Nero έγραψε: ↑29 Μάιος 2019, 00:06
...βγάζοντας παράλληλα τέτοιο φθόνο σε άτομα όπως ο Κυμπουρόπουλος και η Κούνεβα γιατί τους βλέπει σαν παράσιτα που μας τρώνε τα πολύτιμα λεφτά μας για να είναι άχρηστοι, .....
Στην Ευρωβουλή, ναι, τρώνε τα λεφτά της ΕΕ. Θες να πεις ότι η Κούνεβα έκανε κάτι, οτιδήποτε στην Ευρωβουλή; Διεκδίκησε κάτι, διόρθωσε κάτι; Για πες. Γιατί θα σε ρωτάω κάθε φορά που θα με κουοτάρεις για οτιδήποτε, την ξέρεις τη διαδικασία.
Εδώ είπαν ότι έβγαλε τα λεφτά του απλού κόσμου, που μαζεύτηκαν για να τη βοηθήσουν μετά την επίθεση, σε τράπεζες στο εξωτερικό και αυτή έκανε την πάπια. Ούτε μία ανακοίνωση.
Ίφιδα έγραψε: ↑29 Μάιος 2019, 00:20
Η Ε.Ε δεν είναι μόνο χρηματοοικονομικά, επενδύσεις και τα τοιαύτα και όχι δε πρέπει μόνο τέτοιοι να πηγαίνουν στην ευρωβουλή, αλίμονο.
Γιατί όμως τέτοια καΐλα με τον Κυμπαρόπουλο; Εδώ ο Λαγός, ο ασφαλιστής-συμβασιούχος κηποτεχνίτης- πορτιέρης και οδηγός θα πάει και όπως όλοι οι Χαίτες είναι και οχιτζής. Όχι;
1. Δεν τον ψήφισα.
2. Και εγώ ήμουν υπέρ του ΟΧΙ, αλλά η πραγματικότητα απαιτούσε ΝΑΙ. Και αυτό έκανα. Το τι θέλουμε και τι κάνουμε, δεν είναι πάντα το ίδιο.
3. Για αυτόν (που δεν τον ψήφισα), είμαι σίγουρη τι θα ψηφίζει σε θέματα λαθρομεταναστευτικής πολιτικής.
Αλλά στο θέμα των ακαδημαϊκών γνώσεων, έχεις δίκιο. Στο θέμα της εμπειρίας, είναι πολιτικός εδώ και κάποια χρόνια, δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό, η δίκη δεν είναι υπέρ του και θα προτιμούσα να κάθεται ήσυχα και να ψηφίζει όταν προσπαθούν να περάσουν και άλλες παροχές στους λαθρομετανάστες ή να κάνουν πχ τις διαδικασίες πιο πολύπλοκες ώστε να μένουν περισσότερο εδώ.
Η Ε.Ε δεν είναι μόνο χρηματοοικονομικά, επενδύσεις και τα τοιαύτα και όχι δε πρέπει μόνο τέτοιοι να πηγαίνουν στην ευρωβουλή, αλίμονο.
Αυτή τη στιγμή που έχουμε τέτοια χάλια, τέτοιοι πρέπει να πηγαίνουν κυρίως. Γι'αυτό τσέκαρα βιογραφικά και έψαξα ακόμα και τα κόμματα της ΕΕ πριν αποφασίσω ποιους θα ψηφίσω.
Γιατί όμως τέτοια καΐλα με τον Κυμπαρόπουλο;
Γιατί μου ορμήσατε και δεν με αφήσατε να γράψω και για άλλους. Αν ήταν στο χέρι μου, θα είχα μείνει στο πρώτο σχόλιο και μετά θα έγραφα και για άλλους.
Κάτσε να ξαναβάλω και αυτό που έχω βαρεθεί να παραθέτω εδώ και δύο μέρες γιατί και συ έχεις επιλεκτική όραση μου φαίνεται.
Ελπίζω να το δεις τώρα και να σταματήσει η ατάκα γιατί εκείνος και ο άλλος, καλύτεροι είναι; Όχι δεν είναι καλύτεροι. Αν δεν είχατε λυσσάξει να με κουοτάρετε και να απαντώ, θα είχα πει και για άλλους, αλλά δεν με αφήσατε.
Juno έγραψε: ↑27 Μάιος 2019, 18:41
........
Βεβαίως υπάρχουν και γελοιοδέστερες επιλογές όπως αυτή του Γεωργούλη και φυσικά, η πιο γελοία επιλογή που είναι ο Βελόπουλος. Αλλά όπως είπα ξανά, νομίζω πως αυτή είναι η τρίτη φορά, σχολίασα το γεγονός ότι ο Κυμπουρόπουλος είναι πρώτος σε ψήφους την ώρα που δεν ήξερα ακόμα αν μπαίνουν άλλοι δύο. Αυτή ήταν η πρώτη παράθεση που έκανα.