Ένα debate με υποστηρικτές της 17Ν

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Ένα debate με υποστηρικτές της 17Ν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 29 Μάιος 2019, 21:31

Γάταρος έγραψε:
29 Μάιος 2019, 21:28
μίστερ μαξ έγραψε:
29 Μάιος 2019, 21:22
Γάταρος έγραψε:
29 Μάιος 2019, 21:20

Δηλαδή η μοναδική πηγή που έχεις για όλα αυτά είναι ο δολοφόνος του;
Τσέκαρα οσα μπορουσα απ' αυτά που έγραψε η 17Ν, και δεν βρήκα οτι γράφουν ψέμματα. Βρήκες εσυ΄κανα ψέμα; Αν είναι αλήθεια τα όσα γράφουν τοτε οκ;
Δεν ξεκίνησα καν να διαβάζω τα όσα παρέθεσες. Σε ρώτησα αν όλα αυτά είναι οι ισχυρισμοί του δολοφόνου του και δεν μου απάντησες. Καταλαβαίνεις ότι αν είναι έτσι δεν έχει νόημα να χάσω τον χρόνο μου ασχολούμενος με αυτούς τους ισχυρισμούς. Αφού τσέκαρες κι από αλλού αυτούς τους ισχυρισμούς, γιατί δεν παραθέτεις την πηγή από την οποία έκανες τη διασταύρωση;
Σου ειπα ξεκαθαρα οτι ειναι αποσπασμα απο προκύρηξη της 17Ν.

Τα ειχα διαβασει παλιοτερα. Δεν εχω βρει κατι που να αντικρουει την αφήγηση της 17Ν.

Κοιτα, δεν εχω σκοπο να πεισω εσένα που εισαι φανατικος κατα της 17Ν. Εχω σκοπο να δειξω πως όλες οι ερωτησεις που θα κάνεις, έχουν ευλογη και λογική απάντηση που ενας ανεξαρτητος αναγνώστης μπορεί να κρινει και να βγάλει τα δικα του συμπεράσματα. :smt023
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη

Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος » 29 Μάιος 2019, 21:38

μίστερ μαξ έγραψε:
29 Μάιος 2019, 21:31
Γάταρος έγραψε:
μίστερ μαξ έγραψε:
29 Μάιος 2019, 21:22

Τσέκαρα οσα μπορουσα απ' αυτά που έγραψε η 17Ν, και δεν βρήκα οτι γράφουν ψέμματα. Βρήκες εσυ΄κανα ψέμα; Αν είναι αλήθεια τα όσα γράφουν τοτε οκ;
Δεν ξεκίνησα καν να διαβάζω τα όσα παρέθεσες. Σε ρώτησα αν όλα αυτά είναι οι ισχυρισμοί του δολοφόνου του και δεν μου απάντησες. Καταλαβαίνεις ότι αν είναι έτσι δεν έχει νόημα να χάσω τον χρόνο μου ασχολούμενος με αυτούς τους ισχυρισμούς. Αφού τσέκαρες κι από αλλού αυτούς τους ισχυρισμούς, γιατί δεν παραθέτεις την πηγή από την οποία έκανες τη διασταύρωση;

Τα ειχα διαβασει παλιοτερα. Δεν εχω βρει κατι που να αντικρουει την αφήγηση της 17Ν.

Κοιτα, δεν εχω σκοπο να πεισω εσένα που εισαι φανατικος κατα της 17Ν. Εχω σκοπο να δειξω πως όλες οι ερωτησεις που θα κάνεις, έχουν ευλογη και λογική απάντηση που ενας ανεξαρτητος αναγνώστης μπορεί να κρινει και να βγάλει τα δικα του συμπεράσματα. :smt023
Και πώς θα βγάλει αυτό το συμπέρασμα ένας ανεξάρτητος αναγνώστης όταν αυτοί οι ισχυρισμοί προέρχονται αποκλειστικά από τους δολοφόνους;

Ας πούμε ότι κάποιος σε εκτελεί και λέει ότι ήσουν παιδεραστής. Εμφανίζεται κάποιος που τον υποστηρίζει και όταν τον ρωτάμε γιατί το κάνει αυτό ισχυρίζεται ότι ήσουν παιδεραστής. Τον ρωτάμε πώς το ξέρει αυτό και μας παραθέτει τους ισχυρισμούς του δολοφόνου σου. Πιστεύεις ότι ένας ανεξάρτητος παρατηρητής θα θεωρούσε λογική αυτή την απάντηση;
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 29 Μάιος 2019, 21:45

Γάταρος έγραψε:
29 Μάιος 2019, 21:38
μίστερ μαξ έγραψε:
29 Μάιος 2019, 21:31
Γάταρος έγραψε:

Και πώς θα βγάλει αυτό το συμπέρασμα ένας ανεξάρτητος αναγνώστης όταν αυτοί οι ισχυρισμοί προέρχονται αποκλειστικά από τους δολοφόνους;

Ας πούμε ότι κάποιος σε εκτελεί και λέει ότι ήσουν παιδεραστής. Εμφανίζεται κάποιος που τον υποστηρίζει και όταν τον ρωτάμε γιατί το κάνει αυτό ισχυρίζεται ότι ήσουν παιδεραστής. Τον ρωτάμε πώς το ξέρει αυτό και μας παραθέτει τους ισχυρισμούς του δολοφόνου σου. Πιστεύεις ότι ένας ανεξάρτητος παρατηρητής θα θεωρούσε λογική αυτή την απάντηση;
Οκ, κατάλαβα πως θα το πας. Η προκύρηξη αναφέρει ορισμένα γεγονότα. Οποιος θελει να ελέγξει, ας τα επαληθεύσει. Εγω νομιζω εκανα το καθήκον μου οσο αφορά το debate.

Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος » 29 Μάιος 2019, 21:48

μίστερ μαξ έγραψε:
29 Μάιος 2019, 21:45
Οκ, κατάλαβα πως θα το πας. Η προκύρηξη αναφέρει ορισμένα γεγονότα. Οποιος θελει να ελέγξει, ας τα επαληθεύσει. Εγω νομιζω εκανα το καθήκον μου οσο αφορά το debate.
Και ποιος σου είπε ότι τελείωσε το debate; Από πού να επαληθεύσουμε τους ισχυρισμούς του δολοφόνου; Εσύ λες ότι όλα αυτά τα διασταύρωσες κι επειδή σε κάλεσα να μας παραθέσεις την πηγή σου ώστε να τα διασταυρώσουμε κι εμείς είσαι έτοιμος να γίνεις λαγός.

Στο παράδειγμα που αναφέρω, πώς θα μπορούσε ν' αποδείξει κάποιος ότι δεν είσαι παιδεραστής;

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 29 Μάιος 2019, 21:51

Γάταρος έγραψε:
29 Μάιος 2019, 21:48
μίστερ μαξ έγραψε:
29 Μάιος 2019, 21:45
Και ποιος σου είπε ότι τελείωσε το debate; Από πού να επαληθεύσουμε τους ισχυρισμούς του δολοφόνου; Εσύ λες ότι όλα αυτά τα διασταύρωσες κι επειδή σε κάλεσα να μας παραθέσεις την πηγή σου ώστε να τα διασταυρώσουμε κι εμείς είσαι έτοιμος να γίνεις λαγός.
Κοιτα, η πορεια της σκεψης σου δεν ειναι λογική. Αν ειναι να αμφισβητεις αυτά που γράφει η 17Ν, θα πρέπει να φέρεις ντοκουμέντα που να αποδεικνυουν οτι ειναι λανθασμένα. Ωστόσο βλέπω οτι δεν θες να παλεψεις σε ιδεολογικό επίπεδο. Αντι να ακολουθήσεις γραμμή: "ακομη και αν ισχυουν, ειναι λάθος να εκτελεις ανθρώπους", προσπαθεις να το γυρίσεις "δεν εχουν ετσι τα πράγματα", χωρις να εχεις κανενα στοιχείο οτι καπου ειπε ψέμα.

Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος » 29 Μάιος 2019, 21:54

μίστερ μαξ έγραψε:
29 Μάιος 2019, 21:51
Κοιτα, η πορεια της σκεψης σου δεν ειναι λογική. Αν ειναι να αμφισβητεις αυτά που γράφει η 17Ν, θα πρέπει να φέρεις ντοκουμέντα που να αποδεικνυουν οτι ειναι λανθασμένα. Ωστόσο βλέπω οτι δεν θες να παλεψεις σε ιδεολογικό επίπεδο. Αντι να ακολουθήσεις γραμμή: "ακομη και αν ισχυουν, ειναι λάθος να εκτελεις ανθρώπους", προσπαθεις να το γυρίσεις "δεν εχουν ετσι τα πράγματα", χωρις να εχεις κανενα στοιχείο οτι καπου ειπε ψέμα.
Μα εσύ θα πρέπει ν' αποδείξεις τους ισχυρισμούς σου. Αν ισχυριστώ ότι είσαι παιδεραστής, εγώ θα πρέπει να φέρω αποδείξεις γι' αυτό κι όχι να ζητάω από εσένα ν' αποδείξεις ότι δεν είσαι. Είπες ότι διασταύρωσες τους ισχυρισμούς των δολοφόνων, γιατί δεν παραθέτεις την πηγή σου ώστε να τους διασταυρώσουμε κι εμείς;

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 30 Μάιος 2019, 07:50

Γάταρος έγραψε:
29 Μάιος 2019, 21:54
μίστερ μαξ έγραψε:
29 Μάιος 2019, 21:51
Μα εσύ θα πρέπει ν' αποδείξεις τους ισχυρισμούς σου. Αν ισχυριστώ ότι είσαι παιδεραστής, εγώ θα πρέπει να φέρω αποδείξεις γι' αυτό κι όχι να ζητάω από εσένα ν' αποδείξεις ότι δεν είσαι. Είπες ότι διασταύρωσες τους ισχυρισμούς των δολοφόνων, γιατί δεν παραθέτεις την πηγή σου ώστε να τους διασταυρώσουμε κι εμείς;
Επαναλαμβάνεις την ιδια ερωτηση που σου απαντήθηκε πιο πάνω. Περαστικά Χρυσαυγίτη. Οποιος θελει ελεγχει τα λεγομενα της 17Ν. Εγώ όσα ελεγξα στο παρελθόν, ειχαν βάση. Δεν εχω ορεξη να κατσω να ξανακάνω την ίδια δουλεια.

Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος » 30 Μάιος 2019, 17:02

μίστερ μαξ έγραψε:
30 Μάιος 2019, 07:50
Επαναλαμβάνεις την ιδια ερωτηση που σου απαντήθηκε πιο πάνω. Περαστικά Χρυσαυγίτη. Οποιος θελει ελεγχει τα λεγομενα της 17Ν. Εγώ όσα ελεγξα στο παρελθόν, ειχαν βάση. Δεν εχω ορεξη να κατσω να ξανακάνω την ίδια δουλεια.
Λες και πάλι ότι έλεγξες τους ισχυρισμούς του δολοφόνου κι επιβεβαίωσες ότι ο Μπακογιάννης ευθύνεται για σκάνδαλα. Αν αυτό είναι αλήθεια κι όχι ένα ψέμα που χρησιμοποιείς στον πανικό σου, τότε γιατί δεν μας αναφέρεις τις πηγές σου ώστε να το διασταυρώσουμε κι εμείς;

Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος » 30 Μάιος 2019, 17:06

πατησιωτης εδώ ο μίστερ μαξ γράφει ότι ο Μπακογιάννης ήταν λαμόγιο το οποίο ευθυνόταν για κάποια σκάνδαλα κι ότι όλοι το γνωρίζουν αυτό. Επειδή εγώ δεν το γνωρίζω και ο μίστερ μαξ εκτός από τους ισχυρισμούς των δολοφόνων του δεν έχει να παραθέσει κάποια άλλη πηγή, μπορείς να με παραπέμψεις σε κάποια πηγή που να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς των δολοφόνων του;

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 30 Μάιος 2019, 17:07

Διοτι αυτα τα ειχα τσεκαρει το 2004 και κατι, οταν μπαγλαρωσανε την 17Ν και υπηρξε μπολικη καλυψη.

Δεν θυμαμαι να ειπαν πολλοι πως αυτα που εγραψε η 17Ν ηταν λαθος. Το κυριο επιχειρημα απο την Δεξια (και κατι "δικαιωματιστές") ηταν πως τα συγκεκριμενα σκανδαλα δεν εδιναν το διμαιωμα στην 17Ν να αφαιρεσει ζωη. Οι αριστεροι λέγανε πως δεν ειναι αυτός ο δρομος της ταξικής πάλης, η ατομική τρομοκρατία. Γενικά, δεν θυμάμαι πολλους να αμφισβητουν τα οσα εγραψε η 17Ν και όσα τσεκαρα τα βρήκα σωστά.

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 30 Μάιος 2019, 17:09

Γάταρος έγραψε:
30 Μάιος 2019, 17:06
πατησιωτης εδώ ο μίστερ μαξ γράφει ότι ο Μπακογιάννης ήταν λαμόγιο το οποίο ευθυνόταν για κάποια σκάνδαλα κι ότι όλοι το γνωρίζουν αυτό. Επειδή εγώ δεν το γνωρίζω και ο μίστερ μαξ εκτός από τους ισχυρισμούς των δολοφόνων του δεν έχει να παραθέσει κάποια άλλη πηγή, μπορείς να με παραπέμψεις σε κάποια πηγή που να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς των δολοφόνων του;
ή που να καταρρίπτει τους ισχυρισμους της ΕΟ 17Ν. :wink

Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος » 30 Μάιος 2019, 17:11

μίστερ μαξ έγραψε:
30 Μάιος 2019, 17:07
Διοτι αυτα τα ειχα τσεκαρει το 2004 και κατι, οταν μπαγλαρωσανε την 17Ν και υπηρξε μπολικη καλυψη.

Δεν θυμαμαι να ειπαν πολλοι πως αυτα που εγραψε η 17Ν ηταν λαθος. Το κυριο επιχειρημα απο την Δεξια (και κατι "δικαιωματιστές") ηταν πως τα συγκεκριμενα σκανδαλα δεν εδιναν το διμαιωμα στην 17Ν να αφαιρεσει ζωη. Οι αριστεροι λέγανε πως δεν ειναι αυτός ο δρομος της ταξικής πάλης, η ατομική τρομοκρατία. Γενικά, δεν θυμάμαι πολλους να αμφισβητουν τα οσα εγραψε η 17Ν και όσα τσεκαρα τα βρήκα σωστά.
Άρα λες ότι δεν είσαι σε θέση να παραθέσεις καμία πηγή που να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς των δολοφόνων. Και περιμένεις τώρα ν' ασχοληθώ σοβαρά με τους ισχυρισμούς των δολοφόνων; Δηλαδή σε δολοφονεί κάποιος και στο δικαστήριο λέει ότι σε έφαγε επειδή ήσουν παιδεραστής. Αν δεν έχει κανένα στοιχείο γι' αυτό πλην του ισχυρισμού του πιστεύεις ότι πρέπει να το δεχτεί το δικαστήριο; Πού τα είδες αυτά;

Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος » 30 Μάιος 2019, 17:14

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ θα σου κάνω την ίδια ερώτηση που έκανα και στον πατησιώτη. Εδώ ο μίστερ μαξ γράφει ότι ο Μπακογιάννης ήταν λαμόγιο το οποίο ευθυνόταν για κάποια σκάνδαλα κι ότι όλοι το γνωρίζουν αυτό. Επειδή εγώ δεν το γνωρίζω και ο μίστερ μαξ εκτός από τους ισχυρισμούς των δολοφόνων του δεν έχει να παραθέσει κάποια άλλη πηγή, μπορείς να με παραπέμψεις σε κάποια πηγή που να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς των δολοφόνων του;

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 30 Μάιος 2019, 17:18

Γάταρος έγραψε:
30 Μάιος 2019, 17:11
μίστερ μαξ έγραψε:
30 Μάιος 2019, 17:07

Άρα λες ότι δεν είσαι σε θέση να παραθέσεις καμία πηγή που να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς των δολοφόνων. Και περιμένεις τώρα ν' ασχοληθώ σοβαρά με τους ισχυρισμούς των δολοφόνων; Δηλαδή σε δολοφονεί κάποιος και στο δικαστήριο λέει ότι σε έφαγε επειδή ήσουν παιδεραστής. Αν δεν έχει κανένα στοιχείο γι' αυτό πλην του ισχυρισμού του πιστεύεις ότι πρέπει να το δεχτεί το δικαστήριο; Πού τα είδες αυτά;
Νταξει, αμα δεις το κειμενο, υπάρχουν οι παραπομπές στις πρωτογενεις πηγές. Αν θες να σου κάνω ερευνα να σου τις παρουσιασω στο πιατο, ε δεν γινεται στα πλαισια του πχόρουμ. :smt023

Εμένα η θεση μου ειναι ξεκαθαρη παντως: δεν εκτελεστηκε επειδη επεδιωκε την συμφιλιωση δεξιας-αριστερας, αλλα επειδη ηταν λμγιο. :smt023

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 30 Μάιος 2019, 17:21

Γάταρος έγραψε:
30 Μάιος 2019, 17:14
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ θα σου κάνω την ίδια ερώτηση που έκανα και στον πατησιώτη. Εδώ ο μίστερ μαξ γράφει ότι ο Μπακογιάννης ήταν λαμόγιο το οποίο ευθυνόταν για κάποια σκάνδαλα κι ότι όλοι το γνωρίζουν αυτό. Επειδή εγώ δεν το γνωρίζω και ο μίστερ μαξ εκτός από τους ισχυρισμούς των δολοφόνων του δεν έχει να παραθέσει κάποια άλλη πηγή, μπορείς να με παραπέμψεις σε κάποια πηγή που να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς των δολοφόνων του;
Μιστερ Μαξ-Λουτρακι μπλοκγ κτλ
Δεν αξιζει να ασχοληθει καποιος
Ουτως η αλλως δεν εχει σημασια τι ηταν τα θυματα
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών