Μόνο αν δεις τον Leona να πλησιάζει

Μόνο αν δεις τον Leona να πλησιάζει
Αυτόν ή που δεν πρέπει να τον φοβάται καθόλου κανείς, ή που πρέπει να τον φοβάται πάρα πολύ. Ένα απ' τα δυο, ενδιάμεσα δεν παίζει τίποτα.
Α, όχι. Εγώ τουλάχιστον δεν λέω ότι ήταν το καλύτερο. Καλό ήταν, δεν λέω, έχει ένα κάτι αυτός ο κίνδυνος, αλλά δε νομίζω να ήταν και το καλύτερο. Απλά παρέθεσα την ιστορία, επειδή υποψιάστηκα τι ήθελε να πει ο γκασίμ με τα μισόλογα.
γιατι δεν το σκέφτηκες; δεν σου γεμίζω το μάτι;don't speak έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 12:56Εννοώ δεν σκέφτηκα ότι έχεις τηλεσκοπικό 10μετρο εργαλείο
Έτσι που το διάβασα στην αρχή νόμισα ότι η δική σου ήταν στην κουζίνα και κάνατε σεξ με την άλλη που ήταν στα 10 μέτρα.
Όχι ρε φίλε. Είναι και άλλες φορές που δεν υπήρχε κανένας. Αλλά από ότι καταλαβαίνω νομίζω ότι δεν είναι μόνο η μια φορά. Είναι πολλές που μας έχουν μείνει στο μυαλό.
Leonas:Naida έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 13:07Άλλη φορά που θυμάμαι έντονα ίσως γιατί είχαμε γίνει τόσο πολύ τούρμπο και οι δυο που δεν ξεθύμαινε (το λέω κομψά).
Γυρνάγαμε από θάλασσα και εμένα γενικά το υγρό στοιχείο κάτι μου προκαλεί. Άρχιζα να τον πειράζω στο αυτοκίνητο αλλά αυτός δούλευε βράδυ και ήδη είμασταν μακριά. Μου έλεγε κάτσε καλά διάολε. Ε εγώ δεν καθόμουν, του έκανα εκεί κάτι μαλακιούλεςΝα μη τα πολυλογώ σταμάτησε επί τόπου σε κάποιο παράδρομο και μετά δε μπορούσε γενικά να ηρεμήσει όλο το βράδυ
τελικά δε πήγε για δουλειά
Και που να έγραφα λεπτομέρειεςshrike έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 13:10Leonas:Naida έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 13:07Άλλη φορά που θυμάμαι έντονα ίσως γιατί είχαμε γίνει τόσο πολύ τούρμπο και οι δυο που δεν ξεθύμαινε (το λέω κομψά).
Γυρνάγαμε από θάλασσα και εμένα γενικά το υγρό στοιχείο κάτι μου προκαλεί. Άρχιζα να τον πειράζω στο αυτοκίνητο αλλά αυτός δούλευε βράδυ και ήδη είμασταν μακριά. Μου έλεγε κάτσε καλά διάολε. Ε εγώ δεν καθόμουν, του έκανα εκεί κάτι μαλακιούλεςΝα μη τα πολυλογώ σταμάτησε επί τόπου σε κάποιο παράδρομο και μετά δε μπορούσε γενικά να ηρεμήσει όλο το βράδυ
αυτό ακριβώς, μόνο λάθος κεφάλι.shrike έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 13:10Leonas:Naida έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 13:07Άλλη φορά που θυμάμαι έντονα ίσως γιατί είχαμε γίνει τόσο πολύ τούρμπο και οι δυο που δεν ξεθύμαινε (το λέω κομψά).
τελικα, ολοι εχουμε κανει κατι παρομοιο.shrike έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 12:46Εγώ πάντως ψιλο-κατάλαβα τι ήθελε να πει, επειδή έχω ζήσει παραπλήσια φάση (αν κατάλαβα καλά, δηλαδή).
Σε υπόγειο, σε εξοχικό (επίσης!) με ζευγάρι φίλων που αράζανε ακριβώς έξω απ' το υπόγειο, πήγα να βρω κάτι που έψαχνα. Μετά από λίγο μπήκε κι η δικιά μου μέσα επειδή αργούσα. Είχε ένα κρεβάτι πλιάν* εκεί με κάποια πράματα επάνω, το ένα έφερε το άλλο, τα πράματα βρεθήκαν στο πάτωμα και... Στο μεταξύ το μάτι μας ήταν συνεχώς στην πόρτα μην κι ανοίξει και μπει κανείς μέσα, ενώ το όλο σκηνικό έγινε σχεδόν στα μουγκά. Μετά βγήκαμε σαν κύριοι, σα να μη συνέβαινε τίποτα. (Θέλω να) πιστεύω ότι δεν μας κατάλαβαν.
* δεν ξέρω αν το λέτε έτσι.