Ήλιθια χαζοφεμινίστρια σε παροξυσμό
-
- Δημοσιεύσεις: 100
- Εγγραφή: 24 Μάιος 2019, 17:49
Re: Ήλιθια χαζοφεμινίστρια σε παροξυσμό
εδώ μμια ακόμη πιο σχιζοφρενής που απαιτεί να έχεις την έγκρισή της για να δεις τα βυζιά της
ουσιαστικά όλες αυτές είναι εξουσιομανείς σαδίστριες και στερημένες
ουσιαστικά όλες αυτές είναι εξουσιομανείς σαδίστριες και στερημένες
Re: Ήλιθια χαζοφεμινίστρια σε παροξυσμό
Δεν είμαι ομοϊδεάτης του αλλά δεν νομίζω να έχει πει αυτά που λες ακριβώς και βέβαια δεν πρόκειται να ψάξω. Αν θες παράθεσε αποσπάσματα να δούμε τι λέει ακριβώς.Stalker έγραψε: ↑29 Μάιος 2019, 12:45Για το δεύτερο ψάξε για την συνέντευξή του από όπου βγήκε το enforced monogamy και για το πρώτο ψάξε τι έχει πει για γυναίκες και επαγγέλματα φροντίδας (care professions).Professor έγραψε: ↑29 Μάιος 2019, 12:04Για βάλε πηγή.Stalker έγραψε: ↑29 Μάιος 2019, 11:51
Εννοώ, αν μια ραντομ αυστραλέζα συγγραφέας πει κάτι κακό για τον ΝταΒίντσι βλέπουμε να γίνεται ποστ σε πχόρουμ στην άλλη άκρη του κόσμου, μάλλον για να είμαστε σε εγρήγορση επειδή κινδυνεύουν τα κεκτημένα της αναγέννησης και του φιλελευθερισμού από την φεμινιστική λαίλαπα, αλλά όταν ο Τζόρνταν Πήτερσον λέει ότι οι γυναίκες ισως κάνουν μόνο για μπέημπι σίτερ και νοσοκόμες και ότι ίσως δεν θα ήταν κακό το κράτος να φροντίζει για την δίκαιη κατανομή καρπερών γυναικών σε ανέραστους άντρες τότε είναι απλά Τρίτη.
Re: Ήλιθια χαζοφεμινίστρια σε παροξυσμό
Μαλλον δεν καταλαβες τι ειπα...sys3x έγραψε: ↑29 Μάιος 2019, 12:01Να προσέχουμε λίγο περισσότερο όταν βάζουμε την λέξη Μπαχ και γενικά όταν αναφερόμαστε σε Αυτόν.akirav έγραψε: ↑29 Μάιος 2019, 02:24Σωστα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑29 Μάιος 2019, 00:40
Από εκεί καταλαβαίνεις ότι κάποιος είναι τελείως άτεχνος, όταν θεωρεί την τέχνη κάτι αντικειμενικό.
Πχ μπορεις να πεις οτι ο Μπαχ ειναι εγκεφαλικος συνθετης.
Αλλα δεν ειναι ΑΥΤΟ ο Μπαχ.
Ον τόπικ τώρα, δεν υπάρχει τέχνη, υπάρχει ο Μπαχ.
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
Re: Ήλιθια χαζοφεμινίστρια σε παροξυσμό
Βασικά για πλάκα το έγραψα αλλά όταν ακούω Μπαχ όντως κάτι παθαίνω, μη με παίρνεις τοις μετρητοίς όπως κ να χει.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Re: Ήλιθια χαζοφεμινίστρια σε παροξυσμό
Λέγεται πως τα κοντσέρτα για την Πύλη του Βραδεμβούργου τα έγραψε κατά παραγγελία του Χόνεκερ

Πάνος Σκουρλέτης
Re: Ήλιθια χαζοφεμινίστρια σε παροξυσμό
Μου αρέσει που εστιάζετε στο τι λέει η... ράντομ αυστραλέζα συγγραφέας για τον Ντα Βίντσι και παραλείπετε αυτά που λέει για τον βιασμό.Gherschaagk έγραψε: ↑29 Μάιος 2019, 12:47Stalker έγραψε: ↑29 Μάιος 2019, 11:51Εννοώ, αν μια ραντομ αυστραλέζα συγγραφέας πει κάτι κακό για τον ΝταΒίντσι βλέπουμε να γίνεται ποστ σε πχόρουμ στην άλλη άκρη του κόσμου, μάλλον για να είμαστε σε εγρήγορση επειδή κινδυνεύουν τα κεκτημένα της αναγέννησης και του φιλελευθερισμού από την φεμινιστική λαίλαπα, αλλά όταν ο Τζόρνταν Πήτερσον λέει ότι οι γυναίκες ισως κάνουν μόνο για μπέημπι σίτερ και νοσοκόμες και ότι ίσως δεν θα ήταν κακό το κράτος να φροντίζει για την δίκαιη κατανομή καρπερών γυναικών σε ανέραστους άντρες τότε είναι απλά Τρίτη.Otto Weininger έγραψε: ↑29 Μάιος 2019, 09:51Όπως τα λέει ο Stalker. Στις εσχατιές της πανεπιστημιακής κοινότητας συμβαίνουν αυτά. Και ζήτημα να είναι 30 άτομα σε όλο τον πλανήτη.
The handmaid's tale.
Το' γραψε και η Ίφιδα αλλά είναι Τετάρτη.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 29 Μάιος 2019, 21:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
- Δημοσιεύσεις: 29767
- Εγγραφή: 04 Ιουν 2018, 05:51
Re: Ήλιθια χαζοφεμινίστρια σε παροξυσμό
Μπερδεύτηκα, ποιος λέει για τον βιασμό;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Re: Ήλιθια χαζοφεμινίστρια σε παροξυσμό
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Re: Ήλιθια χαζοφεμινίστρια σε παροξυσμό
Ναι κανει καλο defrag στο κεφαλι.
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
- Dwarven Blacksmith
- Δημοσιεύσεις: 49914
- Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:08
- Τοποθεσία: Maiore Patria
Re: Ήλιθια χαζοφεμινίστρια σε παροξυσμό
Πολύ ιδιαίτερη οπτική, σίγουρα δεν είναι παραδοσιακη φεμινιστρια κανενός κύματος. Νομίζω ότι το επιχείρημα της είναι στρεβλο γιατί θεωρεί ότι οι βιασμοί θα μείνουν σταθεροί με αυτό που προτείνει και απλά θα μειωθεί το ποσοστό που μένει ατιμώρητο. Όμως από τη μια δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα μείνουν σταθεροί, και από την άλλη δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι το δικαστικό σύστημα μπορεί να αντέξει μια κραυγαλέα εξαίρεση στο θέμα του τεκμηρίου της αθωότητας.


Re: Ήλιθια χαζοφεμινίστρια σε παροξυσμό
Νομίζω ότι απλώς έχει πέσει στο τριπάκι της οπενμάιντ αντίληψης, όπου θεωρώντας ότι γκρεμίζει κάποιο στεγανό, δημιουργεί άλλα δέκα με απολύτως "δικτατορικό" και θρασύ τρόπο. Είναι χαρακτηριστικό της "οπτικής" που πρεσβεύει.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑30 Μάιος 2019, 00:22Πολύ ιδιαίτερη οπτική, σίγουρα δεν είναι παραδοσιακη φεμινιστρια κανενός κύματος. Νομίζω ότι το επιχείρημα της είναι στρεβλο γιατί θεωρεί ότι οι βιασμοί θα μείνουν σταθεροί με αυτό που προτείνει και απλά θα μειωθεί το ποσοστό που μένει ατιμώρητο. Όμως από τη μια δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα μείνουν σταθεροί, και από την άλλη δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι το δικαστικό σύστημα μπορεί να αντέξει μια κραυγαλέα εξαίρεση στο θέμα του τεκμηρίου της αθωότητας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Re: Ήλιθια χαζοφεμινίστρια σε παροξυσμό
influencer έγραψε: ↑29 Μάιος 2019, 14:48εδώ μμια ακόμη πιο σχιζοφρενής που απαιτεί να έχεις την έγκρισή της για να δεις τα βυζιά της
Καμμία σχέση η συγκεκριμένη, αλλά τέλος πάντων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν για Τραμπ: Υποκλίνεται σε έναν δικτάτορα, είναι ηλίθια όσα είπε για το ΝΑΤΟ
από Philip Mortimer » 14 Φεβ 2024, 00:35 » σε Διεθνής πολιτική - 40 Απαντήσεις
- 1153 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από akirav
14 Φεβ 2024, 19:18
-