Παραμονή στην εργασία μετά το πέρας του ωραρίου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Παραμονή στην εργασία μετά το πέρας του ωραρίου
Ομιλώ περί του ιδιωτικού τομέα φυσικά.
Τι φάση ρε μάγκες?
Μετά το πέρας του ωραρίου τους κρατάνε ολους με το ζόρι μέχρι και 1,5 ώρα παραπάνω μέχρι να μετρησει κάποιος τα λεφτά από τα ταμεία.
Μιλάμε για γνωστό κατάστημα.
Τι προβλέπεται;
Γνωρίζει καποιος;
Τι φάση ρε μάγκες?
Μετά το πέρας του ωραρίου τους κρατάνε ολους με το ζόρι μέχρι και 1,5 ώρα παραπάνω μέχρι να μετρησει κάποιος τα λεφτά από τα ταμεία.
Μιλάμε για γνωστό κατάστημα.
Τι προβλέπεται;
Γνωρίζει καποιος;
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Re: Παραμονή στην εργασία μετά το πέρας του ωραρίου
Καλώς ήρθες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Είναι υπερωριακή απασχόληση και πρέπει να έχει δηλωθεί στην Εργάνη.
Αν μπει η επιθεώρηση και βρει κάποιον αδήλωτο μέσα 20:01 ενώ το ωράριο είναι μέχρι 20:00 τους γαμάει. Αν δει αυτό που μου λες το συνολικό πρόστιμο πρακτικά ισοδυναμεί με κλείσιμο της επιχείρησης.
Τώρα τι άκρες έχει το αφεντικό είναι άλλη φάση.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Ο,τι και να προβλεπότανε, θα αλλάξει.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Νομίζω πως για πενθήμερη 8ωρη εργασία, η μία παραπάνω ώρα κάθε μέρα θεωρείται υπεργασία. Πληρώνεται δε με προσαύξηση 20% του ωρομισθίου και δεν απαιτείται ειδική άδεια από την Επιθεώρηση Εργασίας.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ο γνωστός μου δουλεύει 6ωρο.
Χθες ήταν βραδινός και σχολουσε κανονικά στις 9:30.
Τους κρατήσανε όμως όλους μέσα στο κατάστημα και αφού είχε κλείσει για το κοινό, μέχρι τις 11 !
Χθες ήταν βραδινός και σχολουσε κανονικά στις 9:30.
Τους κρατήσανε όμως όλους μέσα στο κατάστημα και αφού είχε κλείσει για το κοινό, μέχρι τις 11 !
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Η υπερεργασία δηλώνεται κανονικα στην Επιθεώρηση Εργασίας.
Εαν έρθει έλεγχος και δεν έχει κατατεθεί τους κόβει τον κωλο
Μήπως δεν χρειάζεται άδεια, αλλά απλά ενημέρωση από την πλευρά του εργοδότου;Beria έγραψε: ↑30 Μάιος 2019, 17:45Η υπερεργασία δηλώνεται κανονικα στην Επιθεώρηση Εργασίας.
Εαν έρθει έλεγχος και δεν έχει κατατεθεί τους κόβει τον κωλο
Dein Herz, meine Gier
Η πραγματοποίηση της υπερεργασίας ανήκει στη διακριτική ευχέρεια του εργοδότη και εφ' όσον ζητηθεί από τον τελευταίο, ο εργαζόμενος είναι υποχρεωμένος να την παρέχει.
Αυτό όσον αφορά τη δυνατότητα του εργοδότη να ζητήσει υπερεργασία.
Η υποχρέωση να δηλωθεί στο ΕΡΓΑΝΗ πρίν την έναρξη της υπερεργασίας ισχύει.
Αν δεν τη δηλώνει την υπερεργασία, λοιπόν, είναι παράνομος
εχω την εντύπωση οτι δεν πέφτει πρόστιμο για μια ώρα επιπλέον του δηλωμένου ωραρίου. Βασικά αυτό ίσχυε σε κάποια φάση απλά δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη.foscilis έγραψε: ↑30 Μάιος 2019, 15:18Είναι υπερωριακή απασχόληση και πρέπει να έχει δηλωθεί στην Εργάνη.
Αν μπει η επιθεώρηση και βρει κάποιον αδήλωτο μέσα 20:01 ενώ το ωράριο είναι μέχρι 20:00 τους γαμάει. Αν δει αυτό που μου λες το συνολικό πρόστιμο πρακτικά ισοδυναμεί με κλείσιμο της επιχείρησης.
Από 1η Σεπτεμβρίου 2018 καθίσταται υποχρεωτική η αναγγελία της υπερεργασίας ή της νόμιμης υπερωριακής απασχόλησηςgassim έγραψε: ↑30 Μάιος 2019, 18:09εχω την εντύπωση οτι δεν πέφτει πρόστιμο για μια ώρα επιπλέον του δηλωμένου ωραρίου. Βασικά αυτό ίσχυε σε κάποια φάση απλά δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη.foscilis έγραψε: ↑30 Μάιος 2019, 15:18Είναι υπερωριακή απασχόληση και πρέπει να έχει δηλωθεί στην Εργάνη.
https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/41872
ναι δίκιο εχεις το είδα κι εγω.Beria έγραψε: ↑30 Μάιος 2019, 18:12Από 1η Σεπτεμβρίου 2018 καθίσταται υποχρεωτική η αναγγελία της υπερεργασίας ή της νόμιμης υπερωριακής απασχόλησηςgassim έγραψε: ↑30 Μάιος 2019, 18:09εχω την εντύπωση οτι δεν πέφτει πρόστιμο για μια ώρα επιπλέον του δηλωμένου ωραρίου. Βασικά αυτό ίσχυε σε κάποια φάση απλά δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη.foscilis έγραψε: ↑30 Μάιος 2019, 15:18
Είναι υπερωριακή απασχόληση και πρέπει να έχει δηλωθεί στην Εργάνη.
https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/41872
σημείωση: ΔΕΝ πληρώνονται τις επιπλέον ώρες
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Αχχχχχχ ιδιωτικός τομέας. Υγεία- ασφάλεια-υπευθυνότητα
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Παρόλο που πάντα δούλευα στον ιδιωτικό τομέα δεν έχω βρεθεί ποτέ σε τέτοια θέση και έχω την εξής απορία: Αν ανοίξει κάποιος την πόρτα και φύγει, τι θα γίνει δηλαδή;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Εξαήμερη εργασία, 13ωρο και συμβάσεις μηδενικού ωραρίου! Οι «αξίες» της ΕΕ!
από Frappezitis » 15 Ιουν 2024, 07:25 » σε Οικονομία - 3 Απαντήσεις
- 189 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
11 Ιούλ 2024, 09:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Παραμονή Χριστουγέννων 2024 : Το ύμνο του ΕΑΜ τραγούδησαν οι Αθηναίοι στην Ερμού
από georgebi » 26 Δεκ 2024, 15:04 » σε Εσωτερική Πολιτική - 57 Απαντήσεις
- 1328 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
29 Δεκ 2024, 00:25
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 532 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Βλήμα
13 Νοέμ 2023, 09:04