1) To ότι σου έρχεται στο μυαλό η λεξη καρναβάλι κάτι δείχνει 2) τι διεκδικούν κοινωνικά τα καρναβάλια?
Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Athens Pride 2019 -- Σάββατο 8 Ιουνίου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Athens Pride 2019 -- Σάββατο 8 Ιουνίου
Νήφε και μέμνησο απιστείν
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Ρε Μπλακυ ,θα πας η δεν θα πας , αυτό να μας πεις
Χαιρετίσματα στον souvlatzis που δεν αγωνίζεται αλλά το γλεντάει. Εύχομαι κάποτε να βρει την σωστή τρύπα, και να σιχαθεί τα βίτσια
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Δεν θέλουμε να βλέπουμε λούγκρες να κυκλοφορούν ελεύθερα. Τόσες προσπάθειες κάναμε στη ζωή μας να πνίξουμε αυτήν την τάση από μέσα μας και δεν τα καταφέρνουμε καλά. Να έχουμε τώρα κι αυτούς να μας το θυμίζουν; 

Με ντουντούκα θα είναι
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ποτε δεν κρυφτηκαμε ψευτοαναρχικοι.Παντα στις επαλξεις για αναρχοκαπιταλισμο!μίστερ μαξ έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 11:55
Θα κατεβειτε και στις εθνικες ή θα κρυφτείτε στις τρύπες σας;(Ανκαπ=λολ)

Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
- blackpaint
Μα αφου ειναι καρναβαλι, πως να το κανουμε; Μια γιορτη δρομου, με μουσικη, συναυλιες, χαππενινγκ και τετοια. Δεν ειναι διαδηλωση. Δεν φωναζουνε συνθηματα. Επισης δεν ειναι υποτιμητικο να συμμετεχεις σ ενα καρναβαλι, αντιθετα ειναι μια πολυ δημοφιλης διασκεδαση.argouen έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 12:101) To ότι σου έρχεται στο μυαλό η λεξη καρναβάλι κάτι δείχνει 2) τι διεκδικούν κοινωνικά τα καρναβάλια?
Ως προς τα αιτηματα, διεκδικουν ισοτητα οπως και το σπασιμο του ταμπου και της προκαταληψης που θεωρει την ομοφυλοφιλια σαν μια αρρωστια και μια ανωμαλια. Η ομοφυλοφιλια ειναι φυσιολογικη και μερος της ανθρωπινης εμπειριας. Εκεινο που ειναι αρρωστια και ανωμαλια ειναι η ομοφοβια.
Ηταν αυθορμητη κινηση την τελευταια στιγμη.Εδω χρειαστηκατε ΜΑΤ.blackpaint έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 12:00η στρειτ πραιντ μαζεψε 15 ατομα, ολοι ανω των 45. Τρομερη επιτυχια.
Κανεις επισης δε γαμησε σ εκεινη την πορεια.
- blackpaint
Στην πορεια οχι, αλλα το βραδυ που θα βγω σιγουρα θα συναντησω πολυ κοσμο που ηταν, οπως και αυτη την πολυ ιδιαιτερη και ερωτικη (και οχι απαραιτητα αποκλειστικα γκει) ατμοσφαιρα της νυχτας του πραιντ.
Και οι στρειτ επωφελουνται απο τον αγωνα των LGBT.
Εμπειρία μπορεί να είναι, αλλά δεν μας αφορά καθόλου και δεν είναι κοινωνικό ζήτημα. Είναι θλιβερό κάποιος να αυτοπροσδιορίζεται κοινωνικά κατά κύριο λόγο από τη σεξουαλική του προτίμηση και όχι από κάποια άλλη πραγματική και άξια λόγου δεξιότητα - δραστηριότητα.blackpaint έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 12:19Η ομοφυλοφιλια ειναι φυσιολογικη και μερος της ανθρωπινης εμπειριας. Εκεινο που ειναι αρρωστια και ανωμαλια ειναι η ομοφοβια.
Νήφε και μέμνησο απιστείν
- blackpaint
εμ, αφου βγαλανε τοσο ομορφες και αγριες μουστακαλουδες στον δρομο, τι περιμενες να γινει; Μαζευτηκε ολο το αδερφατο μπας και παιξει κανα τυχερο.Drexler έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 12:22Ηταν αυθορμητη κινηση την τελευταια στιγμη.Εδω χρειαστηκατε ΜΑΤ.blackpaint έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 12:00η στρειτ πραιντ μαζεψε 15 ατομα, ολοι ανω των 45. Τρομερη επιτυχια.
Κανεις επισης δε γαμησε σ εκεινη την πορεια.
Πολυ σουξε αυτος ο Ιερος Λοχος ρε παιδι μου.
- blackpaint
πως δεν ειναι κοινωνικο ζητημα; Απλα δεν ειναι για σενα, γιατι αυτα που εσυ θεωρεις αυτονοητα ως "φυσιολογικη" ειναι σε μεγαλο βαθμο απο δυσκολα εως αδυνατα για ενα γκει ατομο. Γι αυτους ομως ειναι σημαντικα κοινωνικα θεματα.argouen έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 12:27Εμπειρία μπορεί να είναι, αλλά δεν μας αφορά καθόλου και δεν είναι κοινωνικό ζήτημα. Είναι θλιβερό κάποιος να αυτοπροσδιορίζεται κοινωνικά κατά κύριο λόγο από τη σεξουαλική του προτίμηση και όχι από κάποια άλλη πραγματική και άξια λόγου δεξιότητα - δραστηριότητα.blackpaint έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 12:19Η ομοφυλοφιλια ειναι φυσιολογικη και μερος της ανθρωπινης εμπειριας. Εκεινο που ειναι αρρωστια και ανωμαλια ειναι η ομοφοβια.
Κι επειτα αφου δε σε αφορα καθολου γιατι σχολιαζεις στο νημα; Και μια διαδηλωση αγροτων ξερω γω δε σε αφορα, αλλα δε λες τα ιδια.
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Μπορεί. Εσύ περιγράφεις ένα σεξουαλικό φετίχ.blackpaint έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 11:22ο καθενας θα επρεπε να μπορουσε να ντυνεται με οποιοτροπο θελει και να κυκλοφορει οπως θελει και να ειναι το ιδιο ασφαλης.
Καλα ενταξει μας λετε τις φαντασιωσεις σας παλι.blackpaint έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 12:30
εμ, αφου βγαλανε τοσο ομορφες και αγριες μουστακαλουδες στον δρομο, τι περιμενες να γινει; Μαζευτηκε ολο το αδερφατο μπας και παιξει κανα τυχερο.
Πολυ σουξε αυτος ο Ιερος Λοχος ρε παιδι μου.
Υπηρχε ενα βιντεο κατι χρονια πριν που ξεκινησατε πορεια οι του pride προς τα γραφεια της ΧΑ και μολις κατεβηκε κατω η περιφρουρηση δυο στενα πριν σταματησατε.Φυσικα σας εσωσαν παλι τα ΜΑΤ που εκαναν φραγμο μπροστα απο τους ΧΑτες.Πιο πριν ειχε φυγει γιαουρτι απο μπαλκονι νοικοκυραιου

- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Εμένα δεν με πειράζει καθόλου η πορεία των λοάτκι ή όπως λέγονται. Αφού έτσι τη βρίσκουν τα παιδιά ποιος είμαι εγώ που θα τους το απαγορεύσω. Εμένα ας πούμε μου αρέσει να παίρνω τα βουνά. Δεν βρέθηκε κανείς να μου πει τι κάνεις ρε μπαγλαμά τι τρόπος ζωής είναι αυτός. Αφού αυτοί θέλουν να ξεκωλιάζονται ξέρω γω ή να βάζουν διάφορα στον πρωκτό τους μαγκιά τους. Εγώ βασικά δεν μπορώ να φανταστώ και με πιάνει σιχασιά μόνο στην ιδέα ότι θα μπορούσα να βάλω κάτι στον πρωκτό μου και με ξενίζει το γεγονός ότι κάποιοι μπορεί να αντλούν ευχαρίστηση από αυτό αλλά δεν θα επιβάλλω τις δικές μου απόψεις στους άλλους. Ας κάνουν ότι θέλουν με τον κώλο τους τι με νοιάζει εμένα. Δεν μου πέφτει λόγος.
Δεν μπορώ να καταλάβω ούτε τους άλλους που κάνουν αντιπορείες στις πορείες των γκευ. Γιατί πρέπει αυτές οι πορείες να είναι ενάντια σε κάτι. Θα μπορούσαν να κάνουν πορείες στρειτ. Να βγαίνουν στους δρόμους με πέη, μεγάλα και τεράστια και πανό με την σατλίζ θερόν γυμνή που να γράφουν εμείς τέτοιες γαμάμε ξέρω γω. Γιατί όλα πρέπει να οδηγούν στη σύγκρουση; Ο καθένας μπορεί να κάνει ανενόχλητος ότι εκφράζει τον ίδιο. Εκτός βέβαια από τους παιδεραστές. Δεν θα ήθελα να δω πορεία με παιδεραστές.
Δεν μπορώ να καταλάβω ούτε τους άλλους που κάνουν αντιπορείες στις πορείες των γκευ. Γιατί πρέπει αυτές οι πορείες να είναι ενάντια σε κάτι. Θα μπορούσαν να κάνουν πορείες στρειτ. Να βγαίνουν στους δρόμους με πέη, μεγάλα και τεράστια και πανό με την σατλίζ θερόν γυμνή που να γράφουν εμείς τέτοιες γαμάμε ξέρω γω. Γιατί όλα πρέπει να οδηγούν στη σύγκρουση; Ο καθένας μπορεί να κάνει ανενόχλητος ότι εκφράζει τον ίδιο. Εκτός βέβαια από τους παιδεραστές. Δεν θα ήθελα να δω πορεία με παιδεραστές.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Σύσσωμη η ΝΔ έδωσε το παρών στο Athens pride.
από Μαδουραίος » 16 Ιουν 2024, 08:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 140 Απαντήσεις
- 3506 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
18 Ιουν 2024, 21:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ντοκιμαντερ για το φεστιβάλ. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ!
από Ληστοσυμμορίτης » 07 Οκτ 2024, 18:21 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 17 Απαντήσεις
- 599 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
08 Οκτ 2024, 16:04
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 306 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λεγεών
14 Νοέμ 2023, 19:01
-