Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Μηχανικός
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Μηχανικός » 05 Ιουν 2019, 23:27
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 23:22
Μηχανικός έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 22:08
Ίφιδα έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 22:04
Αφροδισιακό είναι να τον βλέπεις να φτιάχνει κάτι μέσα στο ξυλουργείο με τα εργαλεία του, μια καρέκλα, ένα τραπέζι κάτι ή να τονε βλέπεις να φτιάχνει ένα αμάξι. Τη λάμπα την αλλάζω κι εγω
Οι ξυλουργοί είναι λίγο μη μου απτου. Οι σιδεράδες είναι πιό άντρες.

Δεν υπάρχει σαν την μυρωδιά απο το φρεσκοπριονισμένο ξύλο.
Μελαμίνες και νοβοπάν κατεργάζονται.
Φορμαλδεΰδη και χημικά μυρίζουν.
-
Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
-
Επικοινωνία:
από Ζενίθεδρος » 05 Ιουν 2019, 23:29
Ποιά χημικά ρε παπάρα; Δεν έχεις κόψει ποτέ ξύλο, να σκίσεις έστω ένα κούτσουρο;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
-
foscilis
από foscilis » 05 Ιουν 2019, 23:37
Κορίτσια αληθεύει ότι είναι σχετικά κοινή φαντασίωση παύλα αφροδισιακό, όπως ας πούμε για τους άντρες τα πουτανι εσώρουχα;
-
Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
-
Επικοινωνία:
από Ζενίθεδρος » 05 Ιουν 2019, 23:49
Μηχανικός έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 23:34
Μπέρδεψες τον ξυλουργό με τον ξυλοκόπο.
Ξέρεις κάτι. Δεν υπάρχουν έπιπλα μόνο απο μοριοσανίδες αλλά και απο ξυλοσανίδες. Για φρεσκοπριονισμένο ξύλο έγραψα...
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 06 Ιουν 2019, 09:01
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 23:22
Μηχανικός έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 22:08
Ίφιδα έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 22:04
Αφροδισιακό είναι να τον βλέπεις να φτιάχνει κάτι μέσα στο ξυλουργείο με τα εργαλεία του, μια καρέκλα, ένα τραπέζι κάτι ή να τονε βλέπεις να φτιάχνει ένα αμάξι. Τη λάμπα την αλλάζω κι εγω
Οι ξυλουργοί είναι λίγο μη μου απτου. Οι σιδεράδες είναι πιό άντρες.

Δεν υπάρχει σαν την μυρωδιά απο το φρεσκοπριονισμένο ξύλο.
καμινι, κοκκινισμενο σιδερο, σφυρι, αμονι, ιδρωτας. και υγρασια στα βρακακια των κοριτσιωνε. αλλιως απλα φτερνιζονται απο τη σκονη του ιροκο και του τικ.

-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 06 Ιουν 2019, 09:11
Μόνο άμα είναι λάμπα πορτατίφ.
Και να ταυτιστώ απόλυτα με την Ίφιδα. Ο άντρας που ασχολείται και πιάνουν τα χέρια του

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
zteo
από zteo » 06 Ιουν 2019, 09:20
Λοιπον κοριτσια σας καλω αυριο το μεσημερι στο σπιτι μου οπου θα αλλαξω την λαμπα απο το δωματιο μου.Θα φοραω σλιπακι μινερβα και τιποτα αλλο.Οσες πιστες προσελθεται.

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
zteo
από zteo » 06 Ιουν 2019, 09:31
Επειδη βλεπω οτι εχω ανταγωνισμο σας ενημερωνω οτι μετα το βιδωμα της λαμπας θα πεταξω το σλιπακι στο κοινο.Μετα θα κανω δουλειες εντελως γυμνος και στο τελος της παραστασης θα μαγειρεψω κιολας.

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
shrike
- Phorum.gr user: Isildur
από shrike » 06 Ιουν 2019, 09:32
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 23:49
Μηχανικός έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 23:34
Μπέρδεψες τον ξυλουργό με τον ξυλοκόπο.
Ξέρεις κάτι. Δεν υπάρχουν έπιπλα μόνο απο μοριοσανίδες αλλά και απο ξυλοσανίδες. Για φρεσκοπριονισμένο ξύλο έγραψα...
Όντως, αλλά μιλάς για το 1% των κατασκευών/μαραγκών. Το υπόλοιπο 99% είναι αυτό που λέει ο Μηχανικός.
Εννοείται, όσοι μαραγκοί ακόμα κατασκευάζουν κάτι και δεν συναρμολογούν απλά έπιπλα ikea και τα ρέστα...
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 678 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
01 Δεκ 2023, 18:30
-
-
- 57 Απαντήσεις
- 923 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
10 Απρ 2025, 09:40
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 388 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
06 Ιούλ 2023, 19:10
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 349 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
03 Σεπ 2023, 20:03
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.