BEST SEX EVER
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: BEST SEX EVER
Τοτε δεν θα συμμετασχω απεχω απο το σεξ με διεισδυση.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μη φοβάσαι, δεν δαγκώνει.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Κλωτσάει;
Πέσιμο ή χεσιμο; 

Απο την στιγμη που δεν θα το ευχαριστηθει η αλλη δεν εχει νοημα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ντα φακ;;
Αυτό με τις περίεργες αργκό στο πχόρουμ έχει παραγίνει. Πάτε και βάζετε λέξεις χωρίς να τις εξηγείτε κι εμείς δεν καταλαβαίνουμε τι λέτε.
Εξηγήστε και σ' εμάς τους ανενημέρωτους τι είναι αυτό το σεχ.
Εξηγήστε και σ' εμάς τους ανενημέρωτους τι είναι αυτό το σεχ.
Ειναι ενα απο τα βιτσια μου.Την βρισκω μονο οταν η γυναικα ερχεται σε οργασμο.Δοκιμασα με call girls και ηταν τοσο ψευτικο το σκηνικο που ξενερωσα.Gherschaagk έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 11:02Ντα φακ;;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το σεξ χωρίς διείσδυση μόνος σου το κάνεις;zteo έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 11:04Ειναι ενα απο τα βιτσια μου.Την βρισκω μονο οταν η γυναικα ερχεται σε οργασμο.Δοκιμασα με call girls και ηταν τοσο ψευτικο το σκηνικο που ξενερωσα.
Αν πας να κάνεις σεχ και δεν πονέσει ο κώλος σου τότε τα καταφερες
Πέσιμο ή χεσιμο; 

Οχι απαραιτητα αλλα δεν θα μπω σε λεπτομερειες για να μην σε σοκαρω.Gherschaagk έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 11:07Το σεξ χωρίς διείσδυση μόνος σου το κάνεις;

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Σε κόβω να έχεις μείνει μόνο στη δοκιμηzteo έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 11:04Ειναι ενα απο τα βιτσια μου.Την βρισκω μονο οταν η γυναικα ερχεται σε οργασμο.Δοκιμασα με call girls και ηταν τοσο ψευτικο το σκηνικο που ξενερωσα.
Πέσιμο ή χεσιμο; 

Τι εννοεις?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι