https://en.m.wikipedia.org/wiki/LGBT_ri ... _territoryApergos8 έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 16:33Τι ισχύει με την ομοφυλοφιλία στον κόσμο
[img]https://i.postimg.cc/LstRWtss/Worl ... .png[/img]
Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Athens Pride 2019 -- Σάββατο 8 Ιουνίου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Athens Pride 2019 -- Σάββατο 8 Ιουνίου
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
Δεν εννοειται αυτο με την φραση 'σταματα εκει που αρχιζει η ελευθερια του αλλου'.Beria έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 11:24H μόνη περίπτωση να ισχύει αυτό που λες, ως απάντηση στον Blackpaint, είναι να ντύνεται κάποιος Χελωνονιντζάκι και να σε εμποδίζει με τα σπαθιά του στο μετρόaxilmar έγραψε: ↑05 Ιουν 2019, 10:05Η ελευθερία του ενός σταματά εκεί που αρχίζει του άλλου.blackpaint έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 11:22ο καθενας θα επρεπε να μπορουσε να ντυνεται με οποιοτροπο θελει και να κυκλοφορει οπως θελει
Ναι. Βγάλε το λαμέ μπικίνι και τα ροζ πούπουλα έξω να τα αερίσεις, κάνε κανα μπότοξ να δείξει το πρόσωπο, αποτρίχωση και κυρίως τατουάζ φρυδιών, αυτό το τελευταίο μην το ξεχάσεις. Είναι must!

Τα ίδια;blackpaint έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 11:05δεν ειδα να λες τα ιδια οταν γινεται καρναβαλι.argouen έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 11:03Μάλιστα Κι ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος για να τα πετύχουν αυτά είναι να βάλουνε ροζ φτερά και να βγούνε στους δρόμουςμίστερ μαξ έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 10:53το κινημα ΛΟΑΤ μεσω της συγκεκριμένης πορείας ζητάει τα εξείς:
*Να γινει γνωστό στην κοινωνία πως "είναι οκ να ειναι καποιος ομοφυλόφιλος/η"
*Να κερδίσουν ίσα δικαιώματα να κανουν οτι θελουν στο κρεβάτι τους ή αλλού (πχ να φιλιούνται δημοσια οπως φιλιουνται οι ετεροφυλοφιλοι/να παντρεύονται οπως οι ετεροφιλοφυλοι κτλ)
SpoilerShow

- blackpaint
γιατι μωρε δεν εχει ξεκωλα το καρναβαλι; αιντε με τις σεμνοτυφιες εδω μεσα.
Και συνεχίζεις το αυτοσαμποτάζ! 

Να θυμίσω σε τι αναφερόμαστε γιατί κάνουμε μόνον τρεις παραθέσεις και η αρχική εξαφανίστηκε:

Να θυμίσω σε τι αναφερόμαστε γιατί κάνουμε μόνον τρεις παραθέσεις και η αρχική εξαφανίστηκε:
Για του ίδιους λόγους γίνεται και το καρναβάλι ή θέλεις να πεις πως οι ΛΟΑΤΚΙΒΓΔΖΓΩΞΣΒΡΕΠ0Β είναι καρναβάλια;blackpaint έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 11:05δεν ειδα να λες τα ιδια οταν γινεται καρναβαλι.argouen έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 11:03Μάλιστα Κι ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος για να τα πετύχουν αυτά είναι να βάλουνε ροζ φτερά και να βγούνε στους δρόμουςμίστερ μαξ έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 10:53το κινημα ΛΟΑΤ μεσω της συγκεκριμένης πορείας ζητάει τα εξείς:
*Να κερδίσουν ίσα δικαιώματα να κανουν οτι θελουν στο κρεβάτι τους ή αλλού (πχ να φιλιούνται δημοσια οπως φιλιουνται οι ετεροφυλοφιλοι/να παντρεύονται οπως οι ετεροφιλοφυλοι κτλ)
blackpaint έγραψε: ↑06 Ιουν 2019, 16:33γιατι μωρε δεν εχει ξεκωλα το καρναβαλι; αιντε με τις σεμνοτυφιες εδω μεσα.
Μα στο καρναβάλι δεν πάνε για τις ωραίες κι ευφάνταστες στολές. Πάνε για το ποτό, τα πάρτυ και τα όργια μετά. Η τελευταία διονυσιακή γιορτή που έχει απομείνει. Ως εκ τούτου τα ξέκωλα είναι η πλειοψηφία. Όποιος το αρνείται υποκρίνεται.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Καλωσβρέθηκες και συ στο club των αυτοτρομπονιασμένων.
Συγκρίνετε τη κίνηση να γινει γνωστό στην κοινωνία πως "είναι οκ να ειναι καποιος ομοφυλόφιλος/η" και να κερδίσουν ίσα δικαιώματα να κανουν οτι θελουν στο κρεβάτι τους ή αλλού (πχ να φιλιούνται δημοσια οπως φιλιουνται οι ετεροφυλοφιλοι/να παντρεύονται οπως οι ετεροφιλοφυλοι κτλ) με το καρναβάλι. Ok.
Συγκρίνετε τη κίνηση να γινει γνωστό στην κοινωνία πως "είναι οκ να ειναι καποιος ομοφυλόφιλος/η" και να κερδίσουν ίσα δικαιώματα να κανουν οτι θελουν στο κρεβάτι τους ή αλλού (πχ να φιλιούνται δημοσια οπως φιλιουνται οι ετεροφυλοφιλοι/να παντρεύονται οπως οι ετεροφιλοφυλοι κτλ) με το καρναβάλι. Ok.
- Sid Vicious
Τουλάχιστον καταλήξαμε πώς επρόκειτο περί καρναβαλιού τελικά.
Πάντως πολύ σκατοφατσες και ασχήμια , parade of ugly people θα έπρεπε να λέγεται
Πάντως πολύ σκατοφατσες και ασχήμια , parade of ugly people θα έπρεπε να λέγεται
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Sid Vicious έγραψε: ↑06 Ιουν 2019, 17:01Τουλάχιστον καταλήξαμε πώς επρόκειτο περί καρναβαλιού τελικά.

Συμφωνώ!
Και αν πούμε ότι οι περίεργες φυσιογνωμίες μπορεί να είναι σημάδι διαταραχής και πώς μαζεύτηκαν όλοι αυτοί μαζί, θα θυμώσουν.
- blackpaint
ναι, και;Juno έγραψε: ↑06 Ιουν 2019, 16:48Καλωσβρέθηκες και συ στο club των αυτοτρομπονιασμένων.
παντως ρε τζουνο η ψυχη του παρτυ εισαι /s.
Εχω μια προταση ωστε να γινονται gay prides και πορεια των ακροδεξιων ταυτοχρονα και να ειναι ολοι ευχαριστημενοι.Καντε την παρελαση οπως στο βιντεο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Πιστευω θελουν να κανουν μεηνστριμ την κουλτουρα τους. Αυτο ομως δε γινεται. Ειναι σα να θες να κανεις μεημστριμ το χεβυ μεταλ. Φανταστειτε αντι για χομο να παρελαυναν χεβυμταλλαδες, να διεκδικουσαν ιδια προβολη με τα αλλα ειδη μουσικης.μίστερ μαξ έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 10:53Δεν διαφωνώ επι της ουσίας οσο αφορα την δημοσια αιδώ, όμως νομίζω πως το κινημα ΛΟΑΤ μεσω της συγκεκριμένης πορείας ζητάει τα εξείς:ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 10:43Και κάτι άλλο
Εγώ προσωπικά τάσσομαι υπέρ της απόλυτης ερωτικής ελευθερίας ανθρώπων οι οποίοι είναι ενήλικοι και συναινουντες αλλά και υπέρ της προστασίας της δημόσιας αιδούς
Μπορώ να κάνω ότι θέλω στο κρεββάτι μου αλλά οφείλω σε δημόσιο χώρο να σεβαστω και το δικαίωμα των συνανθρώπων μου να μην βλέπουν τέτοια θεάματα που ενοχλούν
Και αυτό το πιστεύω ακόμη και για ετερόφυλα ζευγάρια , αν θέλω να βγάλω τα μάτια μου με μια γυναίκα ας παμε στο σπίτι μας η σε ξενοδοχείο , σε δημόσιο χώρο οφείλουμε να σεβομαστε τους συνανθρώπους μας
Υπάρχουν κάτι νέα κυρίως ζευγάρια που αγκαλιάζονται φιλιούνται και χαμουρευονται μέσα σε λεωφορείο και .
..παρεξηγούνται που ο κόσμος τα κοιτάζει !!
Λες και ο εργαζόμενος που το μεσημέρι παίρνει το λεωφορείο να πάει σπίτι του έχει διάθεση να βλέπει τσόντα ..
Κανένας δεν θέλει να δικαιουται να βγαινει στο μπαλκονι και να την παίζει μετα συνοδείας μουσικής.
- blackpaint
μα ηδη ειναι μεηνστρημ η γκει κουλτουρα: γιουροβιζιον, ντισκο μουσικη ξανα στα κλαμπ και το σοου της RUPaul με τις δραγκ κουιν βαραει τρελα νουμερα.Ορέστης 35 έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 01:35Πιστευω θελουν να κανουν μεηνστριμ την κουλτουρα τους. Αυτο ομως δε γινεται. Ειναι σα να θες να κανεις μεημστριμ το χεβυ μεταλ. Φανταστειτε αντι για χομο να παρελαυναν χεβυμταλλαδες, να διεκδικουσαν ιδια προβολη με τα αλλα ειδη μουσικης.μίστερ μαξ έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 10:53Δεν διαφωνώ επι της ουσίας οσο αφορα την δημοσια αιδώ, όμως νομίζω πως το κινημα ΛΟΑΤ μεσω της συγκεκριμένης πορείας ζητάει τα εξείς:ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑04 Ιουν 2019, 10:43Και κάτι άλλο
Εγώ προσωπικά τάσσομαι υπέρ της απόλυτης ερωτικής ελευθερίας ανθρώπων οι οποίοι είναι ενήλικοι και συναινουντες αλλά και υπέρ της προστασίας της δημόσιας αιδούς
Μπορώ να κάνω ότι θέλω στο κρεββάτι μου αλλά οφείλω σε δημόσιο χώρο να σεβαστω και το δικαίωμα των συνανθρώπων μου να μην βλέπουν τέτοια θεάματα που ενοχλούν
Και αυτό το πιστεύω ακόμη και για ετερόφυλα ζευγάρια , αν θέλω να βγάλω τα μάτια μου με μια γυναίκα ας παμε στο σπίτι μας η σε ξενοδοχείο , σε δημόσιο χώρο οφείλουμε να σεβομαστε τους συνανθρώπους μας
Υπάρχουν κάτι νέα κυρίως ζευγάρια που αγκαλιάζονται φιλιούνται και χαμουρευονται μέσα σε λεωφορείο και .
..παρεξηγούνται που ο κόσμος τα κοιτάζει !!
Λες και ο εργαζόμενος που το μεσημέρι παίρνει το λεωφορείο να πάει σπίτι του έχει διάθεση να βλέπει τσόντα ..
Κανένας δεν θέλει να δικαιουται να βγαινει στο μπαλκονι και να την παίζει μετα συνοδείας μουσικής.
Μονο και που το συζηταμε εδω μεσα μερα νυχτα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Σύσσωμη η ΝΔ έδωσε το παρών στο Athens pride.
από Μαδουραίος » 16 Ιουν 2024, 08:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 140 Απαντήσεις
- 3493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
18 Ιουν 2024, 21:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ντοκιμαντερ για το φεστιβάλ. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ!
από Ληστοσυμμορίτης » 07 Οκτ 2024, 18:21 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 17 Απαντήσεις
- 599 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
08 Οκτ 2024, 16:04
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 304 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λεγεών
14 Νοέμ 2023, 19:01
-