Βενιζελος: η Φωφη μου προτεινε την τελευταια θεση του Επικρατειας
Re: Βενιζελος: η Φωφη μου προτεινε την τελευταια θεση του Επικρατειας
Ο Τσίπρας πεθαίνει πολιτικά στις 7 Ιουλίου. Κάντε όνειρα.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Καλή κίνηση Win-win. Από τη μία ο Μπένυ δεν ταίριαζε στο ΚΙΝΑΛ, από την άλλη η Φώφη φτιάχνει ένα κόμμα που θα αντικαταστάσει το θλιβερό Σύριζα,
άρα προβλέπεται να του κόβει κι άλλες ψήφους στις εθνικές. Και μπράβο τους!
άρα προβλέπεται να του κόβει κι άλλες ψήφους στις εθνικές. Και μπράβο τους!
- Τοξοβόλος_UK
Συμφωνώ αλλά κλεμμένο από τα σχόλια του ΠΘΚομματικός έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 16:37Αν η Φώφη διώξει Βενιζελους, Λοβερδους, Καϊλή και όλα τους δούρειους ίππους της Δεξιάς που μόλυναν θανάσιμα την ιστορική παράταξη, μια καλύτερη μέρα θα ξημερώσει για το πολιτικό σύστημα.
Και φυσικά να πάρει τον μπούλο και η ίδια διαλύοντας το ΚΙΝΑΛ παράλληλα προσκυνώντας τον αληθινό ηγέτη της αριστεράς, Αλέξη Τσίπρα.

-
Κατά το ήμισυ.Τοξοβόλος_UK έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 16:40Συμφωνώ αλλά κλεμμένο από τα σχόλια του ΠΘΚομματικός έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 16:37Αν η Φώφη διώξει Βενιζελους, Λοβερδους, Καϊλή και όλα τους δούρειους ίππους της Δεξιάς που μόλυναν θανάσιμα την ιστορική παράταξη, μια καλύτερη μέρα θα ξημερώσει για το πολιτικό σύστημα.
Και φυσικά να πάρει τον μπούλο και η ίδια διαλύοντας το ΚΙΝΑΛ παράλληλα προσκυνώντας τον αληθινό ηγέτη της αριστεράς, Αλέξη Τσίπρα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Για ποιό λόγο; Εάν πράξει όλα αυτά που γράφεις, θα έχει μεγαλύτερο ποσοστό από τον πόκοΚομματικός έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 16:37Αν η Φώφη διώξει Βενιζελους, Λοβερδους, Καϊλή και όλα τους δούρειους ίππους της Δεξιάς που μόλυναν θανάσιμα την ιστορική παράταξη, μια καλύτερη μέρα θα ξημερώσει για το πολιτικό σύστημα.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Καλη ιδεαΚομματικός έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 16:37Αν η Φώφη διώξει Βενιζελους, Λοβερδους, Καϊλή και όλα τους δούρειους ίππους της Δεξιάς που μόλυναν θανάσιμα την ιστορική παράταξη, μια καλύτερη μέρα θα ξημερώσει για το πολιτικό σύστημα.
Να διωξει οσους εβαλαν πλατην σε μια απο τις δυσκολες στιγμες της χωρας και να επιλεξει Ψεκασμενους που πιστευαν οτι τα μνημονια μπορουσαν να σκιστουν
Και μετα Φωφη και Αλεξης θα χορεψουν πιασμενοι χερι χερι τον χορο του Ζαλογγου
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και η Φώφη δεν είναι ακριβώς το ίδιο στον δικαιωματισμο με το ΣΥΡΙΖΑ. Ας μείνει ο Τζέισον Αντιγόνη με το Τσίπρα. Είδαμε και πόσο συγκίνησε τους πολίτες η υποψηφιότητα του.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
- Μαυροβασίλης
μη μας καυλώνεις μεσημεριάτικα
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Δεν θεωρούσα ΤΟΣΟ ανόητη τη Φώφη.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Συμφωνούν και οι μικρο-ομολογιούχοι της ΝΔ.
- Τοξοβόλος_UK
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
αν παντως ο μπενι δεν κατεβει στις εκλογες ειναι πρωτο φαβορι για την θεση του πακη 

πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
- Τοξοβόλος_UK
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο ιστορικός Άγιαξ στην τελευταία θέση της βαθμολογίας
από Μαδουραίος » 29 Οκτ 2023, 18:43 » σε Αθλητικά - 6 Απαντήσεις
- 438 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Citroenakias
29 Οκτ 2023, 19:33
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 399 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
22 Νοέμ 2023, 19:48
-
-
Νέα δημοσίευση Υποψήφιοι του επικρατείας της Κωνσταντοπούλου λενε ότι θα ψηφίσουν μερα25
από phorumaster » 17 Ιουν 2023, 22:52 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 440 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kameron
17 Ιουν 2023, 23:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση Φιάσκο με τον Φρέντη Μπελέρη: Πρότεινε για αντιπρόεδρο Επιτροπής τον… φαιδρό Φειδία
από Μαδουραίος » 04 Φεβ 2025, 13:47 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 297 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Animal
05 Φεβ 2025, 09:04
-