Και εμένα με ενοχλούν για αυτό το λόγο που λες, απλώς ό,τι προκαλεί έμετον εις την εθνολαικιστική μούργα, από μένα ειναι καλοδεχούμενο και εχει πάντα ενα εξτραδάκι+, όσο κι αν το αντιπαθώ ή μου φαινεται αποκρουστικό ή αδιάφορο. Μην ξεχνάμε πάντως οτι παρ'οτι μπορει να μη συμφωνούμε με τη γενικότερη νοοτροπία του ηβεντ κάποιοι, είναι κατι που αναβαθμίζει την (όποια) πόλη του 21ου αιώνα που θέλει να λέγεται προοδευτική, ενισχύει τον τουρισμό(εστω ενα συγκεκριμένο είδος τουρισμού) και φέρνει και επιπλέον έσοδα. Αν το δεις ακριβώς σαν ενα καρναβάλι (οπως ουσιαστικά ειναι δηλαδή), δεν ειναι και κακό.shrike έγραψε: ↑03 Ιουν 2019, 11:53Προσωπικά πάντως, και μια που τα ανέφερες, αν και τα πράιντς με βρίσκουν αντίθετο κυρίως για την αισθητική πλευρά του θέματος και επειδή τα θεωρώ ανούσια καραγκιοζλίκια (ο "σοβαρός" ομοφυλόφιλος δεν χρειάζεται τέτοιες παπαριές για να δηλώσει τι είναι), δεν έχω κανένα πρόβλημα να γίνονται. Ας εκφραστεί ο καθένας όπως θέλει, εφόσον δεν ενοχλεί πραγματικά (και όχι απλώς αισθητικά ή κάτι αντίστοιχο) τους υπόλοιπους.vantono έγραψε: ↑03 Ιουν 2019, 11:48Και βγήκε μπρος ντρέτα και την κατήγγειλε πάνω στην υπέρτατη ακμή της, να συμπηρώσω, στην καλύτερη εποχή της, όχι στη δύση της Αυτοκρατορίας ξέρω 'γω. Με τον θείο Βάνια να τους εχει κανει νταμπλούχους και να εξουσιάζει πλήρως την πόλη. Κάτι που αν μη τι άλλο, απαιτεί κάκαλΛα, οπως λέγονται και στη διάλεκτο των ασιατών γαμψομυτών εκεί πάνω, που το παίζουν και απόγονοι αρχαιομακεδόνων.Μαυροβασίλης έγραψε: ↑01 Ιουν 2019, 13:38
οπαδικά κριτήρια είναι μόνο για κρετίνους και γνωρίζομε πολύ καλά ποιοί είναι αυτοί στην πόλη
Τάχυ στηρίζω λόγω καλού ονόματος και συστάσεων από ανθρώπους που εκτιμώ, το ότι κατήγγειλε τη μπλιετ φεουδαρχία είναι ένας λόγος παραπάνω
Μόνα θετικά του Ζερβίνιο το οτι είναι φανατικός πραηντάς, και αν παραμείνει μέχρι τέλους, οι βόρειοι συντηρητίκλες προβλέπω συντομα να μας αφήνουν χρόνους με εμφράγματα, με αυτά που θα βλέπουν να διαδραματίζονται στη δοξασμένη συμπρωτεύουσα κάθε χρόνο, + το οτι υπήρξε στο τημ του μέγα μπαρμπαΓιάνναρου! Δυστυχώς, δεν φαίνεται να τον έχει επηρεάσει με την καλή-προοδευτική έννοια αυτο, χώρια που βγήκε Μπουτάρης χθες και δήλωσε οτι δεν τον θελει για δήμαρχο.
Εχουμε καιρό μπροστά μας, οψόμεθα.
Αρκεί βέβαια, να μην γίνει σχεδόν η μοναδική συνεισφορά του Δημάρχου στην πόλη. Ιφ γιου νόου γουα άι μιν...
Πλέον θα ευχόμουν να δούμε κατι εξόχως πρωτότυπο, όπως μακεδονομάχους σε παρέλαση με στρινγκάκια και περικεφαλαίες, κρατώντας ασπίδες με το ηλιοβέργινο! Αλλα δυστυχώς με Ζερβίνιο που μας τη βγήκε με εθνολαικιστική μακεδονομάχα ατζέντα, δεν το κόβω.