Βενιζελος: η Φωφη μου προτεινε την τελευταια θεση του Επικρατειας
Re: Βενιζελος: η Φωφη μου προτεινε την τελευταια θεση του Επικρατειας
Όλοι για τον Μητσοτάκη δουλεύουν αυτήν την περίοδο, γεννούν και τα κοκόρια του κυριολεκτικά.
Η Φώφη έκανε δυνατή κίνηση, υψηλού ρίσκου βέβαια. Θεωρώντας, ίσως δικαιολογημένα, ότι ο σύριζα θα αντιμετωπίσει φαινόμενα έξτρα αποσυσπείρωσης ενόψει εκλογών, ξεκινά το ξεσκαρτάρισμα του ΠαΣόΚ από το πλέον προβεβλημένο δεξιό του στοιχείο ώστε να κάνει το κόμμα πιο ελκυστικό για ορισμένους παλαιοπασόκους που στήριξαν το σύριζα το 2015. Επίσης, λογικά προσβλέπει σε αυτοδυναμία της Ν.Δ. ώστε να έχει η ίδια την πολυτέλεια να μείνει στην αντιπολίτευση και να ανταγωνιστεί εκεί το σύριζα για τη μεθεπόμενη ημέρα. Αυτοδυναμία που εν γνώσει της ενισχύει ακόμα περισσότερο αφού κάποιες έξτρα ψήφοι θα διαρρεύσουν τώρα από το ΠαΣόΚ προς τη Ν.Δ. Ταυτόχρονα, ισχυροποιεί τη σχέση της με τους γιωργοπαπανδρεϊκούς.
Θα της βγει; Δεν είναι καθόλου σίγουρο, αλλά δεν είναι και απίθανο.
Η Φώφη έκανε δυνατή κίνηση, υψηλού ρίσκου βέβαια. Θεωρώντας, ίσως δικαιολογημένα, ότι ο σύριζα θα αντιμετωπίσει φαινόμενα έξτρα αποσυσπείρωσης ενόψει εκλογών, ξεκινά το ξεσκαρτάρισμα του ΠαΣόΚ από το πλέον προβεβλημένο δεξιό του στοιχείο ώστε να κάνει το κόμμα πιο ελκυστικό για ορισμένους παλαιοπασόκους που στήριξαν το σύριζα το 2015. Επίσης, λογικά προσβλέπει σε αυτοδυναμία της Ν.Δ. ώστε να έχει η ίδια την πολυτέλεια να μείνει στην αντιπολίτευση και να ανταγωνιστεί εκεί το σύριζα για τη μεθεπόμενη ημέρα. Αυτοδυναμία που εν γνώσει της ενισχύει ακόμα περισσότερο αφού κάποιες έξτρα ψήφοι θα διαρρεύσουν τώρα από το ΠαΣόΚ προς τη Ν.Δ. Ταυτόχρονα, ισχυροποιεί τη σχέση της με τους γιωργοπαπανδρεϊκούς.
Οπως φαινεται οχι μονο εγω.Δεν θα παραξενευομουν αν μαθαινα οτι και η Φωφαρα ψηφισε ΝΔ.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Τζημερίζεις...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Βραχυπροθεσμα μπορει να δουλευει για τον Μητσοτακη αλλα μακροπροθεσμα θα δουμε. Αν πραγματική η Φωφη εχει αποφασισει συνεργασια με τον Συριζα μετεκλογικα και αφησει τις χαζομαρες περι διμετωπου αγωνα με τη συντηρηση, τοτε λογικα δεν θα ψηφισει το προσωπο που θα υποδειξει η δεξια για πτδ ακομα και αν ειναι ο Βενιζελος. Αυτο θα ριξει την κυβερνηση και θα της δωσει ποντους. Τωρα ομως το πιο πιθανο ειναι να συντριβει πολιτικα. Εχω αναφερει πολλακις οτι οσο ο Συριζα εχει τον Τσιπρα αρχηγο θα ειναι το ηγετικο σχημα στο χωρο του. Διαρροες Συριζα προς κιναλ δεν παιζουν. Διαρροες κιναλ προς νδ και συριζα παιζουν τον Ιουλιο. Η φωφη κινδυνευει να φαγωθει μετα τις εκλογες αν φτασει πχ στο 6%. Ενα μηνα πριν τις εκλογες ομως δεν κανεις τετοιες κινησεις υψηλου ρισκου.kameron έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 22:16Όλοι για τον Μητσοτάκη δουλεύουν αυτήν την περίοδο, γεννούν και τα κοκόρια του κυριολεκτικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Arisvilla την 01 Ιουν 2019, 22:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μονο οι αμετανοητοι του ΓΑΠ θα παραμεινουν πιστοι στο Κινημα.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Μην παρεξενευτεις αν δεις συγκυβέρνηση Φωφάρας - ΣΥΡΙΖΑ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Ποτε ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
Δεν βγαινουν τα κουκια με τιποτα.
Ποιός ξεχνάει τις ατέλειωτες ουρές πανικόβλητων ανθρώπων στη ΔΕΗ για να πληρώσουν το χαράτσι (μετέπειτα ΕΝΦΙΑ), αν θυμάμαι καλά αυτός έφερε επίσης τον νόμο για ηχογραφήσεις και βιντεοσκοπήσεις εγκληματικών πράξεων χωρίς άδεια (χαχα) και φυσικά σε προσωπικό επίπεδο τη μείωση 60% στην σύνταξή μου.. κλπ κλπ. ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ο Κούλης να του δώσει καρέκλα! Θα αποδειχθεί μεγαλύτερο ΟΥΦΟ κι απο τον Τσιπρα! Δυστυχώς όμως βλέπω τα ΝΔουλικά εδώ να τον έχουν ήδη αποδεχθεί σαν υπουργό τους!Ίφιδα έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 17:56Απ το νόμο περί ευθύνης υπουργών ως τη λίστα Λαγκαρντ, απ το χαράτσι ως τα υποβρύχια, απ τη λειτουργία καναλιών χωρίς άδεια και χωρις να πληρώνουν ευρω στο κράτος ως το PSI, απ τα σκάνδαλα Ζίμενς ως την Προτον Μπανκ, σε όλα μέσα ο μαφιόζος Βαγγελάκης, σοβαρά τώρα ρε Πατησιώτη;πατησιωτης έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 17:46Ευθύνες για ποιό πράγμα ακριβώς;μπορείς να τις προσδιορίσεις;φαντάζομαι θα θυμάσαι ότι ο ΓΑΠ τον έβαλε στο υπουργείο Αμύνης για να μην έχει καμμιά ανάμιξη στα οικονομικά και έφερε μόνος του το μνημόνιο και τον φώναξε μόνο αφού τα έκανε ρόιδο.Ή νομίζεις ότι μπορούσε να διορθωθεί το 2011 αυτό που στράβωσε το 2009;
- Otto Weininger

Εσύ είσαι πιο φανατική ΝΔ και από μένα.
Θες στις επόμενες εκλογές να βγει η ΝΔ με 60% ;
Let them make the first mistake. We make the last move.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Μαθαίνω κόπηκε και ο έτερος ζαν πρεμιέ γέρου. Νύχτα των μεγάλων μαχαιριών η αποψινή.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Otto Weininger
Θα ψηφίσεις ΝΔ ;Bandit59 έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 22:29Ποιός ξεχνάει τις ατέλειωτες ουρές πανικόβλητων ανθρώπων στη ΔΕΗ για να πληρώσουν το χαράτσι (μετέπειτα ΕΝΦΙΑ), αν θυμάμαι καλά αυτός έφερε επίσης τον νόμο για ηχογραφήσεις και βιντεοσκοπήσεις εγκληματικών πράξεων χωρίς άδεια (χαχα) και φυσικά σε προσωπικό επίπεδο τη μείωση 60% στην σύνταξή μου.. κλπ κλπ. ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ο Κούλης να του δώσει καρέκλα! Θα αποδειχθεί μεγαλύτερο ΟΥΦΟ κι απο τον Τσιπρα! Δυστυχώς όμως βλέπω τα ΝΔουλικά εδώ να τον έχουν ήδη αποδεχθεί σαν υπουργό τους!Ίφιδα έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 17:56Απ το νόμο περί ευθύνης υπουργών ως τη λίστα Λαγκαρντ, απ το χαράτσι ως τα υποβρύχια, απ τη λειτουργία καναλιών χωρίς άδεια και χωρις να πληρώνουν ευρω στο κράτος ως το PSI, απ τα σκάνδαλα Ζίμενς ως την Προτον Μπανκ, σε όλα μέσα ο μαφιόζος Βαγγελάκης, σοβαρά τώρα ρε Πατησιώτη;πατησιωτης έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 17:46
Ευθύνες για ποιό πράγμα ακριβώς;μπορείς να τις προσδιορίσεις;φαντάζομαι θα θυμάσαι ότι ο ΓΑΠ τον έβαλε στο υπουργείο Αμύνης για να μην έχει καμμιά ανάμιξη στα οικονομικά και έφερε μόνος του το μνημόνιο και τον φώναξε μόνο αφού τα έκανε ρόιδο.Ή νομίζεις ότι μπορούσε να διορθωθεί το 2011 αυτό που στράβωσε το 2009;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Η Φώφη μύρισε αίμα και θέλει να αποτελειώσει Συριζα. Ένα 1% μπορεί να το τσιμπήσει. Βέβαια αν ο Καμινης βοηθάει προς αυτή την κατεύθυνση είναι ένα θέμα. Παρακινδυνευμενη κίνηση 1 μήνα πριν τις εκλογές. Θα φανεί αν της βγει 

Νήφε και μέμνησο απιστείν
-
Όποιος δεν αντιλαμβάνεται ότι σήμερα η Φώφη αυτοκτόνησε και έκανε την ΝΔ αυτοδύναμη δεν βλέπει μπροστά του
Είναι χειρότερος από τους ηλιθιους που πίστευαν ότι οι δημοσκοπήσεις είναι στημένες και θα κερδίσει ο σύριζα τις εκλογες
Είναι χειρότερος από τους ηλιθιους που πίστευαν ότι οι δημοσκοπήσεις είναι στημένες και θα κερδίσει ο σύριζα τις εκλογες
Βραχυπροθεσμα μπορει να δουλευει για τον Μητσοτακη αλλα μακροπροθεσμα θα δουμε. Αν πραγματική η Φωφη εχει αποφασισει συνεργασια με τον Συριζα μετεκλογικα και αφησει τις χαζομαρες περι διμετωπου αγωνα με τη συντηρηση, τοτε λογικα δεν θα ψηφισει το προσωπο που θα υποδειξει η δεξια ακομα και αν ειναι ο Βενιζελος. Αυτο θα ριξει την κυβερνηση και θα της δωσει ποντους. Τωρα ομως το πιο πιθανο ειναι να συντριβει πολιτικα. Εχω αναφερει πολλακις οτι οσο ο Συριζα εχει τον Τσιπρα αρχηγο θα ειναι το ηγετικο σχημα στο χωρο του. Διαρροες Συριζα προς κιναλ δεν παιζουν. Διαρροες κιναλ προς νδ και συριζα παιζουν τον Ιουλιο. Η φωφη κινδυνευει να φαγωθει μετα τις εκλογες αν φτασει πχ στο 6%. Ενα μηνα πριν τις εκλογες ομως δεν κανεις τετοιες κινησεις υψηλου ρισκου.
[/quote]
Δεν νομίζω ότι ο στόχος της Φώφης είναι να συμπλεύσει μετεκλογικά με το σύριζα, μάλλον το αντίθετο σκοπεύει να τους ανταγωνισθεί στα ίσια στο χώρο της αντινεοδημοκρατίας. ΠτΔ, πιθανόν να ψηφίσουν τον Παυλόπουλο (όχι το ΠαΣόΚ, ο σύριζα με τη Ν.Δ. και η Φώφη θα τους τα ρίξει και εκεί), αν και με την αναθεώρηση ίσως η Ν.Δ. πάει σε εκλογή μόνη της με 151 αν έχει αυτοδυναμία, δεν τίθεται θέμα να πέσει η κυβέρνηση.
Τι θα γίνει στον αντιΝ.Δ. χώρο, θα το δούμε αργότερα. Οι της ευρύτερης αριστεράς έχετε την τάση να υπερτιμάτε την απήχηση του Τσίπρα επειδή ο ίδιος, αλλά και ο σύριζα είναι κοντά στο προφίλ σας. Όμως, εσείς είστε ένα 20+%. Υπάρχει και άλλος αρκετός κόσμος στον αντιΝ.Δ. χώρο που έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και σε αυτούς ο Τσίπρας δεν έχει πλέον ιδιαίτερη απήχηση, εκεί ποντάρει η Φώφη. Φυσικά, όπως προείπα, παίρνει σοβαρό ρίσκο ενόψει εκλογών. Ουσιαστικά τα πάει "όλα ή τίποτα", δυνατή ζαριά σε κάθε πε΄ριπτωση.
Επίσης, με το σημερινό εννοείται ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συναινέσει το ΠαΣόΚ σε αλλαγή του εκλογικού νόμου, μόνο αν η Ν.Δ. έχει αυτοδυναμία για να αλλάξει στις μεθεπόμενες.
ΥΓ: Αν ήμουν Λοβέρδος, θα με έζωναν φίδια απόψε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο ιστορικός Άγιαξ στην τελευταία θέση της βαθμολογίας
από Μαδουραίος » 29 Οκτ 2023, 18:43 » σε Αθλητικά - 6 Απαντήσεις
- 438 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Citroenakias
29 Οκτ 2023, 19:33
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 399 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
22 Νοέμ 2023, 19:48
-
-
Νέα δημοσίευση Υποψήφιοι του επικρατείας της Κωνσταντοπούλου λενε ότι θα ψηφίσουν μερα25
από phorumaster » 17 Ιουν 2023, 22:52 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 440 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kameron
17 Ιουν 2023, 23:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση Φιάσκο με τον Φρέντη Μπελέρη: Πρότεινε για αντιπρόεδρο Επιτροπής τον… φαιδρό Φειδία
από Μαδουραίος » 04 Φεβ 2025, 13:47 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 297 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Animal
05 Φεβ 2025, 09:04
-