Nandros έγραψε: ↑06 Ιουν 2019, 23:44
Έγραψε ο μισ/ανθέλληνας τουρκολάγνος, το φερέφωνο του Λάζαρη, που έχει πάντα τον γλυκό λόγο στο στόμα του για την χώρα και τον λαό της, αποκαλώντας τους
ραγιάδες!
.
Καπετάνιε, μην παριστάνεις τον χαζό, δεν είσαι.
Καταρχήν με επιβεβαιώνεις συνεχώς ΥΒΡΙΖΟΝΤΑΣ με με μόνιμους χαρακτηρισμούς όπως το "τουρκολάγνε" κάνοντας αισθητή την ΑΔΥΝΑΜΊΑ σου να συζητάς σαν άνθρωπος σε κόσμιο και πολιτισμένο επίπεδο.
Κατά δεύτερον δείχνεις την φασιστική σου νοοτροπία παριστάνοντας τον ΣΥΝΉΓΟΡΟ (αγράμματο) του "Ελληνικού Έθνους" λες και κάποιος σε διόρισε σαν τέτοιο και προσπαθείς με τραμπούκικους τρόπους να με ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙΣ για τις απόψεις μου θεωρώντας ότι οι συντονιστές πρέπει να υπακούσουν στα κελεύσματά σου.
Τρίτον έχεις αφήσει τις φοβίες σου να σε ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΟΥΝ σαν μισαλλόδοξο και μισάνθρωπο που φοράς τον φερεντζέ του δήθεν υπερασπιστή μιας κάποιας θεωρητικής αντιθρησκευτικής "σταυροφορίας" για το καλό ποιών άραγε?
Αν εσύ μετά από μια τέτοια κοσμοπολίτικη ζωή που πέρασες γυρνώντας τον πλανήτη κατάντησες έτσι που μας επιδεικνύεσαι, τι να περιμένουμε τότε απτους αμαθείς χωριάτες που ποτέ δεν εγκατέλειψαν το χωριό τους και πολιτεύονται με τον Ρατσισμό και τον Φασισμό?
Ντρέπομαι για λογαριασμό σου, γιατί αν εγώ προσπαθώ να ξυπνήσω τον Έλληνα με τις υπερβολές μου, εσύ τον ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΠΡΟΔΟΣΕΙ και περιμένεις να σου δώσουμε και μετάλλιο.
Καληνύχτα καπετάνιο, κρίμα στα γαλόνια σου.