Σας αρέσουν οι γυναίκες ;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Re: Σας αρέσουν οι γυναίκες ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 07 Ιουν 2019, 12:59

- Casper - έγραψε:
07 Ιουν 2019, 12:57
perseus έγραψε:
07 Ιουν 2019, 12:46
Οχι οτι συμπεριφερεται σαν κωλοπαιδο
Για την 14χρονη κόρη σου μιλάς έτσι; :roll:
Ναι,γιατι σου κανει εντυπωση?

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 07 Ιουν 2019, 13:03

perseus έγραψε:
07 Ιουν 2019, 12:52
Τι μαλακίες?
Ότι ήταν σε σχεση και της το έκρυψε σε πρώτη φάση. Ότι παινευόταν πόσο καλά τη πήδαγε στην παρέα του και την έκανε ότι ήθελε,την ξέχναγε για κάτι μέρες και αυτή τον έπαιρνε και τον ξαναπαίρνε και την αγνοούσε.Γενικα φέρθηκε λίγο μαλακισμένα αυτός στην αρχή.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - » 07 Ιουν 2019, 13:10

perseus έγραψε:
07 Ιουν 2019, 12:59
- Casper - έγραψε:
perseus έγραψε:
07 Ιουν 2019, 12:46
Οχι οτι συμπεριφερεται σαν κωλοπαιδο
Επειδή συνήθως οι γονείς υποστηρίζουν τα παιδιά τους. Δεν είπα να πεις μπράβο καλά κάνει και συμπεριφέρεται με έναν άλφα τρόπο ξέρω γω αλλά να προσπαθείτε να την "επαναφέρετε". Οι γονείς που έχουν παιδιά ναρκομανή ή βίαια δηλαδή τι πρέπει να λένε και να κάνουν; Απλά μου χτύπησε λίγο άσχημα και γι' αυτό το σχολίασα. Δεν θέλω να επεμβαίνω στα προσωπικά σου, εσύ ξέρεις καλύτερα. Είναι πολύ δύσκολο ειδικά στην εποχή μας να μεγαλώνεις παιδιά.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 07 Ιουν 2019, 13:14

perseus έγραψε:
Τι μαλακίες?
Μπορεί να ανάσανε βαριά, ώρες που δεν έπρεπε, όταν του το είχε απαγορέψει, είναι πολλά, δε μπορεί να ξέρεις/είσαι σίγουρος για κάτι.
Πάντως κάποιο λάθος κάνει η ναδάη σίγουρα, τα άξιζε ο φίλος της 100%.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 07 Ιουν 2019, 13:22

- Casper - έγραψε:
07 Ιουν 2019, 13:10
perseus έγραψε:
- Casper - έγραψε:

Επειδή συνήθως οι γονείς υποστηρίζουν τα παιδιά τους. Δεν είπα να πεις μπράβο καλά κάνει και συμπεριφέρεται με έναν άλφα τρόπο ξέρω γω αλλά να προσπαθείτε να την "επαναφέρετε". Οι γονείς που έχουν παιδιά ναρκομανή ή βίαια δηλαδή τι πρέπει να λένε και να κάνουν; Απλά μου χτύπησε λίγο άσχημα και γι' αυτό το σχολίασα. Δεν θέλω να επεμβαίνω στα προσωπικά σου, εσύ ξέρεις καλύτερα. Είναι πολύ δύσκολο ειδικά στην εποχή μας να μεγαλώνεις παιδιά.
Οταν εχεις κανει τα παντα για αυτή καιβσρνειται να σου μιλησει η οταν σου μιλαει απαξιωτικα τοτε ...

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 07 Ιουν 2019, 13:24

λυπηρο, αλλα και παλι δε δικαιολογει τη φρικη που γραψες. Απαραδεκτος.

- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - » 07 Ιουν 2019, 13:27

perseus έγραψε:
07 Ιουν 2019, 13:22
- Casper - έγραψε:
07 Ιουν 2019, 13:10
perseus έγραψε:

Οταν εχεις κανει τα παντα για αυτή καιβσρνειται να σου μιλησει η οταν σου μιλαει απαξιωτικα τοτε ...
Αυτό ειδικά για την ηλικία που μιλάς θεωρείτε απόλυτα συνηθισμένο.
Σου εύχομαι να μην ζήσεις ποτέ αληθινές φρίκες. Εκεί να σε δω πώς θα αντιδρούσες...
Τα παιδιά θέλουν στήριξη και καθοδήγηση. Όχι απαξίωση από τους ίδιους τους γονείς τους.
Δεν θέλω να το συνεχίσω όμως. Το μόνο που έχω να πω τελευταίο είναι να είστε δίπλα της.

Άβαταρ μέλους
perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 07 Ιουν 2019, 13:29

Ηταν επιλογη της μανας της να μην ειμαι δίπλα της

- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - » 07 Ιουν 2019, 13:30

perseus έγραψε:
07 Ιουν 2019, 13:29
Αχ.

:e040:

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 07 Ιουν 2019, 13:33

sys3x έγραψε:
07 Ιουν 2019, 13:14
perseus έγραψε:
Τι μαλακίες?
Μπορεί να ανάσανε βαριά, ώρες που δεν έπρεπε, όταν του το είχε απαγορέψει, είναι πολλά, δε μπορεί να ξέρεις/είσαι σίγουρος για κάτι.
Όχι είπα ήδη τι μαλακίες της έκανε. Θεωρώ λάθος την συμπεριφορά του στην αρχή και θεωρώ και λάθος και την δική της. Αλλά δεν του γαμας έτσι τη ζωή του άλλου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ » 07 Ιουν 2019, 13:39

perseus έγραψε:
Δε γνωριζω ακριβως τη κατασταση αλλα απο τα λεγομενα σου καταλαβα οτι εχεις χωρισει και η μητερα της δεν αφηνει να δεις τη κορη σου. Χωρις να γνωριζω γιατι ακριβως δεν την αφηνει, αυτο ειναι εγκλημα. Δε φταιει το κοριτσακι αλλα η μανα της που 1000% της βαζεις και λογια. Οπως ειπα αυτο ειναι εγκλημα για το ιδιο το κοριτσακι. Η γυναικα μου ειναι εκπαιδευτικος και εχει δει πολλες τετοιες περιπτωσεις που τα παιδακια (και συνηθως ειναι κοριτσακια) περνουν χαπια και τρεχουν στους παιδοψυχολογους γιατι εχουν μαλακες γονεις.

Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ » 07 Ιουν 2019, 13:41

Naida έγραψε:
07 Ιουν 2019, 13:33
sys3x έγραψε:
07 Ιουν 2019, 13:14
perseus έγραψε:
Τι μαλακίες?
Όχι είπα ήδη τι μαλακίες της έκανε. Θεωρώ λάθος την συμπεριφορά του στην αρχή και θεωρώ και λάθος και την δική της. Αλλά δεν του γαμας έτσι τη ζωή του άλλου.
Δλδ τι κανει και του γαμαει τη ζωη? Και στη τελικη γιατι δε χωριζει?

- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - » 07 Ιουν 2019, 13:56

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
07 Ιουν 2019, 13:39
perseus έγραψε:
Δε γνωριζω ακριβως τη κατασταση αλλα απο τα λεγομενα σου καταλαβα οτι εχεις χωρισει και η μητερα της δεν αφηνει να δεις τη κορη σου. Χωρις να γνωριζω γιατι ακριβως δεν την αφηνει, αυτο ειναι εγκλημα. Δε φταιει το κοριτσακι αλλα η μανα της που 1000% της βαζεις και λογια. Οπως ειπα αυτο ειναι εγκλημα για το ιδιο το κοριτσακι. Η γυναικα μου ειναι εκπαιδευτικος και εχει δει πολλες τετοιες περιπτωσεις που τα παιδακια (και συνηθως ειναι κοριτσακια) περνουν χαπια και τρεχουν στους παιδοψυχολογους γιατι εχουν μαλακες γονεις.
Συμφωνώ απόλυτα.

Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut » 07 Ιουν 2019, 13:59

Διάβασα κάποιες σελίδες και μετά βαρέθηκα. Μόνο ο Otto Weininger κι ο Ερμής νομίζω νιώθουν. Λοιπόν, δεν υπάρχει φιλία αντρών - γυναικών και τέτοιες γελοιότητες. Όπως είπε κι ο Όττο πολλοί μπερδεύουν την παρέα που θα βγούμε μία στο τόσο να περάσουμε καλά με την φιλία. Δηλαδή να βγαίνεις συνέχεια με μία γκόμενα για μπύρες, ν' αράζετε μαζί ΜΟΝΟΙ σας συχνά, να περνάτε βράδια μαζί στο σπίτι σου, σπίτι της, ό,τι κάνεις με τους φίλους σου κλπ, κλπ.

Υπάρχει λόγος που πολύ περισσότερες γυναίκες πιστεύουν ότι παίζει ιντερσεξ φιλία, απ' ότι άντρες. Κατά κύριο λόγο είναι αυτές που ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι ένας άντρας ή κάποιοι άντρες είναι φίλοι τους. Στη πραγματικότητα πρόκειται για ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΟΥΣ, ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ, ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ, που τις γουστάρουν και δεν τολμάνε να το πουν, περιμένοντας ότι άμα κάνουν πολλή παρέα κι είναι καλοί μαζί τους, σταδιακά οι γκόμενες θ' αρχίσουν ν' αναπτύσουν αισθήματα ή δεν ξέρω πώς ακριβώς στον πούτσο το σκέφτονται. Πάντως έχω γνωρίσει πολλά τέτοια πουσταριά. Ή κάποιοι που γουστάρουν μία γκόμενα, ξέρουν ότι δεν την έχουν, αλλά λόγω μουνοδουλίασης θέλουν να είναι κοντά της. Ίσως για να έχουν υλικό να παίζουν το μικρό, βρώμικο πουλάκι τους μετά.

Βέβαια, υπάρχει κι άλλη περίπτωση. Να είναι τρίμπαζο η άλλη, οπότε να μην την βλέπουν ερωτικά οι άντρες. Όντως πολλές γυναίκες που είναι μπάζα έχουν άντρες φίλους. Αυτό όμως δεν αποκλείει να σε γουστάρει αυτή, κάτι που συχνά συμβαίνει κι άμα δεν είσαι κι εσύ τόσο μπάζο που να μην μπορείς να τραβήξεις ποτέ στο διάστημα μιας μακρόχρονης γνωριμίας το ενδιαφέρον του αλλόφυλου μπάζου, θα υπάρξει ενδιαφέρον από μεριάς της.

Κοινώς, αν δεν υπάρχει κάποιος λόγος που αποκλείει την σεξουαλική έλξη και από τα δύο μέρη, δεν παίζει. Και είναι απίθανο σε μακροχρόνια σχέση να ισχύει κάτι τέτοιο.

Αυτό που λέω διαπιστούται πολύ εύκολα ως εξής: Φαντάσου αγαπητέ άντρα αναγνώστη η γυναίκα σου, ή η κοπέλα σου σε μία φάση να είναι συνέχεια και να βγαίνει ΜΟΝΗ της μ' έναν άλλον τύπο, όπως κάνεις εσύ με τον μπρο σου. ΑΛΛΑ σου λέει ε, ντάξει ρε είμαστε φίλοι. Το τρως; Γιατί όχι μωρή καραπουστάρα;; Αφού πιστεύεις στην ύπαρξη διαφυλης φιλίας, πού το πρόβλημα ρε; Είναι φίλοι. Ας την να βγαίνει μόνη της συνέχεια με τον φίλο της. Θα το κάνεις; ΠΑΠΑΡΙΑ θα κάνεις, όχι λόγω της δεδομένης υποκρισίας σου, αλλά για είτε δεν έχεις καν κοπέλα/ γυναίκα γιατί είσαι αρχιλούγκραρος που δεν θα βρεις ποτέ, είτε γιατί έχεις αλλά είσαι τέτοιο cuck που μάλλον την βρίσκεις μ' αυτήν τη φάση.

Άρα, κορίτσια, παρέα και πολύ καλή παρέα υπάρχει. Να βγαίνετε με την παρέα σας. Να βγεις και μια φορά μόνος, ντάξει. Να του πεις και κανα πρόβλημα ντάξει. Το να κάνετε ό,τι οι φίλοι, να βγαίνετε συχνά μόνοι μαζί κι όλα τ' άλλα που είπε και να είστε φίλοι, ξεχάστε το.

Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ » 07 Ιουν 2019, 14:03

Γιατι τοση κακια? Σου'φαγε καμια "πουσταρα, λουγκρα του γλυκου νερου" τη γκομενα και δε μπορεις να το χωνεψεις?

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών