Την κάρτα μνήμης ξέχασες να κλειδώσεις, στο παλιό είχε γίνει ολόκληρο σόου με ένα κινητό που βρήκα μέσα στο αμάξι μου.Naida έγραψε: ↑02 Ιουν 2019, 23:09Κωδικό στο κινητό, κρυφή συνομιλία σε μέσεντζερ και βάημπερ. Κωδικοποιημένο όνομα του εραστή-ερωμένης.
Συνεννοημένοι φίλοι ή φίλες με λέξεις κωδικούς αν χρειαστεί να τους παρεις τηλέφωνο με ανοιχτή ακρόαση πετάς τη λέξη από την αρχή να καταλάβει ότι ακουει και άλλος.
Όχι εφαρμογές που δεν ξέρεις στο κινητό.
Βέβαια εξαρτάται σε τι βαθμό έχει φτάσει ο άλλος την παρακολούθηση.
Μέτρα αντιπαρακολούθησης και προστασίας απο απατημένους συζύγους
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μέτρα αντιπαρακολούθησης και προστασίας απο απατημένους συζύγους
the end

- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Τα Xiaomi ειναι απαραβιασταsys3x έγραψε: ↑02 Ιουν 2019, 23:25Ρουτάρω κινητά τηλέφωνα με οποιαδήποτε έκδοση άνδροιδ, περνάω άοσμο άχρωμο και αόρατο σόφτγουερ για ρημόουτ αντιμιστρέησο που δεν αφήνει ίχνη. Φιλικές τιμές ΔΕΝ κάνω γιατί όλοι οι φίλοι μου ξέρουν να τα κάνουν αυτά μόνοι τους άρα ΔΕΝ είμαστε φίλοι. Λεπτομέρειες με πμ, ξεκινάει η δουλειά μόλις μπει η προκαταβολή.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Και τι θα κερδίσεις αν ανακαλύψεις απιστία;
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Νεες γκομενες
Αρίστος for Tsirpas
Ανάλογα. Προκαταβολή πρώτα.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑02 Ιουν 2019, 23:52Τα Xiaomi ειναι απαραβιασταsys3x έγραψε: ↑02 Ιουν 2019, 23:25Ρουτάρω κινητά τηλέφωνα με οποιαδήποτε έκδοση άνδροιδ, περνάω άοσμο άχρωμο και αόρατο σόφτγουερ για ρημόουτ αντιμιστρέησο που δεν αφήνει ίχνη. Φιλικές τιμές ΔΕΝ κάνω γιατί όλοι οι φίλοι μου ξέρουν να τα κάνουν αυτά μόνοι τους άρα ΔΕΝ είμαστε φίλοι. Λεπτομέρειες με πμ, ξεκινάει η δουλειά μόλις μπει η προκαταβολή.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Παιδιά , μην κάνετε έτσι
Κρέας μπαίνει κρέας βγαίνει και τα ζουμια ο τόκος !!
Μην κάνετε έτσι για ένα τόσο ασήμαντο θέμα όπως η απιστία
Αν δεν κολλήσετε αιηντς η άλλα αφροδίσια ..δεν τρέχει τίποτε !!
Στην απιστία το πρόβλημα δεν είναι αν μας απατησει η γυναίκα αλλά το να μην μας φύγει !!
Και αν δεν έχουμε άλλη σχέση έτοιμη ...θα μείνει νούμερο ρεστοι
Και φοβόμαστε την μοναξιά ..
Κρέας μπαίνει κρέας βγαίνει και τα ζουμια ο τόκος !!
Μην κάνετε έτσι για ένα τόσο ασήμαντο θέμα όπως η απιστία
Αν δεν κολλήσετε αιηντς η άλλα αφροδίσια ..δεν τρέχει τίποτε !!

Στην απιστία το πρόβλημα δεν είναι αν μας απατησει η γυναίκα αλλά το να μην μας φύγει !!
Και αν δεν έχουμε άλλη σχέση έτοιμη ...θα μείνει νούμερο ρεστοι
Και φοβόμαστε την μοναξιά ..
Και κάτι άλλο παίδες
Να ξέρετε ότι πριν από την σωματική απιστία έχει προηγηθεί στο ζευγάρι η συναισθηματική αποξένωση και απομάκρυνση ..
Να ξέρετε ότι πριν από την σωματική απιστία έχει προηγηθεί στο ζευγάρι η συναισθηματική αποξένωση και απομάκρυνση ..
Για να μην το κουραζεται πολλη η λυση ειναι μια.Ζωνη αγνοτητας.

Κρατατε το κλειδι και ειστε ήσυχοι.

Κρατατε το κλειδι και ειστε ήσυχοι.

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Σου εχω λυση και γιαυτο.

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Εγω ειμαι απιστος και μου αρεσουν οι απιστες γυναικες.Αρκει να το κανει ανοιχτα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ερώτηση ΚΚΕ για μέτρα προστασίας των πυροσβεστών
από Sol » 25 Ιούλ 2023, 19:02 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 345 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
25 Ιούλ 2023, 22:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έντονη ανησυχία σε Σαντορίνη και Αμοργό από τους σεισμούς. Τα μέτρα πολιτικής προστασίας
από Ίακχος » 01 Φεβ 2025, 21:21 » σε Κοινωνικά θέματα - 763 Απαντήσεις
- 17258 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria
04 Μαρ 2025, 11:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η κυβέρνηση μεριμνησε για επίδομα μητρότητας στους ομοφυλους συζύγους
από southern » 20 Απρ 2024, 13:04 » σε Εσωτερική Πολιτική - 47 Απαντήσεις
- 1157 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
22 Απρ 2024, 21:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση highlights του νέου κανονισμού αντιπυρικής προστασίας
από foscilis » 28 Μαρ 2024, 17:18 » σε Εσωτερική Πολιτική - 9 Απαντήσεις
- 787 Προβολές
-