Τι σημαίνει το ψευδώνυμό σου και γιατί το διάλεξες;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Τι σημαίνει το ψευδώνυμό σου και γιατί το διάλεξες;
Οποιοσδήποτε μη μηδενιστής θεωρείται γραφικός.
Κόντρα στην συλλογική κατάθλιψη δηλώνω γραφικός εθελοντικά κι όποιος γουστάρει.
Κόντρα στην συλλογική κατάθλιψη δηλώνω γραφικός εθελοντικά κι όποιος γουστάρει.
Ασχολούμαι με την πυγμαχία και δουλεύω πολύ το Uppercut. Όταν πρωτομπήκα στο πχώρουμ, το 15, ήταν μία περίοδος που 6 μέρες την εβδομάδα, όλη μέρα ασχολούμουν με την πυγμαχία. Όταν δεν έκανα προπόνηση δούλευα τις κινήσεις στο μυαλό μου. Έτσι το "Uppercut" κυριαρχούσε στο κεφάλι μου.
Ποιοι Νάνοι από τον κόσμο της φαντασίας (βιβλία, γκέημς, ταινίες) είναι οι αγαπημένοι σου;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 20:44Οι νάνοι αντιπροσωπεύουν την τεχνολογική εξέλιξη. Ακόμα και σε ένα παράλογο κόσμο όπου κυριαρχεί η μαγεία, αυτή έχει δομή και κανόνες.
Δουλεύουν μαζί για ένα σκοπό. Δεν τους αρέσει το φως, προτιμούν τα έγκατα της Γης.
Το "σιδηρουργός" είναι ένα τυπικό επάγγελμα νάνου, πιο πολύ με ενδιέφερε να μην πάει ο νους σε πολεμιστή.
Ημουν παλιότερα φανατικός ακροατής του Bandit Blues Radio.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Είμαι ο φίλος με τον οποίο κωλοβαράς χαλαρωτικά
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

- Dwarven Blacksmith
Τολκιν, και Dwarf Fortress. Θα ήθελα να ασχοληθώ και με Warhammer lore κάποια στιγμή αλλά δεν έχω βρει πως.Uppercut έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 00:43Ασχολούμαι με την πυγμαχία και δουλεύω πολύ το Uppercut. Όταν πρωτομπήκα στο πχώρουμ, το 15, ήταν μία περίοδος που 6 μέρες την εβδομάδα, όλη μέρα ασχολούμουν με την πυγμαχία. Όταν δεν έκανα προπόνηση δούλευα τις κινήσεις στο μυαλό μου. Έτσι το "Uppercut" κυριαρχούσε στο κεφάλι μου.Ποιοι Νάνοι από τον κόσμο της φαντασίας (βιβλία, γκέημς, ταινίες) είναι οι αγαπημένοι σου;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 20:44Οι νάνοι αντιπροσωπεύουν την τεχνολογική εξέλιξη. Ακόμα και σε ένα παράλογο κόσμο όπου κυριαρχεί η μαγεία, αυτή έχει δομή και κανόνες.
Δουλεύουν μαζί για ένα σκοπό. Δεν τους αρέσει το φως, προτιμούν τα έγκατα της Γης.
Το "σιδηρουργός" είναι ένα τυπικό επάγγελμα νάνου, πιο πολύ με ενδιέφερε να μην πάει ο νους σε πολεμιστή.

Έχουν και πολύ ωραίο μύθο δημιουργίας στον Τόλκιν.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 01:42Τολκιν, και Dwarf Fortress. Θα ήθελα να ασχοληθώ και με Warhammer lore κάποια στιγμή αλλά δεν έχω βρει πως.Uppercut έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 00:43Ασχολούμαι με την πυγμαχία και δουλεύω πολύ το Uppercut. Όταν πρωτομπήκα στο πχώρουμ, το 15, ήταν μία περίοδος που 6 μέρες την εβδομάδα, όλη μέρα ασχολούμουν με την πυγμαχία. Όταν δεν έκανα προπόνηση δούλευα τις κινήσεις στο μυαλό μου. Έτσι το "Uppercut" κυριαρχούσε στο κεφάλι μου.Ποιοι Νάνοι από τον κόσμο της φαντασίας (βιβλία, γκέημς, ταινίες) είναι οι αγαπημένοι σου;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 20:44Οι νάνοι αντιπροσωπεύουν την τεχνολογική εξέλιξη. Ακόμα και σε ένα παράλογο κόσμο όπου κυριαρχεί η μαγεία, αυτή έχει δομή και κανόνες.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 21:20Παρεπιπτόντως μπορείς να μάθει πολλά για έναν άνθρωπο ρωτώντας τον ποιο είναι το αντίθετου του Νάνου.SpoilerShowΑν πει Γίγαντας ή Ξωτικό

ΚΙ ένα σαλάμι αέρος.hellegennes έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 21:47Ελληγεννής
Ατεθλώς κατά βάσιν ινώθη.
Έτσι σαν στεριανό τσουράπι μαριονά.
Λύπει χιλιάδες βράδια. Ήταν Δοξάτου μέριμνα.
Είναι κι αυτός ο νηστικός ο κήπος.
Κορμενόσκορα τρία πελτάμια νίπτουν.
Πως με θωρείς αγαπημένη;
Ζαλισμένη απ' την όψη την τραχιά,
Τρικυμισμένη στην πλάτη μου.
Σηκώνω το ύστατο δοξάρι.
Σήκωσε τότε το τόξο και ήταν η τελευταία του φόρα.
Έκλαψε στο στήθος του. Έκλαψε πικρά.
Ordem e Progresso.
- Sid Vicious
Ήμαν πανκ μικρός, ήτο πολύ επιδραστικό για εμέ, και μουσικά αλλά και για την σκέψη μου, ακόμη και ως σκιν αργότερα δεν είχε διαφορά, ήταν απλά σαν συνέχεια στο πανκ με εθνικιστικές αναφορές, once a punk always a punk? Κοντά στο σπίτι μου είχε ένα παρκάκι που σαν παιδιά πηγαίναμε παίζαμε, στα παγκάκια μαζευόντουσταν πανκς και κάποια στιγμή που είχε πρόβλημα ένα παιδί από την παρέα μας, δε το θέλαν οι γονείς του και το αφήσαν στο δρόμο, το είχαν περιμαζέψει δυο από τους πανκηδες για κάποιο καιρό και φρόντιζαν ώστε το παιδί να μην μείνει στο δρόμο. Είχε γραφεί και σχετικά με το γεγονός στην εφημερίδα Μακεδονία τότε, πανκς σωζουν ορφανό (που δεν ήταν ορφανό) ή κάτι τέτοιο (ο ένα από τους δύο πάνκηδες εγινε σκιν αργότερα και μετά από καποια χρόνια συμμετείχαμε μαζι και σε εθνικιστικες κινησεις, ο άλλος χούλιγκαν του παοκ και αναρχικος). Και κάπως έτσι αρχίσαμε τα παιδιά της γειτονιάς να κάνουμε παρέα με τους πανκς. Εγω ήδη άκουγα μουσικές, καπου 12 ημουν, ακουγα κατι iron maiden, venom, dio άκουγα και κατι λιγα πανκ και ποστ πανκ από μια κασσετα (με sex pistols, ramones, dead kennedys, mau maus, Bauhaus, birthday party) που με ειχε γραψει ενας ξάδερφος (αναρχικος τοτε, σημερα ζαιος no surprise) και την ειχα λιωσει. Οπότε τι πιο φυσικο να γινω πανκ. Λίγο αργότερα ανοιξε και ένα δισκαδικο ο τραγουδιστης των new rose, μιας ποστ πανκ μπαντας της Θεσσαλονίκης, στη γειτονια μου, ημουν και καπως σαν μασκοτ εκει, ολη μερα εκει καπου 13 χρονων πανκοπουλο, ηρθε και εδεσε το πραγμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sid Vicious την 05 Ιουν 2019, 02:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Βγαινει απο το Pedro morales delamaxansa. Ο οποίος είμαι εγω σε ενα παράλληλο συμπαν,όντας Ισπανός. Βέβαια το εμπνεύστηκα απο την ταινια Rush Hour,όπου σε μια σκηνή στο γιότ ,ωστε να εντυπωσιάσει την όμορφη καλλονή της λεει πως το γιοτ του ανήκει και πως ονομάζεται Pedro Morales Magonzales Morotto Malosso Megusto. Τελος το delamaxansa βγαινει απο τον γνωστό παραμαχανσα. Ε και για να μην γραφω ολο αυτο,αποφασισα να αφησω μονο το Πεδρο. 

Υγ. Γιαννοπουλε,αυτα ολα τα εμπνευστηκα στην Γαυδο. Ξερεις εσυ σε τι φαση...

Υγ. Γιαννοπουλε,αυτα ολα τα εμπνευστηκα στην Γαυδο. Ξερεις εσυ σε τι φαση...

Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
- nik_killthemall
SpoilerShow
ή

Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Εντάξει τύπε, θα ακούμε όλοι Μποφίλιου για να μην χτυπάει το φασιστόμετρό σου.blackpaint έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 23:24γενικως απεπνεες μια αμυδρη φασιστιλα, τωρα το επιβεβαιωσες.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Βηγκαν σημαίνει κλανιαρης
από southern » 15 Ιουν 2023, 12:09 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 4 Απαντήσεις
- 428 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur