BEST SEX EVER
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: BEST SEX EVER
Εγώ στενοχωριέμαι πιο πολύ γιατί είμαι πολύ συναισθηματική.the_black_planet έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 21:22
Από εκεί που σου λέω ρε συ, στο 1:05:45 περίπου, εκεί που γυρνάει ο Σοφιανός σπίτι και βρίσκει το γράμμα και πέφτει στα πατώματα, για πες
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Χώσου ρε βλάκα κι άσε τις χύτρες.
Το δυνατά για σένα είναι σχετικό

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Η πολυκατοικια αυτη ειναι καταραμενη και μονο αν φυγω μακρια απο εδω υπαρχει πιθανοτητα να γλιτωσω.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Βάλε παγκάκια στην ταράτσα και πάνε άραξε εκεί να βρεις την ησυχία σου.Ορέστης 35 έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 21:34Η πολυκατοικια αυτη ειναι καταραμενη και μονο αν φυγω μακρια απο εδω υπαρχει πιθανοτητα να γλιτωσω.
Ρε, άσε τις κατάρες και χώσου στα γκομενάκια να πούμε.Ορέστης 35 έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 21:34Η πολυκατοικια αυτη ειναι καταραμενη και μονο αν φυγω μακρια απο εδω υπαρχει πιθανοτητα να γλιτωσω.
Οχι και ασχημη ιδεα. Εχω σκεφτει και να νοικιασω το απο πανω διαμερισμα για να παιζω μπασκετακι.shrike έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 21:35Βάλε παγκάκια στην ταράτσα και πάνε άραξε εκεί να βρεις την ησυχία σου.Ορέστης 35 έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 21:34Η πολυκατοικια αυτη ειναι καταραμενη και μονο αν φυγω μακρια απο εδω υπαρχει πιθανοτητα να γλιτωσω.

Αλλα γενικα οπως εχετε υποψιαστει δεν ειμαι ανθρωπος της δρασης. Ουτε οταν δηλητηριασαν το σκυλο μου εκανα τιποτα. Μονο τον εθαψα σ' ενα βουνο και πηγαινω να του κανω παρεα.
Νομίζεις, τύπε.Ορέστης 35 έγραψε: ↑07 Ιουν 2019, 21:13Οι απο πανω μου δεν κανουν καθολου σεξ. Καθονται ολη μερα κλειδωμενες σπιτι και κοπανανε τα επιπλα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Να πω κι αυτό τώρα πριν έρθει ο Άγις.
Είμαστε σε παρέα με φίλους του. Κάτι λέω εγώ περί γυναικείας ανεξαρτησίας και του άρχισαν οι φίλοι του τα τρως παντόφλα κτλ. Θίχτηκε το αγόρι και ξεκίνησε μεταξύ αστείου και σοβαρού μια συζήτηση με ατάκες του στιλ οι γυναίκες πρέπει να μένουν σπίτι γιατί η φύση της όρισε ως αναπαραγωγικά όργανα κτλ. Ήξερε ότι φούντωνα. Αλλά δε μίλαγα, χαμογέλαγα στα πειράγματα και έκανα μόκο.
Μπαίνουμε στο αυτοκίνητο και μου λέει, δε πιστεύω να παρεξηγήθηκες..Οχι βρε του λέω τι λες και τον φιλάω να καταλάβει ότι δεν τρέχει τίποτα. Πάμε σπίτι μου, ε ήρθαν τα γνωστά,λίγο πριν μπει το νερό στο αυλάκι (κομψά το λέω) το λέω να προσπαθήσουμε για παιδί. Σοκ αυτός. Τι εννοείς μου λέει;
Κι ακολουθεί ο διάλογος
Δε θα κάνουμε παιδιά;
Δεν είναι πολύ νωρίς γι' αυτά; (6 μήνες είμασταν μαζί).
Α τότε σηκω να δούμε ταινία του λέω.
Ρε πας καλά;τι να σηκωθώ;
Σηκω κάτι θα βρούμε στο ποπ κορν να δούμε.
Περιμενε λίγο και θα δούμε ταινία και πάει να κάνει κίνηση.
Κάτσε,κάτσε θα χαλαλιστώ ολόκληρο αναπαραγωγικό όργανο της φύσης έτσι τζάμπα χωρίς παιδί; Και σηκώνομαι.
Και τον ακούω να μου λέει
Έλα εδώ και θα κάνουμε και παιδί απόψε γαμώ το μυαλό σου για γυναίκα.
Γέλασα τόσο πολύ όπως το είπε που γύρισα και κάναμε σεξ χωρίς ούτε μια λέξη,τον έδεσα που δεν με άφηνε και δεν είπε κουβέντα. Γενικά είχα εγώ τον έλεγχο
Είμαστε σε παρέα με φίλους του. Κάτι λέω εγώ περί γυναικείας ανεξαρτησίας και του άρχισαν οι φίλοι του τα τρως παντόφλα κτλ. Θίχτηκε το αγόρι και ξεκίνησε μεταξύ αστείου και σοβαρού μια συζήτηση με ατάκες του στιλ οι γυναίκες πρέπει να μένουν σπίτι γιατί η φύση της όρισε ως αναπαραγωγικά όργανα κτλ. Ήξερε ότι φούντωνα. Αλλά δε μίλαγα, χαμογέλαγα στα πειράγματα και έκανα μόκο.
Μπαίνουμε στο αυτοκίνητο και μου λέει, δε πιστεύω να παρεξηγήθηκες..Οχι βρε του λέω τι λες και τον φιλάω να καταλάβει ότι δεν τρέχει τίποτα. Πάμε σπίτι μου, ε ήρθαν τα γνωστά,λίγο πριν μπει το νερό στο αυλάκι (κομψά το λέω) το λέω να προσπαθήσουμε για παιδί. Σοκ αυτός. Τι εννοείς μου λέει;
Κι ακολουθεί ο διάλογος
Δε θα κάνουμε παιδιά;
Δεν είναι πολύ νωρίς γι' αυτά; (6 μήνες είμασταν μαζί).
Α τότε σηκω να δούμε ταινία του λέω.
Ρε πας καλά;τι να σηκωθώ;
Σηκω κάτι θα βρούμε στο ποπ κορν να δούμε.
Περιμενε λίγο και θα δούμε ταινία και πάει να κάνει κίνηση.
Κάτσε,κάτσε θα χαλαλιστώ ολόκληρο αναπαραγωγικό όργανο της φύσης έτσι τζάμπα χωρίς παιδί; Και σηκώνομαι.
Και τον ακούω να μου λέει
Έλα εδώ και θα κάνουμε και παιδί απόψε γαμώ το μυαλό σου για γυναίκα.
Γέλασα τόσο πολύ όπως το είπε που γύρισα και κάναμε σεξ χωρίς ούτε μια λέξη,τον έδεσα που δεν με άφηνε και δεν είπε κουβέντα. Γενικά είχα εγώ τον έλεγχο

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...