Τα στοιχεία από το πχόρουμ αποδεικνύουν ότι κάνεις ξεδιάντροπη ισλαμοπροπαγάνδα, με την μανία ενός μουσλίμ. Στα έτριψα στην μούρη και μην κάνεις πως δεν θυμάσαι.Northern Spirit έγραψε: ↑06 Ιουν 2019, 23:56Σιγα μην ειμαι και βουδιστης...Αλλα αμα στοκαρει το μυαλο δεν ξεστοκαρει με τιποτε..Nandros έγραψε: ↑06 Ιουν 2019, 21:25Ρε μουσλίμι, τί παπαριές γράφεις; Είδες άλλο προηγούμενο ποστ μου στο νήμα;Northern Spirit έγραψε: ↑06 Ιουν 2019, 21:12Τι εγινε; Ειδες νημα με τιτλο για μεταναστες και χωθηκες να ριξεις την ακροδεξια χολη;Δεν περιμενα κατγι καλυτερο..
Αν δεν ανέφερες το όνομα μου δεν θα σχολίαζα καν, αφού σας έχω γραμμένους και τον τουρκολάγνο νηματοθέτη και σένα το μουσλίμι και τον άλλο τον νεοναζιάρη.
Και τις ακροδεξιές ταμπέλες που πας να μου κολλήσεις, να τις χώσεις εκεί που σε πονάει περισσότερο.
Οι αποψεις σου ειναι ακροδεξιες..Μπορει να σε χαλαει να εισααι στην ιδια μοιρα με τον Μιχαλολιακο αλλα εκει ανηκεις..
Οι απόψεις μου δεν έχουν σχέση με ακροδεξιά, τους μουσλίμ στην Ευρώπη δεν θέλω και δεν έχω θέμα με άλλους μετανάστες. Την ρετσινιά που πας να μου κολλήσεις, να την βάλεις εκεί που σε πονάει.
.