτε εσύ είσαι σε θέση να μου πεις με ποιον ακριβώς τρόπο είναι ρατσιστική η ανάρτηση του Πολάκη. Το επιχείρημα σου είναι "μα αφού το λένε και άλλοι ότι είναι ρατσιστική γιατί χρειάζεται να σου εξηγήσω γιατί είναι"; Παράνοια.
Υπεράνω όλων η πατρίς
- Υδράργυρος
Ο μητσοτακης τον διεγραψε γιατι φοβαται οτι θα καβαλησουν το καλαμι πριν τις εκλογες και θα γινει ζημια. Μετα τις εκλογες θα ειναι ολα οκ
- Highlander
Άσκησε κριτική σε μία αντικοινωνική, νεοφιλελεύθερη άποψη την οποία εξέφρασε ο Κυμπουρόπουλος και η οποία στρέφεται ενάντια στα δικαιώματα και τα συμφέροντα των ΑΜΕΑ. Το ότι ο Κυμπουρόπουλος είναι ΑΜΕΑ δε σημαίνει ότι δε θα δέχεται κριτική για τις θέσεις και τις ενέργειες του ως πολιτικός.Patriot έγραψε: ↑28 Μάιος 2019, 21:53Επιτέθηκε και πρόσβαλε έναν συνάνθρωπο του και τον διάλεξε για να του επιτεθεί καθώς τον θεώρησε εύκολο στόχο ως ΑΜΕΑ.Να τι έκανε ο Πολάκης. Συνεχίστε να μην ακούτε τον κόσμο και τα σοβαρά(όχι τόσο πολλά πιά) στελέχη που έχετε εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ.Οταν θα ηττηθείτε με διψήφια διαφορά στις βουλευτικές μη λέτε πως δεν σας προειδοποίουσαμε.Highlander έγραψε: ↑28 Μάιος 2019, 21:40Το τι μας έχουν "απαντήσει" δε μου λέει τίποτα. Ο κόσμος επηρεάζεται και παπαγαλίζει αυτό που λένε και οι υπόλοιποι. Σε ορισμένες περιπτώσεις συμβάλλει σε αυτό και το προσωπικό ή κομματικό συμφέρον.
Κατά τ' άλλα απ' ό,τι καταλαβαίνω ούτε εσύ είσαι σε θέση να μου πεις με ποιον ακριβώς τρόπο είναι ρατσιστική η ανάρτηση του Πολάκη. Το επιχείρημα σου είναι "μα αφού το λένε και άλλοι ότι είναι ρατσιστική γιατί χρειάζεται να σου εξηγήσω γιατί είναι"; Παράνοια.
Έχει σταματήσει να με απασχολεί η γνώμη σου, από τότε που είδα ότι πας με φόρα για τον τίτλο της SJWμάνας (κατά το αδελφομάνα).ΓΑΛΗ έγραψε: ↑28 Μάιος 2019, 21:49Juno έγραψε: ↑28 Μάιος 2019, 21:38Γυφτοτί; Ρατσιστικό σχόλιο.
Και η αφαίρεση της ιθαγένειας από Έλληνα γεννημένο από Έλληνες γονείς, επειδή δεν σου ταιριάζει ιδεολογικά, είναι φασιστικό σχόλιο.
Κατά τα άλλα, μπορεί το κίνημα των Social Justice Warriors να πνέει τα λοίσθια στις ΗΠΑ, αλλά έχει βρει άξιους συνεχιστές στην Ψωροκώσταινα.
Η ανάρτησή του ήταν άκυρη, αλλά όχι ρατσιστική. Εκτός αν είναι προσβλητικό το επάγγελμα της καθαρίστριας.
Μπορείς να χαρακτηρίσεις τα σχόλια μου ακόμα και ως προφιτερόλ, το ίδιο μου κάνει.
Για τους υπόλοιπους τα έγραψα. Μην χάσουν χρόνο εξηγώντας σου ότι δεν λένε το Α, λένε το Β και εσύ να συνεχίζεις, ώστε το Α, καλά το κατάλαβα. Την πάτησα εγώ, ας σωθεί κάποιος άλλος.
Παίζει και να οργανώσεις αστυνομία-σκέψης εδώ μέσα.

Ναι σιγά μην οργανώσω αστυνομία σκέψης. Αρκεί να ακολουθείτε το πρόγραμμα της σπαρτιατικής αγωγής που θα εφαρμόσω. Μέχρι και σέλφι με καθαρά νύχια και ευπρεπή ένδυση θα ανεβάζετε για την ώρα που γράφετε, διαφορετικά θα σας διαγράφω.Juno έγραψε: ↑28 Μάιος 2019, 21:58Έχει σταματήσει να με απασχολεί η γνώμη σου, από τότε που είδα ότι πας με φόρα για τον τίτλο της SJWμάνας (κατά το αδελφομάνα).ΓΑΛΗ έγραψε: ↑28 Μάιος 2019, 21:49Μπορείς να χαρακτηρίσεις τα σχόλια μου ακόμα και ως προφιτερόλ, το ίδιο μου κάνει.Juno έγραψε: ↑28 Μάιος 2019, 21:38
Γυφτοτί; Ρατσιστικό σχόλιο.
Για τους υπόλοιπους τα έγραψα. Μην χάσουν χρόνο εξηγώντας σου ότι δεν λένε το Α, λένε το Β και εσύ να συνεχίζεις, ώστε το Α, καλά το κατάλαβα. Την πάτησα εγώ, ας σωθεί κάποιος άλλος.
Παίζει και να οργανώσεις αστυνομία-σκέψης εδώ μέσα.
Ας σκέφτεστε ό,τι θέλετε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
απευθυνομουν στην τζουνο
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση O Κουλης διεγραψε τον Αντωνη Σαμαρα
από Μαδουραίος » 16 Νοέμ 2024, 16:55 » σε Εσωτερική Πολιτική - 899 Απαντήσεις
- 20810 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
26 Ιαν 2025, 14:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση O σύζυγος της Κεραμέως διέγραψε πρόστιμο 30 μύρια κατά της Νεστλέ.
από Kauldron » 19 Απρ 2025, 14:39 » σε Εσωτερική Πολιτική - 24 Απαντήσεις
- 594 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
19 Απρ 2025, 21:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η ΝΔ διέγραψε τον Κρικετο μετά τις δηλώσεις του η Ελλάδα δεν χωράει άλλους μετανάστες
από Mitharadir » 19 Ιουν 2023, 12:03 » σε Εσωτερική Πολιτική - 19 Απαντήσεις
- 838 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mitharadir
20 Ιουν 2023, 10:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μητσοτάκης Πατήρ VS Μητσοτάκης Υιός
από έργο_μακέτο » 18 Σεπ 2023, 22:02 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 437 Προβολές
-