Γιατι θα ψηφισω ΜεΡΑ25 στις βουλευτικες εκλογες

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Γιατι θα ψηφισω ΜεΡΑ25 στις βουλευτικες εκλογες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 03 Ιουν 2019, 20:40

Spiros252 έγραψε:
03 Ιουν 2019, 09:11
ST48410 έγραψε:
31 Μάιος 2019, 21:27
Ο άνθρωπος που πήγαινε στις διασκέψεις και ηχογραφούσε τους συνομιλητές του είτε για να γράψει βιβλίο είτε για να τους το τρίψει στα μούτρα μετά μου φαίνεται ότι δεν έχει ηθικούς φραγμούς και η εξουσία στα χέρια του με τον χαρακτήρα που έχει θα τον έκανε ακόμα χειρότερο.
Συγνώμη ρε Στάθη τώρα, αλλά βλέπεις ηθικό φραγμό στο να μην κρατούνται πρακτικά σε ένα όργανο της Ευρώπης που λαμβάνει εξαιρετικά σημαντικές αποφάσεις για τις ζωές των πολιτών χώρων; Ποιο είναι πιο ανήθικο; Να μην κρατούνται πρακτικά ή να ηχογραφεί κάποιος τη συνομιλία;
Ας ξεχωρίσουμε τα 3 πράγματα για να βγάλουμε άκρη. Το γιατί δεν κρατούν πρακτικά στις συζητήσεις δεν το γνωρίζω και θα ήθελα να περισσότερες πληροφορίες για να πάρω θέση. Σε μια πρώτη ανάγνωση μου φαίνεται περίεργο όπως και σε σένα.

Το να ηχογραφεί ο Βαρουφάκης τους συνομιλητές του είναι επίσης ένα πράγμα και ένα άλλο το ότι βγήκε όλο κομπασμό και το είπε. Δηλαδή αν πηγαίνεις σε συνομιλίες που κρίνονται τόσα πολλά για το μέλλον της χώρας σου κατανοώ ότι θα παραβείς κάποιους κανόνες για να προστατέψεις ένα υψηλότερο αγαθό. Δεν μου αρέσει αλλά το καταλαβαίνω. Από την στιγμή που βγαίνεις και το λες γίνεσαι η κατίνα της παρέας και χάνεις κάθε ελπίδα να σε υποστηρίξει έστω και ανεπίσημα κάποιος που σε έβλεπε με συμπάθεια ή που μπορεί να θεωρούσε ότι οι βορειοευρωπαίοι σε αντιμετωπίζουν αυστηρά. Και αυτό τελικά το ζήσαμε. Δεν το φαντάζομαι. Είχαμε όλα τα υπόλοιπα κράτη να παίρνουν θέσεις εναντίον μας. Ποτέ πριν ή μετά δεν θυμάμαι κάτι ανάλογο.

ΥΓ. Για να σου είμαι ειλικρινής και επειδή ο τύπος είναι μεγάλος φαφλατάς μπορεί και να μην τους ηχογραφούσε και να το είπε έτσι θεωρώντας ότι θα ψαρώσει κάποιους. Γενικώς δεν του έχω καμία εμπιστοσύνη παρότι αναγνωρίζω ότι έχει αρκετές ικανότητες.

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 03 Ιουν 2019, 20:42

Εγώ σαν ουδέτερος παρατηρητής συμφωνώ με τον Γιάννη Γιαννόπουλο.
Η χώρα χρειάζεται ένα υγιές πολιτικό σύστημα και οι δύο ηγέτες της χώρας είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Γιάνης Βαρουφάκης.
Δεν είναι δυνατόν το οικτρό πτυελοδοχείο που λέγεται Σύριζα να είναι η αξιωματική αντιπολίτευση.
Παρακάτω η Φώφη είναι μία άρρωστη κατάσταση, χαμένη κάπου μεταξύ σκανδάλου Χαλκιδικής Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και ανεκδιήγητου Χρήστου από τα Πατήσια.
Παρακάτω είναι τα αβγά και τα μόσκοβιτς.
Επομένως ορθώς προκρίνεται το ΜΕΡΑ25.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 » 03 Ιουν 2019, 20:44

Άντε παιδιά μπράβο σιγά σιγά να φτάνουμε το 10% :003::smt023
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking

Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine » 03 Ιουν 2019, 21:04

Spiros252 έγραψε:
03 Ιουν 2019, 20:44
Άντε παιδιά μπράβο σιγά σιγά να φτάνουμε το 10% :003::smt023
θα σου πω μονο οτι ο κουβας εκανε προβλεψη για 15% οποτε μπαινει δεν μπαινει βουλη :003:
πατησιωτης έγραψε:
10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 03 Ιουν 2019, 21:06

6% έχει αυτή τη στιγμή, με τα υπάρχοντα στοιχεία.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών