Πρόεδρος Κομισιόν
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
- Northern Spirit
Re: Πρόεδρος Κομισιόν
Βεσταγκερ που ειναι της συντεχνιας μου.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
καλά, σας θίξαμε τον ηγέταρο..elchav έγραψε: ↑30 Μάιος 2019, 10:13MHΠΩΣdna replication έγραψε: ↑30 Μάιος 2019, 00:08ο 64χρονος Γιουνκερ σήμερα υποστήριξε εκ νέου οτι δεν έχει πρόβλημα με το αλκοόλ και οτι είναι κατασκευάσματα των δημοσιογράφων
βαριά αλκοολικός σε άρνηση
ΠΟ
ΝΑ
ΤΕ
?
μιλάμε για το ανθρώπινο δράμα ενός εξαρτημένου που βρέθηκε σε μια θέση ευθύνης που μάλιστα τον εμποδίζει να έχει καλή αποκατάσταση μετά τη θητεία του στην Κομμισιόν όπως π.χ. ο προκάτοχός του

- dna replication
μην τρώτε τα νύχια σας παιδιά
όποιον διαλέξει η Goldman Sachs θα τον δεχτούμε και θα τον υμνήσουμε
- Northern Spirit
εχεις μεινει λιγο πισω...Καμια δεκαρια χρονια τουλαχιστον..dna replication έγραψε: ↑30 Μάιος 2019, 12:20
μην τρώτε τα νύχια σας παιδιά
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Dwarven Blacksmith
Να βάλουμε τον Σρεντερ; Τι λέει η Γκαζπρομ;dna replication έγραψε: ↑30 Μάιος 2019, 12:20μην τρώτε τα νύχια σας παιδιά

- dna replication
δεν τον δίνει,
είναι πολύ χρήσιμο να έχεις έναν καγκελάριο στη δούλεψή σου
ο Σορος απευθείας?
είναι πολύ χρήσιμο να έχεις έναν καγκελάριο στη δούλεψή σου
ποιες εταιρείες διαλέγουν τώρα?Northern Spirit έγραψε: ↑30 Μάιος 2019, 12:56εχεις μεινει λιγο πισω...Καμια δεκαρια χρονια τουλαχιστον..
ο Σορος απευθείας?
- Northern Spirit
Aν διαλεγε ο Σορος δεν θα υπηρχανε Σαλβινιδες και αλλοι αναλογοι στην Ευρωπη...Στην δε Κομισιον διαλεγουνε οι κυβερνησεις..dna replication έγραψε: ↑30 Μάιος 2019, 13:28δεν τον δίνει,
είναι πολύ χρήσιμο να έχεις έναν καγκελάριο στη δούλεψή σουποιες εταιρείες διαλέγουν τώρα?Northern Spirit έγραψε: ↑30 Μάιος 2019, 12:56εχεις μεινει λιγο πισω...Καμια δεκαρια χρονια τουλαχιστον..
ο Σορος απευθείας?
Το κόμμα της Φεστάγκερ στη Δανία λέγεται κυριολεκτικά 'ριζοσπαστική Αριστερά' και είναι σοσιαλφιλελεύθερο και συνεργαζόταν πιο συχνά με τους σοσιαλδημοκράτες. Το φιλελεύθερο (συντηρητικο-φιλελεύθερο) λέγεται κυριολεκτικά 'Αριστερά'.
Υπέρ είμαι σε σχέση με τις άλλες επιλογές.
Υπέρ είμαι σε σχέση με τις άλλες επιλογές.
- hellegennes
Από πότε;
Ξεφτίλας.dna replication έγραψε: ↑30 Μάιος 2019, 00:08ο 64χρονος Γιουνκερ σήμερα υποστήριξε εκ νέου οτι δεν έχει πρόβλημα με το αλκοόλ και οτι είναι κατασκευάσματα των δημοσιογράφων
Το αστείο είναι που ο Νάνος τον θεωρεί και απώλεια ενώ δεν έχει αφήσει έργο ούτε για δείγμα. Όταν του ζήτησα να μου πει ποιο είναι το έργο του, δεν ήξερε τι να παραθέσει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Northern Spirit
Απο παντα...δες ποιοι επιλεγυνε τους δικους μας Κομισαριους ολα αυτα τα χρονια..Αβραμοπουλους και σια..
- hellegennes
Χωρίς να λέω ότι τους διαλέγει ο Σόρος, από πού κι ως πού η κατάθεση μιας επιλογής συνεπάγεται ότι είναι στ' αλήθεια επιλογή του ατόμου;
Ας πούμε, πώς γίνεται να επιλέξανε τον Ντάισελμπλουμ για αρχηγό του Eurogroup, που έχει τόση σχέση με τα οικονομικά όση έχω εγώ με τις εντούρο, που πλαστογράφησε το βιογραφικό του και που δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του;
Ας πούμε, πώς γίνεται να επιλέξανε τον Ντάισελμπλουμ για αρχηγό του Eurogroup, που έχει τόση σχέση με τα οικονομικά όση έχω εγώ με τις εντούρο, που πλαστογράφησε το βιογραφικό του και που δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Ψευδές είναι αυτό. Είπα ότι στο ΖΚΓ χρεώνεται όλο το έργο της Κομισιον καθώς και κάθε συμβιβασμός που βοήθησε να επιτευχθεί κατά την πιο δύσκολη θητεία που υπήρξε εβερ. Φυσικά την αναλυτική λίστα δεν πρόκειται να την παραθέσω, είναι πολλές εργατοώρες για μένα που δεν είμαι άνθρωπος του μόχθου.hellegennes έγραψε: ↑30 Μάιος 2019, 14:06Από πότε;Ξεφτίλας.dna replication έγραψε: ↑30 Μάιος 2019, 00:08ο 64χρονος Γιουνκερ σήμερα υποστήριξε εκ νέου οτι δεν έχει πρόβλημα με το αλκοόλ και οτι είναι κατασκευάσματα των δημοσιογράφων
Το αστείο είναι που ο Νάνος τον θεωρεί και απώλεια ενώ δεν έχει αφήσει έργο ούτε για δείγμα. Όταν του ζήτησα να μου πει ποιο είναι το έργο του, δεν ήξερε τι να παραθέσει.

Ο Γιουνκερ είναι όντως απώλεια για την ΕΕ, της έδινε (πάρα το όνομά του) την ταιριαστη γι'αυτην αψβουργικη νότα, τον συνδυασμό ενός αντιδημοκρατικου καθεστώτος και προσωπικής, καρικατουρικης ανικανότητας σε επίπεδο ηγεσιας, επικοινωνωντας το μήνυμα ότι η αυταρχια μπορεί να δαμαστει, δια της γελοιότητας.
So hab ich dich schon unbedingt
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 647 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
26 Μάιος 2023, 16:24
-
-
Νέα δημοσίευση Κομισιόν: Απαγόρευση του καπνίσματος ΚΑΙ σε εξωτερικούς χώρους
από Ζενίθεδρος » 04 Δεκ 2024, 23:47 » σε Life style - 3 Απαντήσεις
- 374 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
05 Δεκ 2024, 00:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση Καπιταλ: Η Κομισιόν μας γυρίζει στη μνημονιακή εποχή
από Eθνικοκοινωνιστης » 26 Μάιος 2023, 14:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 18 Απαντήσεις
- 664 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
27 Μάιος 2023, 17:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Αθήνα υπέγραψε ψήφισμα της ΕΕ για Επίτροπο ΛΟΑΤΚΙ στη νέα Κομισιόν
από southern » 02 Ιουν 2024, 20:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 73 Απαντήσεις
- 1593 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
03 Ιουν 2024, 21:01
-