Οι μετανάστες στην Ευρώπη.

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR
Phorum.gr user: DIOMEDESGR

Re: Οι μετανάστες στην Ευρώπη.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DIOMEDESGR » 04 Ιουν 2019, 14:00

Northern Spirit έγραψε:
04 Ιουν 2019, 13:57
The Rebel έγραψε:
14 Μάιος 2019, 21:23
13|05|2019
ΚΑΤΑΝΤΙΑ! ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΕ ΛΑΘΡΟ – ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΝΕΟ-ΡΑΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΝΦΙΑ.

Εικόνα
Αφου απολαμβανουνε τοτα προνομια και φουσκωμενες πιστωτικες γιατι δεν δοκιμαζεις κι εσυ να ζησεις οπως αυτοι να μας πεις την επειρια..Μας εχετε φλομωσει στη μαλκια και τις πιπες του καθε μακελειου..

οποιος θεωρει οτι οι παρανομοι μεταναστες ζουνε ως προνομιουχοι να πανε να ζησουνε και αυτοι με τα "προνομια" και να γραψουνε μετα τις εμπειριες τους..

Οι πιο πολλοι δεν θα αντεξετε ουτε χρονο..
Βρε NS τι ασχολείσαι με fakenews και λαϊκίστικες σπέκουλες? Αξία τους δίνεις, που δεν την αξίζουν. Είναι σαν το τετριμμένο Ναζιστικό, "Να τους πάρετε σπίτια σας όσοι τους θέλετε".

:e040:
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.

Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ » 04 Ιουν 2019, 14:05

Καλα λεει ο DIOMEDESGR. O rebel ειναι το μοναδικο ατομο που εχω στο ignore. Το σπυρι του φορουμ....

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 04 Ιουν 2019, 14:07

DIOMEDESGR έγραψε:
04 Ιουν 2019, 14:00

Βρε NS τι ασχολείσαι με fakenews και λαϊκίστικες σπέκουλες? Αξία τους δίνεις, που δεν την αξίζουν. Είναι σαν το τετριμμένο Ναζιστικό, "Να τους πάρετε σπίτια σας όσοι τους θέλετε".

Γιατι δεν ειναι ο μονος..Ειναι καμια δεκαρια εδω μεσα: rebel, run, Juno, Ναντρος, και αλλοι..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".

Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DIOMEDESGR » 04 Ιουν 2019, 14:10

Northern Spirit έγραψε:
04 Ιουν 2019, 14:07
DIOMEDESGR έγραψε:

Γιατι δεν ειναι ο μονος..Ειναι καμια δεκαρια εδω μεσα: rebel, run, Juno, Ναντρος, και αλλοι..
Χαρά στο κουράγιο σου, δεν μου πέφτει λόγος. :102:

Ξέρεις εκείνη την παροιμία που λέει:" Ένας τρελός έριξε μια δεκάρα στο πηγάδι και 20 γνωστικοί δεν μπορούν να την βγάλουν"?

:lol:

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 04 Ιουν 2019, 15:29

δηλ. ο rebel λεει ψεματα οτι στους μεταναστες υπαρχει επιδοτηση κατα ατομο καθως και επιδοτηση ενοικιου...?
η προσοχη μας στο Καστελοριζο

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 06 Ιουν 2019, 20:11

Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2019
ΔΑΝΙΑ: «Η Ευρώπη είναι δική μας».
Παρέμβαση της Γενιάς της Ταυτότητας στο ραμαζάνι στην πλατεία της Κοπεγχάγης.

Εικόνα

Η Γενιά της Ταυτότητας της Δανίας (Generation Identitær) διέκοψε πριν τέσσερις ημέρες τη μεγαλύτερη εκδήλωση του ραμαζανιού των μουσουλμάνων στη Δανία που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Κοπεγχάγης. Καθώς η προσευχή των μωαμεθανών ακουγόταν από τα μεγάφωνα στην πλατεία, ακτιβιστές ανέβηκαν σε ένα κτίριο και άπλωσαν ένα πανό που έλεγε "Η Ευρώπη είναι δική μας". Στην συνέχεια ένας ακτιβιστής έκανε μια σύντομη ομιλία με μια ντουντούκα, ενώ πολλοί μουσουλμάνοι που είχαν μαζευτεί κοιτούσαν.

Δείτε το βίντεο που έχει και αγγλικούς υπότιτλους:

Λίγες μόλις πριν, ακτιβιστές της Γενιάς της Ταυτότητας άπλωσαν ένα πανό που έλεγε "Σταματήστε τη Μεγάλη Αντικατάσταση!" στο κέντρο της πιο "διαφορετικής" περιοχής της Κοπεγχάγης. Μια περιοχή που δεν αισθάνεται πλέον ότι είναι Δανία.

Για να σταματήσουν οι μεγάλες δημογραφικές αλλαγές που συντελούνται στην Ευρώπη και να αφυπνιστούν οι Ευρωπαίοι χρειάζονται πράξεις, όχι απλώς δηλώσεις, ευχολόγια, γκρίνιες και διαδικτυακοί αφορισμοί.

Εικόνα
https://redskywarning.blogspot.com/2019 ... ost_5.html
https://barenakedislam.com/2019/06/06/e ... openhagen/

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 06 Ιουν 2019, 20:51

Northern Spirit έγραψε:
DIOMEDESGR έγραψε:

Τί έλαχε μουσλίμι; Στον ύπνο σου με βλέπεις και με αναφέρεις;
Ακόμα να χωνέψεις το ξεβράκωμα που σου έκανα με την ισλαμοπροπαγάνδα σου;

Κάποιος είπε "κακά λόγια" για τις αγαπούλες σου, τους πετσετοκέφαλους, και ενοχλήθηκες;
Ξύδι! :smt077:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 06 Ιουν 2019, 21:11

nostromos έγραψε:
04 Ιουν 2019, 15:29
δηλ. ο rebel λεει ψεματα οτι στους μεταναστες υπαρχει επιδοτηση κατα ατομο καθως και επιδοτηση ενοικιου...?
εχεις δει τον rebel να χρησιμοποιει τιποτε επισημες πηγες; Αποσπασματα απο ποστς της φουτσας σε βοθρομπλογκς ποσταρει. Οι πληροφοριες που περιεχονται σε αυτα οπου και οταν ειναι αληθεις παρερμηνευονται κατα το δοκουν.
Διαβαζεις πχ εδω στο παρακατω ακροδεξιο παραληρημα:
Ο επικεφαλής της σύμβουλος ασφαλείας του Ουγγρικού Πρωθυπουργού Γκιόργκι Μπακόντι δήλωσε σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη πως «πάνω από δύο εκατομμύρια μετανάστες έχουν λάβει ανώνυμες χρεωστικές κάρτες και το ποσό των 500 δισ. Φιορινιών (1,55 δισ. Ευρώ) έχει δαπανηθεί με τον τρόπο αυτό». Στη συνέχεια, η ουγγρική κυβέρνηση κοινοποίησε το θέμα αυτό σε δελτίο τύπου.
Παιρνεις λοιπον ενα κομπιουτερακι και διαιρεις το 1.55 δις ευρω με τα 2κ (και βαλε) που μοιραστηκαν το ποσο..Βγαινει ενα νουμερο 780 ευρω κατ'ατομο σε διαρκεια προφανως πολλων μηνων αφου το 1.55 δις ειναι προφανος συνολικο ποσο λογικα σε ετησια βαση...

Μεταναστης δηλαδη ξοδευει 780 ευρω ετησιως (65 ευρω το μηνα) μεσω αυτης της πιστωτικης και οι κρετινοι της ακροδεξιας κλαψουριζουνε σαν βιασθεισες πορνες οτι οι ξενοι παιρνουνε "φουσκωμενες" καρτες.

Δεν μπορεις να ασχοληθεις σοβαρα με δαυτους..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 06 Ιουν 2019, 21:12

Nandros έγραψε:
06 Ιουν 2019, 20:51
Northern Spirit έγραψε:
DIOMEDESGR έγραψε:

Κάποιος είπε "κακά λόγια" για τις αγαπούλες σου, τους πετσετοκέφαλους, και ενοχλήθηκες;
.
Τι εγινε; Ειδες νημα με τιτλο για μεταναστες και χωθηκες να ριξεις την ακροδεξια χολη;Δεν περιμενα κατγι καλυτερο..

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 06 Ιουν 2019, 21:25

Northern Spirit έγραψε:
06 Ιουν 2019, 21:12
Nandros έγραψε:
Northern Spirit έγραψε:

Τι εγινε; Ειδες νημα με τιτλο για μεταναστες και χωθηκες να ριξεις την ακροδεξια χολη;Δεν περιμενα κατγι καλυτερο..
Ρε μουσλίμι, τί παπαριές γράφεις; Είδες άλλο προηγούμενο ποστ μου στο νήμα;
Αν δεν ανέφερες το όνομα μου δεν θα σχολίαζα καν, αφού σας έχω γραμμένους και τον τουρκολάγνο νηματοθέτη και σένα το μουσλίμι και τον άλλο τον νεοναζιάρη.
Και τις ακροδεξιές ταμπέλες που πας να μου κολλήσεις, να τις χώσεις εκεί που σε πονάει περισσότερο.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)

Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DIOMEDESGR » 06 Ιουν 2019, 23:32

Nandros έγραψε:
06 Ιουν 2019, 21:25
Αν δεν ανέφερες το όνομα μου δεν θα σχολίαζα καν, αφού σας έχω γραμμένους και τον τουρκολάγνο νηματοθέτη και σένα το μουσλίμι και τον άλλο τον νεοναζιάρη.
Και τις ακροδεξιές ταμπέλες που πας να μου κολλήσεις, να τις χώσεις εκεί που σε πονάει περισσότερο.
.
Σιγά ρε καπετάνιο, κατούρα και λίγο που μας έχεις όλους γραμμένους.
Ενώ εμείς κρεμόμαστε απτην ψηφιακή σου πένα, δεν είδες?
Άντε σύνελθε και ξαναγίνε ΆΝΘΡΩΠΟΣ που η μισαλλοδοξία και ο Ισλαμοφοβισμός σου σε έχει κάνει ακραίο και φονταμενταλιστη. Αυτούς που κοροϊδεύεις ΤΙΠΟΤΕ δεν τους έχεις αφήσει που να μην το υιοθέτησες σε ακραία συμπεριφορά και ηλεκτρονικό τραμπουκισμο.
Καθρέφτες δεν έχεις σπίτι σου?

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 06 Ιουν 2019, 23:44

DIOMEDESGR έγραψε:
06 Ιουν 2019, 23:32
Nandros έγραψε:
Σιγά ρε καπετάνιο, κατούρα και λίγο που μας έχεις όλους γραμμένους.
Ενώ εμείς κρεμόμαστε απτην ψηφιακή σου πένα, δεν είδες?
Άντε σύνελθε και ξαναγίνε ΆΝΘΡΩΠΟΣ που η μισαλλοδοξία και ο Ισλαμοφοβισμός σου σε έχει κάνει ακραίο και φονταμενταλιστη. Αυτούς που κοροϊδεύεις ΤΙΠΟΤΕ δεν τους έχεις αφήσει που να μην το υιοθέτησες σε ακραία συμπεριφορά και ηλεκτρονικό τραμπουκισμο.
Καθρέφτες δεν έχεις σπίτι σου?
Έγραψε ο μισ/ανθέλληνας τουρκολάγνος, το φερέφωνο του Λάζαρη, που έχει πάντα τον γλυκό λόγο στο στόμα του για την χώρα και τον λαό της, αποκαλώντας τους ραγιάδες!
.

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 06 Ιουν 2019, 23:56

Nandros έγραψε:
Northern Spirit έγραψε:
06 Ιουν 2019, 21:12
Nandros έγραψε:

.
Σιγα μην ειμαι και βουδιστης...Αλλα αμα στοκαρει το μυαλο δεν ξεστοκαρει με τιποτε..

Οι αποψεις σου ειναι ακροδεξιες..Μπορει να σε χαλαει να εισααι στην ιδια μοιρα με τον Μιχαλολιακο αλλα εκει ανηκεις..

aspergillus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aspergillus » 07 Ιουν 2019, 00:03

Northern Spirit έγραψε:
Αυτό το σκουπιδαριό του φόρουμ παίρνει καλό μεροκάματο άραγε ή τζάμπα ξερνάει χολή όλη μέρα;

Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DIOMEDESGR » 07 Ιουν 2019, 00:03

Nandros έγραψε:
06 Ιουν 2019, 23:44
Έγραψε ο μισ/ανθέλληνας τουρκολάγνος, το φερέφωνο του Λάζαρη, που έχει πάντα τον γλυκό λόγο στο στόμα του για την χώρα και τον λαό της, αποκαλώντας τους ραγιάδες!
.
Καπετάνιε, μην παριστάνεις τον χαζό, δεν είσαι.

Καταρχήν με επιβεβαιώνεις συνεχώς ΥΒΡΙΖΟΝΤΑΣ με με μόνιμους χαρακτηρισμούς όπως το "τουρκολάγνε" κάνοντας αισθητή την ΑΔΥΝΑΜΊΑ σου να συζητάς σαν άνθρωπος σε κόσμιο και πολιτισμένο επίπεδο.

Κατά δεύτερον δείχνεις την φασιστική σου νοοτροπία παριστάνοντας τον ΣΥΝΉΓΟΡΟ (αγράμματο) του "Ελληνικού Έθνους" λες και κάποιος σε διόρισε σαν τέτοιο και προσπαθείς με τραμπούκικους τρόπους να με ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙΣ για τις απόψεις μου θεωρώντας ότι οι συντονιστές πρέπει να υπακούσουν στα κελεύσματά σου.

Τρίτον έχεις αφήσει τις φοβίες σου να σε ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΟΥΝ σαν μισαλλόδοξο και μισάνθρωπο που φοράς τον φερεντζέ του δήθεν υπερασπιστή μιας κάποιας θεωρητικής αντιθρησκευτικής "σταυροφορίας" για το καλό ποιών άραγε?

Αν εσύ μετά από μια τέτοια κοσμοπολίτικη ζωή που πέρασες γυρνώντας τον πλανήτη κατάντησες έτσι που μας επιδεικνύεσαι, τι να περιμένουμε τότε απτους αμαθείς χωριάτες που ποτέ δεν εγκατέλειψαν το χωριό τους και πολιτεύονται με τον Ρατσισμό και τον Φασισμό?

Ντρέπομαι για λογαριασμό σου, γιατί αν εγώ προσπαθώ να ξυπνήσω τον Έλληνα με τις υπερβολές μου, εσύ τον ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΠΡΟΔΟΣΕΙ και περιμένεις να σου δώσουμε και μετάλλιο.

Καληνύχτα καπετάνιο, κρίμα στα γαλόνια σου.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών