Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
-
Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
-
Επικοινωνία:
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Σπύρος » 04 Ιουν 2019, 23:40
Naida έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 23:34
Επειδή δεν μου πολυαρεσε έχουμε κάτι πιο χαρούμενο; Μήπως που έχω ωροσκόπο Λέων;
ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΛΕΩΝ = 2495
ύψος Βαρδουσίων = 2495 μ
Πρόκειται για το βουνό(Κόραξ) που στο απόκρυφο βιβλίο του Ενώχ το ονομάζει ιερό.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
-
Tarkovsky
- Phorum.gr user: Harry Haller's Records
από Tarkovsky » 04 Ιουν 2019, 23:50
ο ιχθύς, οι ιχθύες, τους ιχθύες (ή τους ιχθύς)
τους ιχθείς... jamais
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 04 Ιουν 2019, 23:51
Σπύρος έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 23:40
Naida έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 23:34
Επειδή δεν μου πολυαρεσε έχουμε κάτι πιο χαρούμενο; Μήπως που έχω ωροσκόπο Λέων;
ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΛΕΩΝ = 2495
ύψος Βαρδουσίων = 2495 μ
Πρόκειται για το βουνό(Κόραξ) που στο απόκρυφο βιβλίο του Ενώχ το ονομάζει ιερό.
Αυτό μ' άρεσε, αυτό κρατάω. Σ' ευχαριστώ πολύ!
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
νύχτα
από νύχτα » 05 Ιουν 2019, 12:22
Σπύρος έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 23:19
Η 20η Μαρτίου είναι η τελευταία (αν και δεν ξέρω αν όλοι οι αστρολόγοι συμφωνούν σε αυτό) μέρα του ζωδίου αυτού. Η 21η Μαρτίου που συνήθως είναι η εαρινή ισημερία είναι στο επόμενο ζώδιο(Κριός).
Θέλεις να πεις ότι έχεις γεννηθεί 20 Μαρτίου; Αν ναι, σε δίσεκτο ή μη έτος; Φαντάζομαι θα ψηφίζεις ΣΥΡΙΖΑ.
ναι
όχι
έχω ψηφίσει, ναι
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
Sid Vicious
από Sid Vicious » 05 Ιουν 2019, 13:04
Juno έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 22:23
Καλά κάνεις. Δεν έχω τατουάζ πουθενά!
Κάποτε ήθελα να κάνω ένα συγκεκριμένο, δεν είχα λεφτά, μετά άρχισα να δουλεύω, αλλά φοβόμουν τον πόνο, μετά έμαθα πως οι αρχαίοι μας δεν είχαν τέτοια αζτέκικα πράγματα και αποφάσισα να μην κάνω.
Κι εγώ πάνω κάτω για τον ίδιο λόγο δεν χτύπησα. Είχα κλείσει και ραντεβού , θα πήγαινα να χτυπήσω και έτυχε διάβαζα το Κύρου Ανάβασις του Ξενοφώντα την προηγούμενη ημέρα και πετυχαίνω ένσα σημείο όπου ένας Έλληνας αξιωματικός είχε βάλει σκουλαρίκια και του την λένε οι στρατιώτες ότι αφού υιοθέτησες βαρβαρικά έθιμα θα πρέπει να σε αντιμετωπίζουμε και ως τέτοιον και τον καθαιρεσαν και τον υποβιβάσαν σε βαστάζο. Ούτε τατου χτύπησα και κάτι σκουλαρίκια που είχα σε αυτιά και μύτη τα έβγαλα.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
-
Επικοινωνία:
από Σπύρος » 05 Ιουν 2019, 13:37
συννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 12:22
Σπύρος έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 23:19
Η 20η Μαρτίου είναι η τελευταία (αν και δεν ξέρω αν όλοι οι αστρολόγοι συμφωνούν σε αυτό) μέρα του ζωδίου αυτού. Η 21η Μαρτίου που συνήθως είναι η εαρινή ισημερία είναι στο επόμενο ζώδιο(Κριός).
Θέλεις να πεις ότι έχεις γεννηθεί 20 Μαρτίου; Αν ναι, σε δίσεκτο ή μη έτος; Φαντάζομαι θα ψηφίζεις ΣΥΡΙΖΑ.
ναι
όχι
έχω ψηφίσει, ναι

Η γέννησή μας ευθυγραμμίζεται μέσω της ανατολής του Ηλίου με διαφορετικούς - γειτονικούς δρόμους των πυραμίδων της Γκίζα. Ο δικός σου είναι του Μυκερίνου(Μενκαυ-Ρα) που μοιάζει φυσιογνωμικά με τον ΤσίπΡα. Ο δικός μου δρόμος είναι κεντρώος.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
-
Μπίστης
από Μπίστης » 05 Ιουν 2019, 13:47
έγραψε:
ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΕΙΜΙ = Παλιάνθρωπος είμαι
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
sys3x
από sys3x » 05 Ιουν 2019, 13:52
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 13:46
Εδώ παίζουμε μπλε ιστορίες με ζώδια;

Όχι ακόμα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
-
shrike
- Phorum.gr user: Isildur
από shrike » 06 Ιουν 2019, 10:16
blackpaint έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 20:24
καμια ζυγινα ρε παιδια;
Τσάμπα ψάχνεις, εδώ δεν έχει ζυγίνες. Όλες ζύγαινες είναι, μια χαψιά θα σε κάνουν.
-
Juno
από Juno » 06 Ιουν 2019, 15:50
Sid Vicious έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 13:04
Juno έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 22:23
Καλά κάνεις. Δεν έχω τατουάζ πουθενά!
Κάποτε ήθελα να κάνω ένα συγκεκριμένο, δεν είχα λεφτά, μετά άρχισα να δουλεύω, αλλά φοβόμουν τον πόνο, μετά έμαθα πως οι αρχαίοι μας δεν είχαν τέτοια αζτέκικα πράγματα και αποφάσισα να μην κάνω.
Κι εγώ πάνω κάτω για τον ίδιο λόγο δεν χτύπησα. Είχα κλείσει και ραντεβού , θα πήγαινα να χτυπήσω και έτυχε διάβαζα το Κύρου Ανάβασις του Ξενοφώντα την προηγούμενη ημέρα και πετυχαίνω ένα σημείο όπου ένας Έλληνας αξιωματικός είχε βάλει σκουλαρίκια και του την λένε οι στρατιώτες ότι αφού υιοθέτησες βαρβαρικά έθιμα θα πρέπει να σε αντιμετωπίζουμε και ως τέτοιον και τον καθαιρεσαν και τον υποβιβάσαν σε βαστάζο. Ούτε τατου χτύπησα και κάτι σκουλαρίκια που είχα σε αυτιά και μύτη τα έβγαλα.
Ναι, οι αρχαίοι Έλληνες δεν είχαν ούτε tattoo ούτε piercings. Τους είπες κάτι όταν το ακύρωσες;

-
ΟΥΤΙΣ
- Μέγας Ιεροσυντονιστής
από ΟΥΤΙΣ » 06 Ιουν 2019, 16:00
Κριός
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.