Ο Ψαραντώνης στο επικρατείας Βαρουφάκη!
- blackpaint
Re: Ο Ψαραντώνης στο επικρατείας Βαρουφάκη!
well, ημουν ο ανθρωπος που μυησε τους Septic Flesh στους Autechre, και εγιναν αμεσως φαν. Σημειωτεον, σε μαζωξη γεννεθλιων τους πετυχα ν ακουνε Miles Davis. Εχουν κι ενα κολλητο που ειναι ενας απο τους μεγαλυτερους συλλεκτες κασσετων αφρομπητ.
Αλλα ναι, οι φανς ειναι αλλη ιστορια.
Εγω παλι θυμαμαι αρχες 90 που χεβυμεταλαδες και ρειβαδες παιζανε φαπεςblackpaint έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 13:42well, ημουν ο ανθρωπος που μυησε τους Septic Flesh στους Autechre, και εγιναν αμεσως φαν. Σημειωτεον, σε μαζωξη γεννεθλιων τους πετυχα ν ακουνε Miles Davis. Εχουν κι ενα κολλητο που ειναι ενας απο τους μεγαλυτερους συλλεκτες κασσετων αφρομπητ.

ο Ψαραντώνης, λόγω ηλικίας και κυρίως καλλιτεχνικής συμβολής έχει κερδίσει το δικαίωμα να είναι πολιτικά ψεκασμένος. Αφήστε τον στην ησυχία του 

Οκ, παίδες έχω εικόνα.
Φαντασθείτε όλους τους υποψήφιους του Βαρουφάκη καλεσμένους του Σπύρου Παπαδόπουλου και φυσικά τους αντίστοιχους διαλόγους και το μουσικό περιεχόμενο.
Τρελλά κέφια λέμε.
Άντε στην υγειά μας!
Φαντασθείτε όλους τους υποψήφιους του Βαρουφάκη καλεσμένους του Σπύρου Παπαδόπουλου και φυσικά τους αντίστοιχους διαλόγους και το μουσικό περιεχόμενο.
Τρελλά κέφια λέμε.
Άντε στην υγειά μας!

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- blackpaint
συμπτωματικα
https://naturelovescouragefest.com/
αποψε και αυριο στη Σουγια
εχει (ειχε;) κι ενα αλλο ελεκτρονικα/αμπιεντ φεστ στην κρητη, απο εναν των Air Liquide που μενει πια μονιμα εκει.
πάλι μπερδεύεσαι. Νομίζω προσπαθείς να χλευάσεις αλλά χωρίς να έχεις ακούσει ποτέ Ψαραντώνη και απλά υποθέτεις, γι'αυτό είσαι λίγο εκτός στόχου

- blackpaint
αλλαξανε τα πραγματα, τωρα υπαρχουν ζανρ οπως rave metal, industrial metal, ebm, cybergoth και δε συμμαζευεταιΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 13:44Εγω παλι θυμαμαι αρχες 90 που χεβυμεταλαδες και ρειβαδες παιζανε φαπεςblackpaint έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 13:42well, ημουν ο ανθρωπος που μυησε τους Septic Flesh στους Autechre, και εγιναν αμεσως φαν. Σημειωτεον, σε μαζωξη γεννεθλιων τους πετυχα ν ακουνε Miles Davis. Εχουν κι ενα κολλητο που ειναι ενας απο τους μεγαλυτερους συλλεκτες κασσετων αφρομπητ.

Ε καλα ρε συ εννοειται αλλα ebm πχ ειναι πολυ παλιοτερο genre.blackpaint έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 14:02αλλαξανε τα πραγματα, τωρα υπαρχουν ζανρ οπως rave metal, industrial metal, ebm, cybergoth και δε συμμαζευεταιΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 13:44Εγω παλι θυμαμαι αρχες 90 που χεβυμεταλαδες και ρειβαδες παιζανε φαπεςblackpaint έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 13:42
well, ημουν ο ανθρωπος που μυησε τους Septic Flesh στους Autechre, και εγιναν αμεσως φαν. Σημειωτεον, σε μαζωξη γεννεθλιων τους πετυχα ν ακουνε Miles Davis. Εχουν κι ενα κολλητο που ειναι ενας απο τους μεγαλυτερους συλλεκτες κασσετων αφρομπητ.
- blackpaint
το σημερινο ebm ειναι πολυ πιο μεταλ απ αυτο των 90ς.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 14:08Ε καλα ρε συ εννοειται αλλα ebm πχ ειναι πολυ παλιοτερο genre.blackpaint έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 14:02αλλαξανε τα πραγματα, τωρα υπαρχουν ζανρ οπως rave metal, industrial metal, ebm, cybergoth και δε συμμαζευεται
- Eθνικοκοινωνιστης
ναι
στο euro2day αρθρογραφει υπερ της δραχμης στο υφος και στην ιδια λογικη που εχει ο Κολμερ
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Βρε Nero, σαφώς και δεν έχω θέμα με τον Ψαραντώνη. Συμπαθέστατος είναι.
Δεν τίθεται θέμα υποτίμησης. Και η Βενετσάνου καλή μουσικός είναι.
Το όλο τημ προσπαθώ να φαντασθώ και νομίζω ότι ήταν σαφές στο μήνυμα μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
κι οχι μονοblackpaint έγραψε: ↑06 Ιουν 2019, 23:36εχει επισης και αναγνωριση στο εξωτερικο, εχει παιξει σε πολλα διεθνη φεστιβαλ φολκ. Ο κρουστος του μου λεγε με τι προσοχη και προσηλωση ακουγε εκει τους αλλους καλλιτεχνες απο αλλες παραδοσεις.Awesomatic έγραψε: ↑06 Ιουν 2019, 23:26Ναι, τον Ψαραντώνη τον αγαπάνε πολύ στην Κρήτη και όχι μόνο. Για όσους δεν ξέρουν είναι αδερφός του αειμνήστου Νίκου Ξυλούρη και πραγματικά όταν πιάσει τη λύρα στα χέρια του μαγεύει. Είχα την τύχη να τον ακούσω από κοντά πολλά χρόνια πριν.blackpaint έγραψε: ↑06 Ιουν 2019, 23:08Toν ειδα περσι στη νοτια κρητη, βασικα ειχαμε παρει το ιδιο καραβακι που κανει ολη την ακτη. Ο κοσμος εκανε σαν τρελος, τον αγαπανε πολυ. Στο λαιβ δεν πηγα, αλλα ακουσα πως ακυρωσε τη δευτερη συναυλια γιατι η υγρασια εκανε κακο στο λυρα. Αλλα ισως δε ηταν αυτος ο λογος, ητανε πολυ αδυνατος και ενας ντοπιος μου ειπε πως ειναι αρρωστος.
Γουατεβα, ημανε φιλος καποτε με τον κρουστο του.
Ειναι ταυτοχρονα αρχαικος και ανθρωπος του 21ου αιωνα.
ειχε παιξει και στο All Tomorrows Parties το 2007
επιλογη των Dirty Three εκεινη την χρονια (εχουν διασκευασει και την συχωρεμενη την Αρλετα αυτοι, μας αγαπαν)
https://en.wikipedia.org/wiki/All_Tomor ... irty_Three
επισης ανοιξε για τους Swans στο Gagarin, την τριτη τους φορα εδω ελλαδα
το κοινο, βεβαια, ηταν απαισιο
δεν τον σεβαστηκαν καθολου, βρηκαν την στιγμη οι Χαβουζαιοι να παθουν λογοδιαρροια
αυτο με τον Βοριδη ισχυει οντως?
εαν ναι, πολυ κριμα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Υποψήφιοι του επικρατείας της Κωνσταντοπούλου λενε ότι θα ψηφίσουν μερα25
από phorumaster » 17 Ιουν 2023, 22:52 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 442 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kameron
17 Ιουν 2023, 23:25
-
-
- 9 Απαντήσεις
- 441 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπίρτο
23 Μάιος 2024, 18:50
-
-
Νέα δημοσίευση Ο διασημότερος φαν του Βαρουφάκη κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλικές επιθέσεις σε ανηλίκους
από Σενέκας » 17 Σεπ 2023, 22:47 » σε Κοινωνικά θέματα - 29 Απαντήσεις
- 1345 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης
01 Οκτ 2023, 09:32
-