Βενιζελος: η Φωφη μου προτεινε την τελευταια θεση του Επικρατειας

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Re: Βενιζελος: η Φωφη μου προτεινε την τελευταια θεση του Επικρατειας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi » 01 Ιουν 2019, 18:20

talaipwros έγραψε:
01 Ιουν 2019, 16:27
Σαμαράς για ΠτΔ
:smt023
FIGHT! FIGHT! FIGHT!

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 01 Ιουν 2019, 18:20

Τοξοβόλος_UK έγραψε:
01 Ιουν 2019, 18:16
Πάντως υπάρχει και άλλη ανάγνωση. Στη περίπτωση που ΝΔ δεν έχει αυτοδυναμία και Βελόπουλος δεν συνεργαστεί, τότε ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ θα μπορούσαν να κάνουν τύπο έναν κεντροαριστερής κυβέρνησης. Δε ξέρω καν αν βγαίνουν τα κουκιά, ανάλογα τα ποσοστά τους και πάλι ίσως χρειαστεί και τρίτος πάρτνερ.

Φυσικά για να συναινέσει σε αυτό ο Τσίπρας πρέπει να πάρει και το κεφάλι του Λοβέρδου η φωφόκα. Ασκήσεις επι χάρτου τώρα αλλά ποτέ δε ξέρεις. Εξάλλου ο ΓΑΠ υποστηρίζει εδώ και αρκετούς μήνες συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ.

Ουσιαστικά μια ανάγνωση είναι οτι Τσίπρας-Φώφη τα βρήκαν...
Έλα ρε πασοκ και νέο πασοκ η ίδια πουστροσυμμορία. Δεν το είχε καταλάβει κανενας

Άβαταρ μέλους
Patriot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Patriot » 01 Ιουν 2019, 18:22

Τοξοβόλος_UK έγραψε:
01 Ιουν 2019, 18:16
Πάντως υπάρχει και άλλη ανάγνωση. Στη περίπτωση που ΝΔ δεν έχει αυτοδυναμία και Βελόπουλος δεν συνεργαστεί, τότε ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ θα μπορούσαν να κάνουν τύπο κεντροαριστερής κυβέρνηση. Δε ξέρω καν αν βγαίνουν τα κουκιά, ανάλογα τα ποσοστά τους.

Φυσικά για να συναινέσει σε αυτό ο Τσίπρας πρέπει να πάρει και το κεφάλι του Λοβέρδου η φωφόκα. Ασκήσεις επι χάρτου τώρα αλλά ποτέ δε ξέρεις. Εξάλλου ο ΓΑΠ υποστηρίζει εδώ και αρκετούς μήνες συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ.
Η ΝΔ θα κυβερνήσει έτσι κι αλλιώς.Αυτό γιατί
1)Σε εξακομματική Βουλή το όριο για αυτοδυναμία είναι το 34% ποσοστό που εύκολα μπορεί να πιάσει η ΝΔ(εδώ πήρε 33% στις ευρωεκλογές).Σε πεντακομματική Βουλή είναι ακόμα μικρότερο το όριο για αυτοδυναμία.
2)Σε επτακομματική Βουλή το όριο για αυτοδυναμία είναι 37%.Σε αυτή την περίπτωση είτε η ΝΔ θα πάρει αυτοδυναμία(το πιο πιθανό) είτε θα συνεργαστεί με την Ελληνική Λύση.
Στην Βουλή θα υπάρχουν σίγουρα πέντε κόμματα(ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ,ΚΙΝΑΛ,Ελληνική Λύση) και υπάρχει ερωτηματικό για το αν θα είναι δύο(Χρυσή Αυγή και Μέρα 25).
Υπεράνω όλων η πατρίς

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 01 Ιουν 2019, 18:24

Professor έγραψε:
01 Ιουν 2019, 16:14
Ναι, ταιριάζει. Έχει και φανς ΝΔκράτες. Κάτι Μαυροβασιληδες.

Δεν ταιριάζει καθόλου με την ευρωπαϊκή κεντροαριστερά.

Ο φυσικός του χώρος είναι η ακροδεξιά. Εγώ έχω πει ότι είναι η αρσενική εκδοχή της Κωνσταντοπούλου.

Αυτό δεν άρεσε στον Λεπορελλο γιατί, οκ, είναι πιο ορθολογική η σκέψη του από τη μία (είναι και μεγαλύτερο λαμόγιο από την άλλη), αλλά ο Λ. δεν λαμβάνει υπόψιν τις βιολογικές διαφορές των φύλων.
Οι ΝΔκράτες έχουν πληθυντικό, οι Μαυροβασίληδες όχι.

Αν θέλετε να σας παίρνουν στα σοβαρά, να μάθετε τους στοιχειώδεις κανόνες γραμματικής.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τοξοβόλος_UK » 01 Ιουν 2019, 18:27

Patriot έγραψε:
01 Ιουν 2019, 18:22

1)Σε εξακομματική Βουλή το όριο για αυτοδυναμία είναι το 34% ποσοστό που εύκολα μπορεί να πιάσει η ΝΔ(εδώ πήρε 33% στις ευρωεκλογές).Σε πεντακομματική Βουλή είναι ακόμα μικρότερο το όριο για αυτοδυναμία.
2)Σε επτακομματική Βουλή το όριο για αυτοδυναμία είναι 37%.Σε αυτή την περίπτωση είτε η ΝΔ θα πάρει αυτοδυναμία(το πιο πιθανό) είτε θα συνεργαστεί με την Ελληνική Λύση.
Στην Βουλή θα υπάρχουν σίγουρα πέντε κόμματα(ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ,ΚΙΝΑΛ,Ελληνική Λύση) και υπάρχει ερωτηματικό για το αν θα είναι δύο(Χρυσή Αυγή και Μέρα 25).
Επιμένω οτι 37 μέρες είναι πυκνός πολιτικός χρόνος. Το είδαμε ήδη σήμερα με το ΚΙΝΑΛ. Οπότε τα ποσοστά και όλα αυτά είναι ασκήσεις επι χάρτου και δεν σημαίνουν τπτ αυτή τη στιγμή.Είναι πολλοί οι αστάθμητοι παράγοντες οι οποίοι δε μας επιτρέπουν ούτε να ξέρουμε ποσοστά ούτε ποιά και πόσα κόμματα θα μπουν.

Θεωρώ οτι θα έχουμε και άλλες εκπλήξεις.

Άβαταρ μέλους
Patriot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Patriot » 01 Ιουν 2019, 18:32

Τοξοβόλος_UK έγραψε:
01 Ιουν 2019, 18:27
Patriot έγραψε:

Επιμένω οτι 36 μέρες είναι πυκνός πολιτικός χρόνος. Το είδαμε ήδη σήμερα με το ΚΙΝΑΛ. Οπότε τα ποσοστά και όλα αυτά είναι ασκήσεις επι χάρτου και δεν σημαίνουν τπτ αυτή τη στιγμή.Είναι πολλοί οι αστάθμητοι παράγοντες οι οποίοι δε μας επιτρέπουν ούτε να ξέρουμε ποσοστά ούτε ποιά και πόσα κόμματα θα μπουν.

36 μέρες μένουν για τις εθνικές εκλογές.Σε 36 μέρες δεν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να καλύψει 9,5 μονάδες διαφορά.Η ΝΔ πήρε 33% και θα πάρει μεγαλύτερο ποσοστό στις βουλευτικές.Είτε με πεντακομματική είτε με εξακομματική Βουλή βγάζει αυτοδυναμία(με εξακομματική θέλει τουλάχιστον 34% για αυτοδυναμία ενώ με πεντακομματική θέλει τουλάχιστον 32%).Ακόμα και με επτακομματική Βουλή είναι πολύ πιθανόν να βγάλει αυτοδυναμία(με επτακομματική θα χρειαστεί τουλάχιστον 37% για αυτοδυναμία).Και υπάρχει και η ελληνική λύση.
Υπεράνω όλων η πατρίς

Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn » 01 Ιουν 2019, 18:33

Τι ακριβώς έχασε η Φώφη; Ποιοι είναι οι προνομιακοί ψηφοφόροι του χοντρού, οι οποίοι θα ψήφιζαν ΚΙΝΑΛ γι' αυτόν;

Το τελευταίο διάστημα ο χοντρός είχε γίνει απολογητής της συγκυβέρνησης με Πιτσαγιόλο, δεξιός ψάλτης του κόμματος και νούμερο ένα φαβορί να την κοπανήσει αν η Φώφη δεν συμφωνούσε σε μετεκλογική συνεργασία.
My Life had stood, a Loaded Gun

Κομματικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κομματικός » 01 Ιουν 2019, 18:35

Patriot έγραψε:
01 Ιουν 2019, 18:32
Τοξοβόλος_UK έγραψε:
01 Ιουν 2019, 18:27
Patriot έγραψε:

Επιμένω οτι 36 μέρες είναι πυκνός πολιτικός χρόνος. Το είδαμε ήδη σήμερα με το ΚΙΝΑΛ. Οπότε τα ποσοστά και όλα αυτά είναι ασκήσεις επι χάρτου και δεν σημαίνουν τπτ αυτή τη στιγμή.Είναι πολλοί οι αστάθμητοι παράγοντες οι οποίοι δε μας επιτρέπουν ούτε να ξέρουμε ποσοστά ούτε ποιά και πόσα κόμματα θα μπουν.

36 μέρες μένουν για τις εθνικές εκλογές.Σε 36 μέρες δεν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να καλύψει 9,5 μονάδες διαφορά.Η ΝΔ πήρε 33% και θα πάρει μεγαλύτερο ποσοστό στις βουλευτικές.Είτε με πεντακομματική είτε με εξακομματική Βουλή βγάζει αυτοδυναμία(με εξακομματική θέλει τουλάχιστον 34% για αυτοδυναμία ενώ με πεντακομματική θέλει τουλάχιστον 32%).Ακόμα και με επτακομματική Βουλή είναι πολύ πιθανόν να βγάλει αυτοδυναμία(με επτακομματική θα χρειαστεί τουλάχιστον 37% για αυτοδυναμία).Και υπάρχει και η ελληνική λύση.
Είσαι άσχετος.Δεν υπολογίζεται έτσι η αυτοδυναμία.

https://m.tvxs.gr/mo/i/167771/f/news/el ... komma.html

Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine » 01 Ιουν 2019, 18:37

Εικόνα
πατησιωτης έγραψε:
10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.

Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τοξοβόλος_UK » 01 Ιουν 2019, 18:38

Patriot έγραψε:
01 Ιουν 2019, 18:32

Δε είπα τπτ από αυτά που λες. Για την ακρίβεια λέω τα αντίθετα. Αυτά για τα ποσοστά είναι μηδέν αυτή τη στιγμή. Κάτσε να δούμε τι άλλες εξελίξεις θα έχουμε και μετά βλέπουμε τα ποσοστά. Μπορεί η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ να είναι φρέσκια αλλά έχουμε ακόμα δρόμο.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 01 Ιουν 2019, 18:42

aljawn έγραψε:
01 Ιουν 2019, 18:33
Τι ακριβώς έχασε η Φώφη; Ποιοι είναι οι προνομιακοί ψηφοφόροι του χοντρού, οι οποίοι θα ψήφιζαν ΚΙΝΑΛ γι' αυτόν;

Το τελευταίο διάστημα ο χοντρός είχε γίνει απολογητής της συγκυβέρνησης με Πιτσαγιόλο, δεξιός ψάλτης του κόμματος και νούμερο ένα φαβορί να την κοπανήσει αν η Φώφη δεν συμφωνούσε σε μετεκλογική συνεργασία.
Η αμήχανη αλλά επαναλαμβανόμενη στιγμή που η βαρύτητα των επιχειρημάτων εστιάζει στο σωματικό βάρος του κατηγορούμενου, είναι η πρώτη μηχανιστική αντίδραση της αριστερής αντιρατσιστικής ανοησίας.

Ο συνήθης στιβαρός αριστερός λόγος, που το βάρος του αντιστοιχεί σε πλαστικό φελλό αφρώδους οίνου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 01 Ιουν 2019, 18:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Pirate7G

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pirate7G » 01 Ιουν 2019, 18:42

talaipwros έγραψε:
Σαμαράς για ΠτΔ
Αφού δεν είναι δημοκράτης. Κι επίσης δεν έχει σχέση με την πολιτική. Όχι τον καιροσκοπισμοό, που σήμερα ονομάζεται πολιτική, αλλά με την πραγματική πολτική.
Γενικώς ο οποιοσδήποτε με ιδιοτελεί συμφέροντα, καιροσκοπικές βλέψεις, εμμονές βασισμένες σε τίτλους εξουσίας (παράλογης και αδικαιολόγητης προέλευσης) από το δεκαετίες ψευτοπολιτικό κατεστημένο, απλά δεν έχει σχέση με την πολτική.
Κι ο Σαμαράς ως το απόλυτο παράδειγμα συνδιασμου όλων των προαναφερθέντων, είναι ο πλέον ακατάλληλος για οποιοδήποτε πολιτικό πόστο. Το καλλίτερο από όλα και το πιο σωστό θα ήταν να του αφαιρεθούν και τα πολιτικά δικαιώματα, λόγω της παντελούς αποτυχημένης και βιβλικά καταστροφικής, για την Ελλάδα, σταδιοδρομίας του. Δεν είναι ο μόνος βέβαια.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου

Κομματικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κομματικός » 01 Ιουν 2019, 18:47

ΓΑΛΗ έγραψε:
01 Ιουν 2019, 18:42
aljawn έγραψε:
01 Ιουν 2019, 18:33

Η αμήχανη αλλά επαναλαμβανόμενη στιγμή που η βαρύτητα των επιχειρημάτων εστιάζει στο σωματικό βάρος του κατηγορούμενου, είναι η πρώτη μηχανιστική αντίδραση της αριστερής αντιρατσιστικής ανοησίας.

Ο συνήθης στιβαρός αριστερός λόγος, που το βάρος του αντιστοιχεί σε πλαστικό φελλό αφρώδους οίνου.
ΓΑΛΗ @ Γιατί πολλοί άντρες...

Η αμήχανη αλλά επαναλαμβανόμενη στιγμή που η βαρύτητα των επιχειρημάτων εστιάζει στη διανοητική κατάσταση του κατηγορούμενου, είναι η πρώτη μηχανιστική αντίδραση της δεξιάς αντιρατσιστικής ανοησίας.

Ο συνήθης στιβαρός δεξιός λόγος, που το βάρος του αντιστοιχεί σε πλαστικό φελλό αφρώδους οίνου.

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 01 Ιουν 2019, 18:47

Pirate7G έγραψε:
01 Ιουν 2019, 18:42
talaipwros έγραψε:
Σαμαράς για ΠτΔ
Αφού δεν είναι δημοκράτης. Κι επίσης δεν έχει σχέση με την πολιτική. Όχι τον καιροσκοπισμοό, που σήμερα ονομάζεται πολιτική, αλλά με την πραγματική πολτική.
Γενικώς ο οποιοσδήποτε με ιδιοτελεί συμφέροντα, καιροσκοπικές βλέψεις, εμμονές βασισμένες σε τίτλους εξουσίας (παράλογης και αδικαιολόγητης προέλευσης) από το δεκαετίες ψευτοπολιτικό κατεστημένο, απλά δεν έχει σχέση με την πολτική.
Κι ο Σαμαράς ως το απόλυτο παράδειγμα συνδιασμου όλων των προαναφερθέντων, είναι ο πλέον ακατάλληλος για οποιοδήποτε πολιτικό πόστο. Το καλλίτερο από όλα και το πιο σωστό θα ήταν να του αφαιρεθούν και τα πολιτικά δικαιώματα, λόγω της παντελούς αποτυχημένης και βιβλικά καταστροφικής, για την Ελλάδα, σταδιοδρομίας του. Δεν είναι ο μόνος βέβαια.
Άνοιξες πάλι το κουτάκι με τις συριζοπαπαριες

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 01 Ιουν 2019, 18:48

Ο Μητσοτακης βρηκε μινιμουμ 2-3 μοναδες επιπλεον σημερα.
Ο Βενιζελος θα πρεπει να εχει ρολο σε κυβερνηση ΝΔ ως εξωκοινοβουλευτικος.
Προβλημα δημιουργειται στον συριζα.
Αν ομως η Γεννηματα χασει Λοβερδο Καιλη και κανα δυο αλλους που ειναι φουλ αντισυριζα θα διαλυθει.
Οπως και να εχει ο Κυριακος πανηγυριζει.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών