1998 πλατεια Κανιγγος. Μια παρεα 2 αγορια 1 κοριτσι καθονται σε σκαλακια. Ενα μεσηλικος γκευ με φεζ περναει απο μπροστα τους. Η κοπελα του φωναζει με λιγο μαγκικο υφος, ψιτ να σου πω! Ο γκευ δεν της δινει σημασια. Οι νεες κοπελες τοτε ειρωνευονταν και γελουσαν με τους γκευ. Οι γυναικες ομως ειναι επιρρεπεις σε καθε μοδα. Ετσι μεσα σε λιγα χρονια τις επεισαν οτι θα ειναι εκτος μεηνστριμ αν δεν πηγαινουν στα πραιντ. Μοδα λοιπον η ανοχη των Ελληνων, νοοτροπια χωρις θεμελια που την κατευθυνει οπως θελει οποιος ελεγχει τα μμε, την κανει σουτζουκι, την κανει μπιφτεκι, που εκεγε και ο Μακαριστος.blackpaint έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 15:49το σαββατο θα εχει χιλιαδες κοσμου στο δρομο που δεν τους φαινεται μουφα. Ξεκολλατε, η αθηνα ειναι λιμπεραλ ας φακ σε αυτα τα θεματα και παντα ηταν.Rocco Siffredi έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 15:42λιγο μουφα μου φαινεται η ερευνα
ειδικα οτι σε ηλικες 55+ το 73% ηταν υπερ επεκτασης στο συμφωνο και οι μισοι υπερ του πολιτικου γαμου
Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Athens Pride 2019 -- Σάββατο 8 Ιουνίου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Athens Pride 2019 -- Σάββατο 8 Ιουνίου
- blackpaint
τσαμπουκας να σου χαμογελασει καποιος και να σου κλεισει το ματι; και πουθενα δεν ειπα οτι δεν μπορεις να εισαι εκει. Φυσικα και μπορεις, οπως μπορεις και να ψωνιστεις εκει.Ορέστης 35 έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 15:53Πιατσα το πεδιο του Αρεως!!!!!!!!!!blackpaint έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 15:46ε ναι, πηγε ο αλλος κι εκατσε μονος σε παγκακι σε πιατσα, τι περιμενε δηλαδη; Να παει και τη νυχτα στο ζαπειο
Εγω ειμαι αυτος που δεν επρεπε να βρισκεται εκει κατα τον Μπλακυ. Και τα λεει σοβαρα αυτα.
Βλεπετε πως χρησιμοποιουν την αποδοχη στα πραιντ για να επιβαλλουν μετα με τσαμπουκα αλλα πραγματα;
Με τσαμπουκα πανε να επιβαλλουν τις πιατσες δηλαδη την καταχρηση του δημοσιου χωρου και τις σεξουαλικες παρενοχλησεις.blackpaint έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 16:03τσαμπουκας να σου χαμογελασει καποιος και να σου κλεισει το ματι; και πουθενα δεν ειπα οτι δεν μπορεις να εισαι εκει. Φυσικα και μπορεις, οπως μπορεις και να ψωνιστεις εκει.Ορέστης 35 έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 15:53Πιατσα το πεδιο του Αρεως!!!!!!!!!!blackpaint έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 15:46
ε ναι, πηγε ο αλλος κι εκατσε μονος σε παγκακι σε πιατσα, τι περιμενε δηλαδη; Να παει και τη νυχτα στο ζαπειο
Εγω ειμαι αυτος που δεν επρεπε να βρισκεται εκει κατα τον Μπλακυ. Και τα λεει σοβαρα αυτα.
Βλεπετε πως χρησιμοποιουν την αποδοχη στα πραιντ για να επιβαλλουν μετα με τσαμπουκα αλλα πραγματα;
- blackpaint
και τι να λεει; 20 χρονια πριν θα μπορουσαν να τον ειχανε πετροβολησει. Η ανθρωποτητα εξελισσεται ηθικα.Ορέστης 35 έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 16:021998 πλατεια Κανιγγος. Μια παρεα 2 αγορια 1 κοριτσι καθονται σε σκαλακια. Ενα μεσηλικος γκευ με φεζ περναει απο μπροστα τους. Η κοπελα του φωναζει με λιγο μαγκικο υφος, ψιτ να σου πω! Ο γκευ δεν της δινει σημασια. Οι νεες κοπελες τοτε ειρωνευονταν και γελουσαν με τους γκευ. Οι γυναικες ομως ειναι επιρρεπεις σε καθε μοδα. Ετσι μεσα σε λιγα χρονια τις επεισαν οτι θα ειναι εκτος μεηνστριμ αν δεν πηγαινουν στα πραιντ. Μοδα λοιπον η ανοχη των Ελληνων, νοοτροπια χωρις θεμελια που την κατευθυνει οπως θελει οποιος ελεγχει τα μμε, την κανει σουτζουκι, την κανει μπιφτεκι, που εκεγε και ο Μακαριστος.blackpaint έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 15:49το σαββατο θα εχει χιλιαδες κοσμου στο δρομο που δεν τους φαινεται μουφα. Ξεκολλατε, η αθηνα ειναι λιμπεραλ ας φακ σε αυτα τα θεματα και παντα ηταν.Rocco Siffredi έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 15:42λιγο μουφα μου φαινεται η ερευνα
ειδικα οτι σε ηλικες 55+ το 73% ηταν υπερ επεκτασης στο συμφωνο και οι μισοι υπερ του πολιτικου γαμου
- blackpaint
απο ποτε εχεις προβλημα με την πορνεια; εσυ εχεις γραψει πως χρησιμοποιεις πορνες οποτε τι προβλημα εχεις με τις πιατσες; Και μη μου πεις πως δεν ηξερες πως εκει εχει πιατσα.Ορέστης 35 έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 16:05Με τσαμπουκα πανε να επιβαλλουν τις πιατσες δηλαδη την καταχρηση του δημοσιου χωρου και τις σεξουαλικες παρενοχλησεις.blackpaint έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 16:03τσαμπουκας να σου χαμογελασει καποιος και να σου κλεισει το ματι; και πουθενα δεν ειπα οτι δεν μπορεις να εισαι εκει. Φυσικα και μπορεις, οπως μπορεις και να ψωνιστεις εκει.Ορέστης 35 έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 15:53
Πιατσα το πεδιο του Αρεως!!!!!!!!!!
Ρε Μπλακυ απαντα σοβαρα μια φορα στη ζωη σου.blackpaint έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 16:12απο ποτε εχεις προβλημα με την πορνεια; εσυ εχεις γραψει πως χρησιμοποιεις πορνες οποτε τι προβλημα εχεις με τις πιατσες; Και μη μου πεις πως δεν ηξερες πως εκει εχει πιατσα.Ορέστης 35 έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 16:05Με τσαμπουκα πανε να επιβαλλουν τις πιατσες δηλαδη την καταχρηση του δημοσιου χωρου και τις σεξουαλικες παρενοχλησεις.blackpaint έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 16:03
τσαμπουκας να σου χαμογελασει καποιος και να σου κλεισει το ματι; και πουθενα δεν ειπα οτι δεν μπορεις να εισαι εκει. Φυσικα και μπορεις, οπως μπορεις και να ψωνιστεις εκει.
Με το συνεχες τρολαρισμα ειναι σα να λες οτι τους εχεις χεσμενους του ομοφυλοφιλους. Εχουν και αυτοι καποια δικαια αιτηματα ομως.
κάτι δεν πάει καλά, όπως πάντα δηλαδή, η νύχτα στην αθήνα είναι και άστα να πάνε. Έχω πιάσει κουβέντα με ένα κάρο πιτσιρικάδες, η ακαδημίας το βράδυ, πεδίο Άρεως οκ, αλλά και περιοχές που δεν θα το περίμενα ποτέ, γεμάτες πιτσιρικάδες στις σκιές να περιμένουν.Ορέστης 35 έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 15:53Πιατσα το πεδιο του Αρεως!!!!!!!!!!blackpaint έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 15:46ε ναι, πηγε ο αλλος κι εκατσε μονος σε παγκακι σε πιατσα, τι περιμενε δηλαδη; Να παει και τη νυχτα στο ζαπειο
Όλοι πάντως θέλουν να μάθουν τι είναι το μονόκυκλο με αγνό ενδιαφέρον, το μέλλον μας ενώνει.

- blackpaint
ποιο συνεχες τρολαρισμα μωρε, εσενα σου κλεισανε το ματι και κανεις σαν να σε χουφτωσαν. Και μια που το θυμηθηκα, ειχες γραψει καποτε πως δεν θα χες προβλημα να σε χουφτωσει καμια γυναικα στον δρομο. Τι να κανουμε, δεν βρεθηκε γυναικα, βρεθηκε ομως πακιστανος. Αχαριστε.Ορέστης 35 έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 16:20Με το συνεχες τρολαρισμα ειναι σα να λες οτι τους εχεις χεσμενους του ομοφυλοφιλους. Εχουν και αυτοι καποια δικαια αιτηματα ομως.
αμα φανε καμια πετρα στο δοξα πατρι θα ειμαι ομοφοβικοςblackpaint έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 16:25ποιο συνεχες τρολαρισμα μωρε, εσενα σου κλεισανε το ματι και κανεις σαν να σε χουφτωσαν. Και μια που το θυμηθηκα, ειχες γραψει καποτε πως δεν θα χες προβλημα να σε χουφτωσει καμια γυναικα στον δρομο. Τι να κανουμε, δεν βρεθηκε γυναικα, βρεθηκε ομως πακιστανος. Αχαριστε.Ορέστης 35 έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 16:20Με το συνεχες τρολαρισμα ειναι σα να λες οτι τους εχεις χεσμενους του ομοφυλοφιλους. Εχουν και αυτοι καποια δικαια αιτηματα ομως.
Αν ήταν μουσλιμ θα την έτρωγε στο Allahu Akbar όχι στο Δόξα ΠατρίΟρέστης 35 έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 17:46αμα φανε καμια πετρα στο δοξα πατρι θα ειμαι ομοφοβικοςblackpaint έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 16:25ποιο συνεχες τρολαρισμα μωρε, εσενα σου κλεισανε το ματι και κανεις σαν να σε χουφτωσαν. Και μια που το θυμηθηκα, ειχες γραψει καποτε πως δεν θα χες προβλημα να σε χουφτωσει καμια γυναικα στον δρομο. Τι να κανουμε, δεν βρεθηκε γυναικα, βρεθηκε ομως πακιστανος. Αχαριστε.Ορέστης 35 έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 16:20Με το συνεχες τρολαρισμα ειναι σα να λες οτι τους εχεις χεσμενους του ομοφυλοφιλους. Εχουν και αυτοι καποια δικαια αιτηματα ομως.

Μ' αυτά που λες θα σκάσει (κυριολεκτικά) κανένας τύπος εδώ μέσα και θα δούμε την Ακρόπολη βαμμένη στα χρώματα του πχόρουμ.Beria έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 17:50Αν ήταν μουσλιμ θα την έτρωγε στο Allahu Akbar όχι στο Δόξα ΠατρίΟρέστης 35 έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 17:46αμα φανε καμια πετρα στο δοξα πατρι θα ειμαι ομοφοβικοςblackpaint έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 16:25
ποιο συνεχες τρολαρισμα μωρε, εσενα σου κλεισανε το ματι και κανεις σαν να σε χουφτωσαν. Και μια που το θυμηθηκα, ειχες γραψει καποτε πως δεν θα χες προβλημα να σε χουφτωσει καμια γυναικα στον δρομο. Τι να κανουμε, δεν βρεθηκε γυναικα, βρεθηκε ομως πακιστανος. Αχαριστε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Μα και εγώ κυριολεκτικά μίλησα
Το Δόξα Πατρί είναι σημείο 2

Ο μουσουλμάνος έχει άλλη ονομασία
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
I made them an offer they couldn't refuse
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Σύσσωμη η ΝΔ έδωσε το παρών στο Athens pride.
από Μαδουραίος » 16 Ιουν 2024, 08:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 140 Απαντήσεις
- 3506 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
18 Ιουν 2024, 21:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ντοκιμαντερ για το φεστιβάλ. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ!
από Ληστοσυμμορίτης » 07 Οκτ 2024, 18:21 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 17 Απαντήσεις
- 599 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
08 Οκτ 2024, 16:04
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 306 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λεγεών
14 Νοέμ 2023, 19:01
-