Σχεσεις ή τιντερ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σχεσεις ή τιντερ;
τι κομματάρα όμως;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Εγώ μπήκα να βρω το άλλο μου μισό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εδω ολη η αληθεια που δεν ομολογουν οι γυναικες. Οι καραφλοι ειναι απωθητικοι στις γυναικες.
https://www.independent.co.uk/life-styl ... 35971.html
νομιζω οτι μπηκες απο περιεργεια περισσοτερο.
- Βινόσαυρος
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Ορέστης 35 έγραψε: ↑03 Ιουν 2019, 23:09Εδω ολη η αληθεια που δεν ομολογουν οι γυναικες. Οι καραφλοι ειναι απωθητικοι στις γυναικες.
https://www.independent.co.uk/life-styl ... 35971.htmlνομιζω οτι μπηκες απο περιεργεια περισσοτερο.
Ισχύει.

Αλλά είχα περιέργεια αν θα βρω το άλλο μου μισό

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Λυπηρό να νιώθεις ανολοκλήρωτος.Naida έγραψε: ↑03 Ιουν 2019, 23:29Ορέστης 35 έγραψε: ↑03 Ιουν 2019, 23:09Εδω ολη η αληθεια που δεν ομολογουν οι γυναικες. Οι καραφλοι ειναι απωθητικοι στις γυναικες.
https://www.independent.co.uk/life-styl ... 35971.htmlνομιζω οτι μπηκες απο περιεργεια περισσοτερο.
Ισχύει.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- blackpaint
Εννοειται. Εξαιρουνται οι ψηλοι αθλητικοι και μαυρισμενοι με φουλ ανενδοιαστη ξουρισμενη καραφλα. Τη χειροτερη μοιρα εχουν οι ημικαραφλοι κι οσοι την εχουν ασυμμετρη, αυτοι που μοιαζουν σα μαδημενοι. Η οσοι πηγαν για εμφυτευση και τους κανανε κακη δουλεια.Ορέστης 35 έγραψε: ↑03 Ιουν 2019, 23:09Εδω ολη η αληθεια που δεν ομολογουν οι γυναικες. Οι καραφλοι ειναι απωθητικοι στις γυναικες.
Οι καραφλες γυναικες ομως ειναι ακομα πιο πικρα.
Μπες στο okcupid και συμπληρωσε ολες τις ερωτησεις. Ο αλγοριθμος θα βρει μονος του με ποιον ταιριαζεις.Naida έγραψε: ↑03 Ιουν 2019, 23:29Ορέστης 35 έγραψε: ↑03 Ιουν 2019, 23:09Εδω ολη η αληθεια που δεν ομολογουν οι γυναικες. Οι καραφλοι ειναι απωθητικοι στις γυναικες.
Ισχύει.
Γάμησε τα φίλε. Ένα τέλμα η ζωή μου χωρίς αυτόν.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μπήκα.Ορέστης 35 έγραψε: ↑03 Ιουν 2019, 23:34Μπες στο okcupid και συμπληρωσε ολες τις ερωτησεις. Ο αλγοριθμος θα βρει μονος του με ποιον ταιριαζεις.Naida έγραψε: ↑03 Ιουν 2019, 23:29Ορέστης 35 έγραψε: ↑03 Ιουν 2019, 23:09Εδω ολη η αληθεια που δεν ομολογουν οι γυναικες. Οι καραφλοι ειναι απωθητικοι στις γυναικες.
νομιζω οτι μπηκες απο περιεργεια περισσοτερο.
Ισχύει.
Ποια είναι αυτή η Σκάρλετ Γιόχανσον;
Dein Herz, meine Gier
Τι είναι αυτό;Ορέστης 35 έγραψε: ↑03 Ιουν 2019, 23:34
Μπες στο okcupid και συμπληρωσε ολες τις ερωτησεις. Ο αλγοριθμος θα βρει μονος του με ποιον ταιριαζεις.

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εχω δει ωραιες καραφλες. Γενικα εμεις οι αντρες δεν εχουμε τετοια κολληματα. Οι ψηλοι λεπτοι εχουν περαση αλλα ακομακαι σε αυτουςη καραφλα ριχνει πολυ τα ποσοστα επιτυχιας, πιστευω πανω απο 60% μειωση.blackpaint έγραψε: ↑03 Ιουν 2019, 23:33Εννοειται. Εξαιρουνται οι ψηλοι αθλητικοι και μαυρισμενοι με φουλ ανενδοιαστη ξουρισμενη καραφλα. Τη χειροτερη μοιρα εχουν οι ημικαραφλοι κι οσοι την εχουν ασυμμετρη, αυτοι που μοιαζουν σα μαδημενοι. Η οσοι πηγαν για εμφυτευση και τους κανανε κακη δουλεια.Ορέστης 35 έγραψε: ↑03 Ιουν 2019, 23:09Εδω ολη η αληθεια που δεν ομολογουν οι γυναικες. Οι καραφλοι ειναι απωθητικοι στις γυναικες.
Ειναι σαι με πολυ καλους αλγοριθμους. Δεν το ξερουν πολλοι.Naida έγραψε: ↑03 Ιουν 2019, 23:36Τι είναι αυτό;Ορέστης 35 έγραψε: ↑03 Ιουν 2019, 23:34
Μπες στο okcupid και συμπληρωσε ολες τις ερωτησεις. Ο αλγοριθμος θα βρει μονος του με ποιον ταιριαζεις.
- blackpaint
Εννοω αυτες με ανδρικη αλωπεκια. Μεγαλη πικρα.Ορέστης 35 έγραψε: ↑03 Ιουν 2019, 23:36Εχω δει ωραιες καραφλες. Γενικα εμεις οι αντρες δεν εχουμε τετοια κολληματα. Οι ψηλοι λεπτοι εχουν περαση αλλα ακομακαι σε αυτουςη καραφλα ριχνει πολυ τα ποσοστα επιτυχιας, πιστευω πανω απο 60% μειωση.blackpaint έγραψε: ↑03 Ιουν 2019, 23:33Εννοειται. Εξαιρουνται οι ψηλοι αθλητικοι και μαυρισμενοι με φουλ ανενδοιαστη ξουρισμενη καραφλα. Τη χειροτερη μοιρα εχουν οι ημικαραφλοι κι οσοι την εχουν ασυμμετρη, αυτοι που μοιαζουν σα μαδημενοι. Η οσοι πηγαν για εμφυτευση και τους κανανε κακη δουλεια.Ορέστης 35 έγραψε: ↑03 Ιουν 2019, 23:09Εδω ολη η αληθεια που δεν ομολογουν οι γυναικες. Οι καραφλοι ειναι απωθητικοι στις γυναικες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 248 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
25 Ιαν 2025, 06:29
-