BEST SEX EVER

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: BEST SEX EVER

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 04 Ιουν 2019, 09:47

Έλεος

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 04 Ιουν 2019, 09:54

LEONAS έγραψε:
04 Ιουν 2019, 09:44
Naida έγραψε:
04 Ιουν 2019, 09:33
LEONAS έγραψε:
04 Ιουν 2019, 09:32

Έχω δικαίωμα να σε δέσω και να σε ξεπατωσω
Όχι αυτό δε το έχεις το δικαίωμα. Μόνο αν συναινώ. Ξέρεις τι σημαίνει συναίνεση φαντάζομαι.

Εσυ έχεις το δικαίωμα να έρθεις να μου τον σηκώσεις και μετά να μου πεις παιξτον;
Οτι ανεβαίνει κατεβαίνει
Ε δε θα σου πω και τι να κάνεις. Αλλά μου έδωσες ιδέα :lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
LEONAS
Phorum.gr user: ΧΟΥΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS » 04 Ιουν 2019, 10:04

Naida έγραψε:
04 Ιουν 2019, 09:54
LEONAS έγραψε:
04 Ιουν 2019, 09:44
Naida έγραψε:
04 Ιουν 2019, 09:33

Όχι αυτό δε το έχεις το δικαίωμα. Μόνο αν συναινώ. Ξέρεις τι σημαίνει συναίνεση φαντάζομαι.

Εσυ έχεις το δικαίωμα να έρθεις να μου τον σηκώσεις και μετά να μου πεις παιξτον;
Οτι ανεβαίνει κατεβαίνει
Ε δε θα σου πω και τι να κάνεις. Αλλά μου έδωσες ιδέα :lol:
Τι ιδέα;
Πέσιμο ή χεσιμο; :p2:

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 04 Ιουν 2019, 10:05

Naida έγραψε:
04 Ιουν 2019, 08:38
LEONAS έγραψε:
04 Ιουν 2019, 08:21
Naida έγραψε:
04 Ιουν 2019, 08:02

Τι λες;αλήθεια; Δηλαδή θα γινοσουν βιαστής;

Δηλαδή εσύ θα μας τον κάνεις κάγκελο και μετά θα φύγεις;
Άμα αυτό θέλω εκείνη τη στιγμή αυτό θα κάνω. Το αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι έχω το δικαίωμα να το κάνω.
φυσικα και εχεις δικαιωμα να το κανεις, φυσικα και αν σε βιαζε θα επρεπε να καταδικαστει.

αλλα ειναι και ο ορισμος του "πηγαινεις γυρευοντας". αν εισαι ετοιμη να παρεις το ρισκο, και να γινεις θυμα βιασμου για τοσο ταπεινους λογους, ισως τελικα ο βιασμος για σενα να μην ειναι και τοσο σπουδαιο ζητημα. ισως ενδομυχα να τον επιδιωκες, κιολας.

αν σε βιαζε, και αν κατεληγε σε δικαστηριο, ο δικηγορος του θα σε γλενταγε πολυ ασχημα. με τα δεδομενα οπως τα παρουσιαζεις, θα υπηρχαν παρα πολλες πιθανοτητες να καταληξει αθωος, και ενω σε εχει βιασει, να γελαει και στα μουτρα σου.

και πηρες αυτο το ρισκο; παραλογισμος μου φαινεται.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 04 Ιουν 2019, 10:20

Ασέβαστος έγραψε:
04 Ιουν 2019, 10:05
Naida έγραψε:
04 Ιουν 2019, 08:38
LEONAS έγραψε:
04 Ιουν 2019, 08:21

Δηλαδή εσύ θα μας τον κάνεις κάγκελο και μετά θα φύγεις;
Άμα αυτό θέλω εκείνη τη στιγμή αυτό θα κάνω. Το αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ότι έχω το δικαίωμα να το κάνω.
φυσικα και εχεις δικαιωμα να το κανεις, φυσικα και αν σε βιαζε θα επρεπε να καταδικαστει.

αλλα ειναι και ο ορισμος του "πηγαινεις γυρευοντας". αν εισαι ετοιμη να παρεις το ρισκο, και να γινεις θυμα βιασμου για τοσο ταπεινους λογους, ισως τελικα ο βιασμος για σενα να μην ειναι και τοσο σπουδαιο ζητημα. ισως ενδομυχα να τον επιδιωκες, κιολας.

αν σε βιαζε, και αν κατεληγε σε δικαστηριο, ο δικηγορος του θα σε γλενταγε πολυ ασχημα. με τα δεδομενα οπως τα παρουσιαζεις, θα υπηρχαν παρα πολλες πιθανοτητες να καταληξει αθωος, και ενω σε εχει βιασει, να γελαει και στα μουτρα σου.

και πηρες αυτο το ρισκο; παραλογισμος μου φαινεται.
Το πήγαινες γυρεύοντας στον βιασμό δεν ισχύει. Ποτέ σε καμία περίπτωση.
Τα ενδόμυχα κτλ που λες είναι σαν τη συζήτηση που είχαμε για τη φαντασίωαη βιασμού κτλ. Πάλι μπερδεμενα τα ειχες στο μυαλό σου. Άλλο βίαιο σεξ με οποία αίσθηση υπερβολής κι άλλο βιασμός. Υπάρχει ένα βασικό διαχωριστικό. Η συναίνεση.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 04 Ιουν 2019, 10:38

Naida έγραψε:
04 Ιουν 2019, 10:20

μια χαρα ισχυει σε αυτην που περιεγραψες. προσοχη, δεν λεω οτι καλα θα κανει καποιος να σε βιασει αν συμπεριφερεσαι ετσι, λεω οτι αυξανονται κατα παρα πολυ οι πιθανοτητες να συμβει αυτο. καθως και οτι μετα θα ειναι πολυ δυσκολο να αποδειξεις τι σου συνεβει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 04 Ιουν 2019, 10:41

βασικά δεν αυξάνονται. Κανείς ποτέ δε βιάζει επειδή έχει κάβλες. Θα το κάνει για να την τιμωρήσει, να της δείξει ότι δεν έχει το δικαίωμα που όντως έχει. Αλλά για να το κάνει αυτό πρέπει να είναι από την αρχή βιαστής.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 04 Ιουν 2019, 10:43

foscilis έγραψε:
04 Ιουν 2019, 10:41
βασικά δεν αυξάνονται. Κανείς ποτέ δε βιάζει επειδή έχει κάβλες. Θα το κάνει για να την τιμωρήσει, να της δείξει ότι δεν έχει το δικαίωμα που όντως έχει. Αλλά για να το κάνει αυτό πρέπει να είναι από την αρχή βιαστής.
Δεν μιλάμε για έναν άγνωστο. Μιλάμε για κάποιον που έχει οικειότητα, πιθανότατα σεξουαλικό παρελθόν μαζί του, όπου η ίδια πήγε σπίτι του, η ίδια τον καυλωσε λέει όσο δεν πάει, κλπ.

Δεν την πέτυχε στο παρκο και θεώρησε ότι τον προκαλεί το σέξι φόρεμα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 04 Ιουν 2019, 10:52

Ασέβαστος έγραψε:
04 Ιουν 2019, 10:38
Naida έγραψε:

μια χαρα ισχυει σε αυτην που περιεγραψες. προσοχη, δεν λεω οτι καλα θα κανει καποιος να σε βιασει αν συμπεριφερεσαι ετσι, λεω οτι αυξανονται κατα παρα πολυ οι πιθανοτητες να συμβει αυτο. καθως και οτι μετα θα ειναι πολυ δυσκολο να αποδειξεις τι σου συνεβει.
Και σαν άγαλμα να καθόμουν ακίνητη,αμίλητη από τη στιγμή που πήγα σπίτι του ότι πήγαινα γυρεύοντας θα θεωρούνταν.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 04 Ιουν 2019, 11:01

foscilis έγραψε:
04 Ιουν 2019, 10:41
Αυτό.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis » 04 Ιουν 2019, 11:05

Naida έγραψε:

Ισχύει.

Άμα πιστεύεις ότι δεν ισχύει ζήτα άδεια να κάνεις μια βόλτα στο προαύλιο του Κορυδαλλού την ώρα που έχουν διάλειμμα οι βαρυποινίτες, φορώντας μίνι και ξώκοιλο και τράβα μετά σε οποιοδήποτε δικαστήριο να σε δικαιώσει που θα σε κατασπαράξουν.

Όταν προκαλείς κάποιον εξαρτάται από τις αντοχές του σωματικές και ηθικές για το πόσο θα αντέξει και πως θα αντιδράσει.
Και δυστυχώς εκεί έξω υπάρχουν και κυκλοφορούν όλα τα είδη των ανθρώπων.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 04 Ιουν 2019, 11:08

Chainis έγραψε:
04 Ιουν 2019, 11:05
Naida έγραψε:

Ισχύει.

Άμα πιστεύεις ότι δεν ισχύει ζήτα άδεια να κάνεις μια βόλτα στο προαύλιο του Κορυδαλλού την ώρα που έχουν διάλειμμα οι βαρυποινίτες, φορώντας μίνι και ξώκοιλο και τράβα μετά σε οποιοδήποτε δικαστήριο να σε δικαιώσει που θα σε κατασπαράξουν.

Όταν προκαλείς κάποιον εξαρτάται από τις αντοχές του σωματικές και ηθικές για το πόσο θα αντέξει και πως θα αντιδράσει.
Μπα; Τι λες; Θα δικαιωθεί ο βιαστής επειδή είχε καβλες;

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis » 04 Ιουν 2019, 11:17

Naida έγραψε:
04 Ιουν 2019, 11:08
Chainis έγραψε:
Naida έγραψε:

Ισχύει.

Δεν ξέρω.
Πιστεύω ότι θα έχει ελαφρυντικά αν εσύ του δημιούργησες τις καύλες ηθελημένα όπως στο τραβηγμένο παράδειγμα που σου είπα.
Οι δικηγόροι τα ξέρουν καλά αυτά.

Και η ουσία είναι ότι αυξάνεις τις πιθανότητες να υποστείς τον βιασμό, η απόφαση του δικαστηρίου είναι δευτερεύον.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 04 Ιουν 2019, 11:31

Chainis έγραψε:
04 Ιουν 2019, 11:17
Naida έγραψε:
Chainis έγραψε:

Ισχύει.

Δεν ξέρω.
Πιστεύω ότι θα έχει ελαφρυντικά αν εσύ του δημιούργησες τις καύλες ηθελημένα όπως στο τραβηγμένο παράδειγμα που σου είπα.

Και η ουσία είναι ότι αυξάνεις τις πιθανότητες να υποστείς τον βιασμό, η απόφαση του δικαστηρίου είναι δευτερεύον.
Κι αν ο άλλος καβλώνει με την κοτσίδα στα μαλλιά; Να μη τα πιάνω γιατί τον προκαλώ; Αν καβλώνει με τα βαμμένα νύχια; κτλ αντιλαμβάνεσαι ότι δεν υπάρχει το στοιχείο της πρόκλησης από το θύμα στον βιασμό. Ο βιαστης είναι βιαστής.
Επίσης εγώ πήγαινα εκ του ασφαλούς. Αλλιώε δεν θα έκανα κάτι τέτοιο.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis » 04 Ιουν 2019, 11:37

Naida έγραψε:
04 Ιουν 2019, 11:31
Chainis έγραψε:
04 Ιουν 2019, 11:17
Naida έγραψε:

Δεν ξέρω.

Κι αν ο άλλος καβλώνει με την κοτσίδα στα μαλλιά; Να μη τα πιάνω γιατί τον προκαλώ; Αν καβλώνει με τα βαμμένα νύχια; κτλ αντιλαμβάνεσαι ότι δεν υπάρχει το στοιχείο της πρόκλησης από το θύμα στον βιασμό. Ο βιαστης είναι βιαστής.
Κι αν η γιαγιά μου είχε καρούλια;

Νομίζω ότι ήμουν σαφής.
Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή προφανώς και καλό είναι κάθε γυναίκα να έχει στο πίσω του μυαλού της ότι τα όρια των ανδρών διαφέρουν, όπως και οι αντιδράσεις τους και να αυτοπροστατεύεται.

Μάργκαρετ Θάτσερ:

Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών