Βενιζελος: η Φωφη μου προτεινε την τελευταια θεση του Επικρατειας

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
phorumitis

Re: Βενιζελος: η Φωφη μου προτεινε την τελευταια θεση του Επικρατειας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από phorumitis » 01 Ιουν 2019, 23:36

Στο καλό και να μη μας γράφει. Πρέπει να ξεβρωμισει ο προοδευτικός χώρος από λερες σαν κι αυτόν

independent_44
Phorum.gr user: independent_44

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από independent_44 » 02 Ιουν 2019, 00:20

Professor έγραψε:
01 Ιουν 2019, 16:14
Εγώ έχω πει ότι είναι η αρσενική εκδοχή της Κωνσταντοπούλου.
Απ' τα πιο απολαυστικά δίδυμα όταν τσακώνονταν στην αρχή που ήταν πρόεδρος της βουλής η Ζωή.

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 02 Ιουν 2019, 00:22

independent_44 έγραψε:
02 Ιουν 2019, 00:20
Professor έγραψε:
01 Ιουν 2019, 16:14
Εγώ έχω πει ότι είναι η αρσενική εκδοχή της Κωνσταντοπούλου.
Απ' τα πιο απολαυστικά δίδυμα όταν τσακώνονταν στην αρχή που ήταν πρόεδρος της βουλής η Ζωή.
Στην ίδια πρόταση ΒαΒε και Ζωή!!
Σβήστε το ρε πριν εμφανιστεί Μαυροβασίλης και δεν σας σώνει τίποτα
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 02 Ιουν 2019, 00:37

Μαυροβασίλης έγραψε:
01 Ιουν 2019, 19:24
foscilis έγραψε:
01 Ιουν 2019, 19:10
φοσι, νομίζω οφείλεις να γραμμωθείς με τον καλό φίλο Μάνο

Τι πάθανε όλοι αυτοί?

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 02 Ιουν 2019, 00:41

foscilis έγραψε:
02 Ιουν 2019, 00:37
Μαυροβασίλης έγραψε:
01 Ιουν 2019, 19:24
foscilis έγραψε:
01 Ιουν 2019, 19:10
φοσι, νομίζω οφείλεις να γραμμωθείς με τον καλό φίλο Μάνο

Τι πάθανε όλοι αυτοί?
Είδανε το φάντασμα του Παπανδρέου να επιστρέφει. :D

https://www.iefimerida.gr/politiki/kera ... s-se-kinal

Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης » 02 Ιουν 2019, 00:44

Orion22 έγραψε:
01 Ιουν 2019, 20:25
Δεν είναι ώρα για τον επιτάφιο του neé turkoglu.
Η πιο σημαντική θεσμική διάβρωση από τις οπλές του, ήταν η παρθενική του παρέμβαση στα κοινά το 1985. Ως φέρελπις αντισυνταγματολόγος -με συναυτουργούς Λοβέρδο και Κοντογιώργη- είχε ταχθεί στο πλευρό του αντρέα για την ψήφο του ΠτΒ και τα γαλάζια ψηφοδέλτια.

Για το συγκεκριμένο θέμα τώρα,. Μέχρι πριν από λίγο καιρό αυτοπροτεινόταν για κιγκινάτος.
Τώρα που η phophi προσπάθησε να αποκαταστήσει το πσεκαμίνι, δίνοντάς του free entry, βρήκε ο n/t να κάνει φασαρία; :102:
εννοείται ότι διαφωνώ μέχρι κεραίας αλλά κουοτάρω για να βλέπουν οι ζαίοι πως γίνεται με 50+ μονάδες ευφυΐας παραπάνω

εννοείται έκλαψα με κινγκινάτο :lol:

Beria, από/σε ποιό μετερίζι θα στηρίξεις κ. Ευάγγελο;
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου

Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine » 02 Ιουν 2019, 00:48

vatraxos έγραψε:
01 Ιουν 2019, 23:34
Ντόμινο εξελίξεων πυροδότησε η αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου από το ΚΙΝΑΛ, εξαιτίας της απόφασης της Φώφης Γεννηματά να θέσει επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του κόμματος τον Γιώργο Καμίνη.

Υποψήφιοι βουλευτές με το ΚΙΝΑΛ αποσύρουν τις υποψηφιότητες τους για τις εθνικές εκλογές, καταγγέλλοντας την αιφνιδιαστική, όπως την χαρακτηρίζουν, απόφαση της Φώφης Γεννηματά να... «αδειάσει» τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Μετά τον Μάνο Επιτροπάκη, που ανακοίνωσε ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του, κάνοντας λόγο για «αισχρή απόφαση της ηγεσίας» του κόμματος, ο Γιώργος Τόλιος, η Σοφία Θεολογίτου, αλλά και ακόμα δύο υποψήφιοι του ΚΙΝΑΛ στην Κορινθία δήλωσαν ότι δεν θα είναι υποψήφιοι.

Παράλληλα, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος ζητούν την άμεση σύγκληση του οργάνου, προκειμένου να συζητηθούν όλες οι τελευταίες εξελίξεις και να ληφθούν εάν χρειαστεί οι ανάλογες αποφάσεις. Η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής είχε προγραμματιστεί για την ερχόμενη Κυριακή 9 Ιουνίου, ενώ την Τρίτη 4 του μηνός πρόκειται να συνεδριάσουν η Κοινοβουλευτική Ομάδα και το Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος.

https://www.documentonews.gr/article/ki ... -benizeloy
πατησιωτης έγραψε:
10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.

Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla » 02 Ιουν 2019, 01:04

Πάντως αν με την κίνηση του αυτή ο Μπένι διαλύσει το ΚΙΝΑΛ θα έχει κάνει την πιο σοφή πολιτική κίνηση στην καριέρα του. Του βγάζω το καπέλο, τον ευχαριστώ πολύ και εύχομαι καλή διάλυση στην Ενωση Κέντρου της Φώφης των ίσων και καλά αποστάσεων. Η όλη φάση με το πρωην ΠΑΣΟΚ θυμίζει έντονα ένωση κέντρου της δεκαετίας του 70 που διαλύθηκε σε πέντε χρόνια και απορροφήθηκε από Πασόκ κυρίως και Νδ δευτερευόντως. Προδιαγεγραμμένο ήταν το μέλλον του Κιναλ όσο συνέχιζε την πολιτική των ίσων αποστάσεων. Δεν μπορείς να εξομοιώνεις τη ΝΔ με τον Σύριζα για να τους ευχαριστήσεις όλους, δηλαδή και τους βενιζελοσημιτικούς και τους παπανδρεικούς. Κάποτε θα χρειαστεί να πάρεις θέση. Αν ισχύει αυτό που λέει ο Βενιζέλος για ουρά του Σύριζα(πολύ αμφιβάλλω προς το παρον) τότε μπορεί να επιβιώσει στο μέλλον το κόμμα της Φώφης και του Γιωργάκη πια σαν πιθανός κυβερνητικός εταίρος του Σύριζα. Αν δεν ισχύει και απλώς τον έστειλε γιατι δέχτηκε εισηγήσεις να διώξει τα βαρίδια το έχασε το παιχνίδι γιατί η θα πρέπει να διώξει και τα άλλα βαρίδια δηλαδή σχεδόν όλα τα στελέχη της ή αλλιώς κινδυνεύει με εξαφάνιση από τον πολιτικό χάρτη. Ο Λοβέρδος, ο Κωνσταντινόπουλος, ο Κεγκέρογλου κτλ προς το παρόν μένουν και δεν μπορεί να περάσει το αφήγημα της αριστερής στροφής.

Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός » 02 Ιουν 2019, 01:15

Σήμερα γιορτάζει η Δημοκρατία! Μπενίτο, στο καλό!!!

Στο δια ταύτα, έχω ακούσει πως η Φώφη είναι πολύ σκληρή και αρχηγική εντός κόμματος. Δεν ανέχεται να την αμφισβητούν και να μην την υπακούουν πειθήνια. Επίσης, ανταμοίβει μόνο τους εσωκομματικούς της ψηφοφόρους και υποστηρικτές. Σε κάποιες περιφέρειες επέλεξε άτομα που δεν ζουν στην τοπική κοινωνία, δεν τους ξέρει κανείς, δεν έχουν προσφέρει τίποτα αλλά πληρούσαν το μοναδικό της κριτήριο: την ψήφισαν αρχηγό

Στην ουσία, η Σοσιαλδημοκρατία, είναι σπασμένη σε τρεις μεριές:
α) Σοσιαλφιλελεύθερους (Μπένι, αντίο)
β) Παραδοσιακούς Σοσιλαδημοκράτες (Φώφη)
γ) Τσίπρας (ότι θα μείνει από ΣΥΡΙΖΑ)
η πιθανότητα να ενωθούν αυτά τα κομμάτια αγγίζει το 0, γιατί ουσιαστικά,

η σύγχρονη κεντροαριστερά, είναι η ουρά της Δεξιάς και δεν έχει τίποτα εναλλακτικό να προσφέρει (όπως συμβαίνει σε όλη την Δύση)

Συγχαρητήρια, για την 8ετή κυβέρνηση ΝΔ
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 02 Ιουν 2019, 02:19

Ο Μπέννυ ήταν αυτός που κατήργησε το τραπεζικό απόρρητο, κάτι για το οποίο λέτε "ο λα λα τι ωραία" εσείς οι τζαμπατζήδες-επιδοματούχοι.
Ο τραπεζικός λογαριασμός ήταν το "φρούριο" του πολίτη. Άνοιγε μόνο αν (προ)ϋπήρχε κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος, ακριβώς όπως και το οικογενειακό άσυλο παραβιάζεται μόνο αν έχουμε διαπράξει κακούργημα.
Τώρα μπαίνει η εισπρακτική και η εφορία και σου τα παίρνει αλλά και αν ακόμα δεν χρωστάς ξαναμπαίνουν για να σε σπιουνάρουν.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 02 Ιουν 2019, 02:47

phorumitis έγραψε:
01 Ιουν 2019, 23:36
Στο καλό και να μη μας γράφει. Πρέπει να ξεβρωμισει ο προοδευτικός χώρος από λερες σαν κι αυτόν
:goodpost:

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 02 Ιουν 2019, 02:50

Arisvilla έγραψε:
02 Ιουν 2019, 01:04
Πάντως αν με την κίνηση του αυτή ο Μπένι διαλύσει το ΚΙΝΑΛ θα έχει κάνει την πιο σοφή πολιτική κίνηση στην καριέρα του. Του βγάζω το καπέλο, τον ευχαριστώ πολύ και εύχομαι καλή διάλυση στην Ενωση Κέντρου της Φώφης των ίσων και καλά αποστάσεων. Η όλη φάση με το πρωην ΠΑΣΟΚ θυμίζει έντονα ένωση κέντρου της δεκαετίας του 70 που διαλύθηκε σε πέντε χρόνια και απορροφήθηκε από Πασόκ κυρίως και Νδ δευτερευόντως. Προδιαγεγραμμένο ήταν το μέλλον του Κιναλ όσο συνέχιζε την πολιτική των ίσων αποστάσεων. Δεν μπορείς να εξομοιώνεις τη ΝΔ με τον Σύριζα για να τους ευχαριστήσεις όλους, δηλαδή και τους βενιζελοσημιτικούς και τους παπανδρεικούς. Κάποτε θα χρειαστεί να πάρεις θέση. Αν ισχύει αυτό που λέει ο Βενιζέλος για ουρά του Σύριζα(πολύ αμφιβάλλω προς το παρον) τότε μπορεί να επιβιώσει στο μέλλον το κόμμα της Φώφης και του Γιωργάκη πια σαν πιθανός κυβερνητικός εταίρος του Σύριζα. Αν δεν ισχύει και απλώς τον έστειλε γιατι δέχτηκε εισηγήσεις να διώξει τα βαρίδια το έχασε το παιχνίδι γιατί η θα πρέπει να διώξει και τα άλλα βαρίδια δηλαδή σχεδόν όλα τα στελέχη της ή αλλιώς κινδυνεύει με εξαφάνιση από τον πολιτικό χάρτη. Ο Λοβέρδος, ο Κωνσταντινόπουλος, ο Κεγκέρογλου κτλ προς το παρόν μένουν και δεν μπορεί να περάσει το αφήγημα της αριστερής στροφής.
Δε θα διαλυθεί το ΚΙΝΑΛ. Απλά απ' ό,τι φαίνεται αποχωρεί η σκληρή φιλοΝΔ πτέρυγα... Αυτό είναι πάρα πολύ καλό για τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί σημαίνει ότι σταδιακά έρχεται πιο κοντά με το ΚΙΝΑΛ. Κάτι που συνεπάγεται ευκολότερο σχηματισμό συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ, παρά ΚΙΝΑΛ-ΝΔ... Το θέμα είναι να κοπούν οι γέφυρες της ΝΔ με τα άλλα κόμματα για να απομονωθεί!

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 02 Ιουν 2019, 04:20

Η χαρά των Συριζαίων η φαγωμάρα στο ΠΑΣΟΚ.

Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος » 02 Ιουν 2019, 06:01

Ξέρω είναι και οι δύο αρχηγικές προσωπικότητες αλλά πρέπει για το καλό του τόπου να τα βρουν ο Βαγγέλης με τον Βασίλη.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών