Γιατι θα ψηφισω ΜεΡΑ25 στις βουλευτικες εκλογες

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Re: Γιατι θα ψηφισω ΜεΡΑ25 στις βουλευτικες εκλογες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer » 31 Μάιος 2019, 21:21

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
31 Μάιος 2019, 21:17
Philip Mortimer έγραψε:
31 Μάιος 2019, 21:14
Αυτό που επείγει είναι να εξαφανιστούν όλες οι δυνάμεις οι οποίες αμφισβητούν μια στοιχειωδώς τουλάχιστον ορθολογική και ασφαλη πορεία της χώρας.
Δεν ειναι εφικτο αυτο,ειμαι πραγματιστης

Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο τσίπρας φάνηκε το 2015 ότι δεν τολμούν να κάνουν κάποια μεγάλη ακρότητα παρά το γεγονός ότι είχαν 62% μαζί τους και πολλούς ακραίους στο κόμμα γιατί μπορεί να είναι καιροσκοποι και λαϊκιστές αλλά δεν είναι τρελοί
Οχι αλλα ειναι αθλιοι που δεν θα διατσασουν να προσπαθησουν να διαλυσουν τα παντα

Ο Βαρουφάκης αποδείχθηκε ότι είναι έτοιμος να φτάσει τα πράγματα μέχρι τα άκρα, οτι δεν πρόκειται να ξεμπερδεψουμε μαζί του με μια απλή άτολμη αλλά μεγαλειώδη κωλοτουμπα
Και που ξέρεις ότι δε θα ανέβει το μέρα πολύ πιο γρήγορα από μια δεκαετία; Περίμενες την εκρηκτική άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ το 2012; Ο κόσμος είναι απρόβλεπτος. Σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρεύσει,ο περισσότερος κόσμος του θα πάει στο Βαρουφάκη και όχι στη Φώφη. Η Φώφη έχει ταβάνι
Δεν εχει τα φοντα να ηγηθει ενος κομματος που θα κυβερνησει
Επισης δεν εχει καν τα προσοντα να κυβερνησει μαι χωρα.Το ξερει και ο ιδιος
Οσο η οικονομια της χωρας θα δωναμωνει λογο των μνημονιακων πολιτικων τοσο πιο ανουσιος θα γινεται ο λογος του
Είναι εφικτό. Ο ΣΥΡΙΖΑ με όλα τα κακα του δεν αμφισβητεί κάποια βασικά. Ακόμα και τον Ιούλιο του 2015 δεν τόλμησε να τα αμφισβητήσει. Το ΚΚΕ και η ΧΑ βρίσκονται σε συνεχή πτώση.Ο Βελόπουλος επίσης δε θα τολμούσε να κάνει καμία ακρότητα έτοιμος για συγκυβερνήσεις είναι έστω με τελείως ακροδεξιά ατζεντα

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 31 Μάιος 2019, 21:21

ΓΑΛΗ έγραψε:
31 Μάιος 2019, 21:08
μίστερ μαξ έγραψε:
31 Μάιος 2019, 21:05
31 Μάιος 2019, 20:52
Αποφασισα να ψηφισω στις βουλευτικες εκλογες
Και η επιλογη μου ειναι ΜεΡΑ25
Σου έχω πει πως παντα σε θεωρουσα πολύ οξύνου; Πολυ καλή επιλογή! :smt023
Παίζει και να είναι λίγο περισσότερο απ' ό,τι νομίζεις.

:lol:
Εις αναμονη του πηζον που θα τα παρει μολις διαβασει το νημα
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 31 Μάιος 2019, 21:22

31 Μάιος 2019, 21:13
sys3x έγραψε:
31 Μάιος 2019, 21:10
31 Μάιος 2019, 20:59
Άμα θες απλά και μόνο να τιμωρήσεις τον σύριζα καλά το πας πάντως, άμα σε ενδιαφέρει έστω και λίγο το καλό της Πατρίδας τότε τζημ, μονόδρομος.
Θελω να γινει δευτερη δυναμη στην χωρα ενα κομμα που δεν εχει καν προγραμα για την ΕΛΛΑΔΑ και το προγραμμα του εμπεριεχει μονο ευρωπαικες αλλαγες
Μια ακινδυνη αντιπολιτευση δηλαδη
Ετσι η χωρα θα κυβερνηθει απροσκοπτα απο το κοντινοτερο στις μνημονιακες μου πεποιθησεις κομμα την ΝΔ
Αν ψηφισω ΝΔ θα παει τζαμπα η ψηφος μου η πρωτια με μεγαλη διαφορα ειναι δεδομενη
Θελω Βαρουφακη διψηφιο και ιδανικα πανω απο 15%
Πριν δηλαδή ήταν πιο κοντά ο συριζας στις μνη πεποιθήσεις σου και τον ψήφισες και τώρα είναι η νουδούλα, λελ, ούτε τον κούνελο δεν πείθεις έτσι ρε μλκ.
Άμα θέλεις σταθερότητα, ορθολογισμό του κράτους και σαφή ευρωπαϊκό προσανατολισμό χωρίς λοβιτούρες πας στον μπάρμπα τζημ και τα φταλέ στη τσέπη είπαμε.
Οκ μπορεί να θέλεις να ταΐζεις με τα λεφτά του κράτους τις ίδιες οικογένειες επειδή σε βολεύουν με κάποιο τρόπο και σένα γιατί είσαι ένα κομματόσκυλο όπως τα υπόλοιπα, έτσι πάω μπάσο αλλά δεν είμαστε όλοι κουνελάκια εδώ πέρα.
:wink
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 31 Μάιος 2019, 21:24

31 Μάιος 2019, 21:21

Εις αναμονη του πήζον bot που θα τα παρει μολις διαβασει το νημα
Να βοηθήσω θέλω ε.

.

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 31 Μάιος 2019, 21:24

31 Μάιος 2019, 20:52
Αποφασισα να ψηφισω στις βουλευτικες εκλογες
Και η επιλογη μου ειναι ΜεΡΑ25

Η νικη της ΝΔ ειναι σιγουρη οποτε σκεφτηκα να χρησιμοποιησω την ψηφο μου πιο δημιουργικα
Δυναμωνοντας το ΜεΡΑ25 αποδυναμωνω και αλλο το συνοθυλευμα του ΣΥΡΙΖΑ στην προσπαθεια να επιστρεψει ξανα στα γνωστα επιπεδα του 3%
Bαζω στο παιχνιδι καποιοι που υποσχεται περισσοτερα απο αυτα που σκεφτεται να ταξει ο Τσιπρας
Με δυνατο ΜεΡΑ25 συσπειρωνεται ολη η πρωην αντιμνημονιακη μουργα αποδυμονωντας Χρυσες Αυγες Συριζες Λαφαζανησες Ζωες

Με την ψηφο μου βοηθω το ΜεΡΑ25 να γινει η δευτερη δυναμη στην Ελλαδα και χαριζω στον Κυριακο την δευτερη τετραετια
Ετσι εξασφαλιζω την απροσκοπτη μνημονιακη πορεια της χωρας με τον πιο καταλληλο πρωθυπουργο (απο τους διαθεσιμους) γι αυτη την δουλεια και δινω ενα σοβαρο διαπραγματευτικο χαρτι στον Κυριακο στς διαπραγματευσεις με τους ξενους
Αν δεν βαλουν νερο στο κρασι τους θα παραμονευει ο εκτυπωτακιας
Και θα βγαινει στα καναλια παλι να φλυαρει; Ας ξεχασουμε αυτον τον μπουρδα!

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 31 Μάιος 2019, 21:26

Πώς και κάνει διάλειμμα ο Ντούρασελλ μποτ ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 31 Μάιος 2019, 21:26

Philip Mortimer έγραψε:
Και που ξέρεις ότι δε θα ανέβει το μέρα πολύ πιο γρήγορα από μια δεκαετία; Περίμενες την εκρηκτική άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ το 2012; Ο κόσμος είναι απρόβλεπτος. Σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρεύσει,ο περισσότερος κόσμος του θα πάει στο Βαρουφάκη και όχι στη Φώφη. Η Φώφη έχει ταβάνι. Και φυσικά που ξέρεις ότι δε θα έχουμε πάλι τη ίδια κατάσταση στην Ελλάδα μετά από μια δεκαετία;
Εσύ περίμενες ότι ο περισσότερος κόσμος θα αποδεχόταν τόσο παθητικά τα σημερινά μέτρα πριν πέντε χρόνια;

Δεν έχει την παραμικρή σχέση ο κόσμος του σήμερα με τον κόσμο του 2012.

Όπως και δεν θα έχει σχέση ο κόσμος του σήμερα με τον κόσμο του 2029.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 31 Μάιος 2019, 21:27

Θελω να γινει δευτερη δυναμη στην χωρα ενα κομμα που δεν εχει καν προγραμα για την ΕΛΛΑΔΑ και το προγραμμα του εμπεριεχει μονο ευρωπαικες αλλαγες
Ετσι η χωρα θα κυβερνηθει απροσκοπτα απο το κοντινοτερο στις μνημονιακες μου πεποιθησεις κομμα την ΝΔ
Αν ψηφισω ΝΔ θα παει τζαμπα η ψηφος μου η πρωτια με μεγαλη διαφορα ειναι δεδομενη
Υποθέτοντας ότι δεν τρολάρεις θα σου έλεγα να σκεφτείς ότι για να φτάσει να γίνει ο Βαρουφάκης δεύτερο κόμμα στην Ελλάδα (με ένα ποσοστό ανώτερο του 15% τουλάχιστον) θα πρέπει να γίνει κάτι σαν το ακόλουθο:
Να αντλήσει ψήφο από μεγάλες και μικρές δεξαμενές ανθρώπων που πιστεύουν πως μια διαφορετική λύση ήταν και κυρίως εξακολουθεί να είναι εφικτή. Να πάρει δηλαδή από Σωρρικούς έως Λαφαζανικούς κλπ. Πιστεύεις ότι σε μια τέτοια περίπτωση με αθρόα εισροή στελεχών (αλλιώς ποιος θα φέρει τόσους ψηφοφόρους;) το κόμμα του θα κινείται στην σφαίρα της δημιουργικής ασάφειας; Μη σου πω ότι για να φτάσει εκεί θα πρέπει να πάρει στήριξη και από διάφορες αμφιλεγόμενες ομάδες στις παρυφές του αναρχικού χώρου που στήριζαν μέχρι τώρα Σύριζα.
Όταν θα έχει γίνει αυτό ο Βαρουφάκης θα είναι ένας άλλος Βαρουφάκης που δεν θα σου θυμίζει σε τίποτα αυτό που έχεις δει μέχρι σήμερα. Ο άνθρωπος που πήγαινε στις διασκέψεις και ηχογραφούσε τους συνομιλητές του είτε για να γράψει βιβλίο είτε για να τους το τρίψει στα μούτρα μετά μου φαίνεται ότι δεν έχει ηθικούς φραγμούς και η εξουσία στα χέρια του με τον χαρακτήρα που έχει θα τον έκανε ακόμα χειρότερο.

Άβαταρ μέλους
vc15

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vc15 » 31 Μάιος 2019, 21:29

sys3x έγραψε:
31 Μάιος 2019, 21:10
31 Μάιος 2019, 20:59
Άμα θες απλά και μόνο να τιμωρήσεις τον σύριζα καλά το πας πάντως, άμα σε ενδιαφέρει έστω και λίγο το καλό της Πατρίδας τότε τζημ, μονόδρομος.
Ναι αλλά ως προς τη σταθερότητα στο άμεσο μέλλον είναι πιο σημαντικό να πάρει αυτοδυναμία η ΝΔ και σε αυτό κάθε ψήφος μετράει. Το τι θα γίνει ανάμεσα ΣΥΡΙΖΑ και Βαρουφάκη είναι σημαντικό αλλά αυτό δεν θα το αποφασίσει η ψήφος σου.Το ευκταίο για την χώρα θα ήταν το δίπολο ΝΔ ΠΑΣΟΚ όπως εμφανίζονται σήμερα τα κόμματα.Αμα δειτε σε όλη την Ευρώπη δεν νομιζω να υπάρχουν κόμματα της λαικιστικης αριστεράς που να παίρνουν σοβαρά ποσοστά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vc15 την 31 Μάιος 2019, 21:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer » 31 Μάιος 2019, 21:32

ΓΑΛΗ έγραψε:
31 Μάιος 2019, 21:26
Philip Mortimer έγραψε:
Και που ξέρεις ότι δε θα ανέβει το μέρα πολύ πιο γρήγορα από μια δεκαετία; Περίμενες την εκρηκτική άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ το 2012; Ο κόσμος είναι απρόβλεπτος. Σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρεύσει,ο περισσότερος κόσμος του θα πάει στο Βαρουφάκη και όχι στη Φώφη. Η Φώφη έχει ταβάνι. Και φυσικά που ξέρεις ότι δε θα έχουμε πάλι τη ίδια κατάσταση στην Ελλάδα μετά από μια δεκαετία;
Εσύ περίμενες ότι ο περισσότερος κόσμος θα αποδεχόταν τόσο παθητικά τα σημερινά μέτρα πριν πέντε χρόνια;

Δεν έχει την παραμικρή σχέση ο κόσμος του σήμερα με τον κόσμο του 2012.

Όπως και δεν θα έχει σχέση ο κόσμος του σήμερα με τον κόσμο του 2029.
Ο βασικός λόγος που τα δέχθηκε ο κόσμος είναι γιατί τα έφερε ο Τσίπρας. Που ξέρω εγώ άμα όταν τα φέρνει ο Μητσοτάκης θα του ξαναγυρίσει η βίδα του κόσμου και βλέποντας και την εικόνα του εξευτελισμενου ΣΥΡΙΖΑ αποφασίσει να πάει μαζικά σε έναν ενισχυμένο και εντός κοινοβουλίου βαρουφακη;
Επίσης υπάρχουν διάφοροι άλλοι παράμετροι που πρέπει να λάβεις υπόψη
Υπάρχει πολύς κόσμος από τους παλιούς αντιμνη που απέχει από τις εκλογές, υπάρχουν και άλλοι που ψηφίζουν συμβατικα τον τσιπρα αλλά παραμένουν σφόδρα αντιμνη
Δεν ξέρω πότε μπορεί να ανοίξουν εκ νέου οι ασκοί του αιολου. Κανεις δεν ξέρει. Ας κάνουμε όμως το πιο απλό πράγμα:να μην προκαλούμε την τύχη μας

Άβαταρ μέλους
vc15

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vc15 » 31 Μάιος 2019, 21:33

[
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vc15 την 31 Μάιος 2019, 21:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 31 Μάιος 2019, 21:33

Μπίστης έγραψε:
31 Μάιος 2019, 21:26
Πώς και κάνει διάλειμμα ο Ντούρασελλ μποτ ;
Από χτες πρέπει να έχει ρετάρει λίγο και ορθώς, έχει αντέξει τόση σφαλιάρα, ωκεανούς χλέπας, γενικά τον παραδέχομαι πάντως, αξίζει και το τελευταίο σεντ, απίστευτα ανθεκτικό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 31 Μάιος 2019, 21:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

.

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 31 Μάιος 2019, 21:33

Από πιλάφα (brb & tyt) δεν παίρνει, ούτε από ΚΚΕ - είναι τα άκρα αντίθετα.
Όπως και από αβγά δεν παίρνει.
Εγώ σαν ΝΔ-κίνηση Βόλβης θα τον ψηφίσω ίσως κάποτε αλλά όχι τώρα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 31 Μάιος 2019, 21:36

wooded glade έγραψε:
31 Μάιος 2019, 21:33
Από πιλάφα (brb & tyt) δεν παίρνει, ούτε από ΚΚΕ - είναι τα άκρα αντίθετα.
Όπως και από αβγά δεν παίρνει.
Εγώ σαν ΝΔ-κίνηση Βόλβης θα τον ψηφίσω ίσως κάποτε αλλά όχι τώρα.
Είναι πιο πιθανό να κερδίσεις πέντε απανωτά φορές το Τζόκερ πάρα να μην το ξαναρίξεις έστω και για μία φορά μόνο στο πλε πασοκ.
Καλά ρε μλκς, για κουνελάκια μας έχετε;
:D

.

Jolly Roger
Phorum.gr user: Jolly Roger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger » 31 Μάιος 2019, 21:37

Nήμα αλληλοαυνανισμού συξάκου-Γιάνγιανιν;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις