Γιατι να σε δείρει;Ορέστης 35 έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 18:47Eμενα δε μπορει να με δειρει.μίστερ μαξ έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 18:44Εγω που σε ξέρω καιρό, γνωρίζω πως εισαι αυγοθραύστης. Οπως λεμε καρυοθραύστης ενα πράμα.blackpaint έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 18:36
Μαξ, εσυ που με ξερεις και καιρο, τι λεει εδω το αλλοπαρμενο; Ισχυει; Ειμαι αντερκαβερ αυγο;
Και των επιχείρημα των αυγών (ή πέριξ) πάει κάπως έτσι: είναι ο καρυοθραύστης (το εργαλείο) που κάνει τα καρύδια σκληρά.
Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Athens Pride 2019 -- Σάββατο 8 Ιουνίου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Athens Pride 2019 -- Σάββατο 8 Ιουνίου
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Εδώ αναφερόμαστε στην έρευνα που έγινε. Η ομοφυλοφιλία δεν είναι παράνομη στη Ρωσία. Αν δύο ομοφυλόφιλοι το κρατούν για τον εαυτό τους δεν μπορεί η αστυνομία να τους συλλάβει ακόμα κι αν διαρρεύσει πως είναι ομοφυλόφιλοι(αντίθετα στην Αιθιοπία που αναφέρθηκε ή σε κάποια υποσαχάρια Αφρικανική χώρα αν διαρρεύσει πως κάποιος είναι ομοφυλόφιλους η αστυνομία θα τον συλλάβει κατευθείαν).Αν όμως στη Ρωσία ή σε κάποια άλλη χώρα που έχει παρόμοιοι νόμο απαγόρευσης ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας πάει κάποιος και παρελάσει φωνάζοντας ότι είναι γκέι τότε ναι, θα τον συλλάβει η αστυνομία.Η Ρωσία(και τα περισσότερα πρώην κομμουνιστικά κράτη όπως Γεωργία, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Καζακστάν, Ουζμπεκιστάν, Κιργισταν,Τουρκμενιστάν, Τατζικιστάν,Τουρκμενιστάν,Λευκορωσία, Μολδαβία κτλ) ανέκαθεν δεν τα πήγαιναν καλά σαν κοινωνία με τους ομοφυλόφιλους και πριν ακόμα θεσπιστεί ο νόμος απαγόρευσης ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας.blackpaint έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 15:34Πως δεν επηρρεαζει δηλαδη η απαγορευση αντικειμενικης πληροφορησης και η διαρκης κρατικη ομοφοβικη προπαγανδα; Στη Ρωσσια πχ. η πολιτικη ομοφοβια ειναι κρατικη στρατηγικη.
Εγω πχ, δεν θα μπορουσα να τα γραφω αυτα εδω: καποιος θα μπορουσε να με καταγγειλει πως κανω ομοφυλοφιλικη προπαγανδα και το φορουμ θα ηταν υποχρεωμενο να με δωσει στις αρχες και θα αμτιμετωπιζα σοβαρες ποινικες συνεπειες και ισως και χειροτερα. Οι ανθρωποι λοιπον, απλα δεν μιλανε γιατι φοβουνται.
Υπεράνω όλων η πατρίς
- Dwarven Blacksmith
Πολύ σωστά.argouen έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 12:27Εμπειρία μπορεί να είναι, αλλά δεν μας αφορά καθόλου και δεν είναι κοινωνικό ζήτημα. Είναι θλιβερό κάποιος να αυτοπροσδιορίζεται κοινωνικά κατά κύριο λόγο από τη σεξουαλική του προτίμηση και όχι από κάποια άλλη πραγματική και άξια λόγου δεξιότητα - δραστηριότητα.blackpaint έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 12:19Η ομοφυλοφιλια ειναι φυσιολογικη και μερος της ανθρωπινης εμπειριας. Εκεινο που ειναι αρρωστια και ανωμαλια ειναι η ομοφοβια.
Να τονίσουμε ότι το ίδιο ισχύει και στους ομοσεξουαλικούς οι οποίοι κατά βάση θεωρούν το πήδημα ως πράξη ηθικής ανωτερότητας.
Η ελευθερία του ενός σταματά εκεί που αρχίζει του άλλου.blackpaint έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 11:22ο καθενας θα επρεπε να μπορουσε να ντυνεται με οποιοτροπο θελει και να κυκλοφορει οπως θελει
H μόνη περίπτωση να ισχύει αυτό που λες, ως απάντηση στον Blackpaint, είναι να ντύνεται κάποιος Χελωνονιντζάκι και να σε εμποδίζει με τα σπαθιά του στο μετρόaxilmar έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 10:05Η ελευθερία του ενός σταματά εκεί που αρχίζει του άλλου.blackpaint έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 11:22ο καθενας θα επρεπε να μπορουσε να ντυνεται με οποιοτροπο θελει και να κυκλοφορει οπως θελει
- Sid Vicious
Ξύπνησα προ ολίγου καθώς ξενύχτησα λόγω μελέτης παράτασης παραμονής στον πλανήτη αυτό και στην ζωή για έστω χίλια χρόνια και βλέπουμε. Επειδή σκληραγωγώ και τον εαυτό μου για μια πιθανή μεταποκαλυπτική πραγματικότητα φροντίζω όταν ξυπνάω να μην έχω τσιγάρα. Οπότε έσυρα το θεϊκό κορμί μου, την υλική αυτή υπόσταση που μεταφέρει την μοναδική και ανεκτίμητη συμπαντική ψυχή μου, προς το κατάστημα ψιλικών. Να μη τα πολυλογώ καθώς επιστρέφω από τα κατάστημα ψιλικών, με τον ήλιο να με ζεσταίνει και να με αναζωογονεί (είμαι ηλιακός τύπος εμφανέστατα) και το μυαλό σε υπερδιέγερση να χορεύει με χιλιάδες σκέψεις βλέπω μια περίεργη εικόνα, δυο ανθρώπινα θηλυκά να βαδίζουν μεταξύ τους αγκαλιασμένα. Τις σταματώ και τις λέω, Σιντιήλ είναι το όνομα μου και επιτρέψτε με να διορθώσω την εικόνα τούτη. Λίγο μείναν αμίλητες, υποθέτω με θαύμαζαν αν και η αλήθεια είναι με φέρνει σε αμηχανία κάπως ο θαυμασμός καθότι σεμνός και μετρημένος. Μπαίνω λοιπόν ανάμεσα τους και τις αγκαλιάζω και τις δυο μαρτυρώντας τις μια μεγάλη αλήθεια: "Βλέπετε λοιπόν πως και πόσο απλά διορθώθηκε η εικόνα; Δεν είναι αυτή η εικόνα η σαφέστατα ορθή και απείρως ομορφότερη; Μισό κορίτσια να βγούμε και μια σέλφι". Κάτι ουρλιάζαν μετα, κάτι άναρθρες κραυγές, δεν κατάλαβα τι, συνέχισα την πορεία μου ικανοποιημένος που μπόρεσα να προσφέρω κάτι από την γνώση μου στην ανθρωπότητα.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- blackpaint
ευχαριστω Μπερια.Beria έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 11:24H μόνη περίπτωση να ισχύει αυτό που λες, ως απάντηση στον Blackpaint, είναι να ντύνεται κάποιος Χελωνονιντζάκι και να σε εμποδίζει με τα σπαθιά του στο μετρόaxilmar έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 10:05Η ελευθερία του ενός σταματά εκεί που αρχίζει του άλλου.blackpaint έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 11:22ο καθενας θα επρεπε να μπορουσε να ντυνεται με οποιοτροπο θελει και να κυκλοφορει οπως θελει
Σωστά, αλλά η μαντίλα και η μπούργκα θέλετε να απαγορευτεί.Beria έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 11:24axilmar έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 10:05blackpaint έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 11:22ο καθενας θα επρεπε να μπορουσε να ντυνεται με οποιοτροπο θελει και να κυκλοφορει οπως θελει
Η ελευθερία του ενός σταματά εκεί που αρχίζει του άλλου.
H μόνη περίπτωση να ισχύει αυτό που λες, ως απάντηση στον Blackpaint, είναι να ντύνεται κάποιος Χελωνονιντζάκι και να σε εμποδίζει με τα σπαθιά του στο μετρό

- blackpaint
δε θελω να υπαρχει κανενας πουστης που να επιβαλει σε οποιονδηποτε πως θα ντυθει, πως θα μιλαει και πως θα την βρισκει. Αν οι μουσουλμανες θενε να φορανε μπουργκα, με γεια τους με χαρα τους, εαν δεν θελουνε, επισης.
Αλλα κανενας πουστης να μην εχει το δικαιωμα να μας πει τι θα κανουμε.
Grammar nazi detected

Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Eσυ θα μπορουσες να ψηφισεις Ψινακη.Χλιδατος ανκαπ με τα σωστα χρωματαμίστερ μαξ έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 18:30
Τελικα δεν μας είπες, ψηφισες κασσιδιάρη; Anonymous @ Πειστε με να ψηφισω Κασιδιαρη

Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Σύσσωμη η ΝΔ έδωσε το παρών στο Athens pride.
από Μαδουραίος » 16 Ιουν 2024, 08:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 140 Απαντήσεις
- 3501 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
18 Ιουν 2024, 21:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ντοκιμαντερ για το φεστιβάλ. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ!
από Ληστοσυμμορίτης » 07 Οκτ 2024, 18:21 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 17 Απαντήσεις
- 599 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
08 Οκτ 2024, 16:04
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 305 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λεγεών
14 Νοέμ 2023, 19:01
-