Σας αρέσουν οι γυναίκες ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Σας αρέσουν οι γυναίκες ;
Εγώ το καθιέρωσα στο παλιό. Είναι πχορουμοσλανγκ.
Διόρθωσε λέμε!
Διόρθωσε λέμε!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Οκ, να σε αφήσω παραπονεμένη; :pGherschaagk έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 14:58Εγώ το καθιέρωσα στο παλιό. Είναι πχορουμοσλανγκ.
Διόρθωσε λέμε!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τι καλό φαντασματάκι;;
Δεν υπάρχει μένος, diss είναι. Το γεγονός ότι κι εσύ όπως κι ένας άλλος που σχολίασε εκλαμβάνετε την διακωμώδηση και την κριτική με λίγο θάψιμο ως μίσος, κατά τον τρόπο που οι 15χρονοι youtubers αντιλαμβάνονται οποιαδήποτε κριτική ως hate είναι ενδεικτικό.Naida έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 14:30Γιατί τέτοιο μενος καλέ;Uppercut έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 13:59Διάβασα κάποιες σελίδες και μετά βαρέθηκα. Μόνο ο Otto Weininger κι ο Ερμής νομίζω νιώθουν. Λοιπόν, δεν υπάρχει φιλία αντρών - γυναικών και τέτοιες γελοιότητες. Όπως είπε κι ο Όττο πολλοί μπερδεύουν την παρέα που θα βγούμε μία στο τόσο να περάσουμε καλά με την φιλία. Δηλαδή να βγαίνεις συνέχεια με μία γκόμενα για μπύρες, ν' αράζετε μαζί ΜΟΝΟΙ σας συχνά, να περνάτε βράδια μαζί στο σπίτι σου, σπίτι της, ό,τι κάνεις με τους φίλους σου κλπ, κλπ.
Υπάρχει λόγος που πολύ περισσότερες γυναίκες πιστεύουν ότι παίζει ιντερσεξ φιλία, απ' ότι άντρες. Κατά κύριο λόγο είναι αυτές που ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι ένας άντρας ή κάποιοι άντρες είναι φίλοι τους. Στη πραγματικότητα πρόκειται για ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΟΥΣ, ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ, ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ, που τις γουστάρουν και δεν τολμάνε να το πουν, περιμένοντας ότι άμα κάνουν πολλή παρέα κι είναι καλοί μαζί τους, σταδιακά οι γκόμενες θ' αρχίσουν ν' αναπτύσουν αισθήματα ή δεν ξέρω πώς ακριβώς στον πούτσο το σκέφτονται. Πάντως έχω γνωρίσει πολλά τέτοια πουσταριά. Ή κάποιοι που γουστάρουν μία γκόμενα, ξέρουν ότι δεν την έχουν, αλλά λόγω μουνοδουλίασης θέλουν να είναι κοντά της. Ίσως για να έχουν υλικό να παίζουν το μικρό, βρώμικο πουλάκι τους μετά.
Βέβαια, υπάρχει κι άλλη περίπτωση. Να είναι τρίμπαζο η άλλη, οπότε να μην την βλέπουν ερωτικά οι άντρες. Όντως πολλές γυναίκες που είναι μπάζα έχουν άντρες φίλους. Αυτό όμως δεν αποκλείει να σε γουστάρει αυτή, κάτι που συχνά συμβαίνει κι άμα δεν είσαι κι εσύ τόσο μπάζο που να μην μπορείς να τραβήξεις ποτέ στο διάστημα μιας μακρόχρονης γνωριμίας το ενδιαφέρον του αλλόφυλου μπάζου, θα υπάρξει ενδιαφέρον από μεριάς της.
Κοινώς, αν δεν υπάρχει κάποιος λόγος που αποκλείει την σεξουαλική έλξη και από τα δύο μέρη, δεν παίζει. Και είναι απίθανο σε μακροχρόνια σχέση να ισχύει κάτι τέτοιο.
Αυτό που λέω διαπιστούται πολύ εύκολα ως εξής: Φαντάσου αγαπητέ άντρα αναγνώστη η γυναίκα σου, ή η κοπέλα σου σε μία φάση να είναι συνέχεια και να βγαίνει ΜΟΝΗ της μ' έναν άλλον τύπο, όπως κάνεις εσύ με τον μπρο σου. ΑΛΛΑ σου λέει ε, ντάξει ρε είμαστε φίλοι. Το τρως; Γιατί όχι μωρή καραπουστάρα;; Αφού πιστεύεις στην ύπαρξη διαφυλης φιλίας, πού το πρόβλημα ρε; Είναι φίλοι. Ας την να βγαίνει μόνη της συνέχεια με τον φίλο της. Θα το κάνεις; ΠΑΠΑΡΙΑ θα κάνεις, όχι λόγω της δεδομένης υποκρισίας σου, αλλά για είτε δεν έχεις καν κοπέλα/ γυναίκα γιατί είσαι αρχιλούγκραρος που δεν θα βρεις ποτέ, είτε γιατί έχεις αλλά είσαι τέτοιο cuck που μάλλον την βρίσκεις μ' αυτήν τη φάση.
Άρα, κορίτσια, παρέα και πολύ καλή παρέα υπάρχει. Να βγαίνετε με την παρέα σας. Να βγεις και μια φορά μόνος, ντάξει. Να του πεις και κανα πρόβλημα ντάξει. Το να κάνετε ό,τι οι φίλοι, να βγαίνετε συχνά μόνοι μαζί κι όλα τ' άλλα που είπε και να είστε φίλοι, ξεχάστε το.
Πέρα από αυτά περιμένω έναν άντρα ή και μία γυναίκα ν' απαντήσει σοβαρά σ' αυτό:
Αυτό που λέω διαπιστούται πολύ εύκολα ως εξής: Φαντάσου αγαπητέ άντρα αναγνώστη η γυναίκα σου, ή η κοπέλα σου σε μία φάση να είναι συνέχεια και να βγαίνει ΜΟΝΗ της μ' έναν άλλον τύπο, όπως κάνεις εσύ με τον μπρο σου. ΑΛΛΑ σου λέει ε, ντάξει ρε είμαστε φίλοι. Το τρως; Γιατί όχι μωρή καραπουστάρα;; Αφού πιστεύεις στην ύπαρξη διαφυλης φιλίας, πού το πρόβλημα ρε; Είναι φίλοι. Ας την να βγαίνει μόνη της συνέχεια με τον φίλο της. Θα το κάνεις; ΠΑΠΑΡΙΑ θα κάνεις, όχι λόγω της δεδομένης υποκρισίας σου, αλλά για είτε δεν έχεις καν κοπέλα/ γυναίκα γιατί είσαι αρχιλούγκραρος που δεν θα βρεις ποτέ, είτε γιατί έχεις αλλά είσαι τέτοιο cuck που μάλλον την βρίσκεις μ' αυτήν τη φάση.
-
Uppercut έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 13:59Διάβασα κάποιες σελίδες και μετά βαρέθηκα. Μόνο ο Otto Weininger κι ο Ερμής νομίζω νιώθουν. Λοιπόν, δεν υπάρχει φιλία αντρών - γυναικών και τέτοιες γελοιότητες. Όπως είπε κι ο Όττο πολλοί μπερδεύουν την παρέα που θα βγούμε μία στο τόσο να περάσουμε καλά με την φιλία. Δηλαδή να βγαίνεις συνέχεια με μία γκόμενα για μπύρες, ν' αράζετε μαζί ΜΟΝΟΙ σας συχνά, να περνάτε βράδια μαζί στο σπίτι σου, σπίτι της, ό,τι κάνεις με τους φίλους σου κλπ, κλπ.
Υπάρχει λόγος που πολύ περισσότερες γυναίκες πιστεύουν ότι παίζει ιντερσεξ φιλία, απ' ότι άντρες. Κατά κύριο λόγο είναι αυτές που ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι ένας άντρας ή κάποιοι άντρες είναι φίλοι τους. Στη πραγματικότητα πρόκειται για ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΟΥΣ, ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ, ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ, που τις γουστάρουν και δεν τολμάνε να το πουν, περιμένοντας ότι άμα κάνουν πολλή παρέα κι είναι καλοί μαζί τους, σταδιακά οι γκόμενες θ' αρχίσουν ν' αναπτύσουν αισθήματα ή δεν ξέρω πώς ακριβώς στον πούτσο το σκέφτονται. Πάντως έχω γνωρίσει πολλά τέτοια πουσταριά. Ή κάποιοι που γουστάρουν μία γκόμενα, ξέρουν ότι δεν την έχουν, αλλά λόγω μουνοδουλίασης θέλουν να είναι κοντά της. Ίσως για να έχουν υλικό να παίζουν το μικρό, βρώμικο πουλάκι τους μετά.
Βέβαια, υπάρχει κι άλλη περίπτωση. Να είναι τρίμπαζο η άλλη, οπότε να μην την βλέπουν ερωτικά οι άντρες. Όντως πολλές γυναίκες που είναι μπάζα έχουν άντρες φίλους. Αυτό όμως δεν αποκλείει να σε γουστάρει αυτή, κάτι που συχνά συμβαίνει κι άμα δεν είσαι κι εσύ τόσο μπάζο που να μην μπορείς να τραβήξεις ποτέ στο διάστημα μιας μακρόχρονης γνωριμίας το ενδιαφέρον του αλλόφυλου μπάζου, θα υπάρξει ενδιαφέρον από μεριάς της.
Κοινώς, αν δεν υπάρχει κάποιος λόγος που αποκλείει την σεξουαλική έλξη και από τα δύο μέρη, δεν παίζει. Και είναι απίθανο σε μακροχρόνια σχέση να ισχύει κάτι τέτοιο.
Άρα, κορίτσια, παρέα και πολύ καλή παρέα υπάρχει. Να βγαίνετε με την παρέα σας. Να βγεις και μια φορά μόνος, ντάξει. Να του πεις και κανα πρόβλημα ντάξει. Το να κάνετε ό,τι οι φίλοι, να βγαίνετε συχνά μόνοι μαζί κι όλα τ' άλλα που είπε και να είστε φίλοι, ξεχάστε το.
σωστός φίλε
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όλα τα σερνικά εδώ μέσα έχουν μαζευτεί γμτ μου.
Για αυτό δεν κυκλοφορεί κανένα έξω.
Να σε ρωτήσω κάτι; Είσαι κτητικός τύπος;Uppercut έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 15:06Δεν υπάρχει μένος, diss είναι. Το γεγονός ότι κι εσύ όπως κι ένας άλλος που σχολίασε εκλαμβάνετε την διακωμώδηση και την κριτική με λίγο θάψιμο ως μίσος, κατά τον τρόπο που οι 15χρονοι youtubers αντιλαμβάνονται οποιαδήποτε κριτική ως hate είναι ενδεικτικό.Naida έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 14:30Γιατί τέτοιο μενος καλέ;Uppercut έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 13:59Διάβασα κάποιες σελίδες και μετά βαρέθηκα. Μόνο ο Otto Weininger κι ο Ερμής νομίζω νιώθουν. Λοιπόν, δεν υπάρχει φιλία αντρών - γυναικών και τέτοιες γελοιότητες. Όπως είπε κι ο Όττο πολλοί μπερδεύουν την παρέα που θα βγούμε μία στο τόσο να περάσουμε καλά με την φιλία. Δηλαδή να βγαίνεις συνέχεια με μία γκόμενα για μπύρες, ν' αράζετε μαζί ΜΟΝΟΙ σας συχνά, να περνάτε βράδια μαζί στο σπίτι σου, σπίτι της, ό,τι κάνεις με τους φίλους σου κλπ, κλπ.
Πέρα από αυτά περιμένω έναν άντρα ή και μία γυναίκα ν' απαντήσει σοβαρά σ' αυτό:Αυτό που λέω διαπιστούται πολύ εύκολα ως εξής: Φαντάσου αγαπητέ άντρα αναγνώστη η γυναίκα σου, ή η κοπέλα σου σε μία φάση να είναι συνέχεια και να βγαίνει ΜΟΝΗ της μ' έναν άλλον τύπο, όπως κάνεις εσύ με τον μπρο σου. ΑΛΛΑ σου λέει ε, ντάξει ρε είμαστε φίλοι. Το τρως; Γιατί όχι μωρή καραπουστάρα;; Αφού πιστεύεις στην ύπαρξη διαφυλης φιλίας, πού το πρόβλημα ρε; Είναι φίλοι. Ας την να βγαίνει μόνη της συνέχεια με τον φίλο της. Θα το κάνεις; ΠΑΠΑΡΙΑ θα κάνεις, όχι λόγω της δεδομένης υποκρισίας σου, αλλά για είτε δεν έχεις καν κοπέλα/ γυναίκα γιατί είσαι αρχιλούγκραρος που δεν θα βρεις ποτέ, είτε γιατί έχεις αλλά είσαι τέτοιο cuck που μάλλον την βρίσκεις μ' αυτήν τη φάση.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- blackpaint
Ολ αυτα δεν ειναι τιποτα αλλο απο το μικρο αγορακι ακομα ζωντανο μεσα σου που κλαιει για λιγη προσοχη, στοργη και προδερμ.Uppercut έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 15:06Δεν υπάρχει μένος, diss είναι. Το γεγονός ότι κι εσύ όπως κι ένας άλλος που σχολίασε εκλαμβάνετε την διακωμώδηση και την κριτική με λίγο θάψιμο ως μίσος, κατά τον τρόπο που οι 15χρονοι youtubers αντιλαμβάνονται οποιαδήποτε κριτική ως hate είναι ενδεικτικό.Naida έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 14:30Γιατί τέτοιο μενος καλέ;Uppercut έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 13:59Διάβασα κάποιες σελίδες και μετά βαρέθηκα. Μόνο ο Otto Weininger κι ο Ερμής νομίζω νιώθουν. Λοιπόν, δεν υπάρχει φιλία αντρών - γυναικών και τέτοιες γελοιότητες. Όπως είπε κι ο Όττο πολλοί μπερδεύουν την παρέα που θα βγούμε μία στο τόσο να περάσουμε καλά με την φιλία. Δηλαδή να βγαίνεις συνέχεια με μία γκόμενα για μπύρες, ν' αράζετε μαζί ΜΟΝΟΙ σας συχνά, να περνάτε βράδια μαζί στο σπίτι σου, σπίτι της, ό,τι κάνεις με τους φίλους σου κλπ, κλπ.
Πέρα από αυτά περιμένω έναν άντρα ή και μία γυναίκα ν' απαντήσει σοβαρά σ' αυτό:Αυτό που λέω διαπιστούται πολύ εύκολα ως εξής: Φαντάσου αγαπητέ άντρα αναγνώστη η γυναίκα σου, ή η κοπέλα σου σε μία φάση να είναι συνέχεια και να βγαίνει ΜΟΝΗ της μ' έναν άλλον τύπο, όπως κάνεις εσύ με τον μπρο σου. ΑΛΛΑ σου λέει ε, ντάξει ρε είμαστε φίλοι. Το τρως; Γιατί όχι μωρή καραπουστάρα;; Αφού πιστεύεις στην ύπαρξη διαφυλης φιλίας, πού το πρόβλημα ρε; Είναι φίλοι. Ας την να βγαίνει μόνη της συνέχεια με τον φίλο της. Θα το κάνεις; ΠΑΠΑΡΙΑ θα κάνεις, όχι λόγω της δεδομένης υποκρισίας σου, αλλά για είτε δεν έχεις καν κοπέλα/ γυναίκα γιατί είσαι αρχιλούγκραρος που δεν θα βρεις ποτέ, είτε γιατί έχεις αλλά είσαι τέτοιο cuck που μάλλον την βρίσκεις μ' αυτήν τη φάση.
Καιρο ειχα να δω ενα τετοιο κειμενο μανιφεστο ανδρικης ανασφαλειας και ευθραυστου ανδρισμου.
Περαστικα, αλλα θα ναι δυσκολο

- blackpaint
Ο Ναπολεων, σε μηνυμα στην Ιωσηφινα "Επιστρεφω σ ενα μηνα. Μην πλυθεις"bolek έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 15:42εμενα μου αρεσουν ολες οι γυναικες αρκει να ειναι πλυμενες.
το σχολιαζω αυτο γιατι πολλες το 1/4 του μηνα μενουν απλυτες και βρωμανε σαν βρεγμενο κοπροσκυλο ειδικα τωρα το καλοκαιρι
ενω πολλες ακομα με την δικαιολογια να μην τους χαλασει το χτενισμα μενουν και αυτες απλυτες και βρωμανε και ζεχνουν
μην ξεχναμε οτι υπαρχει και ενα μεγαλο ποσοστο θυλεων που μενει απλυτο λογο πολιτικων πεποιθησεων.
βεβαια υπαρχουν και οι τσιγγανες, μονο αυτες δικαιολογω γιατι οι ανθρωποι που δεν εχουν μονιμη κατοικια δεν μπορουν να πλενονται οσο συχνα θελουν
Μόνο εγώ είμαι εδώGherschaagk έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 15:41Όλα τα σερνικά εδώ μέσα έχουν μαζευτεί γμτ μου.
Πέσιμο ή χεσιμο; 

θα με τρελάνεις ρε βλάκι, πόσες πλευρές έχει πχιά αυτό το κρεββάτι που ξυπνάς κάθε πρωί;blackpaint έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 16:13Ολ αυτα δεν ειναι τιποτα αλλο απο το μικρο αγορακι ακομα ζωντανο μεσα σου που κλαιει
τεσπα, δίκιο έχει ο απερκατ, αν η γυναίκα ειναι δική σου, και πρέπει να γελάει μόνο όταν της λές αστεία εσύ, και να ερωτεύεται μόνο οτι έχει σχέση με εσένα, πάντα, γιατί είναι δική σου, τα λέει τέλεια.
-
εσύ από τους άλλους δεν είσαι;LEONAS έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 16:24Μόνο εγώ είμαι εδώGherschaagk έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 15:41Όλα τα σερνικά εδώ μέσα έχουν μαζευτεί γμτ μου.
influencer έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 16:26εσύ από τους άλλους δεν είσαι;LEONAS έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 16:24Μόνο εγώ είμαι εδώGherschaagk έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 15:41Όλα τα σερνικά εδώ μέσα έχουν μαζευτεί γμτ μου.
Εγω είμαι μόνος μου
Πέσιμο ή χεσιμο; 

Αχ κτητικότηταenaon έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 16:25θα με τρελάνεις ρε βλάκι, πόσες πλευρές έχει πχιά αυτό το κρεββάτι που ξυπνάς κάθε πρωί;blackpaint έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 16:13Ολ αυτα δεν ειναι τιποτα αλλο απο το μικρο αγορακι ακομα ζωντανο μεσα σου που κλαιει
τεσπα, δίκιο έχει ο απερκατ, αν η γυναίκα ειναι δική σου, και πρέπει να γελάει μόνο όταν της λές αστεία εσύ, και να ερωτεύεται μόνο οτι έχει σχέση με εσένα, πάντα, γιατί είναι δική σου, τα λέει τέλεια.

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εγώ πάντως που (πλέον) συμμερίζομαι την άποψη ότι μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις μπορεί να υπάρξει καθαρή φιλία ανδρών και γυναικών (που παλιά θα φώναζα σχεδόν για το αντίθετο), δεν θα ένιωθα καθόλου άνετα να ξέρω πως ο σύντροφος μου βγαίνει έξω μόνος με φίλη του. ΜΟΝΟ αν ήξερα πως είναι παιδική φίλη και δεν έχει υπάρξει ποτέ τίποτα μεταξύ τους. Εννοείται πως δεν θα του απαγόρευα τίποτα, αλλά μέσα μου θα τρωγόμουν. Βασικά εγώ το παραδέχομαι πως είμαι τρελά ανασφαλής και δεν θα έκανα ποτέ σχέση. Όμως το λογικό είναι πως όσοι συμμερίζονται αυτή την άποψη για την φιλία των 2 φύλων, να μην ένιωθαν άνετα με αυτή την σκέψη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δημοφιλείς μπάντες που δεν σας αρέσουν.
από έργο_μακέτο » 14 Απρ 2024, 11:38 » σε Μουσική - 66 Απαντήσεις
- 2310 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
15 Απρ 2024, 17:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Και μια που αρέσουν οι δημοσκοπρήσεις στο Λίβρα Αρβύλα
από Kauldron » 06 Μαρ 2025, 21:14 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 163 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
07 Μαρ 2025, 21:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σας αρέσουν τα θέματα που συζητιούνται στο phorum?
από Urzaring13 » 18 Απρ 2025, 07:45 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 32 Απαντήσεις
- 666 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nantia114
19 Απρ 2025, 19:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στον Κούλη αρέσουν οι απόδημοι μόνο αν τον ψηφίζουν
από Manolis » 07 Απρ 2024, 13:49 » σε Εσωτερική Πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 568 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Yochanan