Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από μίστερ μαξ » 28 Μάιος 2019, 23:42

Ο δρόμος μας ανήκει εξίσου. Το 15ο @Athens_Pride τιμά τη μνήμη του πολυαγαπημένου μας Ζακ, θυμάται το γενναίο ακτιβισμό του και μαζί με την κοινότητα απαιτεί να αποδοθεί δικαιοσύνη για το θάνατό του. Ο δρόμος έχει τη δική μας ιστορία. #justice4ZakZackie

Στηρίζομεν!

Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
-
Highlander
από Highlander » 28 Μάιος 2019, 23:44
Άλλη μία ωραία εκδήλωση. Πέρυσι είχε πάρα πολύ κόσμο, πιστεύω ότι φέτος θα είναι ακόμα καλύτερα. Ο θεσμός ισχυροποιείται συνεχώς.
-
μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
από μίστερ μαξ » 28 Μάιος 2019, 23:45
Highlander έγραψε: ↑28 Μάιος 2019, 23:44
Άλλη μία ωραία εκδήλωση. Πέρυσι είχε πάρα πολύ κόσμο, πιστεύω ότι φέτος θα είναι ακόμα καλύτερα. Ο θεσμός ισχυροποιείται συνεχώς.
Τώρα με την ΝουΔου θα παρακμάσει καθως θα βάζει ενα σωρό εμπόδια.
-
Βινόσαυρος
από Βινόσαυρος » 03 Ιουν 2019, 23:05
Να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
-
ΑΙΝΕΙΑΝ06
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 04 Ιουν 2019, 07:38
Αρχίζω και νιώθω ενοχές που ΔΕΝ ειμαι ομοφυλοφυλος η οροθετικος χρήστης ναρκωτικών και είμαι ένας επιτυχημένος ελληνας νοικοκύρης μικροαστός ..

-
ΑΙΝΕΙΑΝ06
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 04 Ιουν 2019, 08:25
μίστερ μαξ έγραψε: ↑28 Μάιος 2019, 23:42

Ο δρόμος μας ανήκει εξίσου. Το 15ο @Athens_Pride τιμά τη μνήμη του πολυαγαπημένου μας Ζακ, θυμάται το γενναίο ακτιβισμό του και μαζί με την κοινότητα απαιτεί να αποδοθεί δικαιοσύνη για το θάνατό του. Ο δρόμος έχει τη δική μας ιστορία. #justice4ZakZackie

Στηρίζομεν!

Τώρα το τι σχέση έχουν όλα αυτά τα καραγκιοζιλικια με την αριστερά και τους αγώνες της ..

-
μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
από μίστερ μαξ » 04 Ιουν 2019, 08:31
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
Τώρα το τι σχέση έχουν όλα αυτά τα καραγκιοζιλικια με την αριστερά και τους αγώνες της ..

Civic liberties
-
Yochanan
- Phorum.gr user: Yochanan
από Yochanan » 04 Ιουν 2019, 08:37
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 08:25

αριστερά και αγώνες...λολ

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 04 Ιουν 2019, 08:47
Επιτέλους βρε παιδιά.
Να δούμε και κάτι πραγματικά αριστερό σ' αυτήν την πόλη.
Να δούμε και κάποιους πραγματικούς αγωνιστές των δρόμων.
Να δούμε τι σημαίνει πυρήνας της διαφοροποίησης γιατί με όλα αυτά τα κεντροαριστερά με ολίγη, κεντροαριστερά βαρύγλυκη, κεντροαριστερά φρέντο με κανέλα κλπ μας έχουν ζαλίσει.
Στηρίζω ολοθέρμως.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
ΑΙΝΕΙΑΝ06
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 04 Ιουν 2019, 09:24
μίστερ μαξ έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 08:31
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:

Civic liberties
Κοίτα κολλητέ
Έχω όλη την ελευθερία να ...βαράω μαλακια γυμνός στο κρεββάτι μου , αλλά εάν βγω στο μπαλκόνι του σπιτιού μου η στην πλατεία Συντάγματος και βαράμε όλοι μαζί μαλακια μαζί με αλλούς μαλακές ...θα μας μαζέψουν !!
Κάνει ότι θέλει ο καθένας στο κρεββάτι του αλλά ..δεν έχει το δικαίωμα να ενοχλεί άλλους συνανθρώπους του που δεν τους αρέσουν τέτοια θεάματα ..
Τα γκεη πραιντ δεν.υπερασπιζονται τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων (οι οποίοι ..περισσότερο από τους μουσουλμάνους κινδυνεύουν παρά από κάπου αλλού ..) αλλά είναι προσπάθεια να προκαλέσουν και να την σπάσουν σε αυτούς που δεν τους αρέσει η ομοφυλοφιλία
-
Yochanan
- Phorum.gr user: Yochanan
από Yochanan » 04 Ιουν 2019, 09:28
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 09:24
Έχω όλη την ελευθερία να ...βαράω μαλακια γυμνός στο κρεββάτι μου , αλλά εάν βγω στο μπαλκόνι του σπιτιού μου η στην πλατεία Συντάγματος και βαράμε όλοι μαζί μαλακια μαζί με αλλούς μαλακές ...θα μας μαζέψουν !!

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
zteo
από zteo » 04 Ιουν 2019, 09:34
Καποτε κατεβαινε και η συγκατοικος μου εκφραζοντας τους bisexual.Αλλα δεχοταν επιθεσεις και απο τις δυο μεριες.Απο τους μεν straight οτι ηταν συγκεκαλυμενη straight και δεν πηγαινε με αλλες γυναικες,απο τους μεν gay οτι ηταν λεσβια αλλα οι ενοχες της δεν την αφηναν να εκφραστει.Ετσι τα παρατησε να κατεβαινει.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
-
- 140 Απαντήσεις
- 3490 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
18 Ιουν 2024, 21:29
-
-
- 17 Απαντήσεις
- 599 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
08 Οκτ 2024, 16:04
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 303 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λεγεών
14 Νοέμ 2023, 19:01
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 277 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sol
04 Ιουν 2023, 21:46
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.